199
Red Faction Armageddon
  • Antal99
    sziasztok nekem csak a ruin mód működik
    a chalenge visszadob
  • ratgab
    Megdumáltuk....Skidrow-ig nem szedem le... XD
  • Seth
    Oké, de nehogy lemerd szedni ezek után, ha kijön egy rendes verzió :)
  • ratgab
    Ehhez már nekem nincs türelmem... Részemről Skipp így ez a játék...
  • wesker24
    A Clone DVD verziót nem is fogod telepiteni soha mivel steames !

Amugy tök egyszerű Phoenix 1.5 betaval kicsomagolod és a Red Faction A patchet felrakod hozzá és játszasz !

Amugy a Phoenix-ben a Sid Unpacker-re kell menni ott megadod neki a SIM fájlt és már csomagolja is ki !

Ennyi !
  • Csokis
    HOW TO INSTALL !

1.DOWNLOAD PHEONIX
    http://www.fileserve.com/file/uNUDZSU
    2.INSTALL IT
    3. SELECT INSTRUMENTS->UPDATE CONTENT DESCRIPTION RECORD and select INTERNET.
    4.ALLOW IT TO UPDATE
    5.SELECT INSTRUMENTS->SID UNPACKER and browse for a SIM file in the extracted Red faction Directory.
    6.allow it to extract.
  • Kongy
    Hogy a francba kell telepíteni a CloneDVD-s verziót?!, Steamen kezdi installálni nekem, ami nem jó.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a rohadt sok alien jó felkészítés a végére. Ott alig látni majd tőlük...
  • wesker24
    Vazee ez rohat jó játék !

Csak már a tököm ki van a 16 millió Aliennel ami rám támad !

Pl amikor a fertözött Power Cire-t kell megsemmisiteni na ott agybajt kaptam az csak 3-szorra sikerült mert baromi nehéz ! Kb jön eyg rakás Alien plusz még rombold le az épületet is ! Az rohat láthatlan meg teleportálós mosnterek már az agyamra mennek még szerencse hogy nálam van a Nanite Grende Launcher asszem az XPM 5000 na azzal egy két lövés és mindenki kipusztul !
  • strebacom
    Tudom....hehe valószínű az orosz repack miatt...van ebböl már normális verzió??
  • Shep
    Hát a hiba nálad van.

• strebacom
    Nagyon jó játék, csak az a baj hogy az átvezetök alatt nincs duma csak zene, miért!!!!
  • grebber
    Ne görcsölj vele valami virusos fos lehet ugyanis nincs skidrow release!
  • emilkee
    A mappa megvan,de sajnos jelszót kér,és az oldalt nem tudom megnyitni.Ezért kértem segítséget,mivel én nem vagyok profi és gondoltam erre van ez a fórum.Azért köszönöm!!!
  • strebacom
  • zsozso29
    Juujj de jó neked! :D
    Ott van a SKIDROW mappában!
  • emilkee
    Crack,serial hol található?
    SKIDROW verzióm van.
  • Maxtreme

• Maxtreme
    nah ennek egész faszántosan sikerült az optimizációja. Külső téren legnagyobb harc közepette is 52-55 fps maxon 4x aa mellett 1680ban! :)
    Dx11-ben -10 fps kb, de látványbeli különbség nincs. Szal jó nekem a dx9 :D
  • Csokis
    DX9/DX11 crack!
  • Csokis
    Kint van a crack a játékhoz!
  • Seth
    Hát itt kicsit jobb a rombolási modell,effektek, a karakterek kidolgozása, meg van hogy 30-an jönnek rád.
  • Seth
    Hmm, mindenesetre nem igaz :)
    Senki nem fog még csak borzongani sem
  • Shep
    Nekem bejött a Guerilla is, viszont így hogy nincsenek akkora terek akkor remélhetőleg kicsit jobban is fog futni-
  • wedge31
    Csak erröl volt szó mindenhol...
  • Seth
    "cső" tps -t akartam írni amúgy :D

horror? sehol nem volt ilyenről szó szerintem, ez nem Dead Space
  • wedge31
    Cső fps ? vazze, arról volt szó, hogy a survival horror fog benne dominálni...
  • Seth
    Mész előre, nem sandbox. Bevallom tetszett a Guerilla, de kb a 3. területtől fogva nagyon eluntam az ide-oda furikázást, úgyhogy én jobban örülök ennek a "cső" fps-nek. Kellemesebb kikapcsolódást nyújtott.
  • Shep
    Ez ilyen sima mész előre a pályákon aztán jól van ,vagy olyasmi, mint a Guerilla?
  • Seth
    Én csak túlfutottam mindenkin, gurultam össze-vissza :D Mikor elértem egy checkpointig többnyire felszívódtak
    Red.Faction.Armageddon.CLONEDVD.MULTI5.READNFO-P2P

Igen, a vége az baromi nehéz volt, egy kicsit bántam, hogy nem a leggyengébb fokozaton kezdtem el, mert ott szoptam pár órát.
  • Seth
    Én is végeztem tegnap este (8:10 körül volt asszem). Nekem nagyon tetszett, kivéve az utolsó helyszíneket,ahol abszurd mennyiségű dög szakadt a nyakamba
    Minimális gépigény:
    CPU: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or Athlon X2) or higher
    RAM: 2GB System RAM or more
    VGA: 256MB GPU w/ Shader Model 3.0 support, GeForce 8xxx or Radeon HD3xxx series or better
    DX: DirectX 9.0c
  • Shep
    Remélem a gépigénye nem lesz nagyobb, mint az előző résznek volt.
    Red Faction origins-t nézte tegnap valaki?

Tegnap a végére értem a játéknak. Szerintem nagyon jól sikerült darab. Rengeteg jó fegyver, és képesség dobja fel az egészet. Magnet gun és a Singularity gun-al nagyon jókat lehet szórakozni.
    A játékidő sem kevés, és az achievement pontokat is elég sűrűn osztogatja. A Guerilla-t félbehagytam, de ez simán megérdemel egy végigjátszást.
  • Optimus Prime
    Nos, mivel a régebbi játékok topicja halott ide írok. A Guerilla már megvan, de most az I-II akciós Steam, 1.25 euró(!), de anno próbáltam az I-t és furán majszolódtak a textúrák, mint a rágógumi. Igaz, demó volt a teljes biztos fixeltebb. A II-nél meg ezt olvasom:

Notice: Direct X 10.1 ATI video cards or Direct X 10.0 Nvidia video cards are not supported.

8600 GT-m van, ami DX10-es is. Tényleg egyáltalán nem működik vagy valahogy ki lehet játszani? Mert ez a mindent rombolda játék tetszik.
  • Csokis
    Red Faction: Armageddon – CLONE DVD – CRACK WAiT
  • Seth
    Bullshit. Nagyon jó kis játék lett.
  • grebber
    Gyöngyszem:

"Demó alapján a 70FT -os aritát sem éri meg a játék"