Red Faction Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Történet? Láttam már egyszerûbbet ez tény de azért ettõl egy óvodás is jobbat ki tudna találni 😊 Bár igazából úgysem a sztori itt a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Várd ki a játék végét asszem ott más véleményen leszel majd ! xD
pisztácia
Hát gyerekek😊 Ez vmi irgalmatlan nagyon nagy game!!
Hosszú, a hangok irgalmatlan jók, a sztory is nagyon ott van, vmennyire véres is, a fizika is eszméletlen, nem monoton... szóval ez nekem az egyik év játéka!!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

wesker24
Jah a régió állitás az csak a letöltésre vonatkozik !

Akkor irj a steam supportnak !
Jericho19
Cd Galaxis.
Tegnap este már írtam a steam supportnak és a képeket is elküldtem nekik,de egyenlõre még nem jött válasz.A régió álítással próbálkoztam de nem sikerült.

For the Empire!

FSpofon
milyen boltban vettétek?

steam supportnak írjatok a termékkulcs és a számla fényképét csatolva.

Arab money

Jericho19
Hello nekem is ugyanez a gondom.

For the Empire!

wesker24
Talán állitsd át a régiot esetleg a Steam beállitásoknál !
Üdv. megvettem a boltban, de a steam elutasítja a kódot régió hibára utalva. Ilyenkor mi van? Korábbi bolti, de steames játékaimnál nem volt gond.

wesker24
Milyen csúszómászók azok mind Alienek !

És ez még csak a játék leje késöbb sokkal durvább lesz képzelj el még vagy 100 ilyent amint rád támad ! xD
Hát ez nem semmi amit a barlangban összehoztak! Ezek a csúszómászók? brrrr

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már megvan! Mégis vannak,csak fent az emelvényen! DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Nálam sem volt senkise egy lélek se még se engedett tovább ilyenkor restartoltam és máshogy próbáltam öket kinyirni is sikerült !
wesker24
Amugy most fejzetm be éppen a játékot em rég ment le a stáblista !

Hát csak annyit mondok a játék végérõl hogy : HOLY SHIT ! <#merges2> <#wow2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a terroformeres rész elég kemény volt vazee. Na meg amikor a terraformer Power Core-jait kellett újraépiteni és megvédeni mig rebootol a rendszer na ott totális agybajt kaptam ! Lehet hogy én vagyok béna de az nekem csak 3x-szorra sikerült !
Nálam már senki sincs a pályán

wesker24
Ott én se jöttem rá mit kell csinálni ! Azt hittem hogy mindenkit kinyirtam de valami bug miatt egyvalaki mindig megmaradt !

Aztán próbáltam ugy megcsinálni hogy simán kinyirom öket ahol sokan vannak persze nem rombolással és sikerült nem maradt senki se életben !

És lehetett tovább menni !
Jönnek azok mint az oroszok..DDD.Ez a ruszki akcentus is idegesítõ a sejtelmes hangoknál

Mit a fenét kell csinálni a Stop the cultist feladatnál,ahol vannak a nagy turbinák? Megöltem már mindenkit,de az ajtókon nem lehet bemenni

wesker24
Jaja nekem is tetszik a rombolhatóság az újraépithetõség meg minden !
wesker24
Én meg már a játék legvégén ! Azóta is csak ezt nyomtam felváltva a DNF-el ! De a vége az már kegyetlenül nehéz szokott lenni ha sok az Alien !
Na.Te is ezt toltad? Én még az elején vagyok amikor bemegyek a turbine room-ba.Bejön a játék nagyon,fõleg hogy vissza is lehet épiteni amit lerombol az ember.Kaos verzio van meg nekem

wesker24
Jah vettem észre ! xD

Mert olyan sok Alien van itt hogy csak na ! xD
Shep
Az már a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Jah nálam is az a Nanite Gránátvetõ van a feketelyuk fegyó a Raligun a távolabbi bossokra illetve a Plasma Rifle és a elektromos változata !

A kisebb bosokkla nem lenne baj csak a bazi nagy bossokal ! Habár arra meg ott van a feketelyuk fegyó !

Csak hát amikor 3 láthatatlan monster jön aztán 3 tûzes monster na meg ráadásként az a bazi nagy mérgezõ behemoth az már egy kicsit sok !

Amugy most tartok ott hogy be kell jutni a Terraformerbe !

De ahogy olvastam lesz ennél rosszabb a helyzet is !
Shep
Beépített csít?

Seth
Fuss el,gurulgass el.Én is azt csináltam. Ha elérsz egy checkpointig akkor általában eltûnnek. Ha nem akkor meg restart checkpoint és voila,sehol senki.

PSN ID.: Beegabor

Shep
Médiumon játszottam 😊 Nem vagyok pro, egyszerû játékos vagyok. A rakétavetõ, az a részecske lebontó golyót kilövõ X500 vagy mi, a kis golyókat lövõ csak embereket sebzõ cucc meg a feketelyuk fegyver volt nálam.

wesker24
Jah mert te profi Hardcore Gamer vagy ! xD

Nem tudom neked hogy sikerült végigvinni ?

Igencsak csak nyugodt ember lehetsz akkor !

Jah lehet hogy easy-n nem de mediumon egy csöppet elég nehéz a játék !

Ki se látok Az alienek között annyian vannak !
Shep
Azért ennyire nem nehéz a játék 😊

wesker24
Not yet ! Még nem !
JaSoN HuNTeR
Lehet vele multizni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

wesker24
olyan isten nincs hogy menet közben át rakd easy-re ha már egyszer elkezdted akkor már azon kell végig vinned !

