Keresztezõdtek az emberek és a neandervölgyiek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul még õk pattognak a holokauszt miadt. Mintha még nem lett volna szervezett népírtás a történelemben. Miért csak a zsidó holokauszt nemzeti gyásznap? Én nem tagadom a holokausztot, de mi az hogy törvényben van tiltva a holokauszt tagadása? Miért bûn az ha valaki másként gondolkodik a múltról? És miért szavazták meg ezt a törvényt? (kicsit messzire kanyarodtam)

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Kara kán
Már látom, hogy a hosszú í-kel fogtok ti engem kiûzni innen...
<#ijedt>

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Igen de azokat általában körberöhögik.
A zsidók önmagukat igenis isten kiválasztott népének tekintik, mivel ez benne van a tórában. Abba a tórában amire Izrael állam a törvényeit és redeleteit alapozza. Egy normális államban a törvények alapjául az alkotmány szolgál, de Izrael államnak NINCS alkotmánya! Izrael állam igenis fentartja magának a jogot hogy a zsidóság érdekeit képviselve bármit megtegyen. Szerinted nem abszurd dolog az hogy egy állam a saját területén belül a kissebség egy része ellen katonaságot mozgósít? A belügyek rendezéséhez nem rendõrség kellene? Ha nem tud rendet tenni akkor az ENSZ békefentartók nem erre vannak?
Ez olyan mintha mi a cigányokat egy városba terelnénk aztán elkezdenénk õket lõni tüzérséggel. Ami ott folyik az szervezett népírtás!

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Kara kán
OK, de ragaszkodom ahhoz, hogy a palesztint és a népirtást is rövid i-vel kell írni.
(Egyebekben: Lásd a szignóm!)

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Kara kán
Minden böcsületes ember fontos.
Ezt próbálom Veletek megértetni már ezer éve. Ennyire nem mönt át?

És ugyebár ezeknek a nacionalista eszméknek köszönhetõen manapság Magyarországon emberek százai halnak meg, százezrek pedig nyomortanyákon és táborokban éheznek...

Azért az izraeli nacionalizmust és a palesztínok helyzetét egy tucat magyar elborult szívcsikrás elméleteihez hasonlítani elég nagy badarság. A zsidók is folyton csak a holokausztról papolnak, amikor elég lenne csak körbenézni a saját házuk táján (amely palesztín földre épült), ahol a mai napig gyakorlatilag embereket írtanak. Palesztínokat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hdo
Hû de fontosnak érzi itt magát valaki ... csúnya dolog az üldözési mánia ... persze ha üldözési mániád van az még nem jelenti azt, hogy nem figyelnek! :)

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Tetsuo
A karakán embereket most uldozik csak igazan..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kara kán
Gyönyörû, gusztusos fiatalok sétálgatnak itt: http://velvet.hu/trend/2010/05/08/rabszolgavasart_varazsoltak_a_foiskolak_szepe_elodontojebol/
De ti csak nyammogjatok tovább a nándorvölgyiekrõl!

Kara kán
Mit nekem hekuba, izé felkiáltójelek?
Lényegében, örülhetek, hogy ennyivel megúszom. Pár száz évvel ezelõtt máglyán égettetek volna el, pár ezer éve meg keresztre is feszítettek volna. De ne menjünk messzire, az olyan embereket, mint én, alig pár évtizede is üldöztétek. Eh, ismerlek én már titeket...

hdo
A szavaimat nem kell kiforgatni, csak felhívtam rá a figyelmet, hogy különbség van "nincs isten" és "lehet hogy van, lehet hogy nincs, annyi biztos hogy nem tudjuk bizonyítani a létét" között. Rengeteg olyan "ateista" van aki nem tudja hogy ezt az enyhe különbséget agnoszticizmusnak hívják!!!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Tetsuo
Soxor pedig nem keveredtek, hanem egyszeruen kiirtottak oket. Regen es ma is..

Tetsuo
A nacionalizmus, (a szo nem gonosz ertelmeben vett -bar a libsik mindig ugy hiszik-) elsosorban NEM a szarmazasra es nem az orszaghatarokra ertendo, hanem a KULTÚRÁRA!
Ami Magyarorszagon altalaban, gazdag szulok libsi gyerekeinek baromsag..

Tetsuo
A kulonbseg az, hogy ezt kb 10db magyar gondolja igy.. a zsidok pedig altalaban ugy gondolkodnak.

