Maradandó károsodást okoz a fiatalkori italozás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben teljesen igazad van, ott még további 3 falu került Csehszlovákiának.
Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karra járók (gondolom)

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én 100%-ig egyetértek veled de kicsit a témától elkanyarodott ez a fórum.
Az ne zavarjon senkit, ha nincs Trianon valószínûleg nincs második világháború.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Csakezmaradt
Az a szánalmas, hogy sokan tényleg menõnek tartják, hogy isznak, és azt nézik le, aki nem...<#levele>

Csakezmaradt
Jaja. Ráadásul a mai határ sem a trianoni, de az se' baj, mert olyan jól hangzik...

Csak tájékoztatlak, hogy a mai napig is az 1947-es Párizsi békeszerzõdés van érvényben és nem a trianoni 😊
mi az a kandós?

"(Európában a legpiásabb nemzet vagyunk, de inkább Trianonozunk, mint alkoholellenes kampánnyal javítanánk a nemzeti szellemi tevékenységünket, de nokomment.)"
-ezt a kettõt egy kalap alá hozni, alkoholizmust és Trianont azért elég durva. Eléggé kilóg a lóláb ,hogy te merre is húzol.
Az igaz ,hogy mind kettõ egy társadalmi probléma, de nem sok összefüggés van a kettõ között. Talán most elindult valami, egy folyamat ami helyére rakná ezt az egész kérdést, mert ahogy 45 óta nyultak ehhez a kérdéshez az vérlázitó, asztal alá söpréssel, és a teljes figyelmen kivül hagyással nem is lehet megoldást találni ,igaz ezeknek a köröknek nem is füzödött érdeke hozzá ,nem igazán éreznek együtt a nemzettel sokkal inkább a saját pénztárcájukkal.
Trianon-t a mai napig nem oldották fel, nem került a helyére. 90 éve a nemzetet sokkos állapotba hozta amibõl a mai napig képtelen volt felébredni. Na de elég az offbol mert ez marhára nem tartozik a cikkhez, érthetetlen ,hogy ilyen módon miért is hoztad fel.
A dohányos tüdõ ugyanolyan undorító mint a sima tüdõ. Nem értem mi haszna lenne ilyen agresszív eszközöket használni. Egyszerûen meg kell mondani, hogy ha dohányzol az növeli az esélyt a tüdõrákra, pár más betegségre, az állóképességet úgy rontja hogy soha nem lesz belõled sportoló. Mindenki döntse el ez megéri-e neki.
Ez az alkoholfogyasztás Kiszel Tündéhez vezet meg teljes baromság, egy átlagos ember 15 évnyi alkoholizmus után nem lesz olyan hülye. A cikk is azt írja, a memória és térbeli tudatosság csorbul fõleg. Vagyis nem lesz belõled sportoló, se lexikon.
Ady-t meg ha nem ivott volna annyit ma senki nem ismerné...
byzhouse
hehe hétfõn kiröhögöm az osztálytársaimat akik azt hiszik,hogy menõk,ha isznak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Te miért hozod fel a holokausztot egy alkohol hatásaival foglalkozo ciknél? ,hol kapcsolodik ez a tárgyhoz? -ez már biztos valami rögeszme lehet.

Különben nem tudom ,hogy hallottál e róla de az agysejtek képesek regenerálódni igaz lassan de képesek,és akár a napi 1 üveg sör/1 pohár bor nemhogy káros hanem pozitiv élettani hatásai is vannak. Nem kell átesni a ló túlsó oldalára sem ezzel a nagyfene anti-alkoholizmussal.

