Red Faction Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezt nem is a Capcom csinálja ! Ez nem is a hivatalos Resi 6 hanem egy külön álló Resi rész !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minden nehézségi szinten ,haverral coopban, magyarítással meg csak úgy hülyülve idõre easy-n de így alig 2,5 órás<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
szerintem
Pl az elég mókás amikor Wesker harcol saját magával ! xD
Én is Wesker vagyok (4 fajta tipusa van) meg a játkbeli Wesker !
Persze az átvezetõ animok ki vannak kapcsolva mert akkor Crashel a game ! xD
Amugy 2 részre lehet osztani már a Resi játékokat !
Egyik a túlélõ horror kategória ilyen volt a Resi 1-2-3
A másik meg az akció-orientált kategória ilyen a Resi 4-5 !
Arra meg ne számits hogy a Resi 6 visszatér a túlélö horror stilushoz !
Habár a Resi 4-et már szénné moddoltam (Van hozzá már vagy 30 karakterem mindenféle játékból (DMC4 Silent Hill 3 Resi 1-5) !
Nagyon kevés olyan játék van amit többször is végigviszek !
Amit eddig többször játszottam végig az ezek voltak : 😄
Devil May Cry 4 5x minden nehézségi fokozaton
Resident Evil 5 3,5x a Professional fokozat szünetel 😄
Ninja Blade 3x Mind 3 nyelven orosz angol magyar
De a Red faction Guerilla-val játszottam az is tetszett de a Red Faction A még azon is túl tesz !
Nagyon tetszik benne a rombolhatóság szinte majdnem mindent széjjel lehet rombolni nagyon jó benne az is hogy szinte bármit újjá épithetsz,
az is tetszik benne hogy van benne egy rakás változatos fegyverek, lehet gyüjteni pontokat amibõl képességeket vehetsz magadnak stb..
Amugy nekem most ez a 4 kedvenc fegyóm van amivel szoktam nyomni !
XMP 5000 (Nanite Grenade Launcher)
Electric Plasma Rifle
Plasma Beam
Charger Launcher
nekem 2-3 perc alatt kicsomagolta és már vigan játszottam vele ! xD
a chalenge visszadob
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amugy tök egyszerû Phoenix 1.5 betaval kicsomagolod és a Red Faction A patchet felrakod hozzá és játszasz !
Amugy a Phoenix-ben a Sid Unpacker-re kell menni ott megadod neki a SIM fájlt és már csomagolja is ki !
Ennyi !
1.DOWNLOAD PHEONIX
http://www.fileserve.com/file/uNUDZSU
2.INSTALL IT
3. SELECT INSTRUMENTS->UPDATE CONTENT DESCRIPTION RECORD and select INTERNET.
4.ALLOW IT TO UPDATE
5.SELECT INSTRUMENTS->SID UNPACKER and browse for a SIM file in the extracted Red faction Directory.
6.allow it to extract.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak már a tököm ki van a 16 millió Aliennel ami rám támad !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ott van a SKIDROW mappában!
SKIDROW verzióm van.
Dx11-ben -10 fps kb, de látványbeli különbség nincs. Szal jó nekem a dx9 😄
PSN ID.: Beegabor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
horror? sehol nem volt ilyenrõl szó szerintem, ez nem Dead Space
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.