Az viszont termeszetes, hogy mindenki a sajat nepe erdekeit helyezi eloterbe, hasonloan mint ahogy a sajat csaladjat fontosabbnak tartja, mint a szomszedet, stb.. csakhat Magyarorszagon ez sem igy van (lasd pl gazdag szulok libsi gyermekei, nem akarok mutogatni.. :D ) a legtobb magyarnak fontosabbak masok erdekei mint a magyaroke, mert nem erez semmi osszetartozast es valszeg ez lesz a vesztunk..
A libsi felfogassal meg jol is jarhatunk, mert mindegy milyen kultura lesz, csak jol kell helyezkedni.

Sok olyan hozzászólást olvastam, hogy: Vajon hogy magyarázzák ezt ki a vallások?
Egy-egy hívõ szavából azt vettem ki, hogy vallása vagy nem foglal állást tudományos témákban, vagy egyszerûen annyit mond rá, hogy ez nem igaz, mert itt és itt így vagyon megírva.

A hozzászólások egy másik részéhez hozzáfûzném: Az, hogy bennünk van neandervölgyi gén, az afrikaiakban meg nincs, nem jelenti azt, hogy bármelyik emberfajta "korcs" lenne.

\"Az emberi faj legnagyobb hiányossága: képtelenek vagyunk felfogni az exponenciális függvényt.\" Albert A. Bartlett

Nem tudom, hogy miért olyan nagy szám ez a keveredés?

Az igaz, hogy a neander-völgyi fajta tagjai mai szemmel nem éppen a világszépék, de mindig akadt olyan, akinél ez a mérce nem volt magasra téve.
Másrészt, a törzsi háborúkban általános szokás volt, hogy a legyõzött törzs túlélõ tagjait beolvasztották a gyõztes törzsbe. Ha épp nem voltak a gyõztesek kannibálok, mert akkor megették a veszteseket.

"Tévedsz, az agnoszticizmus sokkal jobban terjed, mint az ateizmus. Sok balfasz ateista is van, akik valójában agnosztikusok csak fogalmuk sincs róla hogy ilyen is van! :D"

A magyarok kétharmada agonisztikus, csak még nem tud róla! <#vigyor2>

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

"A nantes-i Polyjoule nevû francia csapatnak egy liter üzemanyaggal 4414 kilométert sikerült megtennie. A gallok a svájci versenyzõk ötéves világrekordját adták át a múltnak. A svájciak egy liter üzemanyaggal 3836 kilométert tettek meg anno. "

Úgy tûnik, nemcsak oxigénpalack-nélküli csúcstámadásokban tudunk elérni magyar világsikreket. <#vigyor2>

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

"Kiváncsi vagyok, hogy szerinte hány száz ezer évvel ezelõtt alakultak ki az elsõ õsszlovák népcsoportok."

Pontosan ez az, amirõl beszélek. Nem lehet rámondani egy nemzet fiaira, hogy albán vagy, mert a határon innen születtél. Egyrészt az országhatárok nem jelentenek semmit, százévenként változnak. Másrészt a nemzethez tatozás és a biológiai összetettség két egymástól teljesen elkülöníthetõ, független dolog. A nacionalizmus minden téren irracinális baromság. Akkor is, ha határon innen van, akkor is, ha határon túl. Biológiailag determinálva.

Ha nagyszülõk szintjén vizsgálom a családfámat, és azon szülei és nagyszülei alapján, van bennem felvidéki magyar, tót, buléner német, másmilyen német, sváb, csángó magyar. Ma ez négy nemzet fiait foglalja egybe. És az õ elõdei is innen-onnan jöttek, ha visszavezetném az elmúlt 1000 évre, kiderülne, hogy Britanniától Törökországig minden nemzet bennem van.

És csak a véletlen mûve ezer év távlatában, hogy a határon innen születtem, és magyar az anyanyelvem, és a szlovákokat kell utálni, vagy a határon túl szültek meg, szlovák az anyanyelvem, és a magyarokat kell utálni. A nemzeti identitás biológiailag determinálva az elmúlt 250 év legnagyobb tévedése.

Persze tudom, az ember szeret klikkesedni, meg klubbosodni, meg szegreglódni. Ezért vannak Debrecen szurkolók meg Fradi szurkolók. És ezért verekednek össze.

Nem vagyok antimagyar. Sok tekintetben mûveltebb vagyok magyar kultúrális értékekben, mint sok más nagyonmagyar. Talán pont ezért látom így át a dolgot. Összefoglalva két fontos gondolata van a hozzászólásomnak:
- a nacionalizmus önmagában baromság, olyan, mintha hajszín alapján vennéd fel az embereket egyetemre: a szõkék nem kerülhetnek be
- minden jelenség és marhaság a határra tükörszimmetrikus, ugyanúgy lázítják azokat ellenünk, mint minket ellenük, és sokkal kevésbé féloldlas jelenség, mert nem mindegy, hogy az övéiket hülyítik az õ csatornáik keresztül, vagy minket a mi csatornáinkon keresztül

"Õk a kiválasztottak, nekik Istenadta joguk van mindenre, amire csak kedvük támad... még a palesztínok szisztematikus kiírtására is..."