"Szerintem a piával is így lehet. És az intelligencia szelektál. Aki hülye, piál, aki piál, tovább hülyül. Kész préda aztán a fogyasztói társadalomnak és a politikusokak"- ami meg ezt illeti az nettó hülyeség. A tulzott alkohol fogyasztásnak inkább az adott személy körülményeihez van köze tehát valaki sikertelen az életben probál kompenzálni alkohollal,droggal akármivel, vagy egyszerüen olyan család háttere van, szeretethiányos etc. Az inteligenciához ennek semmi köze.
ja és ne gondold azt ,hogy jobb vagy akárkinél is csak mert te nem iszol, dohányzol egyebek.
Itt van egy kis olvasnivaló( http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_tal%C3%A1lm%C3%A1nyok_list%C3%A1ja ) azoknak akik nincsenek tisztában azzal hogy mennyi magyar dolgozott azon hogy ez a világ jobb legyen. És igen van a listában 30 évvel ezelõtti találmány is csak nem tudnunk róla mert kormányunk nem áll a feltalálók mögé sajnos. De ezen kívül még jó pár dolog van amit ha elkezdetek goglizni kicsit meg is találhattok.
Nem ez a megoldás. Hogy legyen egy marék szárított lepke értelmi szintjén. Mert hülye. Segítség kell, kampány. Mint mikor elkezdték körbevinni a felboncolt dohányos tüdõket, lehetne mutogatni a gyerekeknek. Vagy kiírni a vodkára, hogy "Az alkoholfogyasztás Kiszel Tündéhez vezet!".

#39: nem ezt a pár majdmot kell félteni, hanem a ledózerolt milliós termeszvárat, a kivégzett 6 millió zsidót, a levadászott bölényeket, a háborúk civil és katonai áldozatait. Minden állatnak (az embert beleértve) ugyanolyan joga van az élethez. Az más kérdés, hogy a legerõsebb állat, az ember szinteket állít fel, és a sajt fatársait és a hozzá hasonlókat magasabb szintre emeli. (A keresztény magyarázatot inkább hagyjuk, mert fölösleges idõhúzás lenne.)

#40: a Kandó Budapest egyik legjobb fõsuli kara (má egyetem 😛). Oda nem a 14 éves korban piálni kezdõ srácok járnak. Volt egy kutatás, aminek az lett a vége, hogy a magasabb intelligenciával rendelkezõ emberek kisebb arányban dohányoznak. Szerintem a piával is így lehet. És az intelligencia szelektál. Aki hülye, piál, aki piál, tovább hülyül. Kész préda aztán a fogyasztói társadalomnak és a politikusokak. (U.I.: Akkoris Schönherz QPA jobb XD!)

#42: "A világon minden 5 találmány magyar vonatkozású." És ha még ráadásul nem piálnánk, hány találmányból hány lenne a mienk!

#43: a vörösbor antioxidánsokat tartalmaz, amit a legtöbb tea is.

#46: mondju az is szint, ha felcsapsz egy Simonyi - A fizika kultúrtörténetét, és megnézed, hogy a nagy magyar tudósok milyen nemzetiségûnek vallják magukat: Wigner Jenõ amerikai, Gábor Dénes angol. Szóval az egy dolog, hogy honnan indulnak, de ha a nemzet megtagadja õket... Mi pedig verjük rá a pélónkat, hogy magyar tudósok... (A fizika kultúrtörténete c. könyvet veheted abszolút referenciának.)

#48: Ott a pont. 150 évvel ezelõtt nagyobbak is voltunk. 😊 S ha százéves hanyattlásunk okait keresgéljük, jusson eszünkbe Ady szélmalomharca a maradisággal. Lehet külföldre fogni, de ez csak azt bizonyítja, hogy magunkba nem tudunk tekinteni. Száz év alatt legalább ötször redszer váltottunk. Talán szemléletet kellett volna váltani, persze ezt csak egyetlen egyszer (Madách: minden eszme egyenértékû, lehet jó és rossz, az ember teszi eredendõen rosszá).

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Csirke4
Tehát ha az elmúlt 30 évbõl nincs, de a 150-bõl van akkor a jelenlegi problémákkal már nem is kell törõdni?
Mit keresnek õssejtek az agyamban? Ezt nem értem... (Persze biztos érteném, ha nem piáltam volna az elmúlt 18 évben folyamatosan. Hehe :-) )
Az elmult 30évbõl nem sokat tudok,de az elmúlt 150bõl már lexikonokat lehet írni.
Meg szerintem az ízesítés károsabb mint az alkohol,mert jó kis vegyipari cikk,mindentbele alapon.

