Kereszteződtek az emberek és a neandervölgyiek
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ képen egy Homo alcoholicus homelessis látható.
Ismerve néhány mai ember szexuális szokásait (megb@szni mindent ami lyuk van) az lett volna a csoda, ha 30ezer évig egymás mellett élnek és nem keverednek a génjeik. (Tudom utólag ...) A jóhír az hogy ezek a dolgok nem a modern kor elferdült hajlamú tévedései hanem bizonyítottan régóta a "kultúránk" része.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
bazz ez tisztára mint a szomszédom..:S
S teremté a természet a ci...-t.
ez olyan, mint a bernáthegyi meg a tacskó. valaha egy faj voltak (farkas), most egy kicsit különváltak, és aztán a jövõben megint párosodni fognak egymással.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ha már ez bizonyosodik be, akkor nem úgy hogy "mások" hanem hogy õk az árja faj, mert õk a tiszták, mi meg neandervölgyi korcsok vagyunk! 😄
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
tudtam, hogy a franciák neandervölgyiek. épeszû homo sapiens sapiens nem enne meg egy csigát, vagy egy kagylót.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ezt én nem egészen értem. Ketté váltak, aztán újra össze, akkor mirõl beszélünk?
Tudtam hogy vmi nem koser az utca vegen lako csaladdal 😊 :$
Only the dead have seen the end of war.
Már az egész vezetés nyakig benne van a multikulti propagandában, képzeld el mi történne velük, ha ez kiderülne.
Én a neandervölgyiekkel vagyok.
Na, a vegen kiderul, hogy igazak a fajelmeletek.. vagyis pl. hogy az afrikaiak "mások".
Mondjuk hivatalosan mar regota eltussolnak bizonyos eredmenyeket es statisztikakat..
Mondjuk hivatalosan mar regota eltussolnak bizonyos eredmenyeket es statisztikakat..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
← ElőzőOldal 8 / 8