Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Jobb alsó sarokban van, ha jól emlékszem.

Kongy
Pedig ott kell lennie, max te nem látod.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszönöm a segítõ szándékot, úgy s csinálom ahogy írtad,kiválasztom a kívánt 50% os korábbi fejezetet de nem találom sehol a Replay memory opciót/gombot vagy elérhetõséget...
passzolok😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Atkamon
Escape, DNA menü, kiválasztod azt a fejezetet, amelyiket akarod, majd a fejezeten belül azt az emléket, amelyiket akarod, és Replay Memory.

Sziasztok, hogyan tudok újra játszani korábbi sequence -ket ha nem sikerült 100% ra megcsinálni õket?
Még nem vagyok a single játék végén, ha ez fontos.
Lépésenként írja le vki ha kérhetem....elõre is köszönöm.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszi!

Kongy
Igen, fel tudod tenni, mert Ubisoft account függõ csak, és még a mentéseid is meglesznek, ha az online tárolást választottad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a játékot fel tudom rakni két gépre? Mert van egy asztali gépem meg van egy laptop amin úgy ahogy elfut csak azt nem tudom, hogy ha a másik géprõl jelentkezek be akkor a mentéseim meglesznek. Tehát ezek fenn vannak a központi szerveren?

Köszönöm a válaszokat! 😊
Atkamon
3: Az assassinok épülete közelében lévõ árusoknál tudod a shop questeket megnézni.

CroftManor
Boxon is ilyen volt.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
2. Mindenkinek ilyen, nem a Te VGA-d hibája. Engem annyira nem zavart. 😊

MerlinW
2. csökkentsd a post fx beállítás értékét, telepítsd a legfrissebb directx-et, vga driver-t.

[merlinw.org]

JethroHUN
3. Pontosan, ne adj el semmi olyasmit, mert pl van amibõl csak alig van a játékban és a legjobb páncélhoz kell majd. De ha van kedved válogatni 😄 akkor eladhatod azt ami nem kell questhez. 😊 de bármennyi elfér nálad, sok pénzt meg nem érnek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

1. köszi értem. 😊

2. ez még mindig érdekel 😊

3. ezeket hol ajánlja fel? Mert nem találtam semmi quest-et, meg semmi listát hogy mit kell gyûjteni. Ez amúgy azt jelenti hogy ne adjunk el minden cuccot pl. az orvosoknál, mert lehet hogy kellhet a kovácsnál?
JethroHUN
1. Csak késõbb lesz elérhetõ, ha találkoztál Leonardoval és megvetted tõle a páncél kesztyût (nem tom mi a neve)
2. passz.
3. Teljesíted a küldetést, amik abból állnak hogy össze kell gyûjteni a szükséges cuccokat és úgy oda menni.

Sziasztok,
Nemrég kezdtem el játszani a Brotherhood-al, és felmerült egy két kérdésem, remélem tudtok rá választ adni.

1. Ezio azon képessége, amit a 2. részben a tolvajlány tanított neki, miszerint mászás közben el tud rugaszkodni felfelé, és megkapaszkodni ha van miben kikerült a Brotherhood -ból? Csak mert nálam nem mûködik, és hiányzik. Ha megnyomom a high profile gombot kiírja hogy Jump, de csak oldalra meg hátra mûködik, felfele nem.

2. A grafika nagyon szép lett, azonban észrevettem, hogy bizonyos kameraállásban egy amolyan derengõ fény jelenik meg a képen, ami kissé elrontja a kontrasztot. Általában ha lefelé néz a kamera akkor jelentkezik, ha fölfele fordítom szépen eltûnik. Ez másnál is így van?

3. A kovácsmûhely renoválásnál van olyan fegyver amire azt írja, hogy csak küldetés által lehet megszerezni, azonban ilyet nem találtam a kovács menüjében. Ezek hol vannak?

Köszi elõre is.
Kongy
Sajnos ez a probléma akkor is jelen volt, mikor épp csak megjelent a játék. Volt, hogy akkor se lehetett sehova joinolni, pedig voltak sokan. Ennél még a MW2 rendszere is jobb...

JethroHUN
Ma újra elindítottam az AC:B-t kb 2 hónap után, nem volt kedvem játszani vele, de letörölni sem akartam... Természetesen semmit nem játszottam, mivel ugyan olyan rossz a szerver keresõ, gondoltam hogy megjelenés után nem nagyon fog rajta javítani az uborkasoft... <#levele> ennyit nagyon nem esik jól várni hogy végre össze rakjon egy meccset 😞

CroftManor
Kinek a pap.... 😊 Nekem meg pont a billentyûzet fura, mikor néha elõveszek egy pcs játékot. Teljesen megszoktam a kontrollert boxon.

