192
  • N o N a m e
    igen
  • Herold
    Jól látom hogy 2 részt adtak le?
  • STREEX
    Nah, eljött a nagy nap. Látta már vki az új részeket?
  • Borg
    márc 7-én folytatás

• Herold
    A V-ben műholdas üzenettel hívták ide az idegeneket? Thomas az emberiséget leigázni hívja a társait a műholddal? Ugyan már...
  • Herold
    Akkor szia!
  • ldavid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Rakétába álcázott" máshogy hogy dobott volna fel egy műholdat? :D siklót biztos nem adott volna a NASA
  • vg
    Én már kaszáltam, de azért köszi! :)
  • Victor1103
    Ugyan az mint a V-ben. A Leila apja is egy idegen volt mint kiderült csakúgy mint a Nigger a V-ben. Továbbá fellőtt Thomas egy Rakétába álcázott nagy hatótávolságú szatelitet na vagyon miért? Hát hogy hívja a többieket A Földre emberiséget igázni. Valahol már ezt is láttam... Ja megvan! Hát a V-ben:D Szal fantázia 0. Kaszaszag nálam szerintem 99% mert még ha visszatér belelesek de ha nem alakítanak valami értelmesen sürgősen akkor végleg ennyi nálam
  • vg
    mi történt? nincs már sok kedvem megnézni
  • Victor1103
    1x10

"V" után szabadon avagy "V" 1.5Sok lesz ez így
  • Herold
    3 hónap szünet
  • Montanosz
    a 9-es rész jó volt, több történés volt benne mint idáig az összes részben))...és elmozdult a politikai irányba, kár hogy a belharcot ilyen gyorsan lezárták((
  • Borg
    Nem volt rossz rész, csak kicsit laposabb.
  • cylonflatus
    Ezt a 9. részre írtad? Nem láttam még, ez most kicsit elvette a kedvem :(
  • Borg
    Elég keveset mozdult előre a történet... nem vagyok benne biztos, hogy ez a sorozat megengedhet magának egy ilyen filler epizódot...
  • akyyy
    De hát ha egyszer tényleg szarul csinálja. Csak mindenki gyáva és nem mer neki szólni. Akkor ne igérje, hanem válalja be, hogy a felirat az a következő hét hétfőjén lesz, ha véletlen hamarébb is lenne kész, csak akkor tölti fel. ennyire egyszerü.
  • Abruzzi
    Ez hatalmas poén volt.

Nem, nem azért jöttem hogy beugassak. Csak elég idegesítő szerintem hogy valaki a saját szabadidejéből áldoz arra hogy legyen felirat, aztán ha valami van ami miatt nem tud rendes időben haladni akkor már egyből jön pár majom aki azt mondja hogy kéne inkább más mert ő sz@r. Inkább köszönd meg neki szerintem.
  • akyyy
    Most azért jössz be ide hogy beugass? Menj már a sintér telepre, ha ugatni akarsz. Mindjárt szólok is, hogy itt egy elveszett digitális EB.
  • Abruzzi
    Akkor fordítsd le magadnak. Senkinek sem kötelessége lefordítani, vállalkozik egy ilyen feladatra, és ahogy tudja megcsinálja. Szerinted neki nincs élete? Agyam eldobom az ilyen emberektől komolyan, örülj neki hogy valaki lefordítja és nézheted ha már angolul nem tudsz..
  • Teppik Amon
    Szerintem meg éppen hogy az öregedésre mennek rá hogy fenntartsák az álcájukat! Ők is idegenek.
  • Borg
    Sejtettem, hogy ez az elrabló csoport a fiatalodásra utazik. A kérdés már csak az, hogy honnan tudnak ők az alienekről, meg arról hogy ők nem öregszenek... Sejtésem szerint belső emberük lesz inostrankában, és ott megy a mutyi a szer fejlesztésével, ezért nem akarják, hogy kikerüljenek onnan az idegenek.
  • akyyy
    hát jó lenne ha más fordítaná, mert a jelenlegi elégg kaky
  • VvD
    Így van, a kopasszal foglalkozó rész nagyon ott volt.
  • ldavid
    nekem az tetszett benne a legjobban, igaz, én amúgy is bírom Ivaneket

Herold: itt a fordító twitterje
  • vg
    Jó rész volt. Ami tetszett, hogy én alapból utálom a kopaszt mint színészt(lehet a szerepei miatt), de be kell látni, nagyon érdekes volt a múltjával foglalkozó rész. Viszont a főszereplő srácra csak két szó van; szar színész.
  • Herold
    Mikor lesz felirat?
  • VvD
    Kezdik túlragozni a dolgokat. Igazán haladhatna valamerre a sorozat.

A vége mondjuk brutál volt, azokkal a "lányokkal". Nem találkoznék velük egy sötét utcában, az biztos.
  • Victor1103
    Hát én nekem van egy olyan érzésem hogy most nem kaszálom de hűvösre teszem a sorozatot és majd ha lemegy az egész évad megtudakolom hogy érdemes-e végignézni.

Ez a mostani rész olyan erőltetett volt több ponton is szerintem ezzel nem vagyok egyedül a vége pedig a szokásos "wow faktor" hát nekem annyira nem ütött mert kb el nem tudom képelni hogy ebből mit akarnak kihozni és olyan egymásra hányt ötletek sokaságának tűnik már ez az egész:/ Szal nekem nem tetszik ez az irány amerre ez a sorozat halad, de remélem ha lemegy az évad lesz értelme a maradék részeket pótolnom.
  • ldavid
    máshol mentek be, vagy "teleportáltak" :D
  • Herold
    Hogy lehetett az az épület kívülről lakattal bezárva (ahol Thomas volt), mikor ketten bent voltak?
  • VvD
    Ha beindul a sorozat készítek neki egy honlapot. De még kétséges, hogy lesz e 2. évad.
  • VvD
    Kövezzetek meg, de nekem tetszett a mai rész. Most tényleg történt benne jó sok minden. És azért plussz infókat is megtudtunk.

Kíváncsi vagyok, hogy 1. Agent Lee hogy menekül meg 2. milyen szervezet tud még ezekről az alienekről akikhez viszonyítva a újságíró szerint "még gyerek" a kormány is.
  • kovi04
    Főkaraktereket ritkán szoktak ilyen korán kiírni. Szerintem a banneren található szereplők közül mindegyik élve eljut az évadzáróig.
  • Herold
    Kiderült, hogy neki is van szíve. Én max 2 részt jósolok neki.
  • ldavid
    legjobb dolog az egészben :D

#73: szerintem egy kicsit sem hasonlít
  • VvD
    Ez a sorozat kezd egy picit ellaposodni :P
    A fórumból is látszik :)
  • Herold
    Na jó, egy kicsit.
  • Herold
    Szerintem kurvára nem hasonlít rá.
  • Borg
    Egyébként azt nem figyeltétek, hogy a fekete hajú csaj mennyire hasonlít a V-ben a kis szőkére? Egész mai rész alatt ezen gondolkodtam, hogy az arcvonásaik, meg arckifejezéseik mennyire ugyanazok... lehet hogy ugyanott csináltatták :D