Red Faction Armageddon

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Red.Faction.Armageddon.CLONEDVD.MULTI5.READNFO-P2P

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, a vége az baromi nehéz volt, egy kicsit bántam, hogy nem a leggyengébb fokozaton kezdtem el, mert ott szoptam pár órát.
Seth
Én is végeztem tegnap este (8:10 körül volt asszem). Nekem nagyon tetszett, kivéve az utolsó helyszíneket,ahol abszurd mennyiségû dög szakadt a nyakamba

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Minimális gépigény:
CPU: 2GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or Athlon X2) or higher
RAM: 2GB System RAM or more
VGA: 256MB GPU w/ Shader Model 3.0 support, GeForce 8xxx or Radeon HD3xxx series or better
DX: DirectX 9.0c
Shep
Remélem a gépigénye nem lesz nagyobb, mint az elõzõ résznek volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Red Faction origins-t nézte tegnap valaki?

Tegnap a végére értem a játéknak. Szerintem nagyon jól sikerült darab. Rengeteg jó fegyver, és képesség dobja fel az egészet. Magnet gun és a Singularity gun-al nagyon jókat lehet szórakozni.
A játékidõ sem kevés, és az achievement pontokat is elég sûrûn osztogatja. A Guerilla-t félbehagytam, de ez simán megérdemel egy végigjátszást.
Optimus Prime
Nos, mivel a régebbi játékok topicja halott ide írok. A Guerilla már megvan, de most az I-II akciós Steam, 1.25 euró(!), de anno próbáltam az I-t és furán majszolódtak a textúrák, mint a rágógumi. Igaz, demó volt a teljes biztos fixeltebb. A II-nél meg ezt olvasom:

Notice: Direct X 10.1 ATI video cards or Direct X 10.0 Nvidia video cards are not supported.

8600 GT-m van, ami DX10-es is. Tényleg egyáltalán nem mûködik vagy valahogy ki lehet játszani? Mert ez a mindent rombolda játék tetszik.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Seth
Bullshit. Nagyon jó kis játék lett.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Gyöngyszem:

"Demó alapján a 70FT -os aritát sem éri meg a játék"

Next PC upgrade: 2022

grebber
PCGames teszt 83%

10 órát írnak elsõ körben!

lolSL

grebber

Fpocok
Tök8. Mi majd lewarezoljuk azt úgy nézzük meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Jön a demó:

A jeles dátum pedig nem más, mint május 3., jövõ hét kedd (hogy rohan az idõ...). A rossz hír viszont, hogy a PC-sek kimaradnak a jóból, a kipróbálható verzió csakis az Xbox LIVE Marketplace-en és PSN-ön!

lolSL
uhh új gameplayek gametrailersen
ez inkább lost planet mint red faction :/

lolSL

grebber
LOL ilyet sem láttam még ezek szerint a linket megváltoztatták.

Hát, ez a Company of Heroes:ToV-ra mutat, ami nem baj, mert a legjobb RTS mind a mai napig, de szerintem nem ez volt a szándékod. 😄

grebber

grebber
Red Faction Guerilla!

mi is volt az elõzõ rész címe? mikor abba belekezdtem, nagyon megtetszett, de aztán pár óra alatt kiábrándultam.

ha csak pár dolgot javítanak rajta, egy szuper játék lett volna. remélhetõleg a 4. részben már ezek a hibák javításra kerülnek.

grebber
grebber
Képek

Official Ruin Mode Trailer

Csak nekem tûnik vér gagyinak?

grebber
grebber

grebber

grebber
grebber
arty
uh

nekem száz h kimarad...

Forza.

wedge31
Gameplay a comic con-ról.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
KIrály lesz, az elözö részt nem birtam végig tolni olyan unalmas volt ez a horroros beütés jól néz ki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
Borzalom.

Vszeg a guerilla marad az egyetlen, számomra is értékelhetõ RF. Az viszont nagyon bejött.

Forza.

grebber

arty
egyre kevésbé tetszik ez a folyamatos sötétség :/

Forza.

grebber

grebber

bosco05
nem is kicsit 😄 , mit bányászkodtam mindig 😄
Rowlend
Második tényleg szar volt de az elsõ kurva jó...Ott is rombolható volt a fal

GET OVER HERE!

arty
kár, hogy a szabad rombolható világ helyett kapunk pár csõpályát és némi rombolhatóságot 😞 nekem kimarad, az elsõ két rész sem érdekelt, ez meg majdnem olyan 😞

Forza.

tommygear
minek ez
kastil
Vagy csak nem basszák össze a mapeket.

Rowlend
Remélem a rombolás megmarad vagy jobb lesz 😊 Amúgy ebbõl a trailerbõl ítélve szerintem ebbõl a szabados sandboxból áttérnek valami komoly TPSre.

GET OVER HERE!

Solid Snake
tobias88
Fallout: New Vegas: Befutott az elsõ gameplay videó...
bosco05
mai szemmel nézve elég gagyi, pedig az elsõ két részt imádtam
grebber
Red Faction: Armageddon: Bemutatkozik a negyedik Red Faction!

Most már biztos: minden idõk leghosszabb E3-a az idei. Bár maga a Los Angeles-i kiállítás csak június 15-én nyitja meg a kapuit, a kiadók már most sorra tolják ki az E3-as felirattal megbélyegzett anyagokat. A mai napi Deus Ex: Human Revolution és Transformers: War for Cybertron után itt a Red Faction: Armageddon is, azaz akár vehetjük úgy is, hogy az E3 elkezdõdött. A THQ korábban kijelentette, hogy a játékshow-n mutatja majd be az új Red Factiont, ám ezek szerint nem bírt addig várni, és már most közzétette az elsõ trailert, amely gameplay jeleneteket is szép számmal tartalmaz. A produktum tehát az Armageddon utótagot kapta, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül, megjelenésére 2011 márciusában számíthatunk.

Ezúttal is a Marson járunk, méghozzá a 2170-es esztendõben, azaz fél évszázaddal a Red Faction: Guerrilla eseményei után. A bolygó felszíne lakhatatlanná vált, az emberiség kénytelen volt lehúzódni a felszín alá, és lakhatóvá tenni a korábban kivájt barlangokat. Fõhõsünk Darius Mason lesz, aki Alec Mason és Samanya (a Guerrilla központi karakterei) unokája, és a videó alapján erõsen hasonlít a nagypapira. Egy szerencsétlen esemény során ó nyit fel újra egy rejtélyes aknát, amelynek következményeként barátságtalan alienek szabadulnak a telepesekre, akik a zárt térben sajnos nem tudnak messze menekülni elõlük. A Red Faction - ezúttal szó szerint - földalatti mozgalom tehát a szörnyek ellen veszi fel újfent a kalapácsot, ám a cél változatlan: az emberek segítése.

A játékmenet hasonló lesz a harmadik részhez, ismét teljesen rombolható környezettel kerülünk szembe, területek helyett pedig különféle erõdöket kell elfoglalnunk. Nem csak az üregekben mozoghatunk, hanem a planéta megtépázott felszínére is felmerészkedhetünk, ahol különféle artifactok után kutathatunk, amelyekbõl fegyvereket gyárthatunk. Az alkotásban helyet kap egy új játékmód is, amelyben 3 társunkkal kell a hullámokban életünkre törõ hordákat eliminálni.

Forrás egy videóval: Gamechannel

← ElőzőOldal 4 / 4