The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Írtam korábban, hogy felidézte a régi tipikus Walking Dead-es hangulatot. Ez most megvolt itt rendesen ugyanis izgalom és dráma is kellõképpen el lett találva megtalálták a balancot. Ez a Rick féle bújkálós jelenetsorozat igen ötletes volt, komolyan drukkoltam neki és fogtam az arcom mikor az egyik bandita észrevette majd zajtalanul ki tudta nyírni😄
Én ilyen helyzetben nem próbáltam volna hõsködni, hanem hasonlóképp megpróbáltam volna kiosonni. Maximum, ha egyikük a fegyverét otthagyta volna azt lenyúltam volna szépen és kifutok...
Tetszett és komolyan ötletes volt. A végén pont jókor érkeztek Michonnék...
Abraham Ford igen szépen bemutatkozott ahogy a zombikat legyilkolta pár sec alatt, nagyon badass volt. Viszont amikor megálltak Glenn miatt akkor eléggé hiú és ostoba volt, hogy leállt vele verekedni pusztán azért, mert az éppen Maggie-t elvesztõ Glenn képtelen volt hideg fejjel gondolkodni. Ez a Washingtoni szál kissé hirtelen jött a képbe, de úgy voltam vele rendben végre van cél, hogy a világot megmentsék.
Viszont a tudós akkora degenerált állat volt, hogy ott komolyan fogtam a fejem. Ezt a jelenetet bitang mód elbaszták ott szöszmötölt a fegyverrel a marhája a kocsitól nem fut el a hülye és elkezd lövöldözni és persze kilövi a tankot😄DDD és ettõl az alaktól várják, hogy megmentse a világot, így nem lesz semmi belõle...Aki nem ért a fegyverekhez annak nem való a kezébe pláne nem az egyetlen katonai jármû elõtt...hát istenem...Miután ez megtörtént Fordék is úgy voltak vele, hogy kocsi nélkül nem nagyon jutnának elõrébb így inkább Glenn célját (buszhoz való eljutást) tartották fontosnak...Elindulhattak volna elõre is, de mivel a baromarcú faszjankó debil tudóska is a busz felé akart menni így Fordnak se maradt sok választása. Erre az Abrahamra késõbb kíváncsi leszek végre van valami tökös karakter Dixon óta...Rositát katonai cuccban ott helyben leszopattam volna olyan dögös az a csaj😄
Michonne: Talán elõször lehetett látni rajta, hogy felszabadult és igen intenzíven kinyílt(de csak Carlnak)... amikor belépett a "gyerek"szobába ahol feküdtek a holtak ott szerintem elõjöttek benne a rossz emlékek miképp halhatott meg az õ családja...Kezdik érzelgõssé tenni csak nehogy ez vigye el õt késõbb.
Voltak még furcsaságok pl:->
Len-t, aki Rick feje fölé feküdt be az ágyba megölte a társa megfojtotta...Nem tudom mennyi idõ telt el, de fel kellett volna kelnie zombiként...Na most akkor hogy is van ez?
Másik furcsaság természetesen Fordék jelenete volt és a tudóska manõvere...de azt már kifejtettem...
Következõ epizódban végre Darryléket fogják mutatni és ahogy láttam 1 hónap fog eltelni😮
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ez meg... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van pár logikai baki a sorozatban, de ettõl még nem lesz zs, csak az a baj sokan úgy ülnek le nézni, hogy egybõl a hibát keresik.😄 Minden sorozatban/filmben vannak logikai bakik meg hiteltelen dolgok, még a zseniális Breaking Bad-ben is találnánk bõven, sõt találtak is jó párat, de mégse foglalkozott vele szinte senki.😊
Azt a színészt amúgy Jeff Kober-nek hívják, a Sons of Aanarchy-ban is szerepelt elég sokat, szóval biztos látjuk még.
Yo, Bitch!
zsé kategória ez már réges rég......csak nem merjük bevallani magunknak!😞(
és szörnyen imádjuk a Z apokalipszis storykat valamilyen megmagyarázhatatlan indokból ezért ülünk le hétrõl-hétre a sorozat elé legyen bármilyen szar is😛
a színész gárda is kegyetlen barátok közt színvonalat karcolja már felülrõl....CARL-t meglátom vagy megszólal már ökölbe szorul a kezem😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
leállnak verekedni az út közepén es egyikõjük sem hallja hogy jönnek a ninja zombik silent módban... de még a két csaj sem figyel oda a profra amikor ordibál... aztán derék magasságból kilövi a tankot alulról 😊 ja biztos az aszfaltról pattant vissza a golyó és lyukasztotta ki a tankot az alján
ha ezen túl lendülök akkor sem értem ezt a droid prof és agyatlan katona párost... remélem kiderül, hogy elmebajosak mert ezt nem gondolhatják komolyan...
Bazinga!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
áá, meg az a rész, mikor az a tapló déli paraszt tudos kilövi a tankot.. miért kellett ez a szarság?... meg olyan okos, még utal is rá késõbb, hogy nem odaszalad a többiekhez szólni, vagy kiabál nekik hangosabban, hanem elkezd lõni valamivel amit nem tud használni.. rohadt okos.
de legalább a csaj a Machete-bõl jóféle, vagy nem tudom honnan szedték 😄
Rick szála volt egyedül jó.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként a legelsõ részben úgy rémlik, hogy egy totál szétrohadt, lábatlan hulla próbálja meg elkapni Ricket.
Maradjunk annyiban, hogy sok logikátlanság van benne. 😊
Mennyi idõ telt el,rendes,emberi idõben a járvány kitörésétõl odáig ahol most Rick-ék vannak?Csak mert mindenhol eléggé szétroncsolódtak a hullák,szinte múmiák,de a belsõ helyszínek/házak nem valami porosak.Ez még okés,de a fû is tök rövid mindenhol.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amíg az egyik aludt a másik meg még ki volt ütve, megölhette volna mindkettõt csendesen, a maradékot meg tetszés szerint. Zsákmányoltak volna fegyvereket, készleteket és nem utolsó sorban megszabadultak volna pár veszélyes embertõl.
@#6939 Szerintem is. Nem tudom, hogy hívják a csávót, de a pofázmánya ismerõs. Nem egy hú, de híres színész, de azért láttuk jópár B kategóriában. Biztos, hogy nem csak ennyi szerepe volt.
Vannak emberek akik nem fognak letelepedni és békésen kapálgatni egy farmon hanem inkább csinálnak "valamit", a menjünk Washingtonba és mentsük meg a világot legalább olyan jó idõtöltés mint bármi más, én is inkább valami ilyesmit csinálnék, még ha értelmetlen is legalább nem az unalomba halnék bele.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Baromi jó rész volt, de remélem minél hamarabb összejön a csapat. Az õrmester arc hatalmas figura, a csaját meg blokkolnám erõsen ebben a szerkóban. Carl Carlson is megfelelõ mennyiségû jelenetet kapott. xd
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de már megint olyan szerencsétlenül oldották meg azt az