383
-
vlahol #143 tudom ezen mosojogtam en is, de szerencsere youtube es azt szinte minden lejatsza -
de azt pont lejátsza ipad:) -
bippo #141 Mindezt 2 flash videóval magyarázza meg :) -
Foszlock #140 To narumon!
Képes fogadni e-mailt... -
vlahol #139 Azert mert ha kesobb nincs nalad az adat kabeled akkor is meg tudod nezni a gepeden a kepeket. 1 kuldessel tobb helyen. -
pixx #138 "Én mondjuk ipadot nem vennék (jelenleg) mert nincs rá szükségem, de mondjuk Nintendo DS-t is akkor használnék csak ha fizetnének érte. Ez is egy vélemény. Ha már túlárazás akkor abban a világbajnok igencsak a Nintendo."
Árak butáknak:
nintendo+psp
Nézd meg egy ipod touch, bár az alap változat egy árban, amiben több memória van az kb. 2x annyi...
-
pixx #137 "Miért nem küldte át emailben? Tán nem az a gond, hogy a fasza jó telefonod nem tud emailt fogadni?"
Ööö miért kell valamit felküldeni a netre, majd letölteni, ha át lehet tölteni pár pillanat alatt... -
pixx #136 link
Itt a hülyeséged, ne felejtsd html5-ről volt szó... -
GOW- Ninja Gaiden Dragon Sword, Crisis Core- FF3-5, DQ4-6 MJ, Phantasy Star Zero (de még van kismillió rpg dsen).
Bár a DS/PSP izlés golga, az utolsó mondatról meg annyit, hogy aki nem akar telefonon kivül mást is cipelni, és ez fontos neki annak kb csak az iphoneon vannak normálisnak nevezhető játékok (bár ettöl függetlenül félig-meddig igaz :). -
vlahol #134 amugy ez tok uj hir. De mindenki olvassa el meg mielott hulyesegeket ir be:
http://www.zdnet.com/blog/hardware/why-theres-no-flash-on-the-iphoneipad-and-why-there-shouldnt-be-flash-on-android/8455 -
vlahol #133 Arra vagy kivancsi hogy par embernek miert izgatja az iPad annyira a fantaziajat?
Ez igazabol nagyon egyszeru.
Nekem van desktopom szoval minden teljesitmeny ignyes dolgot simen el tudok vegezni rajta.
Van okostelefonom ami szuper ha utazok valahova eltuom intezni az emailokat es meg esetleg jatszhatok is rajta ha erre tamad kedvem, de nagyon sokat szoktam rajta olvasni pl: buszon,vonaton, repulon stb.
Szoval nekem kell egy nagyobb kepernyo amivel ezeket ugyan ugy megtehetem, de nincs szuksegem egy eromure, nekem a hordozhatosagon van a hangsuly. De nem munkara fogom hasznalni hanem szorakozasra/kikapcsolodasra.
Ja es meg egy fontos dolog! Nem akarok viruskeresokkel bajlodni es azon aggodni hogy virusos lesz valami rajta.
Tudom hogy az iPone-on is van virus, de csak a feltort valtozatokon.
Szoval nekem ezert kellene. -
" és handheldre talán még nem volt hasonlóan komoly fejlesztés mint a most júniusban jövö DQ9, vagy a zeldák..."
volt, tucatszamra. psp-n akarmelyik gta, gow, crisis core, monster hunter, stb. ilyen jo jatekok ds-re nem is lehetnenek, mert a ds hw tudasat egy atlagos mobiltelefon is veri kb. mondjuk aki jatekra vesz iphone/ipad-at, annal nagyobb balfasz nincs is. -
Viccelsz? 25K a ds lite, nincs annál olcsóbb gép jelenleg, és handheldre talán még nem volt hasonlóan komoly fejlesztés mint a most júniusban jövö DQ9, vagy a zeldák... -
syn7h37ic #130 Talán azért, mert a Bluetooth kapcsolat egyszerűbb, és gyorsabb?
Mekkora ökörség már, hogy a mellettem állónak kénytelen legyek már email-ben küldeni egy nyamvadt JPG-t. Amerikába pedig Ausztrálián át a legrövidebb az út...
-
"Én is Ipad-phone-pod helyett maradok az Nokia N95-Nintendo DS párosnál, az üti az Ipadot"
Én mondjuk ipadot nem vennék (jelenleg) mert nincs rá szükségem, de mondjuk Nintendo DS-t is akkor használnék csak ha fizetnének érte. Ez is egy vélemény. Ha már túlárazás akkor abban a világbajnok igencsak a Nintendo. -
"Addig meg az összes iphone fan azt mondja, ez hülyeség nem kell, de mikor kijön az új verzióban veri a mellét, hogy már ez is van az Iphoneban."
Hagyd már ezt a hülyeséget ez a te fixa ideád. Senki nem veri most sem olyanra amire előtte is azt mondta, hogy nem kell. Ha történetesen 12Mpixeles fényképező lenn iphoneba megagigazoommal meg mittoménmivel akkor sem fényképeznék többet vele mint most.
"Amúgy itt a zoomról, és a videó felvevésről volt szó, jó látni, hogy a 3. generációs iphone eljutott már egy részéig..."
Ööö ez milyen szar duma. Kb mint ha azt mondanám, hogy a nokiának hány generáció is kellet hozzá? Vagy hogy reaálisabbat írjak miért csak az új nokia telefonokban van használható email? (ami mellesleg ezerszer fontosabb mint a fényképező) -
syn7h37ic #127 iYuy -
"Viccelsz, már az egész internet 25%-át meg lehet nézni html5-ben, vagyis ennyit nézhetsz meg az ipaden, a többi 75% meg kit érdekel?"
