The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
itt azért volt akció és külön külön mutatták ki vagy kik, hogyan menekülnek, bujdosnak a zombicsekek elõl...
buszos jeleneten kívül egy egészen elfogadható epizód volt...a sorozat elején pl. a 3. rész volt a leggyengébb meg amikor beütött ez a fertõzéses baromság azok se nagyon jöttek be...
most végre kint vannak a szabadban menekülnek mindenki erre vágyott nem?😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
idõrendbe Glennék voltak talán a legkorábban...bár akkor sem értem Glenn mitõl volt elájulva
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A halál csupán a kezdet...
ez egy tök jó rész volt, Glenn még a testpáncélt is ahsznáélta..kinéztél volna egy ilyet ettõl a sorozattól?
Én nem és pozitívan csalódtam..már szó szerint azért drukkoltam h vegye fel a páncélt Glenn😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
viszont most...1 napot ott töltött a börtönben és miért azon a betontömbön aludt? miért nem a börtöncellában? vagy most sokkot kapott és elájult volna Glenne?
rendõr kiscsaj is meredten nézett maga elé...meg se mozdult a kerítés mögül csak fogta a pisztolyt a kezében...ezekszerint akkor az õ jelenetüket rögtön az eset után mutatták és nem éjszakáztak, mint mondjuk Tyreese, Carl-Rick, Darryl és Bethék...
sztem sosem tudjuk meg:s és Glenn hogy került onnan ki szted?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nem mondom, hogy nincs igazad, de ennek most nem itt van a helye.
I met God. She's black
GONDOLKOZZ EL! EZT AKAROD-e a továbbiakban is vagy végre a JOBBIK-ra szavaztok!!
ÉBREDEJTEK!!!!!!!!!!!!!!
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
inkább a népirtásokról csinálnának sorozatokat amit ott az õseik lemûveltek, persze ne pc propagandákat...
és még bizonyos japán cuccokra szokás azt mondani h milyen elborult,beteg..jah az, de az legalább kellõen elvont és nem egy realisztikusan bemutatott "külömbem a szomszédod egy sorozatgyilkos pszcihopata csak te nem ismered eléggé" és ezért meg az ilyen twd trancsírért vannak oda...
nonszensz...képmutató

vagy ez már túl durva lenne?...
képmutatók ezek az írók úgy ahogy vannak.<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Akkor sem érdekelte más, csak kereste a kedvenc zombiját akit etetett a kerítésnél.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
valaki említette itt, szerintem igaza lesz az illetõnek😊