Atkamon
Hát igen, PC után iszonyatosan szokatlan... Én is szenvedtem vele nagyon sokat, aztán mostanában egyre jobban ment, de olyan jól meg pontosan sosem tudtam irányitani vele, mint pc-n.

Grr1234
Halljátok, ma vettem egy kontrollert, mondom kipróbálom azzal AC:B-t, de kurvára nem ment vele. Az elején minimum negyed órát szenvedtem azzal, hogy kimásszak abból a gödörizébõl.

Kongy
Ne itt hirdess. Köszi.

MerlinW
Nincs vége... római "gazdaság" szimulációja. Csak egy üde színfolt, semmi más. Illetve alternatív pénzkereseti lehetõség, már akinek szüksége van rá.

[merlinw.org]

belapeter
Értem... de ez mire jó? pl érdekes eladni való tárgyat kapok érte? és azt pedig kiválthatom pls exotikus pajzsra gondolom..aha,naggyából értem.. És ez olyan véget nem érõ dolog? vagy van vége is? esetleg valami százalékot is nyom a karrieren?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

MerlinW
Befektetni. Ha jó helyre fektetsz, megkapod a feltüntetett nyereséget. Minden játékos befektetése felkerül az Ubi szerverére és a globális adatbázis adatai határozzák meg a boltok "tõzsdei értékét".

[merlinw.org]

belapeter
Sziasztok..
Az internetre csatlakozva, mégis az Offline módon belül a boltokkal mit lehet csinálni?
Mert ittvan hogy Inverts vagy mi a fene.. kifejtenétek ezt bõvebben mi ez? -hogy mûködik?-mire jó?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

MerlinW
Tartalmazza, viszont aktiválni csak a bonusz kóddal lehet õket, amit nem minden példányhoz adnak.

[merlinw.org]

ratgab: cRusa1deR kérdezte, én adtam egy lehetséges megoldást az Officer-hez való hozzájutáshoz. Szerinted az emberek miért veszik a drágább kiadást, ha az alapjáték mindegyikben benne van?

Atkamon: Eh, betûk, szavak... Egyik ujjam gyorsabb, mint a másik :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Atkamon
haha 😄

Avagy azt is mondhatnám, hogy Nem minden Templar Lair, de minden Templar Liar!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mindkettõ helytálló...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Templar Liar? 😄 Esetleg Templar Lair 😄

Õszintén megvagyok az officer nélkül! Szerintem bárki meg lesz... Igazából az csak egy újabb skin, nem ér külön pénzt!

Vedd meg a 2010. novemberi GameStart. Abban van aktiváló kód hozzá és egy Templar Liar-hoz is. +1 Templar Liar és a Harlequin, de ezeket kapod a SteelBook-hoz is.
Meg az Alien vs Predator 2 full játék :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
AZ Officert nem lehet szintlépéssel aktiválni. Nekem például boxon a sima változat van meg, ahhoz nem járt, de mikor kijött a da vinci dlc pack, abba már benne volt + a 4 új karakter. De tudtommal a pcs verzió már alapból tartalmazza az összes karaktert.

MerlinW
Nekem a 6000Ft-os Tesco-s van és mindent kaptam hozzá (összes karakter, összes DLC, összes persona).

[merlinw.org]

Kongy
Én úgy tudtam, hogy az Officer csak a CE-hez jár...

MerlinW
Valamikor a 40-50. szint körül kapod meg, nézd meg a progress menüben.

[merlinw.org]

Pár hete kezdtem multizni. Jelenleg 23 lvl vagyok.
Valaki nem tudja hogy lehet az OFFICER persona-t aktiválni?
Harleqiun és Hellequin már megvan.

Everything is true, nothing is permitted.

elitehun
Nem azért de már rég végigvittem a játékot (fõszálat) és mégis volt rá példa hogy megtámadtak
MerlinW
Ööö... elvileg de..

[merlinw.org]

Nemtudom, régen jártam arra de benézek hátha van még, esetleg ha visszamegyek egy korábbi dns-hez úgy nemlehet banditát találni és megtartani ami nálukvan?

MerlinW
Az összes Thief Guild küldetést is megcsináltad? Mert azokban is van egy pár.

[merlinw.org]

Atkamon
Hát akkor már nem jönnek. Akkor jönnek, amikor még a Borgia-k uralják Rómát.

Hát épp ezaz már kijátszottam, levan égetve összes torony és nincs mit csinálni, banditákat akarok ölni

Atkamon
Random jönnek olyankor, amikor még nem égettél le túl sok tornyot, és az utcákon közlekedsz, nem a tetõkön.

Valaki mondja már meg hol találok banditákat, mert néztem yt-on videót és oda mentem, járkátam oda vissza mégse jöttek. HELP!

Igen arra gondoltam 😄

sajna nem találok ilyen opciót a játékban :\
Kösz a választ,kár mert az angol tudásom nem a legjobb.