199
Red Faction Armageddon
  • Csokis
    Quick Look - Gameplay videó!
  • grebber
    PCGames teszt 83%

10 órát írnak első körben!
  • lolSL
  • grebber
    WP Preview
  • Fpocok
    Tök8. Mi majd lewarezoljuk azt úgy nézzük meg.
  • grebber
    Jön a demó:

A jeles dátum pedig nem más, mint május 3., jövő hét kedd (hogy rohan az idő...). A rossz hír viszont, hogy a PC-sek kimaradnak a jóból, a kipróbálható verzió csakis az Xbox LIVE Marketplace-en és PSN-ön!
  • lolSL
    uhh új gameplayek gametrailersen
    ez inkább lost planet mint red faction :/
  • lolSL
  • grebber
    LOL ilyet sem láttam még ezek szerint a linket megváltoztatták.
  • bgabor
    Hát, ez a Company of Heroes:ToV-ra mutat, ami nem baj, mert a legjobb RTS mind a mai napig, de szerintem nem ez volt a szándékod. :D
  • grebber
    Új képek!
  • grebber
    Red Faction Guerilla!
  • steweee
    mi is volt az előző rész címe? mikor abba belekezdtem, nagyon megtetszett, de aztán pár óra alatt kiábrándultam.

ha csak pár dolgot javítanak rajta, egy szuper játék lett volna. remélhetőleg a 4. részben már ezek a hibák javításra kerülnek.
  • grebber
    PAX East 11: Destruction Gameplay (Cam)
  • grebber
    Képek

Official Ruin Mode Trailer

Csak nekem tűnik vér gagyinak?
  • grebber
    Red Faction: Armageddon: 12-15 órás játékidővel
  • DemonHunterW
    Red Faction: Armageddon - Június 3-án megjelenés!
  • grebber
    Gameplay!
  • grebber
    Új Trailer
  • grebber
    Megjelenés várhatóan 2011 májusban!
  • grebber
    GC 10: EVP Interview
    GC 10: Exclusive Creative Interview
  • arty
    uh

nekem száz h kimarad...
  • wedge31
    Gameplay a comic con-ról.

• wedge31
    KIrály lesz, az elözö részt nem birtam végig tolni olyan unalmas volt ez a horroros beütés jól néz ki.
  • arty
    Borzalom.

Vszeg a guerilla marad az egyetlen, számomra is értékelhető RF. Az viszont nagyon bejött.
  • grebber
    Új Trailer
  • arty
    egyre kevésbé tetszik ez a folyamatos sötétség :/
  • grebber
    Részletek!
  • grebber
    E3 2010: Developer Walkthrough
  • bosco05 #10
    nem is kicsit :D , mit bányászkodtam mindig :D
  • Rowlend
    Második tényleg szar volt de az első kurva jó...Ott is rombolható volt a fal
  • arty
    kár, hogy a szabad rombolható világ helyett kapunk pár csőpályát és némi rombolhatóságot :( nekem kimarad, az első két rész sem érdekelt, ez meg majdnem olyan :(
  • tommygear
    minek ez
  • kastil
    Vagy csak nem basszák össze a mapeket.
  • Rowlend
    Remélem a rombolás megmarad vagy jobb lesz :) Amúgy ebből a trailerből ítélve szerintem ebből a szabados sandboxból áttérnek valami komoly TPSre.
  • Solid Snake
  • tobias88
    Fallout: New Vegas: Befutott az első gameplay videó...
  • bosco05 #2
    mai szemmel nézve elég gagyi, pedig az első két részt imádtam
  • grebber
    Red Faction: Armageddon: Bemutatkozik a negyedik Red Faction!

Most már biztos: minden idők leghosszabb E3-a az idei. Bár maga a Los Angeles-i kiállítás csak június 15-én nyitja meg a kapuit, a kiadók már most sorra tolják ki az E3-as felirattal megbélyegzett anyagokat. A mai napi Deus Ex: Human Revolution és Transformers: War for Cybertron után itt a Red Faction: Armageddon is, azaz akár vehetjük úgy is, hogy az E3 elkezdődött. A THQ korábban kijelentette, hogy a játékshow-n mutatja majd be az új Red Factiont, ám ezek szerint nem bírt addig várni, és már most közzétette az első trailert, amely gameplay jeleneteket is szép számmal tartalmaz. A produktum tehát az Armageddon utótagot kapta, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül, megjelenésére 2011 márciusában számíthatunk.

Ezúttal is a Marson járunk, méghozzá a 2170-es esztendőben, azaz fél évszázaddal a Red Faction: Guerrilla eseményei után. A bolygó felszíne lakhatatlanná vált, az emberiség kénytelen volt lehúzódni a felszín alá, és lakhatóvá tenni a korábban kivájt barlangokat. Főhősünk Darius Mason lesz, aki Alec Mason és Samanya (a Guerrilla központi karakterei) unokája, és a videó alapján erősen hasonlít a nagypapira. Egy szerencsétlen esemény során ó nyit fel újra egy rejtélyes aknát, amelynek következményeként barátságtalan alienek szabadulnak a telepesekre, akik a zárt térben sajnos nem tudnak messze menekülni előlük. A Red Faction - ezúttal szó szerint - földalatti mozgalom tehát a szörnyek ellen veszi fel újfent a kalapácsot, ám a cél változatlan: az emberek segítése.

A játékmenet hasonló lesz a harmadik részhez, ismét teljesen rombolható környezettel kerülünk szembe, területek helyett pedig különféle erődöket kell elfoglalnunk. Nem csak az üregekben mozoghatunk, hanem a planéta megtépázott felszínére is felmerészkedhetünk, ahol különféle artifactok után kutathatunk, amelyekből fegyvereket gyárthatunk. Az alkotásban helyet kap egy új játékmód is, amelyben 3 társunkkal kell a hullámokban életünkre törő hordákat eliminálni.

Forrás egy videóval: Gamechannel