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Olvastam egy tanulmányt ahol a citrus izesítés agykárosodást okozott már napi 10 percnél is 6 hónap alatt. 80 % ban kiölte az õssejtjeit a hipomoncsicsiknek...<#idiota>

Egy jo bableves sose rossz!!

"Hát no komment a hülyeségeidhez. A világon minden 5 találmány magyar vonatkozású. Nincs itt probléma ezzel, ezért is próbálják megtörni, elbutítani ezt a nemzetett már jó ideje. A békeszerzõdésnél is ezek az elvek játszottak fontos szerepet..."
mondj par nagy jelentosegut az elmult 30 evbol, koszi;]
"Persze idõrõl idõer kitalálják az SG-n, hogy milyen egészségesek ezek tudatmódosító szerek. 😊"

Azt az elemet máshol is megtalálod,nem szükséges hozzá alkohol, más szóval nem azért egészséges, mert alkoholt tartalmaz hanem azért mert pl a vörösborban van olyan vegyület ami jótékony hatású, de ezt megtalálod máshol is nem csak a vörösborban, hanem olyan "élelmiszerben" "italban" ami nem tartalmaz alkoholt.
Ácsi, ez azért talán erõs, vannak népek akik többet isznak, olyannyira hogy korlátozva van a napi adag.
És vannak megint csak olyan országok ahol ez hagyomány, hogy a férj hétvégén jól berúg, asszem skóciára jellemzõ ez. Szal azért ezt nem kéne.

"Ja, hogy a szülõk itatják a gyerekeiket?"
A normális szülök, nem. DE a gyereken is sok múlik..

"Európában a legpiásabb nemzet vagyunk, de inkább Trianonozunk, mint alkoholellenes kampánnyal javítanánk a nemzeti szellemi tevékenységünket, de nokomment."

Hát no komment a hülyeségeidhez. A világon minden 5 találmány magyar vonatkozású. Nincs itt probléma ezzel, ezért is próbálják megtörni, elbutítani ezt a nemzetett már jó ideje. A békeszerzõdésnél is ezek az elvek játszottak fontos szerepet...

Hehe szegény Ficó belebetegedne, ha tudná, hogy egy másik valóságban még létezik a történelmi Magyarország... (ellentétben Szlovákiával..)
Csirke4
Szánalmas, hogy ma már a középsuliba bekerülõ friss 9-edikesek a gólyatáborban nem bírják ki este 11-kor, hogy titokban ne mehessenek el cigizni meg piálni... -.-
Lehet mondani, hogy szar a kísérlet meg amúgy is majmok meg stb. de azért tényleg egyre nagyobb probléma, hogy minden összejövetel/buli/akármi csak a piálásról (és nem a mértékkel való hanem a hányásbanfetrengésig) szól már igencsak fiatal korban is.
Steel
viszont én igen<#eplus2>
de az túlzás, hogy minden héten a földön fetrengtünk, de KIN után (alatt) persze<#nyes>
viszont az is lényeges, hogy tényleg nem tinik járnak a Kandóra, azért a nagy átlag az 18-19 évesen kerül oda
sok évfolyamtársam volt aki fõsuli elõtt nem ivott, ahogy szakközépben szinte oszt. kiránduláson kívül soha nem ittam
ez persze akkor volt, de ahogy látom a mai fiataloknál gázos a helyzet<#shakehead>
muterom annó dolgozott egy kicsit általános iskolákban, és beszarás amiket mesélt, nem egy gyerek volt aki részegen ment be suliba, vagy napköziben sutyiban ittak be, és ezek 6 éves sztorik, nekem általánosban (vagy nekünk, az osztályban, vagy suliban), meg se fordult a fejünkben akkor ilyen...szóval szomorú ez a mostani helyzet

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

"A kutatók négy makákó majmot itattak naponta egy órán át citrus ízesítésû alkoholos italokkal. Az alkoholkúra 11 hónapig tartott."

óbazmeg. Ez megint egyike azoknak a kísérleteknek, ahol szarrá tömik szerencsétlen állatokat, hogy valamiféle hatást elérjenek a végére.

