192
  • Kori
    nem csodálom hogy megbukott ez a sorozat az utolsó 3 részt nagyon elbaszták, mindig mindenhova odaérnek mindenkit az utolsó pillanatban lelőnek na ez már sok
  • MerlinW
    Craig Engler of Syfy took to Twitter and dispelled the rumors:
    “To answer some questions I’ve been getting, at this time we have no plans to pick up The Event.”

Magyarul, jelenleg Syfy nem tervezi az Event átvételét.

Syfy tweet
  • grebber
    Ez remélem megvalósul,mert nehogymá vége legyen!
  • Borg
    Hopp:

"A Deadline egy hírében megpendítette, hogy a Syfy érdeklődik a The Event iránt. Ha átvennék a sorozatot, akkor egy minisorozat készülne el folytatásként, melynek a nézettsége dönthetne egy új évadról. De. Először is Twitteren a Syfy egyik vezetője azt írta erre, hogy nincs még semmi terv. Másrészt pedig a színészeket nem tartják meg opciós szerződéssel június végéig, már most szabadok, elszerződhetnek."

sorozatjunkie.hu
  • ldavid
    akkor nem tudom, lehet visszafordíthatatlan hatással volt rá, de ezt már talán sosem tudjuk meg
  • Herold
    A központi csillagjuk haldoklott, nem a bolygó.
  • ldavid
    gondolom egyszerűbb volt így áthozni mindenkit. ha haldoklik a bolygó, akkor úgy is ell kell hagyniuk.
  • Herold
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha bolygóval együtt jöttek át, akkor mire kellett a hely?
  • daver88
    Így nem lehet befejezni egy sorozatot...várom a folytatást :)
    tudtam, éreztem, hogy az elnök felesége is oda tartozik..:D
  • ldavid
    az is érdekes volt, pedig hogy megvezettek minket korábban
  • MerlinW
    Home!
  • ldavid
    utána mondta, hogy valami magasabb szintre fejlődnek - gondolom felemelkedés, vagy ilyesmi (stargate-ben volt ilyen)
  • Suffering
    opensubtitles-en már van felirat. Amugy mindenkép folytatni kéne. minimum még egy 8 epizodos mini 2-ik évad kéne.
    [Spoiler]Igazából mi is az Esemény? mert mondta a Simon, hogy azért mentek el a Föld-ről mert be fog következni az esemény, amit nem mondott el, hogy mi az.
  • grebber
    Nagyon sajnálom hogy vége lett.
  • ldavid
    nem tudták, amikor készült, hogy kasza lesz
    egyébként érdekes cliff van a végén + kiderült néhány dolog a múltról is (a Leilás fejlemény viszont nagyon szükségtelen volt szerintem)

most már azt mondom, kár érte, még nézném
  • Suffering
    Jó volt a finálé? lezárták a storyt? vagy kiszurtak a rajongokkal és annak tudatában h nem lesz folytatás mégis betoltak vmi nagy cliffhanert az utolsó másodpercre?
  • Borg
    Nabaszki... ez is véget kellett érjen ahhoz, hogy érdekessé váljon...
  • Herold
    Hát igen, milyen érdekes, hogy minden más fordító elkészül egy epizóddal 2-3 nap alatt.

Kár, hogy eddig nem is tudtam Nitro munkásságáról.
  • Suffering
    Idióták vagytok, hogy vártok a vasárnapi Hunbauer-féle feliratra, közben Nitro szerdánként ki szokta adni a fordítását, de csak veszekedjetek nyugodtan :D amúgy meg Hunbauer nem azért van kész vasárnap mert lassan fordít, hanem mert vasárnap kezdi el, egy epizod forditása 1 nap alatt megvan legalábbis a sorozatok 90%-ának a fordítása kész 1-2 napon belül általában.
  • Victor1103
    Előveszem az ezerszer ellőtt klisét: Tanulj meg angolul! azaz Learn the fucking language!
  • stargatelost
    Mekkora egy nyomorék, undorító hozzáállásod van....
  • ldavid
    az csak egy párperces websorozat
  • Herold
    A The Confessiont is ő fordítja, de az valahogy mindig előbb kész lett.
  • pauly
    Örülj hogy valaki lefordítja.Gondolom más dolga is van,nem csak egész nap fordít :)
  • Herold
    Lassan? Az nem kifejezés. Kedden kijön az angol felirat, de ő többnyire csak vasárnapra készül el a fordítással.
  • pauly
    Miért mi a baj vele? :) hogy lassan fordít vagy mi?
  • Herold

Remélem ha kábelen megmarad a sorozat, nem ez a balfasz hunbauer fogja fordítani.
  • pauly
    http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4179583/the-event-hu
  • Herold
    Isten fasza van már azzal a kibaszott felirattal.
  • stargatelost
    Amekkora fejfogós baromságokat toltak be a sorozat közepénél, addig így a végére egész tűrhető kis 24 klón kerekedett ki belőle. Talán még a kaszát is sajnálni fogom, bár még van két rész :)
  • grebber
    ÁÁÁ mekkora már ez a sorozat hatalmas.De mivel a sok debil nem ért hozzá véget vetnek neki :(
  • Herold
    Ha minden rész ilyen pörgős lett volna, talán nem kaszálják el. Szomorú, hogy a forgatókönyvírók csak akkor tudnak jól teljesíteni, ha pisztolyt nyomnak a fejükhöz.
  • daver88
    Van felirat 20. részhez, bár 720p-shez nem jó a felétől csúszik...
  • Herold
    Mindenesetre a hátralévő 2 rész izgalmas lesz.
  • ldavid
    de most olvasom, hogy tárgyalnak kábeles csatornákkal, még lehet, nem halott a dolog
  • Herold
    Faszba.
  • ldavid
    most már hivatalos, nem lesz 2. évad
  • cylonflatus
    Szerintem a több tucat CSI klónra élvez...
  • cylonflatus
    Nagyon jó kis sorozat ez.
  • pauly
    Na ja,ott volt pl a V,azt sokkal többen nézték a fórum hozzászólások alapján,pedig szerintem sokkal gyengébb volt...Én nem vagyok az a nagy sorozat nézős,de ez tetszik még ha vannak benne hibák is...