The Event (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teppik Amon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem meg éppen hogy az öregedésre mennek rá hogy fenntartsák az álcájukat! Õk is idegenek.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Sejtettem, hogy ez az elrabló csoport a fiatalodásra utazik. A kérdés már csak az, hogy honnan tudnak õk az alienekrõl, meg arról hogy õk nem öregszenek... Sejtésem szerint belsõ emberük lesz inostrankában, és ott megy a mutyi a szer fejlesztésével, ezért nem akarják, hogy kikerüljenek onnan az idegenek.
akyyy
hát jó lenne ha más fordítaná, mert a jelenlegi elégg kaky

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Így van, a kopasszal foglalkozó rész nagyon ott volt.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

nekem az tetszett benne a legjobban, igaz, én amúgy is bírom Ivaneket

Herold: itt a fordító twitterje
Jó rész volt. Ami tetszett, hogy én alapból utálom a kopaszt mint színészt(lehet a szerepei miatt), de be kell látni, nagyon érdekes volt a múltjával foglalkozó rész. Viszont a fõszereplõ srácra csak két szó van; szar színész.
Herold
Mikor lesz felirat?

Kezdik túlragozni a dolgokat. Igazán haladhatna valamerre a sorozat.

A vége mondjuk brutál volt, azokkal a "lányokkal". Nem találkoznék velük egy sötét utcában, az biztos.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Victor1103
Hát én nekem van egy olyan érzésem hogy most nem kaszálom de hûvösre teszem a sorozatot és majd ha lemegy az egész évad megtudakolom hogy érdemes-e végignézni.

Ez a mostani rész olyan erõltetett volt több ponton is szerintem ezzel nem vagyok egyedül a vége pedig a szokásos "wow faktor" hát nekem annyira nem ütött mert kb el nem tudom képelni hogy ebbõl mit akarnak kihozni és olyan egymásra hányt ötletek sokaságának tûnik már ez az egész:/ Szal nekem nem tetszik ez az irány amerre ez a sorozat halad, de remélem ha lemegy az évad lesz értelme a maradék részeket pótolnom.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

máshol mentek be, vagy "teleportáltak" 😄
Herold
Hogy lehetett az az épület kívülrõl lakattal bezárva (ahol Thomas volt), mikor ketten bent voltak?

Ha beindul a sorozat készítek neki egy honlapot. De még kétséges, hogy lesz e 2. évad.

Kövezzetek meg, de nekem tetszett a mai rész. Most tényleg történt benne jó sok minden. És azért plussz infókat is megtudtunk.

Kíváncsi vagyok, hogy 1. Agent Lee hogy menekül meg 2. milyen szervezet tud még ezekrõl az alienekrõl akikhez viszonyítva a újságíró szerint "még gyerek" a kormány is.

Fõkaraktereket ritkán szoktak ilyen korán kiírni. Szerintem a banneren található szereplõk közül mindegyik élve eljut az évadzáróig.

Herold
Kiderült, hogy neki is van szíve. Én max 2 részt jósolok neki.

legjobb dolog az egészben 😄

#73: szerintem egy kicsit sem hasonlít
Ez a sorozat kezd egy picit ellaposodni 😛
A fórumból is látszik 😊

Herold
Na jó, egy kicsit. <#vigyor3>

Herold
Szerintem kurvára nem hasonlít rá.

Egyébként azt nem figyeltétek, hogy a fekete hajú csaj mennyire hasonlít a V-ben a kis szõkére? Egész mai rész alatt ezen gondolkodtam, hogy az arcvonásaik, meg arckifejezéseik mennyire ugyanazok... lehet hogy ugyanott csináltatták 😄
Mivel eladták sok sok országba még a bemutató elõtt ez nem volt váratlan... a mostani rész már jobb volt, végre kemény volt az elnök.
Szépen halad a történet 😊
A fekete pinát remélem nem iktatják ki ezért 😄
Montanosz
ez is a flashforward szintjére zuhant, sajnálom pedig tutifix jó sorozat lehetett volna, maradok a rubicon-nal

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
én nem is értem minek menekültek el amikor simán kupánvágták a csávót))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Magoo
Arra több értelmes szöveggel megáldott sorozatot javasolnék. 😊 Pl kapd elõ a régi The West Wing minden epizódját. Na mire azt ledarálod angolul, már te is kenni vágni fogod a nyelvet 😄

Jaja, én már csak angol felirattal nézem angol gyakorlásként. Arra jó.
Sajnos egyet kell hogy értsek. Ebben a részben tényleg nem történt semmi, csak a sz*rkavarás. Sajnálom, mert egy nagyon jó sorozatnak indult. Az igazán érdekes szál szinte teljesen érintetlen maradt (thomas). Én azért tovább nézem, remélem lesz ebbõl valami komolyabb is.

