Maradandó károsodást okoz a fiatalkori italozás

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Azért nem minden kandós iszik egyfolytában. Vizsgák után, vagy kin kupán berúgni az egy dolog, de nem mindenki hülye.

Amúgy meg én pl 17 évesen voltam részeg elõször. Az biztos hogy a mostani kissrácok szerint ez gáz.

Sir Quno Jedi
Nem voltál még Kandós...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A károsodás megmarad, hát ez cink.
Bevallom régebben nagyon sokat ittam a haverokkal bulikban. Néha hordozhatóvá ittam magam. De így 20 éves koromra, már nem vonz annyira a dolog. Szerintem a fiatalságba bõven belefér, hogy néha berúgsz. Inkább ilyenkor, mint amikor már családod van. Én semmit sem bántam meg; próbáltam(próbálom) kiélvezni a fiatalságomat. Azt hiszem jól éltem, buliztam ezerrel, sok mindent kipróbáltam. Mégis eljutottam egyetemre, olyan munkám van amit szeretek, van barátnõm.
Tehát: Juventus ventus(Fiatalság bolondság)! és Ergo Bibamus(Tehát ígyunk)!<#pias><#nyes>

www.adamexdesign.hu

Christian88
Oké hogy itattak, de mennyi alkoholt?Nem sokan isznak szerintem 11 hónapig minden nap annyi alkoholt

http://www.twitch.tv/hegii

Tulajdonképpen igazuk van, hülyének születni kell 😄
Kis gyakorlással persze tanulható is, de az nem ugyanaz 😉

Sir Quno Jedi
Isznak, drogoznak. Aztán sopánkodnak, hogy nem megy a tanulás és õk tulajdonképpen nem tehetnek róla, mer így születtek. Peeersze... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem az a baj a mai fiataloknál, hogy nem azért isznak, hogy jól érezzék magukat, hanem hogy konkrétan _részegek legyenek_. A bort (ha szereti) a jó íze miatt igya az ember, ne azért, hogy a földön fekve hányjon, és másnap ne emlékezzen semmire. Viszont a mai tizenéveseknél nem igazán ezt látom, hogy finoman fogalmazzak.

JethroHUN
De boldog lettem ettõl a cikktõl 😄 megyek röhögök most mindenkin 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nembaj, én mindig azt mondom: Aki hülye haljon meg.
Nem sajnálom a sok "bebasztam mer menõ" majmot.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

és magyarázhatsz a sok idiota tini csajnak meg a kis hülyegyereknek hogy ne igyál bazdmeg hülye leszel áááá mért is kéne hallgatni majd saját kárán tanul mikor arra nem lesz képes hogy emlékezzen bevette e a gyogyszereit

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

szegény majmok

beszólsz meghalsz

nah most rábasztatok jóóóó sokan 😄
← ElőzőOldal 4 / 4