Már nem azért, de minden nép magára aggatja ezt a jogot. Biztos hallottál mág Bogár Laci és a magyar egy szakrális társadalom képzelgéseirõl. Meg a magyar Istentudatról, meg hogy a Dobogókõ a világ szívcsakrája, és a magyar ez isteni nép, aki megvédi, és az apokalipszis eljövetelkor a Kárpát-medencében 144 ezer kiválasztott magyar túl fogja élni, mert a Kárpát-medence isteni erõkkel van körülvéve, és rajta kívül mindent eláraszt a víz. És ezt minden nép eljátssza egyszer.

"Számunkra ez az illuzió a valóság, ezért eszerint az illúzió szerint cselekszünk és ez irányítja a társadalmunkat akár tetszik ez némelyeknek, akár nem."

Ez az illúzió egy félretanult dolog. Olyan, mint mikor újra és újra meg kell értetni a fórumozókkal, hogy a gyermekkorban belénknevelt idõ fogalma fizikailag nem állja meg a helyét, nem létezik abszolút idõ, mindig csak másik inerciarendszerhez viszonyíthatunk. És újra meg újra leírják a 2c sebességet. Ugyanilyen félretanult szemlélet, hogy az ember nem állat, de egy gépszörny, ami elpusztítja a természetet. A mátrixban az ember egy "vírus". Persze, ha a vírus egy különálló szigeten minden embert megöl, akkor maga is kihal. Ugyanúgy a termsézet része. Nem áll felette.

És igen nagy baj, ha ezzel az illúzióval cselekszünk, és oskolában ezt is meg kéne tanulni, de sokkal fontosabb az embereknek a piálás meg a biológia kettes, így persze, hogy nem jut el az emberekhez ez a felismerés. De ez tudatlanság, és tanulással lehet ellne küzdeni. Szóval kérlek ne reklámozd a tudatlanságot!

"Számunkra ez a tudatlanság a valóság, ezért eszerint a tudatlanság szerint cselekszünk és ez irányítja a társadalmunkat akár tetszik ez némelyeknek, akár nem."

Én nem Amerikában akarok éli, hanem Európában, így küzdök a tudatlanság ellen!

"Nem is értem, hogy jön ide a Biblia meg a vallás. Az hit, életfilozófia, satöbbi-satöbbi, egy fõleg átvitt értelemben értendõ könyv körül. Ez meg tudomány. Illene megtanulni megkülönböztetni a két dolgot."

Érdekes. Ha átvitt értelmû, akkor a kereszténység értelme a szeretet, megbocsátás, elfogadás, és nincs is szükség templomba járni ezen értékek mûveléséhez. A probléma az, hogy minden ember másképp gondolja, mert szubjektív, és én az egyik véglettel jöttem elõ, te pedig a másik véglettel. Így persze, hogy összeütköznek a hozzászólásaink.

Ugye tudjuk, hogy II. János Pál pápa az evolúció elméletét a kereszténységgel összeegyeztethetõnek találta. Vagyis azt, hogy az embert Isten úgy hozta létre, hogy egy fejlõdõ folyamaton keresztül. Tehát közvetetten, de Isten ember egyeneságon hozta létre, és az ember így elkülönül az állattól. Ezzel a kutatással kideült, hogy nem ilyen ideális a helyzet, mert volt keresztbe történtõ hatás. Vagyis Isten nem szándékosan formálta az embert ilyenre, mert ha az embernek szabad akarata van, és félrekúr a szabad akartával, akkor azzal magát a saját emberi alfaját módosítja. És így Isten nem tudja a maga képmására megteremteni az embert. Kivéve, ha ember néven az egész emberi fajra gondol, viszont akkor még bonyolultabb a helyzet, hogy néhány alfajt kiirtott Isten, hogy még a megváltót sem küldte e hozzájuk.

Persze ez még magyarázható azzal, hogy õk soha sem hagyták el a paradicsomot, tehát nem indultak el a tudás útján, vagyis még állatok voltak, ezért mikor meghaltak, az kit érdekelt.

Csak arra szeretnék utalni, hogy a kutatásnak mélyebb és bonyolultabb szálai vannak, újabb kérdéseket vet fel, és biztosra veszem, hogy valahogy kimagyarázzák, de egy ideig már ezt sem lehet folytatni. Akkor egy tudományközelibb vallás fog megjelenni. (Mint a scientológia. Persze az is elavul párezer év alatt.)