Magoo
Utoljára adtam esélyt az Event-nek. Megint egy rész ahol SEMMI, ismétlem SEMMI nem derült ki. Kb 2 mondat volt érdemesebb az egészbõl, és még az is olyan, hogy "Bazz....ezt ki nem gondolta volna..."
Részemrõl a sori ennyi. Aki még ad neki esélyt, annak sok sikert. Ez így marha gyenge.
Ráadásul KLISÉ HALOM...

Hamed
Na en ezt a sorozatot inkabb daralni fogom evad vegen, szinjozanul, 2 resz/este adagokban. Bejovos nagyon a 3 resz alapjan, de az ilyen odafigyelos, reszletrol reszletre epitkezos sztorikat nem tudom heti adagokban kovetni😄
Neha tok evidens reszeknel bejatszak az elozmenyt, neha meg ugy kell gyorsan osszeraknom fejben mikozben porognek a parbeszedek, hogy ez a karakter mit is csinalt az elozo reszben.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Herold
Kíváncsi leszek, elõveszik-e a rendõrségi autóban lévõ kamera felvételét a gyilkosságról.

Szerintem nem rájuk gondolt. <#idiota>

A harmadik rész szerintem jobb volt az elõzõnél, mintha az írók kezdenék kitapasztalni, hogy mennyi flashback-re és akcióra lenne szükség részenként.

akyyy
Sophia meg a néger elnök felesége? fúj de undorító izlés

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mert van benne két jó csajszi. 😊
De lehet, hogy most már nem azok. Hiszen ki tudja mi van most bennük.

Herold

Na, jönnek a zombik...

a halotattak emberek voltak

szerintem a legjobb rész volt eddig
Használd a spoiler makrót a magyar felirat megjelenéséig.

Ha ennyire nem jön be a sorozat, miért nem kaszáltad el? 😊

Na, most újabb zombi ufók jöttek a földre. Csodás ez a sorozat. De legalább már nem ugrálnak az idõben, gondolom átlag amerikai már nem bírta követni az 5 perc elõre, 10 év vissza dolgot.
Igazi Lostos WTF-ending volt 😊
akyyy
hol van magyar felirat?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A mai rész brutál volt. Azt hiszem megvan a következõ sorozat, amit 100%, hogy követni fogok. Jó a sztori, csöpögtetik az infókat is, de mégis fenntartják az izgalmat és a karakterek is tetszenek. Váróm a következõ részt.

A végén nagyon ledöbbentem, hogy felkelnek a halottak. Kirázott egy picit a hideg. Az nõ után, aki elõször feléledt, már lehetett sejteni, hogy a többiek is felfognak.

Victor1103
Idáig nekem nagyon tetszik a sorozat a mai rész is egész korrekt volt.Jövõ heti is jónak ígérkezik.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szerintem a Sorozatjunkie a második rész kritikájának címével a magyar Event nézõk többségének lelõtte ezt a poént. Amúgy érdekes fordulatot vett az Event, én is inkább egy összeesküvõs drámát vártam, nem egy sci-fit. Minden az írókon (és a nézettségen) múlik, remélem nem fogják elcseszni.

spoilerrõl hallottál már???????
Tudtam, tudtam, hogy emberi alakú ufók. Gagyi!!!!!!
Egyelõre még azt sem lehet tudni, hogy lesznek-e benne ufók. Az meg, hogy éppen fut egy elég gyenge országos sorozat emberszerû földönkívüliekkel, még nem jelenti azt, hogy az ötlet gagyi. Az elmúlt évtized egyik legjobb sorozata (BSG) is erre épített, bár ott robotok voltak. 😊

Ebben is emberszerû ufók vannak? Gagyi.
Ott, abban a pillanatban ez tûnt a leglogikusabb fordulatnak.