Red Faction Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hmm... azt hittem ez a red faction topik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Ez teljesen független lesz bármelyik Resident Evil résztõl !

És ezt nem is a Capcom csinálja ! Ez nem is a hivatalos Resi 6 hanem egy külön álló Resi rész !
Maxtreme
de?

Borzalom.

Shep
Na én is a végére értem de az a terraformeres rész a végén, hát az borzalmas volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Igen kimaxolt fegyverekkel!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mármint 2,5 óra a végigjátszása ézin?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Resi 5-be tettem bele szerintem eddig a legtöbb végigjátszást életem során. 7vagy8 már nemtudom.

Minden nehézségi szinten ,haverral coopban, magyarítással meg csak úgy hülyülve idõre easy-n de így alig 2,5 órás<#taps>

Shep
A 4 azért az még elment túlélõ horrornak de az 5 csak lövölde semmi más ami nem lenne gond ha nem ilyen bénán lett volna megoldva, hogy lõni csak állva lehet, tárazni csak állva lehet. Jó reggelt nem 97-ben vagyunk!

alma2
Kicsit elkalandoztatok, megneztem a jatekot, elonyere fejlodott, abszolut nem banom, hogy a gta szeru ide-oda maszkalast ( mar ameddig jatszottam vele, nem volt) melloztek. Bar ez a mindent megjavitok dolog eleg bena, de meg egy fel ora mulva lekot. Hiaba szeret rombolni az ember, a vereben van 😊

szerintem

wesker24
Jah is a resi 5-höz is van már egy két ujabb Character mod !

Pl az elég mókás amikor Wesker harcol saját magával ! xD

Én is Wesker vagyok (4 fajta tipusa van) meg a játkbeli Wesker !

Persze az átvezetõ animok ki vannak kapcsolva mert akkor Crashel a game ! xD
wesker24
Szerintem nem volt rossz a Resi 5 !

Amugy 2 részre lehet osztani már a Resi játékokat !

Egyik a túlélõ horror kategória ilyen volt a Resi 1-2-3

A másik meg az akció-orientált kategória ilyen a Resi 4-5 !

Arra meg ne számits hogy a Resi 6 visszatér a túlélö horror stilushoz !

Habár a Resi 4-et már szénné moddoltam (Van hozzá már vagy 30 karakterem mindenféle játékból (DMC4 Silent Hill 3 Resi 1-5) !
Shep
Resi 5 3,5x. Hát félistenként tekintek rád 😊 Én 2x, de az átvezetõket leszámítva semmi nem fogott meg benne. A széria megcsúfolása volt szerintem. Remélem az új rész nem ilyen szar lesz.

wesker24
Én csak addig játszom egy játékkal amig legalább 1x-szer végig nem viszem !

Nagyon kevés olyan játék van amit többször is végigviszek !

Amit eddig többször játszottam végig az ezek voltak : 😄

Devil May Cry 4 5x minden nehézségi fokozaton
Resident Evil 5 3,5x a Professional fokozat szünetel 😄
Ninja Blade 3x Mind 3 nyelven orosz angol magyar

Shep
2-vel nem sokat vesztettél 😊

Shep
Másabb, mint az eddigiek. Jó jó de szerintem 2 hónap múlva már senki nem fog ráemlékezni. Egyszer azonban érdemes végigvinni a rombolhatóság miatt.

wesker24
Red Faction 1-2 vel nem játszottam tudom nagy hiba ! xD

De a Red faction Guerilla-val játszottam az is tetszett de a Red Faction A még azon is túl tesz !
alma2
Nem ismerted az elozo reszeket, vagy ez azonokon is tultesz ?

szerintem

wesker24
Amugy nagyon durva egy játék nekem kibaszottul bejöna játék !

Nagyon tetszik benne a rombolhatóság szinte majdnem mindent széjjel lehet rombolni nagyon jó benne az is hogy szinte bármit újjá épithetsz,
az is tetszik benne hogy van benne egy rakás változatos fegyverek, lehet gyüjteni pontokat amibõl képességeket vehetsz magadnak stb..

Amugy nekem most ez a 4 kedvenc fegyóm van amivel szoktam nyomni !

XMP 5000 (Nanite Grenade Launcher)
Electric Plasma Rifle
Plasma Beam
Charger Launcher
wesker24
Igy van túlságosan el vagy már kényelmesedve ! xD

nekem 2-3 perc alatt kicsomagolta és már vigan játszottam vele ! xD
Shep
Hát lopni bizony nem egyszerû 😊 Egyébként kb 1 perc és már települ is, nem egy érettségit igénylõ feladat.