Tetsuo
A tanulmany max arra adhat kovetkeztetest, hogy eddig sokan rosszul ertelmeztek a Bibliat, ill bizonyos vallasok hibasan kommunikaltak esemenyeket, de alapteziseken nem valtoztat, ugyanis a neandervolgyi is emberfele, tobb tudos szerint csak alfaj volt ami integralodott. A Biblia pedig a regi kor emberehez (is) szolt, szimbolumokkal.
Hogy a katolius egyhaz, hogy reagalja le, az nem erdekes. Ok mar regota nem Jezus tanitasat valljak.

Tetsuo
:) Akkor probald megint elolvasni a hsz-em, talan sikerul. Nem irtam, hogy melyik fél árja és melyik nem.. csak hogy mások. A lenyeg az, hogy eddig nem szabadott kulonbseget tenni, most meg tudomanyosan igazolt..
De ha teged pont az izgat, melyik lehet a fejlettebb vonal, akkor elmondom hogy a vandorlas es a keresztezodes miatt valoszinuleg nem az afrikai amelyiknek fejlodese sok szempontbol leassult, annak ellenere hogy ok, a te szavaiddal: árja homo sapiens (sapiens) :).

Tetsuo
LOL Dobhatsz meg ilyen poenokat..

...óriási <#taps> , még még :))

globint
A rabbik úgy tanítják, hogy két teremtés történt, mert az elsõ teremtéskor az asszony annyira gonosszá vált, hogy I.ten egy teljesen újat alkotott. Ez egyébként benne is van a Tórában.

http://www.tradeximp.com/

hdo
Hát ... én bizony nem kapom sorra a felkiáltójeleket - meg koponyákat -, úgyhogy nem értem mire célzol! xP

Kara kán
Te, szegény.
És ha csak a saját orrod alá töröd a borsot ezzel?

hdo
Ehehehe ... az aláírás csak aláírás, a hardcore keresztények orra alá akarok csak borsot törni vele! :P

Igen, robbanthatsz nyugo ... pill, maszkos bácsik kopognak ... xD

Köszönöm!
Én tényleg az agnoszticizmus nézeteit vallom, és még nem is tudtam róla! Pedig a görögök már ezt is kitalálták! (Csak tudnám hogy azok a lusta rómaiak hogyan tudták õket meghódítani.) Ez a második dolog amit tõled kaptam. (Az elsõ úgy kezdõdik: "Az én istenemnek kalapácsa van...")
Köszönöm!

Azért robbantani robbanthatok?

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Kara kán
http://www.hirado.hu/Hirek/2010/05/07/20/Magyar_rekord_es_gyozelem_a_napelemes_autok_versenyen.aspx
"A nantes-i Polyjoule nevû francia csapatnak egy liter üzemanyaggal 4414 kilométert sikerült megtennie. A gallok a svájci versenyzõk ötéves világrekordját adták át a múltnak. A svájciak egy liter üzemanyaggal 3836 kilométert tettek meg anno. "

De ti csak nyammogjatok a neandervölgyieken. <#mf2>

Egyébként Slota szakértõ véleményére is kíváncsi lennék a témával kapcsolatban. Kiváncsi vagyok, hogy szerinte hány száz ezer évvel ezelõtt alakultak ki az elsõ õsszlovák népcsoportok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mit nehéz, majd bekeményítik a holokauszt kampányt, oszt majd mindenki jól megsajnálgatja õket. Megint. Külömben se kell nekik semmit magyarázkodniuk. Õk a kiválasztottak, nekik Istenadta joguk van mindenre, amire csak kedvük támad... még a palesztínok szisztematikus kiírtására is...

Kara kán
te már kapisgálod!
(buzi Pheel miatt csak 3 percenként szólhatok hozzá)

Kara kán
filcsi, ma nagyon rosszul nézel ki.

hdo
Tévedsz, az agnoszticizmus sokkal jobban terjed, mint az ateizmus. Sok balfasz ateista is van, akik valójában agnosztikusok csak fogalmuk sincs róla hogy ilyen is van! :D

"Gondolom csak elírás: az izráelitáknak fricska,"
Gondolom csak elírás: az izráelitáknak IS fricska.
De akkor az iszlámot is ide lehetne sorolni. Az íszlám vallás úgy tekint magára mint a judaizmus közvetlen utódjára. (Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön ez a hsz.:)

Milyen különös az emberiség nagyon nagy része ugyanabban az istenben hisz. (Persze aki nem ateista.) Csak azon vitatkoznak hogy most ki volt próféta meg istenfia. Ostobák!

