192
  • kirol
    Feliratot készít valaki hozzá?
  • Victor1103
    Az én kritikám az első részről:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mindig nem értem miért hasonlítja mindenki ezt a sorozatot a 24-hez. Kb semmi köze nincs hozzá:S Na mindegy.

A Történet eléggé széttöredezett meg ugye 1 részből nem sok derül ki. Ja egy ami számomra eléggé extrém: ez pedig a földönkívüliek vagy UFÓk vagy mik. Ez majd idővel megmagyarázzák, bár én egy összeesküvéselméletes akciósorozatként aposztrofáltam és ehelyett akár a syfy channelre is simán elférő sorozatot kaptam. Ami nem gond csak legyen minőségi a továbbiakban. Az idősíkokban való ugrálás is olyan fura volt. Az előbb még pár órája utána meg 11 hónappal ezelőtt. Remélem nem élik nagyon bele magukat a készítők és a végén 2 perccel ezelőtt és 150.000 évvel ezelőttöt kellesz bámulni egy epizódban:P

A szereplők rendben vannak bár az ufó csajszi (tán a Vészhelyzetben volt előtte) nem valami meggyőző színészi alakítást nyújt. A legnegatívabb dolog amit kiemelnék az a CGi-s jelenetek voltak. Én nekem annyira de kidolgozatlanok voltak amikor a repülőgépet mutatták meg mikor a kocsi ment a gép mellett az nagyon látni lehetett hogy számítógép... Tudom csináljak jobbat:P

Összességében 7/10-nek elmegy, maradok még pár részig utána kiderül hogy végleg beszippant-e vagy a sok másik mellett amit nézek eltűnik a süllyesztőbe.
  • kovi04
    Spoileres pilot kritika
  • kovi04
    Hunbauer: The Event 1x01 elkezdve!
  • kovi04
    The Event: Minden, amit tudni kell a sorozatról
  • kovi04
    Nekem is ez volt az első ötletem, amikor megláttam a képet. :D Ha valaki ráér, és ért a grafikához, megcsinálhatja bannernak.
  • Reg5
    Csak az FF-nél nem a nézőkkel volt a gond...
  • Bulykin
    "Amerikán kívül már rekordot jelentő 200 piacra eladta az NBC a The Event-et. Tavaly a FlashForward is hasonló rekordokat döngetett. Fura, hogy a csatornák ilyen sorozatokat keresnek, a nézők viszont…"
  • Bulykin
    erre nyomasson valaki egy feliratot oszt' mehet is bannerba :P
  • kovi04
    Az a kopasz faszi Zeljko Ivanek, aki a Damages-ben nyújtott alakításáért már kapott egy Emmy díjat.
  • kirol
    Nekem meg a jobbról a második ember unszimpatikus! :D
  • Victor1103
    Jaj ne az a kopasz faszi is benne van a Heroesból?:S Hatalmas NEGATÍV:(
  • karajjj
    várós, meccs közben nagyon promózták
  • kovi04
    Egy újabb promókép:

• Borg
    2010-Sep-20 The Event S01E01 I Haven't Told You Everything
  • kovi04
    Még 15 nap a premierig! :)
  • Borg
    MI az hogy nem elérhető? Ha lenne fent lenne torrenten... nem értem én ezt, miről van szó.
  • kirol
    Az ilyet azonnal ki kellene végezni!
  • kirol
    Régóta, csak kár, hogy számunkra nem elérhető. :(
  • winnie
    basszus, az nagyon durva. rohaggyon meg az ilyen, hogy várni kell rá, nem?
  • Bulykin
    örülj hogy van aki fordítja...
  • Suffering
    ne már. a persons unknownál is 1 hetet kell várni mindig a feliratjára...
  • kovi04
    Magyar feliratos előzetes

Hunbauer készítette a feliratot, várhatóan ő fogja fordítani a sorozatot is.
  • Borg
    Mióta van ebből pilot?
  • kovi04
    Magyar nyelvű pilot kritika
  • kovi04
    Remélem, hogy a sorozat készítői nem túloztak (nagyon), amikor ilyeneket nyilatkoztak. A Lost, a 24, és a Heroes befejeződése után jól jönne egy nagyobb tömegeket megmozgató sorozat.
  • Bulykin
    "A készítők tanultak más sorozatok hibájából, vagon választ (és új kérdéseket) fognak produkálni. A pilot két legégetőbb kérdésére már az 1×02-ben felelni fognak. A sorozat első 10 része megszakítás nélkül fog lefutni, ott majd über-cliffhanger következik és szünet."
  • Bulykin
  • fixon
    Én már ezt is várom :)
  • Bulykin
    sztori alapján kúrvajó, remélem nem fogják elkúrni :)
    szereplőgárda azért elég nagy bíztatást jelent
  • kovi04
    Promo
  • kovi04

Készítő: Nick Wauters
    Rendező: Jeffrey Reiner
    Szereplők: Jason Ritter (The Class), Sarah Roemer, Blair Underwood (Dirty Sexy Money), Laura Innes (ER), Scott Patterson (Gilmore Girls, Aliens in America), Ian Anthony Dale (Day Break), ®eljko Ivanek (Damages, Heroes)
    Várható indulás: 2010. ősz

Sztori: Egy nagyszabású összeesküvéses thriller, amiben Sean Walker, a teljesen átlagos amerikai a felesége eltűnésében nyomoz. Idővel rádöbben, hogy az ország eddig legnagyobb titkára bukkant, így szép lassan már az emberiség sorsa lesz a tét.

Forrás: sorozatjunkie.hu