The Event (NBC)

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Várható volt, hogy valahogy el fog tûnni a repülõgép"
Ezt nem mondod komolyan?! Leültél és érezted ezt? Ennyi erõvel azt is érezhetted volna, hogy sikerült eltéríteni a végén és kiteleportál a 2 csávó a géprõl a becsapódás elõtt.

Szerintem ha marad ez a színvonal, akkor nem lesz itt semmi baj.

Ezt a videót kellene az elõzõ hozzászólásomnak megjelenítenie. Többször nem fogok éjfél után videót beágyazni. 😊

Montanosz
Egy kis flasforward összegyúrva a rubiconnal, na az bejönne, de ez sem rosz próbálkozás....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nem volt ezzel semmi baj, a pilot pörgõs volt, pillanatok alatt elrepült 42 perc. Ha nem cseszik el a sok kérdéssel, nagyon jó sorozat lesz. 10/8

Szerencsére kikerültem a tegnapi spoilereket, így elég nagy WTF volt a vége, még akkor is, ha ordított róla, hogy mi fog történni. Várható volt, hogy valahogy el fog tûnni a repülõgép, különben a szereplõgárda 2/3-át kiírták volna a pilotban.

Na, hát eddig nem fullos, de ígéretes 😊
Bár lehet, hogy csak a Lost tette túl magasra a lécet ebben a "WTF" kategóriában...
Atomreaktor
angolul már van hozzá 😉

kirol
Reméljük, hamar elkészül vele.

Hunbauer készíti a feliratot, jelenleg is dolgozik rajta.

Az elõzetes adatok alapján 11,2 millióan néték a pilotot, ami egy millióval kevesebb a FlashForward tavalyi premierjénél. Az FF nem tudta megtartani a nézõket, remélem az Eventnek sikerülni fog.

sztem én is bepróbálkozol vele hátha😊
Lostot,24-et fringet se nézem/néztem de sebaj😊

kirol
Feliratot készít valaki hozzá?

Victor1103
Az én kritikám az elsõ részrõl:

Még mindig nem értem miért hasonlítja mindenki ezt a sorozatot a 24-hez. Kb semmi köze nincs hozzá:S Na mindegy.

A Történet eléggé széttöredezett meg ugye 1 részbõl nem sok derül ki. Ja egy ami számomra eléggé extrém: ez pedig a földönkívüliek vagy UFÓk vagy mik. Ez majd idõvel megmagyarázzák, bár én egy összeesküvéselméletes akciósorozatként aposztrofáltam és ehelyett akár a syfy channelre is simán elférõ sorozatot kaptam. Ami nem gond csak legyen minõségi a továbbiakban. Az idõsíkokban való ugrálás is olyan fura volt. Az elõbb még pár órája utána meg 11 hónappal ezelõtt. Remélem nem élik nagyon bele magukat a készítõk és a végén 2 perccel ezelõtt és 150.000 évvel ezelõttöt kellesz bámulni egy epizódban😛

A szereplõk rendben vannak bár az ufó csajszi (tán a Vészhelyzetben volt elõtte) nem valami meggyõzõ színészi alakítást nyújt. A legnegatívabb dolog amit kiemelnék az a CGi-s jelenetek voltak. Én nekem annyira de kidolgozatlanok voltak amikor a repülõgépet mutatták meg mikor a kocsi ment a gép mellett az nagyon látni lehetett hogy számítógép... Tudom csináljak jobbat😛

Összességében 7/10-nek elmegy, maradok még pár részig utána kiderül hogy végleg beszippant-e vagy a sok másik mellett amit nézek eltûnik a süllyesztõbe.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hunbauer: The Event 1x01 elkezdve!

Nekem is ez volt az elsõ ötletem, amikor megláttam a képet. 😄 Ha valaki ráér, és ért a grafikához, megcsinálhatja bannernak.

Csak az FF-nél nem a nézõkkel volt a gond...

Bulykin
"Amerikán kívül már rekordot jelentõ 200 piacra eladta az NBC a The Event-et. Tavaly a FlashForward is hasonló rekordokat döngetett. Fura, hogy a csatornák ilyen sorozatokat keresnek, a nézõk viszont…"

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
erre nyomasson valaki egy feliratot oszt' mehet is bannerba 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Az a kopasz faszi Zeljko Ivanek, aki a Damages-ben nyújtott alakításáért már kapott egy Emmy díjat.

kirol
Nekem meg a jobbról a második ember unszimpatikus! 😄

Victor1103
Jaj ne az a kopasz faszi is benne van a Heroesból?:S Hatalmas NEGATÍV😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

várós, meccs közben nagyon promózták
Egy újabb promókép:

2010-Sep-20 The Event S01E01 I Haven't Told You Everything
Még 15 nap a premierig! 😊

MI az hogy nem elérhetõ? Ha lenne fent lenne torrenten... nem értem én ezt, mirõl van szó.
kirol
Az ilyet azonnal ki kellene végezni! <#idiota>

kirol
Régóta, csak kár, hogy számunkra nem elérhetõ. 😞

basszus, az nagyon durva. rohaggyon meg az ilyen, hogy várni kell rá, nem?
Bulykin
örülj hogy van aki fordítja...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ne már. a persons unknownál is 1 hetet kell várni mindig a feliratjára...

Magyar feliratos elõzetes

Hunbauer készítette a feliratot, várhatóan õ fogja fordítani a sorozatot is.

Mióta van ebbõl pilot?
Remélem, hogy a sorozat készítõi nem túloztak (nagyon), amikor ilyeneket nyilatkoztak. A Lost, a 24, és a Heroes befejezõdése után jól jönne egy nagyobb tömegeket megmozgató sorozat.

Bulykin
"A készítõk tanultak más sorozatok hibájából, vagon választ (és új kérdéseket) fognak produkálni. A pilot két legégetõbb kérdésére már az 1×02-ben felelni fognak. A sorozat elsõ 10 része megszakítás nélkül fog lefutni, ott majd über-cliffhanger következik és szünet."

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

fixon
Én már ezt is várom 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
sztori alapján kúrvajó, remélem nem fogják elkúrni 😊
szereplõgárda azért elég nagy bíztatást jelent<#eljen>

Készítõ: Nick Wauters
Rendezõ: Jeffrey Reiner
Szereplõk: Jason Ritter (The Class), Sarah Roemer, Blair Underwood (Dirty Sexy Money), Laura Innes (ER), Scott Patterson (Gilmore Girls, Aliens in America), Ian Anthony Dale (Day Break), ®eljko Ivanek (Damages, Heroes)
Várható indulás: 2010. õsz

Sztori: Egy nagyszabású összeesküvéses thriller, amiben Sean Walker, a teljesen átlagos amerikai a felesége eltûnésében nyomoz. Idõvel rádöbben, hogy az ország eddig legnagyobb titkára bukkant, így szép lassan már az emberiség sorsa lesz a tét.

Forrás: sorozatjunkie.hu

← ElőzőOldal 4 / 4