Mondjuk itassunk szegény állatokkal 5 órán keresztül folyamatosan vizet, és bizonyítsuk be, hogy káros a víz mert hánynak tõle.
Ingy
Jó példa a fiatalokra hogy mennyire szófogadóak. Egyik tavalyi autós rendezvényen egy fiatal srác éppen a vegyi gyümijét végezte ki, mondtam neki hogy a nap fénypontja márcsak egy sör lenne erre a mutatványra.Kérdi miért? Mert kb fél óra múlva a saját ganédban fogsz arcal feküdni. Próbáltam lebeszélni de nem sokkal késõbb ott feküdt az egyik fa tõvében arcal a saját hányásában xD

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

....a cikk félig igaz én elittam a rövid távú memóriámat , a vodkát javaslom ha csatlakozni akartok a klubbhoz, viszont a térérzékemnek marhára semmi baja XD
Csirke4
"A kutatók négy makákó majmot itattak naponta egy órán át citrus ízesítésû alkoholos italokkal. Az alkoholkúra 11 hónapig tartott."

Napi egy órányi citrusos ízesítésû akármi nemhiszem, hogy hetente több tízezer forintba kerülne. És nyilván nem 60 percig kortyolták folyamatosan a majmok sem.
Egy buliban manapság nem 1 óráig iszik az ember hanem sokkal tovább úgyhogy az adatok nem tûnnek nagyon szürreálisnak. :o
Annyira szeretem ezeket a híreket, olyan alkoholfogyasztással méricskélnek ami enyhén szürreális (meg nem épp a középosztálybeli csemeték isznak el több tízezer forintot hetente), azt riogatnak itt minket kulturált sörözõket.
Aki meg 14 éves korában napokon át részeg az meg is érdemli.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Csirke4
Tiszta sor. :o
Akkor te Bakánál voltál méréstechnika laboron?😮 xd
Mellesleg én Kandós vagyok és antialkesz. 😞
Most mi lesz?
Már miért lenne ez káros hatás? Sokkal jobban lehet érvényesülni károsodott aggyal...
Keroz1n
Ezé jobb vicces muffint enni. xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

"és magyarázhatsz a sok idiota tini csajnak meg a kis hülyegyereknek hogy ne igyál bazdmeg hülye leszel áááá mért is kéne hallgatni majd saját kárán tanul mikor arra nem lesz képes hogy emlékezzen bevette e a gyogyszereit"

Erre vannak a szülõk: amíg a gyerek meg nem érti, addig vissza kell valakinek fogni õket, akár erõszakosan. Ja, hogy a szülõk itatják a gyerekeiket? Há Magyarország. (Európában a legpiásabb nemzet vagyunk, de inkább Trianonozunk, mint alkoholellenes kampánnyal javítanánk a nemzeti szellemi tevékenységünket, de nokomment.)

#6: Cat: pontosan.

#7: szülõi felelõsség. (Persze a szülõ is hülye, ezért van szar. XD)

#9: Christian88: a károsodás akkor is károsodás. Ez azt jelenti, ha évekig sak heti egyszer iszol, akkor boncoláskor csak kicsit fognak kiröhögni, hogy a fekete tüdõd mellett a sorvadt agyad is lol. A károsodás káosodás, és nem veszed észre magadon, mert minden ember egyedi, de csak magadhoz tudnál vszonyítani. Ergo, lehet, ha nem söröztél volna annyit, mára mérnök diplomád lenne. Csak nem tudod lemérni, mert ne tudod, hogy milyen lettél volna akkor, ha nem söröztél volna.

#14: dandesz: kevésbé kimutatható, de ugyanúgy károsít. Képzeld el, mintha minden pohár sörrel egy nappal közelebb kerülnél az Alcheimerhez. Kétszer is megondolnál minden kortyot. Csak az ember nem tudja fiatal korában, hogy pontosan hogy jelentkezik, de igazábólnem is foglalkozik vele. Aztán negyven éves korában azon fog csodálkozni, hogy sikeresen átverte egy politikus, nem veszi észre, ha hazudnak neki, mert a szellemi képességei golyamatosan romlanak, csak nem állapítható meg, hogy mennyivel. De hosszútávon minden elõjön. (Jöhetnék nagyapámmal.)

