199
Red Faction Armageddon
-
#119 Lehet vele multizni? -
#118 olyan isten nincs hogy menet közben át rakd easy-re ha már egyszer elkezdted akkor már azon kell végig vinned !
De mondom az energia pajzs és a Berserk képesség nélkül vért izzadna az ember a játék végén ! -
#117 És ment közben nem tudod easyre tenni? -
#116 Az Alien barlangban már csak 2 fegyvert használtam sürün !
A singularity Cannon ez még a legerösebb Bossok-al is végez !
Na meg persze a Nanite Gránátvető ez ellen se tud senki menekülni !
A kisebb bossokra meg ott van a Electric Plasma Rifle és a Rail Gun !
A képességek közül az Impact és a Shockwav-et használtam szinte azt is kimaxolva hatalmas pusztitás végeznek ! -
#115 Aki gyenge idegzetű az jobb ha már most letörli a játékot és el se kezdi mert a játék végén szivni fog mint a torkos borz és ugy ketté töri a billt hogy apró darabokra esik szét ha egyáltalán eljut odáig !
Meg aztán jól meg kell válogatni milyen képességeket veszel mert a végére nagyon megfogod szivni !
Ott már véresen meg kell becsülni minden energiapontot és 100x meg kell gondolni hogy most melyik képességre van szükséged !
Még jó hogy kifejlesztettem Maxra a játék végére az Energia pajzsot mert ha az nem lenne másodpercek alatt halott lennél !
Mert az energiapajzs max szinten 15-20 sec-ig visszaver minden támadást ami csak létezik és vissza is veri a támadásokat ! -
#114 Egész jó volt a játék egészen addig amig el nem jutunk a játék végén az Alien barlangig ! Na ott aztán elszabadul a pokol !
Na ott látszik hogy készitöknek elborult az agyuk !
Mert ami ott van az nem emberi persze én voltam a hülye mert Medium fokon játszom !
Volt olyan rész hogy annyian voltak hogy nem tudtam elörébb jutni vagy 15 percig mert annyian jöttek hogy képtelenség volt tovább jutni és persze minden irányból jönnek az alienek !
Még szerencse hogy nálam van a Singularity fegyver mert anélkül szart sem érnék el ! -
#113 Ez a legokádékabb módja annak hogy növeljék a játékidőt!
Csak egy résszel szop az ember raklap időt!
Már kíváncsi vagyok milyen is a vége ha ennyien szidják.
Metro 2033 után nekiesek! -
#112 Hát anyám borogass mi van itt a játék végén vazee !
A készitöknek most már biztos hogy eborult az elméjük vagy megzakkantak mert normális ember ilyet nem csinál !
Amennyire tetszett a játék annyira SZAR lett a vége !
A vége már csak a túlélésről szól meg arról hogy 16 millió Alien jön ellened aztán csak irtsad öket !
-
nefelejcske #111 Köszi! -
#110 jah elnéztem ez már TPS ! xD -
#109 Szerintem nem lehet de ha mégis akkor állítgass a 16:10 és 16:9 között és akkor elő kéne tűnnie... -
#108 Jó az TPS nek is. Nem játszottam vele, de a SS, és a PK-hez nem hasonlítanám. -
nefelejcske #107 Help!
Hogy lehet a grafikát 1280 alá levenni? -
#106 Miért egy FPS játék miről szóljon ?
Ha nem a hentelésről meg a lövöldözésről meg a pusztitásról !
A Red Faction 1-2-vel nem játszottam de azok már a régi idök voltak most már 2011 van és az FPS játék zöme ilyen !
Lásd : Serious Sam 1-2 Painkiller részek Suffering 1-2 stb..
Ha meg zavar a grafika vedd lejjebb a grafikát esetleg kapcsold ki ami nem kell !
Én eddig csak a Red Faction Guerillával és most az Armageddon-nal játszottam és eddig nagyon bejön a játék ! -
Inquisitor #105 Nem tudom, az első részt imádtam és tele volt új dolgokkal ... a többi kimaradt. De ezt akárhány videót nézek, nem tudom megszeretni. Egyszerűen megy a rombolás és hent, de közben vagy az effektektől, vagy a sötétségtől nem látni a képernyő háromnegyedéből semmit. Az eredeti játék nem egy ilyen agyatlan darálós izé volt. :( -
#104 Köszi hát akkor én valszeg várok egy normális Razor vagy hasonló változatra.(azok a legtöbb esetben hibátlanul működnek) Mert a másik ami még van az a CloneDVD ami lehet nem csinál ilyet hibát viszont ott sok hülyeséget kell csinálni mire elindul...
Jobb a normális realase ahol csak ennyit kell csinálni: kicsomagol, telepít, crack, játék :DD -
#103 Még jó hogy a Resi 6 nem ilyen lesz ha lesz egyáltalán a közeljövöben ! xD -
#102 Hát ez tényleg borzalom, fél perc után meguntam. -
#101 Nekem a rendes steames verzió van ami SID fájlokból áll és ugy kell kicsonagolni semmi gond nincs vele !
