Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
passzolok😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Még nem vagyok a single játék végén, ha ez fontos.
Lépésenként írja le vki ha kérhetem....elõre is köszönöm.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a játékot fel tudom rakni két gépre? Mert van egy asztali gépem meg van egy laptop amin úgy ahogy elfut csak azt nem tudom, hogy ha a másik géprõl jelentkezek be akkor a mentéseim meglesznek. Tehát ezek fenn vannak a központi szerveren?
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
2. ez még mindig érdekel 😊
3. ezeket hol ajánlja fel? Mert nem találtam semmi quest-et, meg semmi listát hogy mit kell gyûjteni. Ez amúgy azt jelenti hogy ne adjunk el minden cuccot pl. az orvosoknál, mert lehet hogy kellhet a kovácsnál?
2. passz.
3. Teljesíted a küldetést, amik abból állnak hogy össze kell gyûjteni a szükséges cuccokat és úgy oda menni.
Nemrég kezdtem el játszani a Brotherhood-al, és felmerült egy két kérdésem, remélem tudtok rá választ adni.
1. Ezio azon képessége, amit a 2. részben a tolvajlány tanított neki, miszerint mászás közben el tud rugaszkodni felfelé, és megkapaszkodni ha van miben kikerült a Brotherhood -ból? Csak mert nálam nem mûködik, és hiányzik. Ha megnyomom a high profile gombot kiírja hogy Jump, de csak oldalra meg hátra mûködik, felfele nem.
2. A grafika nagyon szép lett, azonban észrevettem, hogy bizonyos kameraállásban egy amolyan derengõ fény jelenik meg a képen, ami kissé elrontja a kontrasztot. Általában ha lefelé néz a kamera akkor jelentkezik, ha fölfele fordítom szépen eltûnik. Ez másnál is így van?
3. A kovácsmûhely renoválásnál van olyan fegyver amire azt írja, hogy csak küldetés által lehet megszerezni, azonban ilyet nem találtam a kovács menüjében. Ezek hol vannak?
Köszi elõre is.
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
[merlinw.org]
Az internetre csatlakozva, mégis az Offline módon belül a boltokkal mit lehet csinálni?
Mert ittvan hogy Inverts vagy mi a fene.. kifejtenétek ezt bõvebben mi ez? -hogy mûködik?-mire jó?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
[merlinw.org]
Atkamon: Eh, betûk, szavak... Egyik ujjam gyorsabb, mint a másik :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg az Alien vs Predator 2 full játék :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Valaki nem tudja hogy lehet az OFFICER persona-t aktiválni?
Harleqiun és Hellequin már megvan.
Everything is true, nothing is permitted.
sajna nem találok ilyen opciót a játékban :\