The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem a tank pont azt az átjárót lõtte meg, de már nem emlékszem rá pontosan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tud valaki egy webcímet ahol lehet olvasni a képregényt?
Tikal
mondjuk egy robbanástól... meg egyébként se volt toppon...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem volt rossz, az elõzõ részben több tanulság és drámaiság volt, mint ebben...

itt azért volt akció és külön külön mutatták ki vagy kik, hogyan menekülnek, bujdosnak a zombicsekek elõl...

buszos jeleneten kívül egy egészen elfogadható epizód volt...a sorozat elején pl. a 3. rész volt a leggyengébb meg amikor beütött ez a fertõzéses baromság azok se nagyon jöttek be...

most végre kint vannak a szabadban menekülnek mindenki erre vágyott nem?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen gondoltam...

idõrendbe Glennék voltak talán a legkorábban...bár akkor sem értem Glenn mitõl volt elájulva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fenrir
Nem egymás után voltak a cselekmények hanem párhuzamosan. Pl amikro Darryl kiszúrja az összetaposott szõlõket(?) azt csak késõbb mutatják, hogy ki és hogyan dobta el és taposta össze. Azok pl pont Tyreese-ék voltak akkor amikor Mica megijedt és utánamentek, hogy megkeressék.

A halál csupán a kezdet...

DasIsFuck
van olyan rész amivel neked nincs bajod?

ez egy tök jó rész volt, Glenn még a testpáncélt is ahsznáélta..kinéztél volna egy ilyet ettõl a sorozattól?
Én nem és pozitívan csalódtam..már szó szerint azért drukkoltam h vegye fel a páncélt Glenn😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

desigo
Igen rémlik valami

viszont most...1 napot ott töltött a börtönben és miért azon a betontömbön aludt? miért nem a börtöncellában? vagy most sokkot kapott és elájult volna Glenne?

rendõr kiscsaj is meredten nézett maga elé...meg se mozdult a kerítés mögül csak fogta a pisztolyt a kezében...ezekszerint akkor az õ jelenetüket rögtön az eset után mutatták és nem éjszakáztak, mint mondjuk Tyreese, Carl-Rick, Darryl és Bethék...

Marci0115
volt a részben egy egysoros utalás, azt hiszem , hogy leszállt Maggie-t megkeresni mielõtt elindult a busz

ez jó kérdés...

sztem sosem tudjuk meg:s és Glenn hogy került onnan ki szted?

<#mf2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Valakit biztos meglõttek és úgy szállt fel vagy pedig beteg volt, ne feledjük, hogy mennyire dögrováson voltak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nekem is + az elõzetesben látott néhány jelenetben se tûntek túl ellenségesnek, majd kiderül.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Neked barátságosnak tûntek? <#fejvakaras>

Én azt nem értettem a buszos jelenetben, hogy egyszercsak mindenki meghalt a buszon menet közben az út közepén? És azt hogy?

Nem fog. Már...

Nekem ezzel a résszel az volt a bajom, hogy már az elõzõ végén is megígérték, hogy a következõ nagyon pörgõs lesz, aztán nem volt az, erre most bemutatják a következõ elõzetesét, ami ugyanezt ígéri. A másik, hogy ha valahol egy éve élnek, és abból következtetve, hogy gyalog menekültek el vagyis nem túl messzire, ilyen közel él hozzájuk egy másik csapat, akkor hogy a picsába nem találkozak eddig.

Az elõzetes alapján barátságosnak tûntek... De könnyen lehet, hogy õk is csak a saját malmukra hajtják a vizet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Persze, majd Carl, teljes részt szentelnek majd neki hogy közösen elvesztik a szüzességüket. <#idiota><#nevetes1>
precision
inkább privátban reagálok... nem offolok ide...

Bazinga!

ForzaInter
teljesen igazad van, de ez tényleg nem idevaló téma.

Yo, Bitch!

sry,de annyira feltudom baszni magam azokon a naív faxokon akik még egy vidéki házat is csak képeslapon láttak maximum és fogalmuk sincs,hogy mi is zajlik a világban a saját kis konfortzónájukon kívül! sory mégegyszer

szabii98
ez még mindig a walking dead topik, hagyd már abba kérlek.
nem mondom, hogy nincs igazad, de ennek most nem itt van a helye.

I met God. She's black

rasszizmus mi? majd amikor a családodat röhögve agyonverik akkor mondjad ,hogy ki a rasszista!!!

tigeroo
ezen besírtam
precision
huzzatok már innét a rasszizmussal és a politikával...