A DVD5 verzóval meg az a baj hogy túlságosan is le lett tömöritve ami a videok rovására ment! -
#100 Hali, valaki játszik a DVD5-ös verzióval aminek orosz a telepítője? Mert nekem videó közben olyat csinál hogy a képernyőt négy fele osztja és alul meg ilyen zöldes az egész, valami bug lehet vagy nemtom. Másnak is van ilyen gondja, meg lehet oldani vagy szedjek le másik verziót? -
#99 Hmm... azt hittem ez a red faction topik :D -
#98 Ez teljesen független lesz bármelyik Resident Evil résztől !
És ezt nem is a Capcom csinálja ! Ez nem is a hivatalos Resi 6 hanem egy külön álló Resi rész ! -
#97 de?
Borzalom. -
#96 Na én is a végére értem de az a terraformeres rész a végén, hát az borzalmas volt. -
#95 Igen kimaxolt fegyverekkel! -
#94 Mármint 2,5 óra a végigjátszása ézin? -
#93 Resi 5-be tettem bele szerintem eddig a legtöbb végigjátszást életem során. 7vagy8 már nemtudom.
Minden nehézségi szinten ,haverral coopban, magyarítással meg csak úgy hülyülve időre easy-n de így alig 2,5 órás -
#92 A 4 azért az még elment túlélő horrornak de az 5 csak lövölde semmi más ami nem lenne gond ha nem ilyen bénán lett volna megoldva, hogy lőni csak állva lehet, tárazni csak állva lehet. Jó reggelt nem 97-ben vagyunk! -
#91 Kicsit elkalandoztatok, megneztem a jatekot, elonyere fejlodott, abszolut nem banom, hogy a gta szeru ide-oda maszkalast ( mar ameddig jatszottam vele, nem volt) melloztek. Bar ez a mindent megjavitok dolog eleg bena, de meg egy fel ora mulva lekot. Hiaba szeret rombolni az ember, a vereben van :) -
#90 Jah is a resi 5-höz is van már egy két ujabb Character mod !
Pl az elég mókás amikor Wesker harcol saját magával ! xD
Én is Wesker vagyok (4 fajta tipusa van) meg a játkbeli Wesker !
Persze az átvezető animok ki vannak kapcsolva mert akkor Crashel a game ! xD -
#89 Szerintem nem volt rossz a Resi 5 !
Amugy 2 részre lehet osztani már a Resi játékokat !
Egyik a túlélő horror kategória ilyen volt a Resi 1-2-3
A másik meg az akció-orientált kategória ilyen a Resi 4-5 !
Arra meg ne számits hogy a Resi 6 visszatér a túlélö horror stilushoz !
Habár a Resi 4-et már szénné moddoltam (Van hozzá már vagy 30 karakterem mindenféle játékból (DMC4 Silent Hill 3 Resi 1-5) ! -
#88 Resi 5 3,5x. Hát félistenként tekintek rád :) Én 2x, de az átvezetőket leszámítva semmi nem fogott meg benne. A széria megcsúfolása volt szerintem. Remélem az új rész nem ilyen szar lesz. -
#87 Én csak addig játszom egy játékkal amig legalább 1x-szer végig nem viszem !
Nagyon kevés olyan játék van amit többször is végigviszek !
Amit eddig többször játszottam végig az ezek voltak : :D
Devil May Cry 4 5x minden nehézségi fokozaton
Resident Evil 5 3,5x a Professional fokozat szünetel :D
Ninja Blade 3x Mind 3 nyelven orosz angol magyar
-
#86 2-vel nem sokat vesztettél :) -
#85 Másabb, mint az eddigiek. Jó jó de szerintem 2 hónap múlva már senki nem fog ráemlékezni. Egyszer azonban érdemes végigvinni a rombolhatóság miatt. -
#84 Red Faction 1-2 vel nem játszottam tudom nagy hiba ! xD
De a Red faction Guerilla-val játszottam az is tetszett de a Red Faction A még azon is túl tesz ! -
#83 Nem ismerted az elozo reszeket, vagy ez azonokon is tultesz ? -
#82 Amugy nagyon durva egy játék nekem kibaszottul bejöna játék !
Nagyon tetszik benne a rombolhatóság szinte majdnem mindent széjjel lehet rombolni nagyon jó benne az is hogy szinte bármit újjá épithetsz,
az is tetszik benne hogy van benne egy rakás változatos fegyverek, lehet gyüjteni pontokat amiből képességeket vehetsz magadnak stb..
Amugy nekem most ez a 4 kedvenc fegyóm van amivel szoktam nyomni !
XMP 5000 (Nanite Grenade Launcher)
Electric Plasma Rifle
Plasma Beam
Charger Launcher
-
#81 Igy van túlságosan el vagy már kényelmesedve ! xD
nekem 2-3 perc alatt kicsomagolta és már vigan játszottam vele ! xD -
#80 Hát lopni bizony nem egyszerű :) Egyébként kb 1 perc és már települ is, nem egy érettségit igénylő feladat.