192
-
#192 nem csodálom hogy megbukott ez a sorozat az utolsó 3 részt nagyon elbaszták, mindig mindenhova odaérnek mindenkit az utolsó pillanatban lelőnek na ez már sok -
#191 Craig Engler of Syfy took to Twitter and dispelled the rumors:
“To answer some questions I’ve been getting, at this time we have no plans to pick up The Event.”
Magyarul, jelenleg Syfy nem tervezi az Event átvételét.
Syfy tweet
-
#190 Ez remélem megvalósul,mert nehogymá vége legyen! -
Borg #189 Hopp:
"A Deadline egy hírében megpendítette, hogy a Syfy érdeklődik a The Event iránt. Ha átvennék a sorozatot, akkor egy minisorozat készülne el folytatásként, melynek a nézettsége dönthetne egy új évadról. De. Először is Twitteren a Syfy egyik vezetője azt írta erre, hogy nincs még semmi terv. Másrészt pedig a színészeket nem tartják meg opciós szerződéssel június végéig, már most szabadok, elszerződhetnek."
sorozatjunkie.hu -
ldavid #188 akkor nem tudom, lehet visszafordíthatatlan hatással volt rá, de ezt már talán sosem tudjuk meg -
#187 A központi csillagjuk haldoklott, nem a bolygó. -
ldavid #186 gondolom egyszerűbb volt így áthozni mindenkit. ha haldoklik a bolygó, akkor úgy is ell kell hagyniuk. -
#185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha bolygóval együtt jöttek át, akkor mire kellett a hely? -
#184 Így nem lehet befejezni egy sorozatot...várom a folytatást :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam, éreztem, hogy az elnök felesége is oda tartozik..:D -
ldavid #183 az is érdekes volt, pedig hogy megvezettek minket korábban -
#182 Home! -
ldavid #181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utána mondta, hogy valami magasabb szintre fejlődnek - gondolom felemelkedés, vagy ilyesmi (stargate-ben volt ilyen) -
Suffering #180 opensubtitles-en már van felirat. Amugy mindenkép folytatni kéne. minimum még egy 8 epizodos mini 2-ik évad kéne.
[Spoiler]Igazából mi is az Esemény? mert mondta a Simon, hogy azért mentek el a Föld-ről mert be fog következni az esemény, amit nem mondott el, hogy mi az. -
#179 Nagyon sajnálom hogy vége lett.
-
ldavid #178 nem tudták, amikor készült, hogy kasza lesz
egyébként érdekes cliff van a végén + kiderült néhány dolog a múltról is (a Leilás fejlemény viszont nagyon szükségtelen volt szerintem)
most már azt mondom, kár érte, még nézném -
Suffering #177 Jó volt a finálé? lezárták a storyt? vagy kiszurtak a rajongokkal és annak tudatában h nem lesz folytatás mégis betoltak vmi nagy cliffhanert az utolsó másodpercre? -
Borg #176 Nabaszki... ez is véget kellett érjen ahhoz, hogy érdekessé váljon... -
#175 Hát igen, milyen érdekes, hogy minden más fordító elkészül egy epizóddal 2-3 nap alatt.
Kár, hogy eddig nem is tudtam Nitro munkásságáról. -
Suffering #174 Idióták vagytok, hogy vártok a vasárnapi Hunbauer-féle feliratra, közben Nitro szerdánként ki szokta adni a fordítását, de csak veszekedjetek nyugodtan :D amúgy meg Hunbauer nem azért van kész vasárnap mert lassan fordít, hanem mert vasárnap kezdi el, egy epizod forditása 1 nap alatt megvan legalábbis a sorozatok 90%-ának a fordítása kész 1-2 napon belül általában. -
#173 Előveszem az ezerszer ellőtt klisét: Tanulj meg angolul! azaz Learn the fucking language! -
#172 Mekkora egy nyomorék, undorító hozzáállásod van.... -
ldavid #171 az csak egy párperces websorozat -
#170 A The Confessiont is ő fordítja, de az valahogy mindig előbb kész lett. -
pauly #169 Örülj hogy valaki lefordítja.Gondolom más dolga is van,nem csak egész nap fordít :) -
#168 Lassan? Az nem kifejezés. Kedden kijön az angol felirat, de ő többnyire csak vasárnapra készül el a fordítással. -
pauly #167 Miért mi a baj vele? :) hogy lassan fordít vagy mi? -
Remélem ha kábelen megmarad a sorozat, nem ez a balfasz hunbauer fogja fordítani. -
pauly #165 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4179583/the-event-hu
-
#164 Isten fasza van már azzal a kibaszott felirattal. -
#163 Amekkora fejfogós baromságokat toltak be a sorozat közepénél, addig így a végére egész tűrhető kis 24 klón kerekedett ki belőle. Talán még a kaszát is sajnálni fogom, bár még van két rész :) -
#162 ÁÁÁ mekkora már ez a sorozat hatalmas.De mivel a sok debil nem ért hozzá véget vetnek neki :( -
#161 Ha minden rész ilyen pörgős lett volna, talán nem kaszálják el. Szomorú, hogy a forgatókönyvírók csak akkor tudnak jól teljesíteni, ha pisztolyt nyomnak a fejükhöz. -
#160 Van felirat 20. részhez, bár 720p-shez nem jó a felétől csúszik... -
#159 Mindenesetre a hátralévő 2 rész izgalmas lesz. -
ldavid #158 de most olvasom, hogy tárgyalnak kábeles csatornákkal, még lehet, nem halott a dolog -
#157 Faszba. -
ldavid #156 most már hivatalos, nem lesz 2. évad -
#155 Szerintem a több tucat CSI klónra élvez... -
#154 Nagyon jó kis sorozat ez.
-
pauly #153 Na ja,ott volt pl a V,azt sokkal többen nézték a fórum hozzászólások alapján,pedig szerintem sokkal gyengébb volt...Én nem vagyok az a nagy sorozat nézős,de ez tetszik még ha vannak benne hibák is...