199
Red Faction Armageddon
-
#79 sziasztok nekem csak a ruin mód működik
a chalenge visszadob -
ratgab #78 Megdumáltuk....Skidrow-ig nem szedem le... XD -
#77 Oké, de nehogy lemerd szedni ezek után, ha kijön egy rendes verzió :) -
ratgab #76 Ehhez már nekem nincs türelmem... Részemről Skipp így ez a játék... -
#75 A Clone DVD verziót nem is fogod telepiteni soha mivel steames !
Amugy tök egyszerű Phoenix 1.5 betaval kicsomagolod és a Red Faction A patchet felrakod hozzá és játszasz !
Amugy a Phoenix-ben a Sid Unpacker-re kell menni ott megadod neki a SIM fájlt és már csomagolja is ki !
Ennyi ! -
Csokis #74 HOW TO INSTALL !
1.DOWNLOAD PHEONIX
http://www.fileserve.com/file/uNUDZSU
2.INSTALL IT
3. SELECT INSTRUMENTS->UPDATE CONTENT DESCRIPTION RECORD and select INTERNET.
4.ALLOW IT TO UPDATE
5.SELECT INSTRUMENTS->SID UNPACKER and browse for a SIM file in the extracted Red faction Directory.
6.allow it to extract. -
#73 Hogy a francba kell telepíteni a CloneDVD-s verziót?!, Steamen kezdi installálni nekem, ami nem jó. -
#72 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a rohadt sok alien jó felkészítés a végére. Ott alig látni majd tőlük... -
#71 Vazee ez rohat jó játék !
Csak már a tököm ki van a 16 millió Aliennel ami rám támad !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl amikor a fertözött Power Cire-t kell megsemmisiteni na ott agybajt kaptam az csak 3-szorra sikerült mert baromi nehéz ! Kb jön eyg rakás Alien plusz még rombold le az épületet is ! Az rohat láthatlan meg teleportálós mosnterek már az agyamra mennek még szerencse hogy nálam van a Nanite Grende Launcher asszem az XPM 5000 na azzal egy két lövés és mindenki kipusztul ! -
strebacom #70 Tudom....hehe valószínű az orosz repack miatt...van ebböl már normális verzió?? -
#69 Hát a hiba nálad van.
-
strebacom #68 Nagyon jó játék, csak az a baj hogy az átvezetök alatt nincs duma csak zene, miért!!!!
-
#67 Ne görcsölj vele valami virusos fos lehet ugyanis nincs skidrow release! -
emilkee #66 A mappa megvan,de sajnos jelszót kér,és az oldalt nem tudom megnyitni.Ezért kértem segítséget,mivel én nem vagyok profi és gondoltam erre van ez a fórum.Azért köszönöm!!! -
strebacom #65 -
zsozso29 #64 Juujj de jó neked! :D
Ott van a SKIDROW mappában!
-
emilkee #63 Crack,serial hol található?
SKIDROW verzióm van. -
-
#61 nah ennek egész faszántosan sikerült az optimizációja. Külső téren legnagyobb harc közepette is 52-55 fps maxon 4x aa mellett 1680ban! :)
Dx11-ben -10 fps kb, de látványbeli különbség nincs. Szal jó nekem a dx9 :D -
Csokis #60 DX9/DX11 crack! -
Csokis #59 Kint van a crack a játékhoz! -
#58 Hát itt kicsit jobb a rombolási modell,effektek, a karakterek kidolgozása, meg van hogy 30-an jönnek rád. -
#57 Hmm, mindenesetre nem igaz :)
Senki nem fog még csak borzongani sem -
#56 Nekem bejött a Guerilla is, viszont így hogy nincsenek akkora terek akkor remélhetőleg kicsit jobban is fog futni- -
#55 Csak erröl volt szó mindenhol... -
#54 "cső" tps -t akartam írni amúgy :D
horror? sehol nem volt ilyenről szó szerintem, ez nem Dead Space -
#53 Cső fps ? vazze, arról volt szó, hogy a survival horror fog benne dominálni... -
#52 Mész előre, nem sandbox. Bevallom tetszett a Guerilla, de kb a 3. területtől fogva nagyon eluntam az ide-oda furikázást, úgyhogy én jobban örülök ennek a "cső" fps-nek. Kellemesebb kikapcsolódást nyújtott. -
#51 Ez ilyen sima mész előre a pályákon aztán jól van ,vagy olyasmi, mint a Guerilla? -
#50 Én csak túlfutottam mindenkin, gurultam össze-vissza :D Mikor elértem egy checkpointig többnyire felszívódtak -
#49 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Red.Faction.Armageddon.CLONEDVD.MULTI5.READNFO-P2P
-
#48 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, a vége az baromi nehéz volt, egy kicsit bántam, hogy nem a leggyengébb fokozaton kezdtem el, mert ott szoptam pár órát. -
#47 Én is végeztem tegnap este (8:10 körül volt asszem). Nekem nagyon tetszett, kivéve az utolsó helyszíneket,ahol abszurd mennyiségű dög szakadt a nyakamba -
#46 Minimális gépigény:
CPU: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or Athlon X2) or higher
RAM: 2GB System RAM or more
VGA: 256MB GPU w/ Shader Model 3.0 support, GeForce 8xxx or Radeon HD3xxx series or better
DX: DirectX 9.0c
-
#45 Remélem a gépigénye nem lesz nagyobb, mint az előző résznek volt. -
#44 Red Faction origins-t nézte tegnap valaki?
Tegnap a végére értem a játéknak. Szerintem nagyon jól sikerült darab. Rengeteg jó fegyver, és képesség dobja fel az egészet. Magnet gun és a Singularity gun-al nagyon jókat lehet szórakozni.
A játékidő sem kevés, és az achievement pontokat is elég sűrűn osztogatja. A Guerilla-t félbehagytam, de ez simán megérdemel egy végigjátszást. -
#43 Nos, mivel a régebbi játékok topicja halott ide írok. A Guerilla már megvan, de most az I-II akciós Steam, 1.25 euró(!), de anno próbáltam az I-t és furán majszolódtak a textúrák, mint a rágógumi. Igaz, demó volt a teljes biztos fixeltebb. A II-nél meg ezt olvasom:
Notice: Direct X 10.1 ATI video cards or Direct X 10.0 Nvidia video cards are not supported.
8600 GT-m van, ami DX10-es is. Tényleg egyáltalán nem működik vagy valahogy ki lehet játszani? Mert ez a mindent rombolda játék tetszik. -
Csokis #42 Red Faction: Armageddon – CLONE DVD – CRACK WAiT -
#41 Bullshit. Nagyon jó kis játék lett. -
#40 Gyöngyszem:
"Demó alapján a 70FT -os aritát sem éri meg a játék"