7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7738 így már értem -
#7737 Mit nem értesz ezen? Magyarul ki kell maxolnod a játékot, ha elérhetővé akarod tenni az extrákat.
Illetve még Desmond-al is tudsz mászkálni a városban, ha megvan a 100%os szink. -
#7736 és úgy eltudnád mondani hogy meg is értsem?(léci)
-
#7735 Meg talán olyan is van, hogy sérthetetlen vagy :D -
xido #7734 csillámpónit akarok:) -
#7733 100%-os szinkronizációval asszem fel lehet oldani, meg ezen kívül még unikornissá is változtathatod a lovakat :D -
#7732 üdv hogy lehet az hogy láttam videóban hogy fénylett a kardok ez mitől volt? -
#7731 nem ez a fajta nod van nálam nod32 antivirus ez a fajta -
xido #7730 hátha...
nod32 off -
#7729 nincs olyan opció -
xido #7728 jó esetben jobb klikk az ikonjára óra mellett és disable a menüben,vagy a felugró ablakon lévő opciókban -
#7727 nem tudjátok hogy lehet a nod 32 kikapcsolni mert nem enged multizni -
cRusa1deR #7726 Valaki korábban írta, hogy a Brotherhood-hoz is van online mentési lehetőség, mint a második részhez. Kérem valaki írja le, hogy tudom beállítani. -
#7725 Gyengébbek kedvéért. :D Szájbarágósan.
@barnasopiane
Bocs, ne vedd magadra, későbbi kérdések megelőzése végett. -
#7724 Amit én írtam az nem volt egyértelmű? Vaze. -
#7723 Bal egérgombot nyomva tartod ugrás közben. -
#7722 Azt a gombot kell hosszan megnyomnod, amivel a kardot is veszed elő. Legalábbis xboxon így van. -
barnasopiane #7721 az ejtöernyöt hogyan lehet használni?mit kell nyomni? -
#7720 é még annyit szeretnék tudni hogy láttam videóban hogy fénylett a kardok ez mitől volt? -
Gary #7719 Vedd meg eredetiben, vagy ha az van, akkor csatlakozz az Internetre. Illetve nézd meg a NET kapcsolatod, hogy rendben van-e, vagy engedd ki a játékot a tűzfalon. Az is lehet, hogy az UBI szervereivel van valami, amitől elérhetetlenek. Sajnos néha előfordul.
Egyébként, a #7710-es hozzászólásban említett "5000 pénz össze jött"-et hogy érted? Ha már invesztáltál valamibe, akkor annak a hozamát a BANK-ban tudod fölvenni (Withdraw Money) menüpont alatt.
Más: az összejött-et, ebben az esetben, egybe írjuk. -
#7718 ÉS AZT HOGGY TOM MEGCSINÁLNI?
-
#7717 nekem bolti verzióm van és nálam sincs de nem is érdekel -
xido #7716 és látom is mi a gond sajnos...pénzt befektetni és begyűjteni csak online játék esetén lehet..offline és virágbolti verziónál sajnos nem... -
#7715 kösy
de nekem csak ezek vanak: -
xido #7714 pontosan nincs előttem,de ahol invest van..ott még elvileg 2 opció és az egyik ez lesz...emlékeim szerint jelöli is,hogy mennyi max pénzed jöhet be/mennyi van bent és arra kattintva ki is veheted.. -
#7713 most én vagyok a vak vagy nincs olyan?(nem találom) -
#7712 kösy -
xido #7711 ha jól emlékszem ugyanúgy a boltokban...ne kérdezd a nevét,collect incomes vagy valami ilyesmi... -
#7710 üdv
olyan kérdésem lenne hogy vettem boltokat(bank) és már 5000 pénz össze jött és ezt hol tudom beváltani? -
#7709 Nézz youtubeon walkthrough videót. -
bendi99 #7708 A második pályán romulus sírjában a farkasembereknél az alsó szinten a csekpojntot kell elérnem de nem tudom hogy kell eljutni a második csekpjonthoz mert egy kapu van ott de nem tudok rajta átjutbi. -
#7707 Követned kell őket úgy, hogy ne vegyenek észre. Mindig maradj le egy kellő távolságban. Egy kis idő múlva megérkeznek a célhoz. Ha ilyen jelet látsz valakin, azt mindig követni kell. -
bendi99 #7706 Eljutottam a második pályára de rögtön az elelyén elakadtam .A torony tetejéről leugorva mikor kimászok a szénakazalból az egyik katona fölött van a jel de nem tudom mit kell csinálni vele. -
#7705 Egyes területek a történet előrehaladtával válnak elérhetővé. Illetve (talán) attól is függ, hogy az őrtornyok le vannak e rombolva az adott területen. -
#7704 A romulus páncél csak akkor válik elérhetővé, ha az összes Romulus Lair (Secret locations) helyet bejárod. Csak ekkor emelkedik föl a rács. Ha jól emléxem egy farkas fej jelöli a térképen a helyüket.
-
KOVU #7703 még 1 kérdés...
a térkép alján vn 1 terület amin belül van 1 csomó minden de nem tudok bejutni.
azt a területet hogy oldom fel? -
KOVU #7702 Hali
egy olyan kérdésem lenne hogy:
már az 5 ik fejezetet kezdem és még mindig nem tudom megszerezni a Romulus páncélt O.o
pedig a helyét tudném hogy hol van de nem enged be.
hogy mit kell csinálnom ahoz hogy be engedjen? O.o
a közelében még a tornyokat is elintéztem.
elöre is köszi -
Gary #7701 Kongy: Kösz, hogy semmibe sem vettél!
Más: Megy most valakinek a UBI multi szervere? A PC-s? Én egyszerűen nem tudok csatlakozni. :( -
Gary #7700 Nocsak, miről maradtam le? (#7695-re értem. Atkamon válaszából sejtem, de körülírnád?) -
#7699 kajak beszarok rajtad. a szép szóból nem értesz...
7693: köszönjük az értelmes hozzászólást.