Ugye azért tudod, hogy baromságokat beszélsz? -
"Csinált haver képeket a melóhelyen az Iphone 3GS-el mert az enyém nem volt nálam, kicsit később szóltam, h küldje már át a képeket a telómra bluetooth-on, mire ő csak állt ott és pislogott, h ööö hát ezzel olyat nem lehet..."
Miért nem küldte át emailben? Tán nem az a gond, hogy a fasza jó telefonod nem tud emailt fogadni? -
Hülye sznobok... -
Én is Ipad-phone-pod helyett maradok az Nokia N95-Nintendo DS párosnál, az üti az Ipadot :) -
pixx #122 Sebaj, majd tanulj meg olvasni, itt nem 7 megapixeles dolgokról volt szó, hanem, ami egy 3-5 éves telefonban alap funkció, azaz Iphoneban egy új verziónál újításnak számít. Addig meg az összes iphone fan azt mondja, ez hülyeség nem kell, de mikor kijön az új verzióban veri a mellét, hogy már ez is van az Iphoneban.
Amúgy itt a zoomról, és a videó felvevésről volt szó, jó látni, hogy a 3. generációs iphone eljutott már egy részéig... -
Foszlock #121 Nekem igazából annyi bajom van csak az iPhone-al, h tényleg ez a fájlmegosztás dolog hülyeség volt tőlük kihagyni. iPad-al meg, h az tényleg nem jó semmire, ha már annyi pénzt kiadok, akkor notit veszek vagy netbooke-ot amit tudok még rengeteg mindenre használni. -
Aki videózni szeretne az ne vegyen 3G-t(bár szerintem már csak GS van)vagy költsön rá még 400 forintot és vegye meg a progit.
Mindegy, én sosem láttam értelmét a mobil fénylépezgetésnek és videózásnak, úgyhogy a választásnál ezeket a tulajdonságokat abszolút figyelmen kívül hagytam.
Mindemellett elismerem, hogy akinek meg eltökélt szándéka, hogy napi szinten mobillal akar 7 megapixeles (ám kétes minőségű fotókat) és videókat készíteni az ne vegyen iPhonet. -
pixx #119 Akkor a videó megoldva, majd elmondom a kollégának, hogy ne legyen letörve, vegyük sorra a következő problémát, amit Foszlock kolléga vetett fel: Bluetooth? -
pixx #118 Én HTC-re vagyok kíváncsi, az android 2.2-es nagyon jó lett, kíváncsi vagyok mi lesz egy éven belül... -
És mielőtt kételkednél használtam is, a tesóm 3G-jén, és igen, működik. Az enyémre pusztán azért nem raktam fel, mert számomra továbbra sem sok értelme van a mobil videózásnak. -
pixx #116 Nekem nincs, kollégámnak van, ő ezt állította, de látom fizetős a történet, több kérdésem nincs, én telómhoz ingyen adták, meg a zoomot is, itt gondolom azért is fizetni kell majd :) -
Rendes gyári program AppStore-ból... -
Foszlock #114 Ja és ha már a nokia vs apple-nél járunk, az igaz, h mostanság kicsit lemaradt a nokia,de még mindíg ő az első, és a symbian 3 és 4 is eléggé ütős lesz. Sztem az egyik legjobb dolog benne a multitasking, aminek szintén nagy hasznát vettem az egyetem altt... Személy szerint az N8-at nagyon várom -
Kettőnk közt az a különbség, hogy nekem van 3G-m és nem csak a levegőbe beszélek.
Itt van pl. egy videó kamera program 3G-hez. -
pixx #112 "Persze olyan oldalakat kell látogatni, amik ájpedre optimalizáltak. Na persze, csak hogy ez nem így működik. Max az epül elvarázsolt világában."
Viccelsz, már az egész internet 25%-át meg lehet nézni html5-ben, vagyis ennyit nézhetsz meg az ipaden, a többi 75% meg kit érdekel? -
Foszlock #111 :) -
pixx #110 Sajnos mi nem értjük az Iphone érzést, vagy túl igényesek vagyunk? -
pixx #109 "3G-n is van videókamera, csak nem alapból hanem alkalmazást kell hozzá telepíteni. FAIL!"
Jail breakre gondolsz? -
pixx #108 Csak neked:
3GS
3G
Menj az aljára...érdekes, hogy a 3GS egyik előnye a videó felvevés... -
pixx #107 Nem azt mondtam, hogy mérvadó, le is írtam. Csak Jó pár ezer, vagy talán százezer iphone is van itt, még se látom, hogy mindenki arra használná, amire ti állítjátok, de legalábbis a nagytöbbsége...persze ez is csak egy vélemény, egy észrevétel...
-
pixx #106 Igen az Apple szerint is van hozzálink
-
Foszlock #105 Természetesen a megfelelő alkalomra nem telefon kell ( családi fényképezések),de szted itt kicsiny hazánkba annyira szarásig vannak az emberek pénzzel, h mindenki majd e-mailen küldözgeti a dolgokat? Manapság még mindíg rohadtul fontos dolog sztem a fájlmegosztás(nem feltétlenül kép, lehet dokumentum és miegymás, én spec az egyetemen nagyon nagy hasznát vettem a bluetooth-nak) egymás között amire a bluetooth nagyon is tökéletes. -
3G-n is van videókamera, csak nem alapból hanem alkalmazást kell hozzá telepíteni. FAIL!