#18: ubulbp: itt tényleg az a lényeg, hogy mikor. Amikor fejlõdõ szervezeted van, 12-15 éves kor között, fokozottan ki vagy téve minden "felnõtt dolognak". Pl. a zsiger szervek fejlõdése közben az aktív nemi élet is maradandó károkat okoz. (A régi töritanárom szerint.) Aszonta, volt egy osztálytársa, aki 14 évesen már dugott, 20 évesen szült, és 5 év alatt 15-öt öregedett a külseje. Az más kérdés, hogy a 40+-os embreket a szex fiatalítja. Mindennek megvan a maga ideje.

#21: a csajokelõszeretettel boroznak. Persze a hasznos módon. 😊 Vagyis annyit iszik, hogy megkeféljék, és a bor és a csaj egyszerre lesz haszontalan. Mert a bor addig hasznos, amíg lehet dugni, és a csaj is. Majd küldök egy verset. A lényeg, hogy nem a pohárból kóstolgatós Merlot-ra kell gondolni. 😊 Nagyüzemi, kevert, csajlötty. Hasznos.

#24: háromféle rossz alkoholfogyasztás van: a korán kezdem el, a részeg vagyok ritkán, és a rendszeresn iszok keveset. Az elsõ az jobban károsít, a második idõszakosan okoz nagy problémát, a harmadiknál pedig nincs idõ kiürülnie. Egy héten minimum két nap szünetet kell tartani, ha minden nap megiszol egy doboz sört (vagy egy pohár bort, vagy egy felest).

#25: Glutamin: nem beszélve a magas vérnyomásról. Bár a bor antioxidánsai csökkentik a problémát, de a többi akoholfajta szív és érrendszeri problémákat okoz. Meg a söt elhízást, ami szív és érrendszeri problémát. Persze idõrõl idõer kitalálják az SG-n, hogy milyen egészségesek ezek tudatmódosító szerek. 😊

#26: boond: valószínûleg azért itattak velük enynit, hogy boncolással is látható legyen a különbség, és ne memórijátékokat kelljen tanítgatni nekik. És igen, mostanában biliárdról átszoktam ping-pongra, mert rájöttem, hogy a jó szórakozáshoz tényleg nem kell kocsma. Ja, amúgy szoktunk biliárdozni is, de már ping-pong után is sörözünk néha. 😊

#29: joebacsi: munkával pénzt keresel, piáláskor meg pont költekezel. Egyik egészségtelenségbõl finanszírozod a másikat. 😊

#30: Szocsi88: akkor is maradandó, lehet, hogy a havi 1-2 lerészegedéssel 5-10 év alatt elgendõ szellemi kapaciást veszítesz. Nem tudhatod, mert sosem volt antialkoholista ikertesód. 😊

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Most nem azért, de régen is azért elég durván ittak a purgyék, nem kell azt hinni, hogy ez olyan nagy újdonság.
Amúgy meg alkoholt lehet fogyasztani, csak mértékkel, meg ésszel kell mint minden mást az életben.
És a cikk is inkább arról ír, hogy a túlzott már-már alkoholista szintû fogyasztás a káros, az hogy most havonta egyszer-kétszer lerészegedik, az még azért nem fõbenjáró bûn.
joebacsi
Egyik se annyira káros, mint a munka és a stressz vagy maga az élet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ÉS akkor még nem beszéltünk a dohányzásról, és a többirõl...
"Aztán akik így tesznek még azt is képzelik saját magukról, hogy õk emiatt menõk, mindenki más le van xarva, és itt a baj."