Bazinga!

tigeroo
lehet hogy igazad van, de ez itt nem a megfelelõ hely hozzá
Panzeradler
Ehh?
dehogynem! a kék fényben látod õket......meg amikor összeverik és kifosztják a nagyszüleinket! aztán láthatod õket mikor a TASZ meg a "jogvédõ" uszító szervezetek ezeket a mocskos bûnözõket védik! Akkor is láthatod õket amikor te befizetni mész a rezsidet ezek ott állnak és veszik épp fel a segélyt amit tõled vesznek el majd akkor is látod õket amikor te tejet meg kenyeret veszel a munkával megkeresett pénzedbõl õk meg piát meg cigit meg csipszet a segélybõl amit a te adódból kaptak meg! És akkor is látod õket amikor 24 éve elmész és behúzod az X-et ugyanarra a két mocskos pártra akik ezeket támogatják veled szemben és te akkor is MSZP-re meg FIDESZ-re szavazol!!!

GONDOLKOZZ EL! EZT AKAROD-e a továbbiakban is vagy végre a JOBBIK-ra szavaztok!!

ÉBREDEJTEK!!!!!!!!!!!!!!

MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!

Mondjuk latinok dolgoznak, lehet ezért is van lenyirva a fû és ápoltak a kertek, mert az összes mexikói túlélte 😊

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
a magyar lakosság egyharmada is roma, mégse látjuk õket a tv-ben😄
Egy dolgot nem értek: az USA lakosságának közel harmada latin. A filmbe nem igazán jutott belõlük, emlékeim szerint csak a kormányzó egyik embere volt az.

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
nem kell szítani a flémet, a rész végi elõzetesben benne volt hogy valamilyen civilizációba kerülnek, én kíváncsian várom
jugen
Nyugtassatok meg, hogy nem fog leülni a sorozat...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

mijki
Kit húznának meg? A kis csajt?<#banplz><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DasIsFuck
mondjuk azért nem árt ha érdekesebb mint egy átlag psziszopata történet, mert abból is már kismillió sorozat van...degeneráltak ezek az amcsik, hogy ilyen sztorikért vannak úgy oda, ahol folyamatosan azt mutassák be h a kervárosi átlagos szomszédaid mekkora pszichopaták és milyen borzalmas dolgok zajlatnak le a közvetlen közeledbe...
inkább a népirtásokról csinálnának sorozatokat amit ott az õseik lemûveltek, persze ne pc propagandákat...

és még bizonyos japán cuccokra szokás azt mondani h milyen elborult,beteg..jah az, de az legalább kellõen elvont és nem egy realisztikusan bemutatott "külömbem a szomszédod egy sorozatgyilkos pszcihopata csak te nem ismered eléggé" és ezért meg az ilyen twd trancsírért vannak oda...
nonszensz...képmutató

DasIsFuck
na pl mennyivel értelmesebb lenne ilyen történeteket kibontani a sorozaton belül mint idétlen zombi trancsírra pazarolni oly sok idõt...

Belengették ezt a szálat már régen de aztán látványosan nem kezdtek vele semmit. Eddig vártak vele.
DasIsFuck
bazz nekem fel sem tûnt ez az utalás<#fejvakaras>

DasIsFuck
Akkor remélem lesz majd egy stílusos nekropedofil zombi szex jelenete is a kiscsajnak, amolyan twd-s gusztusos stílusba...hisz beteg állat a csaj akkor simán elférne nem?😊

vagy ez már túl durva lenne?...

képmutatók ezek az írók úgy ahogy vannak.<#banplz><#idiota>

DasIsFuck
erõltetett,retardált,idióta mém...

link 😄
Elárulom neked😄, ezek egybeestek az apja halálával. 😄
Akkor sem érdekelte más, csak kereste a kedvenc zombiját akit etetett a kerítésnél.
stargatelost
Golyóval a fejében?<#rolleyes> Felejtsük már el a K.-t, nem lesz többé.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mibe, hogy a kormányzó zombiként tér vissza😊 méghozzá tuti úgy, hogy a zombihorda sétálása közben õ lesz legelõl így úgy fog tûnni, mintha õ lenne ott is a vezér😄DD ezt tuti eljátsszák márcsak poénból is a sorozat készítõi

valaki említette itt, szerintem igaza lesz az illetõnek😊

😄DD úgyis a kislányok a gyengéi, há mér ne jelölne meg egy utódot, aki lecsap majdan xDD