The Event (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nem mondod komolyan?! Leültél és érezted ezt? Ennyi erõvel azt is érezhetted volna, hogy sikerült eltéríteni a végén és kiteleportál a 2 csávó a géprõl a becsapódás elõtt.
Szerintem ha marad ez a színvonal, akkor nem lesz itt semmi baj.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Bár lehet, hogy csak a Lost tette túl magasra a lécet ebben a "WTF" kategóriában...
Az elõzetes adatok alapján 11,2 millióan néték a pilotot, ami egy millióval kevesebb a FlashForward tavalyi premierjénél. Az FF nem tudta megtartani a nézõket, remélem az Eventnek sikerülni fog.
Lostot,24-et fringet se nézem/néztem de sebaj😊
A Történet eléggé széttöredezett meg ugye 1 részbõl nem sok derül ki. Ja egy ami számomra eléggé extrém: ez pedig a földönkívüliek vagy UFÓk vagy mik. Ez majd idõvel megmagyarázzák, bár én egy összeesküvéselméletes akciósorozatként aposztrofáltam és ehelyett akár a syfy channelre is simán elférõ sorozatot kaptam. Ami nem gond csak legyen minõségi a továbbiakban. Az idõsíkokban való ugrálás is olyan fura volt. Az elõbb még pár órája utána meg 11 hónappal ezelõtt. Remélem nem élik nagyon bele magukat a készítõk és a végén 2 perccel ezelõtt és 150.000 évvel ezelõttöt kellesz bámulni egy epizódban😛
A szereplõk rendben vannak bár az ufó csajszi (tán a Vészhelyzetben volt elõtte) nem valami meggyõzõ színészi alakítást nyújt. A legnegatívabb dolog amit kiemelnék az a CGi-s jelenetek voltak. Én nekem annyira de kidolgozatlanok voltak amikor a repülõgépet mutatták meg mikor a kocsi ment a gép mellett az nagyon látni lehetett hogy számítógép... Tudom csináljak jobbat😛
Összességében 7/10-nek elmegy, maradok még pár részig utána kiderül hogy végleg beszippant-e vagy a sok másik mellett amit nézek eltûnik a süllyesztõbe.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hunbauer készítette a feliratot, várhatóan õ fogja fordítani a sorozatot is.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
szereplõgárda azért elég nagy bíztatást jelent<#eljen>#eljen>
Készítõ: Nick Wauters
Rendezõ: Jeffrey Reiner
Szereplõk: Jason Ritter (The Class), Sarah Roemer, Blair Underwood (Dirty Sexy Money), Laura Innes (ER), Scott Patterson (Gilmore Girls, Aliens in America), Ian Anthony Dale (Day Break), ®eljko Ivanek (Damages, Heroes)
Várható indulás: 2010. õsz
Sztori: Egy nagyszabású összeesküvéses thriller, amiben Sean Walker, a teljesen átlagos amerikai a felesége eltûnésében nyomoz. Idõvel rádöbben, hogy az ország eddig legnagyobb titkára bukkant, így szép lassan már az emberiség sorsa lesz a tét.
Forrás: sorozatjunkie.hu