7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Foxy0
    így már értem
  • CroftManor
    Mit nem értesz ezen? Magyarul ki kell maxolnod a játékot, ha elérhetővé akarod tenni az extrákat.

Illetve még Desmond-al is tudsz mászkálni a városban, ha megvan a 100%os szink.
  • Foxy0
    és úgy eltudnád mondani hogy meg is értsem?(léci)
  • CroftManor
    Meg talán olyan is van, hogy sérthetetlen vagy :D
  • xido
    csillámpónit akarok:)
  • Kongy
    100%-os szinkronizációval asszem fel lehet oldani, meg ezen kívül még unikornissá is változtathatod a lovakat :D
  • Foxy0
    üdv hogy lehet az hogy láttam videóban hogy fénylett a kardok ez mitől volt?
  • Lacoka12
    nem ez a fajta nod van nálam nod32 antivirus ez a fajta
  • xido
    hátha...

nod32 off
  • Lacoka12
    nincs olyan opció
  • xido
    jó esetben jobb klikk az ikonjára óra mellett és disable a menüben,vagy a felugró ablakon lévő opciókban
  • Lacoka12
    nem tudjátok hogy lehet a nod 32 kikapcsolni mert nem enged multizni
  • cRusa1deR
    Valaki korábban írta, hogy a Brotherhood-hoz is van online mentési lehetőség, mint a második részhez. Kérem valaki írja le, hogy tudom beállítani.
  • Kongy
    Gyengébbek kedvéért. :D Szájbarágósan.

@barnasopiane

Bocs, ne vedd magadra, későbbi kérdések megelőzése végett.
  • CroftManor
    Amit én írtam az nem volt egyértelmű? Vaze.
  • Kongy
    Bal egérgombot nyomva tartod ugrás közben.
  • CroftManor
    Azt a gombot kell hosszan megnyomnod, amivel a kardot is veszed elő. Legalábbis xboxon így van.
  • barnasopiane
    az ejtöernyöt hogyan lehet használni?mit kell nyomni?
  • Foxy0
    é még annyit szeretnék tudni hogy láttam videóban hogy fénylett a kardok ez mitől volt?
  • Gary
    Vedd meg eredetiben, vagy ha az van, akkor csatlakozz az Internetre. Illetve nézd meg a NET kapcsolatod, hogy rendben van-e, vagy engedd ki a játékot a tűzfalon. Az is lehet, hogy az UBI szervereivel van valami, amitől elérhetetlenek. Sajnos néha előfordul.

Egyébként, a #7710-es hozzászólásban említett "5000 pénz össze jött"-et hogy érted? Ha már invesztáltál valamibe, akkor annak a hozamát a BANK-ban tudod fölvenni (Withdraw Money) menüpont alatt.

Más: az összejött-et, ebben az esetben, egybe írjuk.
  • Foxy0
    ÉS AZT HOGGY TOM MEGCSINÁLNI?
  • Lacoka12
    nekem bolti verzióm van és nálam sincs de nem is érdekel
  • xido
    és látom is mi a gond sajnos...pénzt befektetni és begyűjteni csak online játék esetén lehet..offline és virágbolti verziónál sajnos nem...
  • Foxy0
    kösy
    de nekem csak ezek vanak:
  • xido
    pontosan nincs előttem,de ahol invest van..ott még elvileg 2 opció és az egyik ez lesz...emlékeim szerint jelöli is,hogy mennyi max pénzed jöhet be/mennyi van bent és arra kattintva ki is veheted..
  • Foxy0
    most én vagyok a vak vagy nincs olyan?(nem találom)
  • Foxy0
    kösy
  • xido
    ha jól emlékszem ugyanúgy a boltokban...ne kérdezd a nevét,collect incomes vagy valami ilyesmi...
  • Foxy0
    üdv
    olyan kérdésem lenne hogy vettem boltokat(bank) és már 5000 pénz össze jött és ezt hol tudom beváltani?
  • CroftManor
    Nézz youtubeon walkthrough videót.
  • bendi99
    A második pályán romulus sírjában a farkasembereknél az alsó szinten a csekpojntot kell elérnem de nem tudom hogy kell eljutni a második csekpjonthoz mert egy kapu van ott de nem tudok rajta átjutbi.
  • CroftManor
    Követned kell őket úgy, hogy ne vegyenek észre. Mindig maradj le egy kellő távolságban. Egy kis idő múlva megérkeznek a célhoz. Ha ilyen jelet látsz valakin, azt mindig követni kell.
  • bendi99
    Eljutottam a második pályára de rögtön az elelyén elakadtam .A torony tetejéről leugorva mikor kimászok a szénakazalból az egyik katona fölött van a jel de nem tudom mit kell csinálni vele.
  • CroftManor
    Egyes területek a történet előrehaladtával válnak elérhetővé. Illetve (talán) attól is függ, hogy az őrtornyok le vannak e rombolva az adott területen.
  • CroftManor
    A romulus páncél csak akkor válik elérhetővé, ha az összes Romulus Lair (Secret locations) helyet bejárod. Csak ekkor emelkedik föl a rács. Ha jól emléxem egy farkas fej jelöli a térképen a helyüket.
  • KOVU
    még 1 kérdés...
    a térkép alján vn 1 terület amin belül van 1 csomó minden de nem tudok bejutni.
    azt a területet hogy oldom fel?
  • KOVU
    Hali
    egy olyan kérdésem lenne hogy:
    már az 5 ik fejezetet kezdem és még mindig nem tudom megszerezni a Romulus páncélt O.o
    pedig a helyét tudném hogy hol van de nem enged be.
    hogy mit kell csinálnom ahoz hogy be engedjen? O.o
    a közelében még a tornyokat is elintéztem.
    elöre is köszi
  • Gary
    Kongy: Kösz, hogy semmibe sem vettél!

Más: Megy most valakinek a UBI multi szervere? A PC-s? Én egyszerűen nem tudok csatlakozni. :(
  • Gary
    Nocsak, miről maradtam le? (#7695-re értem. Atkamon válaszából sejtem, de körülírnád?)
  • Kongy
    kajak beszarok rajtad. a szép szóból nem értesz...

7693: köszönjük az értelmes hozzászólást.