Nembaj terjed az ateizmus. Majd összefognak a közös ellenség ellen. Csak kellene valami ami erre ösztökéli õket.

Megvan! Robbantsunk atombombát Jeruzsálemben az ateizmus nevében!
'Knock-Knock-Knock'
Kopognak az ajtómon, jó gyorsak voltak. Még el sem küldtem az üzenettttttttt

Gondolom csak elírás: az izráelitáknak fricska, hiszen a biblia csupán a tórát vette át, amit meg ugye Mózestõl eredeztetnek, szóval ezt elég nehéz lesz "kimagyarázni" a rabbiknak.
"Az evolúció-elmélet fejlõdése ellenére máig bennünk megvan a természetietlenség illúziója." Így-így! Pontosan. Számunkra ez az illuzió a valóság, ezért eszerint az illúzió szerint cselekszünk és ez irányítja a társadalmunkat akár tetszik ez némelyeknek, akár nem.

iSS!

Azért az érdekes, hogy az emberiség állítólagos bölcsõje, Afrika, nem sokat fejlõdött az õskor óta... A normálisaknak biztos teli volt a tökük az egész kontinensel és elköltöztek, míg a nemnormálisak ott maradtak.
<#hehe>

Mocskos antiszemiták! Upsz, ez nem az a cikk... Akkor mocskos rasszisták!

Chocho
Nem is értem, hogy jön ide a Biblia meg a vallás. Az hit, életfilozófia, satöbbi-satöbbi, egy fõleg átvitt értelemben értendõ könyv körül. Ez meg tudomány. Illene megtanulni megkülönböztetni a két dolgot.

Gaming is believing.

A végén még kiderül, hogy a négerek jobban különböznek tõlünk, mint mi a neandervölgyiektõl.
Igen mások, csak kicsit félreolvastad a cikket. A "selejtek" mi lennénk nem õk. Ez nagyjából igaz is lehet mert ahogy látom sokan nem képesek közöttünk még csak olvasni sem normálisan.
gothmog
zola2000
Miért? Mindenrõl nem írhat a biblia, ez kb olyan hogy a biblia teremtéstörténet végére és a feltámadásos és hasonló részek végére oda lehetne írni hogy "ennél azért bonyolultabb a helyzet, meg nem is egészen így volt de így legalább érthetõ".

A

Marhak, nem kell ehez dns vizsgalat.
Elnezve az utcan, palazakban, diszkoban a sok tahot, mindenfele kutatas nelkul is nyilvanvalo, hogy a legtobbjuk kozeli kapcsolatban all a primitiv osemberekkel.
A tûz háborúja címû filmben is lelõtték már a poént.

A cikknek viszot van egy oltári következménye, ami ezen vicceskedõ hozzászólások között nem szerepel (tisztelet a #13-as kivételnek :) ).

Ez egy hatalmas fricska a vallásoknak, elsõsorban a kereszténységenek. Ezt valahogy nehezn tudják kimagyarázni a Bibliából, hiszen nem is tartalmaz semmilyen utalást semmilyen õsi alfajról. (Kain és Ábel is csak ketten vannak, viszont jóval több emberi faj keveredett a tanulmány szerint.) Másrészt minden tudatosságot ki lehet zárni az ember evolúciójának egyengetésében is.

Azonban a filozofikus gondolkodású emberek nagyon hamar képesek az ilyenekhez alkalmazkodni, és ki fog derülni, hogy a neandervölgyi ember azért tûnt el, mert ûrhajót építettek és elmentek vele a Marsra... <#finom>

Viszont a tanulmánynak annyi jelentõsége mindenképp van, hogy a szemléletünket tágítsuk: mindig olyan sokat képzelünk magunkról, hogy egyediek és természetflettiek vagyunk. Pedig ugyanúgy eszünk, iszunk, szaporodunk, mint az állatok, ugyanolyan a motivációnk is, sõt, mi is állatok vagyunk, csak úgy hívják ezt a fajt, hogy ember. Csak eddig az ember egyedi fajnak tûnt mindeféle rég kihalt ággal. Ezért rögtön azt mondtuk magunkra, hogy nem vagyunk állatok, meg isteni eredetünk van, és az evolúció-elmélet fejlõdése ellenére máig bennünk megvan a természetietlenség illúziója. (Csatolás a másik topichoz. :P)

Ez elsõ képen az arc szomorú mert tudja hogy ki fog halni. :(
De a második örül magának mert tudja hogy õ a kiválasztott faj. :)