192
  • vg
    Mivel eladták sok sok országba még a bemutató előtt ez nem volt váratlan... a mostani rész már jobb volt, végre kemény volt az elnök.
  • Borg
    Szépen halad a történet :)
    A fekete pinát remélem nem iktatják ki ezért :D
  • kovi04
    Megkapta az Event a teljes évados berendelést!
  • Montanosz
    ez is a flashforward szintjére zuhant, sajnálom pedig tutifix jó sorozat lehetett volna, maradok a rubicon-nal
  • Montanosz
    én nem is értem minek menekültek el amikor simán kupánvágták a csávót))
  • Magoo
    Arra több értelmes szöveggel megáldott sorozatot javasolnék. :) Pl kapd elő a régi The West Wing minden epizódját. Na mire azt ledarálod angolul, már te is kenni vágni fogod a nyelvet :D
  • vg
    Jaja, én már csak angol felirattal nézem angol gyakorlásként. Arra jó.
  • VvD
    Sajnos egyet kell hogy értsek. Ebben a részben tényleg nem történt semmi, csak a sz*rkavarás. Sajnálom, mert egy nagyon jó sorozatnak indult. Az igazán érdekes szál szinte teljesen érintetlen maradt (thomas). Én azért tovább nézem, remélem lesz ebből valami komolyabb is.
  • Magoo
    Utoljára adtam esélyt az Event-nek. Megint egy rész ahol SEMMI, ismétlem SEMMI nem derült ki. Kb 2 mondat volt érdemesebb az egészből, és még az is olyan, hogy "Bazz....ezt ki nem gondolta volna..."
    Részemről a sori ennyi. Aki még ad neki esélyt, annak sok sikert. Ez így marha gyenge.
    Ráadásul KLISÉ HALOM...
  • Hamed
    Na en ezt a sorozatot inkabb daralni fogom evad vegen, szinjozanul, 2 resz/este adagokban. Bejovos nagyon a 3 resz alapjan, de az ilyen odafigyelos, reszletrol reszletre epitkezos sztorikat nem tudom heti adagokban kovetni:D
    Neha tok evidens reszeknel bejatszak az elozmenyt, neha meg ugy kell gyorsan osszeraknom fejben mikozben porognek a parbeszedek, hogy ez a karakter mit is csinalt az elozo reszben.
  • Herold
    Kíváncsi leszek, előveszik-e a rendőrségi autóban lévő kamera felvételét a gyilkosságról.
  • vg
  • kovi04
    Szerintem nem rájuk gondolt.

A harmadik rész szerintem jobb volt az előzőnél, mintha az írók kezdenék kitapasztalni, hogy mennyi flashback-re és akcióra lenne szükség részenként.
  • akyyy
    Sophia meg a néger elnök felesége? fúj de undorító izlés
  • vg
    Mert van benne két jó csajszi. :)
  • VvD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De lehet, hogy most már nem azok. Hiszen ki tudja mi van most bennük.
  • Herold

Na, jönnek a zombik...
  • ldavid
    a halotattak emberek voltak

szerintem a legjobb rész volt eddig
  • kovi04
    Használd a spoiler makrót a magyar felirat megjelenéséig.

Ha ennyire nem jön be a sorozat, miért nem kaszáltad el? :)
  • vg
    Na, most újabb zombi ufók jöttek a földre. Csodás ez a sorozat. De legalább már nem ugrálnak az időben, gondolom átlag amerikai már nem bírta követni az 5 perc előre, 10 év vissza dolgot.
  • Borg
    Igazi Lostos WTF-ending volt :)
  • akyyy
    hol van magyar felirat?
  • VvD
    A mai rész brutál volt. Azt hiszem megvan a következő sorozat, amit 100%, hogy követni fogok. Jó a sztori, csöpögtetik az infókat is, de mégis fenntartják az izgalmat és a karakterek is tetszenek. Váróm a következő részt.

A végén nagyon ledöbbentem, hogy felkelnek a halottak. Kirázott egy picit a hideg. Az nő után, aki először feléledt, már lehetett sejteni, hogy a többiek is felfognak.
  • Victor1103
    Idáig nekem nagyon tetszik a sorozat a mai rész is egész korrekt volt.Jövő heti is jónak ígérkezik.

• kovi04
    Szerintem a Sorozatjunkie a második rész kritikájának címével a magyar Event nézők többségének lelőtte ezt a poént. Amúgy érdekes fordulatot vett az Event, én is inkább egy összeesküvős drámát vártam, nem egy sci-fit. Minden az írókon (és a nézettségen) múlik, remélem nem fogják elcseszni.
  • karajjj
    spoilerről hallottál már???????
  • vg
    Tudtam, tudtam, hogy emberi alakú ufók. Gagyi!!!!!!
  • kovi04
    Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy lesznek-e benne ufók. Az meg, hogy éppen fut egy elég gyenge országos sorozat emberszerű földönkívüliekkel, még nem jelenti azt, hogy az ötlet gagyi. Az elmúlt évtized egyik legjobb sorozata (BSG) is erre épített, bár ott robotok voltak. :)
  • vg
    Ebben is emberszerű ufók vannak? Gagyi.
  • kovi04
    Ott, abban a pillanatban ez tűnt a leglogikusabb fordulatnak.
  • kirol
    "Várható volt, hogy valahogy el fog tűnni a repülőgép"
    Ezt nem mondod komolyan?! Leültél és érezted ezt? Ennyi erővel azt is érezhetted volna, hogy sikerült eltéríteni a végén és kiteleportál a 2 csávó a gépről a becsapódás előtt.

Szerintem ha marad ez a színvonal, akkor nem lesz itt semmi baj.
  • kovi04
    Ezt a videót kellene az előző hozzászólásomnak megjelenítenie. Többször nem fogok éjfél után videót beágyazni. :)
  • kovi04
  • Montanosz
    Egy kis flasforward összegyúrva a rubiconnal, na az bejönne, de ez sem rosz próbálkozás....
  • kovi04
    Nem volt ezzel semmi baj, a pilot pörgős volt, pillanatok alatt elrepült 42 perc. Ha nem cseszik el a sok kérdéssel, nagyon jó sorozat lesz. 10/8

Szerencsére kikerültem a tegnapi spoilereket, így elég nagy WTF volt a vége, még akkor is, ha ordított róla, hogy mi fog történni. Várható volt, hogy valahogy el fog tűnni a repülőgép, különben a szereplőgárda 2/3-át kiírták volna a pilotban.
  • Borg
    Na, hát eddig nem fullos, de ígéretes :)
    Bár lehet, hogy csak a Lost tette túl magasra a lécet ebben a "WTF" kategóriában...
  • Atomreaktor
    angolul már van hozzá ;)
  • kirol
    Reméljük, hamar elkészül vele.
  • kovi04
    Hunbauer készíti a feliratot, jelenleg is dolgozik rajta.

Az előzetes adatok alapján 11,2 millióan néték a pilotot, ami egy millióval kevesebb a FlashForward tavalyi premierjénél. Az FF nem tudta megtartani a nézőket, remélem az Eventnek sikerülni fog.
  • paly90
    sztem én is bepróbálkozol vele hátha:)
    Lostot,24-et fringet se nézem/néztem de sebaj:)