Antal99
sziasztok nekem csak a ruin mód mûködik
a chalenge visszadob

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Megdumáltuk....Skidrow-ig nem szedem le... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Oké, de nehogy lemerd szedni ezek után, ha kijön egy rendes verzió 😊

PSN ID.: Beegabor

Ehhez már nekem nincs türelmem... Részemrõl Skipp így ez a játék...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
A Clone DVD verziót nem is fogod telepiteni soha mivel steames !

Amugy tök egyszerû Phoenix 1.5 betaval kicsomagolod és a Red Faction A patchet felrakod hozzá és játszasz !

Amugy a Phoenix-ben a Sid Unpacker-re kell menni ott megadod neki a SIM fájlt és már csomagolja is ki !

Ennyi !
HOW TO INSTALL !

1.DOWNLOAD PHEONIX
http://www.fileserve.com/file/uNUDZSU
2.INSTALL IT
3. SELECT INSTRUMENTS->UPDATE CONTENT DESCRIPTION RECORD and select INTERNET.
4.ALLOW IT TO UPDATE
5.SELECT INSTRUMENTS->SID UNPACKER and browse for a SIM file in the extracted Red faction Directory.
6.allow it to extract.

Kongy
Hogy a francba kell telepíteni a CloneDVD-s verziót?!, Steamen kezdi installálni nekem, ami nem jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a rohadt sok alien jó felkészítés a végére. Ott alig látni majd tõlük...
wesker24
Vazee ez rohat jó játék !

Csak már a tököm ki van a 16 millió Aliennel ami rám támad !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl amikor a fertözött Power Cire-t kell megsemmisiteni na ott agybajt kaptam az csak 3-szorra sikerült mert baromi nehéz ! Kb jön eyg rakás Alien plusz még rombold le az épületet is ! Az rohat láthatlan meg teleportálós mosnterek már az agyamra mennek még szerencse hogy nálam van a Nanite Grende Launcher asszem az XPM 5000 na azzal egy két lövés és mindenki kipusztul !
Tudom....hehe valószínû az orosz repack miatt...van ebböl már normális verzió??

Shep
Hát a hiba nálad van.

Nagyon jó játék, csak az a baj hogy az átvezetök alatt nincs duma csak zene, miért!!!!

grebber
Ne görcsölj vele valami virusos fos lehet ugyanis nincs skidrow release!

A mappa megvan,de sajnos jelszót kér,és az oldalt nem tudom megnyitni.Ezért kértem segítséget,mivel én nem vagyok profi és gondoltam erre van ez a fórum.Azért köszönöm!!!
<#wow1><#wow1>

Juujj de jó neked! 😄
Ott van a SKIDROW mappában!

Crack,serial hol található?
SKIDROW verzióm van.
Maxtreme

Maxtreme
nah ennek egész faszántosan sikerült az optimizációja. Külsõ téren legnagyobb harc közepette is 52-55 fps maxon 4x aa mellett 1680ban! 😊
Dx11-ben -10 fps kb, de látványbeli különbség nincs. Szal jó nekem a dx9 😄

Kint van a crack a játékhoz! <#wink>

Seth
Hát itt kicsit jobb a rombolási modell,effektek, a karakterek kidolgozása, meg van hogy 30-an jönnek rád.

Seth
Hmm, mindenesetre nem igaz 😊
Senki nem fog még csak borzongani sem

Shep
Nekem bejött a Guerilla is, viszont így hogy nincsenek akkora terek akkor remélhetõleg kicsit jobban is fog futni-

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
"csõ" tps -t akartam írni amúgy 😄

horror? sehol nem volt ilyenrõl szó szerintem, ez nem Dead Space

wedge31
Csõ fps ? vazze, arról volt szó, hogy a survival horror fog benne dominálni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Mész elõre, nem sandbox. Bevallom tetszett a Guerilla, de kb a 3. területtõl fogva nagyon eluntam az ide-oda furikázást, úgyhogy én jobban örülök ennek a "csõ" fps-nek. Kellemesebb kikapcsolódást nyújtott.

Shep
Ez ilyen sima mész elõre a pályákon aztán jól van ,vagy olyasmi, mint a Guerilla?

Seth
Én csak túlfutottam mindenkin, gurultam össze-vissza 😄 Mikor elértem egy checkpointig többnyire felszívódtak