Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem megoldható a fordítása.

[merlinw.org]

Azt nem tudjátok hogy a játék magyaritássával miért nem foglalkozik senki,nem lehet vagy csak nincs jelentkezõ?
Úgy érted, hogy Nem teljes képernyõs (Ablakos mód.... elgondolkodtam egy pillanatra, hogy milyen Windows módról beszélsz... Szerintem az Windowed mode inkább).

Kérdésre visszatérve miért ne futtathatnád... Esetleg optionsben kikapcsolható a teljes képernyõs mód!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e az, hogy windows módba futtassam a játékot, láttam a neten valamilyen megoldást, de ahhoz tört játék kell, nekem eredeti van és hát ugye nem mûködik... alt enter sem, semmi sem... valakinek van ötlete?
MerlinW
Egy próbát megér, ízlés kérdése😊 Nekem nagyon átjött, olyan autentikus volt😊 Már AC2-õt is olasz szinkronnal játszottam.

[merlinw.org]

Sajnos(?) nem, de tegyem vissza és toljam úgy is? Biztosan sokat dob rajta... (bogár már a fülben)
Én a könyv párbeszédeire utaltam a #7618 és a #7620 alatt.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Te is olasz szinkronnal játszottál?😊

[merlinw.org]

Kösz a linket, csak átfutottam, egyelõre nem kell mindenrõl tudnom. Úgy is kiderül a többi különbség olvasás közben. A párbeszédeket meg megnézem angolul is, hátha csak a "konvertálás" hibája :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

elitehun
Igen, van néhány különbség a játék és a könyv között, ezek le vannak irva ITT
Kicsit OFF. Nekem is megvan a könyv, még csak pár oldalt olvastam, de egy kicsi kettõsség van bennem: A helyszínleírások tetszenek, viszont a párbeszédek... Nem tudom hogyan beszéltek a reneszánsz Itáliában, de a "vettem a lapot" nekem nagyon nem illik bele.
A másik, hogy a játékban szájon dobják a kõvel, a könyvben homlokon. Mire elérnek a dokihoz, Ezio majdnem elájul. A mûtét után meg a tetõkön szaladgál (a leírásból úgy tûnik, mintha elõször tenné) és gyõz.
A játékban rendben van, hogy pillanatok alatt regenerálódik ha megissza a gyógyitalt, de itt valószerûtlen. Bár, fogjuk a 17 éves csoda-szervezetére. Pláne, hogy utána még hol/hogyan tölti az éjszaka hátralévõ részét! :Ð

Akkor jó, mert már megrendeltem 😊

elitehun
Eredeti játék kell hogy használni tudd azt a funkciót
Márcsak egy a probléma, akárhova megyek sehol sem lehet megnyitni és azt írja: You are currently disconnected. Access to the Investments feature is disabled.

elitehun
Különbözõ boltok (doki, festõ, kovács, varró) különbözõ dolgokat adnak
Kössz sose tudtam miaz megnézem 😄

elitehun
Investments*
a lényeg hogy a legalsó
elitehun
Bemész boltba mintha vásárolnál és az invset menüpont
És azt hogykell? xD

elitehun
Ha befektetsz boltokba bizonyos összeget, kapsz cuccokat
Ezt hogy érted?

elitehun
Befektetéssel tök könnyen meg lehet szerezni ezeket
Kellene 3 silk, 3 vlad the impaler coin meg 1 aconite

Atkamon
Hát ha nincs két db Shrunken Head-ed (amennyi az armorhoz kell), akkor azt kifelejtetted. Fix helyen vannak a tárgyak a ládákban, nem random helyeken.

Romolus lair-en összes ládát begyûjtöttem talán 1-2-t nem

Atkamon
Shrunken head-bõl 2 kell, egy gondolom akkor megvan, ha az öszes ládát kinyitottad, a másik pedig az egyik romolus lair-en van, nem tudom most hirtelen a nevét, de ott van, ahol a keresztet nekidöntöd a kerítésnek egy romos bazilikában.
Keress rá youtube-on, én is úgy találtam meg.

lootolással is jöhet...elvétve vannak banditák is,akiknél szokott lenni,de úgy általában bármelyik megölt ellennél is..
Én ezt nemértem, összes kincsesládát begyûjtöttem (144/144) még sincs meg a shop questekre való cucc ilyenkor mivan? Hogy tudom megszerezni?

MerlinW
Jó könyv, az AC2 történetét írja le.

[merlinw.org]

CroftManor
Majd írj beszámolót 😊 Én is láttam egyébként múltkor a könyvesboltban.

Nothing is True, Everything is Permitted

Na, ma vettem meg a könyvet. 😊
Oliver Bowden - Assassin's Creed: Reneszánsz

Kiváncsi vagyok rá. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A romulusban találhatóak is ottvannak 81-90 és 91-100

romulusokban ne törõdj az idõlimittel,járj körbe lassan mindent,nekem is volt,hogy hülye animáció után másfelé fordultam és meglepõdtem,hogy van egy titkos kamra😊
elitehun
Az egyetlen baj hogy ezt a játékban található térképek is megmutatják, és sokkal kényelmesebb. A gond azokkal van amik romulus lair-ekben vannak
elitehun
Sajnos tök rúgás után is kivédik, de általában van a közelben egy kardos csávó is és igy probléma megoldva 😊
rúgd tökön õket,aztán máris lesz annyi idõd,hogy beszúrj egyet😊
elitehun
Igen tudom de van hogy nincs kedvem puszta kézre váltani mivel van még sima kardos is, vagy ha épp VA training-en vok
Mindegyikben van három (ha nagyon nem találod õket, keress videót a Youtubeon).
A lándzsások ellen pedig a legegyszerûbb módszer a lefegyverzés, ami ugyebár ugyan az, mint a counter, csak puszta kézzel.
elitehun
Én is pont tegnap szereztem meg altair kardját 😄
De altair kardja ide vagy oda a lándzsásokat még mindig csak szökõévente tudom lecounterezni 😄D
Amúgy nincs egy lista hogy még hol lehetnek zászlók? Mármin romulus barlangokban meg ilyenek, vagy mindegyik romulus barlangban van?
😊))
Hát nemtudom de ez f*sza 😄 egyszerre 12 õrt csináltak ki 😄

jaja..van olyan idõre menõ küldetés,ami alapból vicc,újra játszva meg így móka😊
Kongy
Hosszan nyomod a T betût és végük. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jó tudni, kössz ez hasznos lett volna sokszor 😄

nyílzápor..szó szerint..legyen elérhetõ legalább 3 tanoncod és mikor õröket látsz,hosszan nyomd meg a hívásukat,így nem támadnak,hanem lenyilazzák õket...
Lenne még 1 kérdésem. Ez mi és hogy lehet megszerezni?

egyre figyelj még a dns-ben való újrázásoknál,elveszi a kisköcsög az ejtõernyõket,vegyél mindig,hogy legyen😊
nem is* xD na többet már nem írok 😄

Ja igen megvan, köszönöm ezt ne m nos tudtam 😄 Azért remélem visszarak oda ahol voltam ha végigvittem 😄

Milyen dns? XD