199
Red Faction Armageddon
  • karnokd
    Valószínűleg tényleg nem egyedi eset. A CDGalaxis válaszában jelezte, hogy felveszi a kapcsolatot a forgalmazóval, és így vagy úgy, de megoldást találnak.
  • Jericho19
    Neked legalább küldött választ a steamsupport.nah akkor én is írok egy levelet a CDGalaxisnak.(Így vegyen eredeti játékot az ember)
  • karnokd
    Én kép nélkül reklamáltam, de visszaírták, hogy tehetetlenek a régióváltásban. Azt javasolták, vigyem vissza a CDGalaxis-ba, és kérjem vissza a pénzem. Úgy általában olvastam a neten, hogy az efféle régiókódos védelem azért van, hogy pl. az USÁban megvásárolt dobozokat ne lehessen olcsóbban eladni Oroszországban (mert ugye $50 dollár kint, 50€ itthon, ami kb 20-30 százalékkal drágább).

Nem igazán értem, a CDGalaxisból korábban is vettem Steam-es játékokat (Orange box, CODMW2, DNF) és nem volt velük gond. Lehet, hogy ők is benézték. Mindenesetre gondolom nem sokan reklamáltak még pénteken (én tegnap küldtem mailt nekik). Most megnézve már nem is szerepel a PC-s verzió a kínálatukban.
  • Tatyla
    szerintem szórakoztató kis játék ez pont arra célra amire kell,se több se kevesebb...
  • Shep
    Hát végülis nem láttunk már hasonlót legalább 1000x :) Feltárnak egy sírt/barlangot/ősi járatot stb. ezzel pedig szabadjára engednek egy rég elfeledett fajt ami pusztítja a népet, de mindezt persze igazából a főgonosz akarta így. Gyanítom lesz még több tucat film/játék/könyv ezzel a történettel. :)
  • Shep
    Nem akkora csak némi. :) Hogy csaj igazából maruder volt. (jó lehetett sejteni de akkor is tetszett)
  • Seth
    Mi volt akkora csavar? Nem emlékszem,pedig 1 hónapja sincs hogy végigvittem
  • wesker24
    Persze hogy végigvittem de nekem a Red Faction A story-ja jobban bejött !
  • Shep
    Végig vitted te azt a játékot? Nem mondom ,hogy sokkal de azért összetettebb a története ráadásul van benne némi csavar is.
  • wesker24
    Hát 1000x szer jobb mint a Red Faction Guerilla története mert ott ugy is csak terület foglalás van itt legalább van stroy hogy az idegenek megszállták a marsot stb... xD
  • Shep
    Történet? Láttam már egyszerűbbet ez tény de azért ettől egy óvodás is jobbat ki tudna találni :) Bár igazából úgysem a sztori itt a lényeg.
  • wesker24
    Várd ki a játék végét asszem ott más véleményen leszel majd ! xD
  • pisztácia
    Hát gyerekek:) Ez vmi irgalmatlan nagyon nagy game!!
    Hosszú, a hangok irgalmatlan jók, a sztory is nagyon ott van, vmennyire véres is, a fizika is eszméletlen, nem monoton... szóval ez nekem az egyik év játéka!!
  • wesker24
    Jah a régió állitás az csak a letöltésre vonatkozik !

Akkor irj a steam supportnak !
  • Jericho19
    Cd Galaxis.
    Tegnap este már írtam a steam supportnak és a képeket is elküldtem nekik,de egyenlőre még nem jött válasz.A régió álítással próbálkoztam de nem sikerült.
  • FSpofon
    milyen boltban vettétek?

steam supportnak írjatok a termékkulcs és a számla fényképét csatolva.
  • Jericho19
    Hello nekem is ugyanez a gondom.
  • wesker24
    Talán állitsd át a régiot esetleg a Steam beállitásoknál !
  • karnokd
    Üdv. megvettem a boltban, de a steam elutasítja a kódot régió hibára utalva. Ilyenkor mi van? Korábbi bolti, de steames játékaimnál nem volt gond.
  • wesker24
    Milyen csúszómászók azok mind Alienek !

És ez még csak a játék leje késöbb sokkal durvább lesz képzelj el még vagy 100 ilyent amint rád támad ! xD
  • Ironman2
    Hát ez nem semmi amit a barlangban összehoztak! Ezek a csúszómászók? brrrr
  • Ironman2
    Már megvan! Mégis vannak,csak fent az emelvényen! DDD
  • wesker24
    Nálam sem volt senkise egy lélek se még se engedett tovább ilyenkor restartoltam és máshogy próbáltam öket kinyirni is sikerült !
  • wesker24
    Amugy most fejzetm be éppen a játékot em rég ment le a stáblista !

Hát csak annyit mondok a játék végéről hogy : HOLY SHIT !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a terroformeres rész elég kemény volt vazee. Na meg amikor a terraformer Power Core-jait kellett újraépiteni és megvédeni mig rebootol a rendszer na ott totális agybajt kaptam ! Lehet hogy én vagyok béna de az nekem csak 3x-szorra sikerült !
  • Ironman2
    Nálam már senki sincs a pályán
  • wesker24
    Ott én se jöttem rá mit kell csinálni ! Azt hittem hogy mindenkit kinyirtam de valami bug miatt egyvalaki mindig megmaradt !

Aztán próbáltam ugy megcsinálni hogy simán kinyirom öket ahol sokan vannak persze nem rombolással és sikerült nem maradt senki se életben !

És lehetett tovább menni !
  • Ironman2
    Jönnek azok mint az oroszok..DDD.Ez a ruszki akcentus is idegesítő a sejtelmes hangoknál
  • Ironman2
    Mit a fenét kell csinálni a Stop the cultist feladatnál,ahol vannak a nagy turbinák? Megöltem már mindenkit,de az ajtókon nem lehet bemenni
  • wesker24
    Jaja nekem is tetszik a rombolhatóság az újraépithetőség meg minden !
  • wesker24
    Én meg már a játék legvégén ! Azóta is csak ezt nyomtam felváltva a DNF-el ! De a vége az már kegyetlenül nehéz szokott lenni ha sok az Alien !
  • Ironman2
    Na.Te is ezt toltad? Én még az elején vagyok amikor bemegyek a turbine room-ba.Bejön a játék nagyon,főleg hogy vissza is lehet épiteni amit lerombol az ember.Kaos verzio van meg nekem
  • wesker24
    Jah vettem észre ! xD

Mert olyan sok Alien van itt hogy csak na ! xD
  • Shep
    Az már a vége.
  • wesker24
    Jah nálam is az a Nanite Gránátvető van a feketelyuk fegyó a Raligun a távolabbi bossokra illetve a Plasma Rifle és a elektromos változata !

A kisebb bosokkla nem lenne baj csak a bazi nagy bossokal ! Habár arra meg ott van a feketelyuk fegyó !

Csak hát amikor 3 láthatatlan monster jön aztán 3 tűzes monster na meg ráadásként az a bazi nagy mérgező behemoth az már egy kicsit sok !

Amugy most tartok ott hogy be kell jutni a Terraformerbe !

De ahogy olvastam lesz ennél rosszabb a helyzet is !
  • Shep
    Beépített csít?
  • Seth
    Fuss el,gurulgass el.Én is azt csináltam. Ha elérsz egy checkpointig akkor általában eltűnnek. Ha nem akkor meg restart checkpoint és voila,sehol senki.
  • Shep
    Médiumon játszottam :) Nem vagyok pro, egyszerű játékos vagyok. A rakétavető, az a részecske lebontó golyót kilövő X500 vagy mi, a kis golyókat lövő csak embereket sebző cucc meg a feketelyuk fegyver volt nálam.
  • wesker24
    Jah mert te profi Hardcore Gamer vagy ! xD

Nem tudom neked hogy sikerült végigvinni ?

Igencsak csak nyugodt ember lehetsz akkor !

Jah lehet hogy easy-n nem de mediumon egy csöppet elég nehéz a játék !

Ki se látok Az alienek között annyian vannak !
  • Shep
    Azért ennyire nem nehéz a játék :)
  • wesker24
    Not yet ! Még nem !