Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésre visszatérve miért ne futtathatnád... Esetleg optionsben kikapcsolható a teljes képernyõs mód!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Én a könyv párbeszédeire utaltam a #7618 és a #7620 alatt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A másik, hogy a játékban szájon dobják a kõvel, a könyvben homlokon. Mire elérnek a dokihoz, Ezio majdnem elájul. A mûtét után meg a tetõkön szaladgál (a leírásból úgy tûnik, mintha elõször tenné) és gyõz.
A játékban rendben van, hogy pillanatok alatt regenerálódik ha megissza a gyógyitalt, de itt valószerûtlen. Bár, fogjuk a 17 éves csoda-szervezetére. Pláne, hogy utána még hol/hogyan tölti az éjszaka hátralévõ részét! :Ð
Keress rá youtube-on, én is úgy találtam meg.
Nothing is True, Everything is Permitted
Oliver Bowden - Assassin's Creed: Reneszánsz
Kiváncsi vagyok rá. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lándzsások ellen pedig a legegyszerûbb módszer a lefegyverzés, ami ugyebár ugyan az, mint a counter, csak puszta kézzel.
De altair kardja ide vagy oda a lándzsásokat még mindig csak szökõévente tudom lecounterezni 😄D
Amúgy nincs egy lista hogy még hol lehetnek zászlók? Mármin romulus barlangokban meg ilyenek, vagy mindegyik romulus barlangban van?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson