Red Faction Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hosszú, a hangok irgalmatlan jók, a sztory is nagyon ott van, vmennyire véres is, a fizika is eszméletlen, nem monoton... szóval ez nekem az egyik év játéka!!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Tegnap este már írtam a steam supportnak és a képeket is elküldtem nekik,de egyenlõre még nem jött válasz.A régió álítással próbálkoztam de nem sikerült.
For the Empire!
steam supportnak írjatok a termékkulcs és a számla fényképét csatolva.
Arab money
És ez még csak a játék leje késöbb sokkal durvább lesz képzelj el még vagy 100 ilyent amint rád támad ! xD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hát csak annyit mondok a játék végérõl hogy : HOLY SHIT ! <#merges2>#merges2> <#wow2>#wow2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán próbáltam ugy megcsinálni hogy simán kinyirom öket ahol sokan vannak persze nem rombolással és sikerült nem maradt senki se életben !
És lehetett tovább menni !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kisebb bosokkla nem lenne baj csak a bazi nagy bossokal ! Habár arra meg ott van a feketelyuk fegyó !
Csak hát amikor 3 láthatatlan monster jön aztán 3 tûzes monster na meg ráadásként az a bazi nagy mérgezõ behemoth az már egy kicsit sok !
Amugy most tartok ott hogy be kell jutni a Terraformerbe !
De ahogy olvastam lesz ennél rosszabb a helyzet is !
PSN ID.: Beegabor
Nem tudom neked hogy sikerült végigvinni ?
Igencsak csak nyugodt ember lehetsz akkor !
Jah lehet hogy easy-n nem de mediumon egy csöppet elég nehéz a játék !
Ki se látok Az alienek között annyian vannak !
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De mondom az energia pajzs és a Berserk képesség nélkül vért izzadna az ember a játék végén !
A singularity Cannon ez még a legerösebb Bossok-al is végez !
Na meg persze a Nanite Gránátvetõ ez ellen se tud senki menekülni !
A kisebb bossokra meg ott van a Electric Plasma Rifle és a Rail Gun !
A képességek közül az Impact és a Shockwav-et használtam szinte azt is kimaxolva hatalmas pusztitás végeznek !
Meg aztán jól meg kell válogatni milyen képességeket veszel mert a végére nagyon megfogod szivni !
Ott már véresen meg kell becsülni minden energiapontot és 100x meg kell gondolni hogy most melyik képességre van szükséged !
Még jó hogy kifejlesztettem Maxra a játék végére az Energia pajzsot mert ha az nem lenne másodpercek alatt halott lennél !
Mert az energiapajzs max szinten 15-20 sec-ig visszaver minden támadást ami csak létezik és vissza is veri a támadásokat !
Na ott látszik hogy készitöknek elborult az agyuk !
Mert ami ott van az nem emberi persze én voltam a hülye mert Medium fokon játszom !
Volt olyan rész hogy annyian voltak hogy nem tudtam elörébb jutni vagy 15 percig mert annyian jöttek hogy képtelenség volt tovább jutni és persze minden irányból jönnek az alienek !
Még szerencse hogy nálam van a Singularity fegyver mert anélkül szart sem érnék el !
Csak egy résszel szop az ember raklap idõt!
Már kíváncsi vagyok milyen is a vége ha ennyien szidják.
Metro 2033 után nekiesek!
Next PC upgrade: 2022
A készitöknek most már biztos hogy eborult az elméjük vagy megzakkantak mert normális ember ilyet nem csinál !
Amennyire tetszett a játék annyira SZAR lett a vége !
A vége már csak a túlélésrõl szól meg arról hogy 16 millió Alien jön ellened aztán csak irtsad öket !
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Hogy lehet a grafikát 1280 alá levenni?
Ha nem a hentelésrõl meg a lövöldözésrõl meg a pusztitásról !
A Red Faction 1-2-vel nem játszottam de azok már a régi idök voltak most már 2011 van és az FPS játék zöme ilyen !
Lásd : Serious Sam 1-2 Painkiller részek Suffering 1-2 stb..
Ha meg zavar a grafika vedd lejjebb a grafikát esetleg kapcsold ki ami nem kell !
Én eddig csak a Red Faction Guerillával és most az Armageddon-nal játszottam és eddig nagyon bejön a játék !
Jobb a normális realase ahol csak ennyit kell csinálni: kicsomagol, telepít, crack, játék 😄D
A DVD5 verzóval meg az a baj hogy túlságosan is le lett tömöritve ami a videok rovására ment!