De mondom az energia pajzs és a Berserk képesség nélkül vért izzadna az ember a játék végén !
grebber
És ment közben nem tudod easyre tenni?

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Az Alien barlangban már csak 2 fegyvert használtam sürün !

A singularity Cannon ez még a legerösebb Bossok-al is végez !

Na meg persze a Nanite Gránátvetõ ez ellen se tud senki menekülni !

A kisebb bossokra meg ott van a Electric Plasma Rifle és a Rail Gun !

A képességek közül az Impact és a Shockwav-et használtam szinte azt is kimaxolva hatalmas pusztitás végeznek !
wesker24
Aki gyenge idegzetû az jobb ha már most letörli a játékot és el se kezdi mert a játék végén szivni fog mint a torkos borz és ugy ketté töri a billt hogy apró darabokra esik szét ha egyáltalán eljut odáig !

Meg aztán jól meg kell válogatni milyen képességeket veszel mert a végére nagyon megfogod szivni !

Ott már véresen meg kell becsülni minden energiapontot és 100x meg kell gondolni hogy most melyik képességre van szükséged !

Még jó hogy kifejlesztettem Maxra a játék végére az Energia pajzsot mert ha az nem lenne másodpercek alatt halott lennél !

Mert az energiapajzs max szinten 15-20 sec-ig visszaver minden támadást ami csak létezik és vissza is veri a támadásokat !
wesker24
Egész jó volt a játék egészen addig amig el nem jutunk a játék végén az Alien barlangig ! Na ott aztán elszabadul a pokol !

Na ott látszik hogy készitöknek elborult az agyuk !

Mert ami ott van az nem emberi persze én voltam a hülye mert Medium fokon játszom !

Volt olyan rész hogy annyian voltak hogy nem tudtam elörébb jutni vagy 15 percig mert annyian jöttek hogy képtelenség volt tovább jutni és persze minden irányból jönnek az alienek !

Még szerencse hogy nálam van a Singularity fegyver mert anélkül szart sem érnék el !
grebber
Ez a legokádékabb módja annak hogy növeljék a játékidõt!
Csak egy résszel szop az ember raklap idõt!

Már kíváncsi vagyok milyen is a vége ha ennyien szidják.
Metro 2033 után nekiesek!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát anyám borogass mi van itt a játék végén vazee !

A készitöknek most már biztos hogy eborult az elméjük vagy megzakkantak mert normális ember ilyet nem csinál !

Amennyire tetszett a játék annyira SZAR lett a vége !

A vége már csak a túlélésrõl szól meg arról hogy 16 millió Alien jön ellened aztán csak irtsad öket !

Köszi!
wesker24
jah elnéztem ez már TPS ! xD
JackSparrow88
Szerintem nem lehet de ha mégis akkor állítgass a 16:10 és 16:9 között és akkor elõ kéne tûnnie...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

TheGrinder
Jó az TPS nek is. Nem játszottam vele, de a SS, és a PK-hez nem hasonlítanám.

Help!

Hogy lehet a grafikát 1280 alá levenni?
wesker24
Miért egy FPS játék mirõl szóljon ?

Ha nem a hentelésrõl meg a lövöldözésrõl meg a pusztitásról !

A Red Faction 1-2-vel nem játszottam de azok már a régi idök voltak most már 2011 van és az FPS játék zöme ilyen !

Lásd : Serious Sam 1-2 Painkiller részek Suffering 1-2 stb..

Ha meg zavar a grafika vedd lejjebb a grafikát esetleg kapcsold ki ami nem kell !

Én eddig csak a Red Faction Guerillával és most az Armageddon-nal játszottam és eddig nagyon bejön a játék !
Nem tudom, az elsõ részt imádtam és tele volt új dolgokkal ... a többi kimaradt. De ezt akárhány videót nézek, nem tudom megszeretni. Egyszerûen megy a rombolás és hent, de közben vagy az effektektõl, vagy a sötétségtõl nem látni a képernyõ háromnegyedébõl semmit. Az eredeti játék nem egy ilyen agyatlan darálós izé volt. 😞

JackSparrow88
Köszi hát akkor én valszeg várok egy normális Razor vagy hasonló változatra.(azok a legtöbb esetben hibátlanul mûködnek) Mert a másik ami még van az a CloneDVD ami lehet nem csinál ilyet hibát viszont ott sok hülyeséget kell csinálni mire elindul...
Jobb a normális realase ahol csak ennyit kell csinálni: kicsomagol, telepít, crack, játék 😄D

wesker24
Még jó hogy a Resi 6 nem ilyen lesz ha lesz egyáltalán a közeljövöben ! xD
Shep
Hát ez tényleg borzalom, fél perc után meguntam.

wesker24
Nekem a rendes steames verzió van ami SID fájlokból áll és ugy kell kicsonagolni semmi gond nincs vele !

A DVD5 verzóval meg az a baj hogy túlságosan is le lett tömöritve ami a videok rovására ment!
JackSparrow88
Hali, valaki játszik a DVD5-ös verzióval aminek orosz a telepítõje? Mert nekem videó közben olyat csinál hogy a képernyõt négy fele osztja és alul meg ilyen zöldes az egész, valami bug lehet vagy nemtom. Másnak is van ilyen gondja, meg lehet oldani vagy szedjek le másik verziót?