Ja menoseggel magyarazak, hogy miert kell inni, de szerintem inkabb a boldogtalan gyerekkor a valodi ok. A mai gyerekek 70-80 % zurzavaros, szeretet hianyos csaladokban no fol. Ma mar ritkasagnak szamit, ha egy gyereknek ket szuloje van.Szerintem a mai gyerekek a szuleiktol meg nem kapott szeretetet probaljak meg potolni, alkoholal, droggal, az eltulzott sexualitassal.
"majmot itattak naponta egy órán át citrus ízesítésû alkoholos italokkal. Az alkoholkúra 11 hónapig tartott. "

Hát igen nekem is ez a rész kicsit furcsa, de kitudja mennyi votl benne az alkohol %-a. Meg ez majdnem 1 év "folyamatos ivás" (napi 1 óra) ami bõven pár száz órára rúg.
így nem kispályás módon vizsgálták.

Bár mondjuk a mai fiatalokról eltudom képzelni, hogy amit elszalasztottak az "behozzák" hétvégén" na de ilyen mértékben? (mondjuk lehet amit õk isznak az több% alkoholt tartalmaz, akkor pedig egálban lenne a dolog)

Én sem szoktam (se régen se most) italozgatni, úgy egyáltalán nem. Legalábbis nagyon ritkán, max alkalmakkor egy kicsit. (de sok értelmét nem látom), "hangulathoz" meg nem feltétlenül kell pia...
Glutamin
Egyszerûen csak tudni kell a mértéket.

Bár a májat azért a kis mennyiségû alkohol is terheli valamennyire. És az évek alatt azért megteszi a hatását.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

mumpic
Ittam és szórakoztam, csak nem voltam részeg. Sõt, amíg kandós voltam, akkor is söröztünk minden héten, de nem rúgtam be. Ennyi. Szomorú hogy ez gáz.

"naponta egy órán át"
Csoda hogy nem robbantak föl az italtól.
Ennyi még vízbõl is sok<#wow3>
Nem lehet hogy kicsit szüneteltek is<#rolleyes>?
Mintha a cikk nem lenne teljesen pontos (de vicces).

Glutamin
Errõl van szó kérem szépen. Így termeli ki magát a rabszolganemzedék.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Motoroj
A bor az gyenge oda.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

+1 bár konkrétabban a többség nem ezért issza magát totálkárosra. Ez a menõ ,mint a fészbuk ,myspész, egyebek. 8-kor elkezdenek piálni ,10-11-re okádnak szökökútban.

killall imagent

A gyárakba robotolni tökéletesen jók lesznek ezek a biodroidok, úgyhogy elõre az úton fiatalok, mindenki igyon kurva sok bort.

@mumpic : Valójában minden valamire való Kandós igen sokat iszik a fõiskola alatt, sõõt bár a gépészmérnököket nem lehet lenyomni ezen a téren. Tudom mert én is Kandós voltam 😊 Másrészrõl felnõtt emberek messze nem tinik így rájuk már nem igaz a fenti felvetés 😊 és 17 éves ittál elõször ez a mi idõnkben is gáznak számított nem csak most 😊 Gondolj bele te végig csináltad a középsulit anélkül hogy jókat ittál + szórakoztál volna ???

Üdv.: Ubul
zola2000
Aztán akik így tesznek még azt is képzelik saját magukról, hogy õk emiatt menõk, mindenki más le van xarva, és itt a baj.

A

Christian88
De most nem a kitartásról van szó.. =))

http://www.twitch.tv/hegii

Sir Quno Jedi
Tiszta sor, de jó példa az emberi kitartásra és elszántságra. :_DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát igen elég szörnyû én mostanában már el se merek néhány városba menni bulizni mert gyakorlatilag az én 19évemmel már vén ember vagyok egy két helyen. Szörnyû hogy 14-15 éves forma emberek már 9-10körül úgy be vannak nyomva hogy azt se tudják hol vannak. Nem azt mondom mert jó mikor az ember 17-18 éves akkor be kell nyomni egy párszor én is voltam meg vagyok is egyetemi bulikon jó párszor de mindig tudom hol a határ és sose kellett hazacipelni mert nem voltam soha olyan hulla részeg mint ezek szoktak lenni. A másik hogy ez a cikk inkább az alkoholizmus veszélyeit mutatja be mert én se hiszem hogy valaki nap mint nap piáljon fiatalon.
dronkZero
A kandósok nem kifejezetten tinik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN