7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • barnasopiane
    kéne 4 fájl tudna segiteni ebbe valaki?
  • barnasopiane
    csak azért mert a játékhoz 20% van kész
  • Atkamon
    Gratulálok az intelligencia szintedhez! :)
  • Atkamon
    Általános szabály az ilyen fórumokon, hogy használjuk a spoiler taget, amikor szükséges. Itt pedig elég szükséges lett volna, mert a játék legnagyobb spoiler-ére kérdezett rá, nem arra, hogy hol játszódik.
  • JethroHUN
    Mintha az életed múlna rajta. Képzelt a Revelation Isztambulban fog játszódni!!!!
  • Gary
    Szintén, mint CroftManor csak én PC-n. Ha nem is naponta, de elég gyakran. Nekem ez a része is nagyon tetszik.
  • xido
    szerintem nem direkt teszik,csak feltételezik,hogy itt többnyire rajongók írnak már csak folyamatosan,akik március óta csak végig játszották..ahogy te is,ha jól tudom:)
  • Kongy
    NEm hiszem el, hogy nem lehet megtanulni hogy kell használni az a k.rva spoiler taget, már bocsánat. Ez már a második eset egy héten belül.
    [ spoiler ] spoileres szöveg [ / spoiler ] HTX.
  • CroftManor
    Naponta. Legalábbis a multival.
  • barnasopiane
    játszik még vki?
  • Kongy
    Akkor inkább azt mondanám, hogy belevettek olyat, amit mi csak a Brotherhood-ban láthattunk.
  • MerlinW
    Nem érződhet, mert 2009 november 26.-án adták ki a könyvet, az AC2 megjelenése után 6 nappal:)

"The novel was released in the United Kingdom on 26 November 2009, six days after the UK release of Assassin's Creed II, and was released in North America on 23 February 2010."
  • Kongy
    Igen, AC2 története, de érződik a könyvön, hogy már a Brotherhood után íródott, nem akarok spoilerezni, nem mondanék konkrétumot... :)
  • MerlinW
    Pontosan az AC2 történetét írja le. Nem hogy kapcsolódik, hanem maga a játék, csak könyvben.
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem, mert csak a fejében történt meg. A stáblista előtt, fekete képernyő, alatt van egy párbeszéd Eyg Wilson és egy másik csávó között. Nekem az jött le belőle h a még mindig az animusban van vki.

Az AC:Reneszánsz könyv az mennyire kapcsolódik a játékhoz? Ha jól tudom a 2. rész eseményeit dolgozza fel.
  • Atkamon
    Spoiler tag használata luxus?
  • Lacoka12
    a játék végén meghal Lucy?
  • simonl #7680
    Rájöttem Srácok, amikor aktív/elfogadott küldetésben vagy akkor nem lehet újrajátszani.
    Amint egy küldetést befejeztél, és visszakeresed a fejezetet látszik a replay memory gomb...

• Atkamon
    Nem kell hozzá végigjátszani. Nem igazán lehetséges, hogy egy gomb csak úgy eltűnjön, szóval valamit te csinálsz rosszul.
  • simonl #7678
    Tényleg ott kell lennie, youtube -on is megnéztem pár videót, de nekem nincs ott:)
    Lehet, hogy végig kell játszani a single játékmenetet? Más ötletem nincs, eredeti, dobozos PC játék nem warez.
    Azért még 1szer köszönöm
  • Atkamon
    Jobb alsó sarokban van, ha jól emlékszem.
  • Kongy
    Pedig ott kell lennie, max te nem látod.
  • simonl #7675
    Köszönöm a segítő szándékot, úgy s csinálom ahogy írtad,kiválasztom a kívánt 50% os korábbi fejezetet de nem találom sehol a Replay memory opciót/gombot vagy elérhetőséget...
    passzolok:)
  • Atkamon
    Escape, DNA menü, kiválasztod azt a fejezetet, amelyiket akarod, majd a fejezeten belül azt az emléket, amelyiket akarod, és Replay Memory.
  • simonl #7673
    Sziasztok, hogyan tudok újra játszani korábbi sequence -ket ha nem sikerült 100% ra megcsinálni őket?
    Még nem vagyok a single játék végén, ha ez fontos.
    Lépésenként írja le vki ha kérhetem....előre is köszönöm.
  • Sponnyabob
    Köszi!
  • Kongy
    Igen, fel tudod tenni, mert Ubisoft account függő csak, és még a mentéseid is meglesznek, ha az online tárolást választottad.
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ezt a játékot fel tudom rakni két gépre? Mert van egy asztali gépem meg van egy laptop amin úgy ahogy elfut csak azt nem tudom, hogy ha a másik gépről jelentkezek be akkor a mentéseim meglesznek. Tehát ezek fenn vannak a központi szerveren?
  • NeoExDeath
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • Atkamon
    3: Az assassinok épülete közelében lévő árusoknál tudod a shop questeket megnézni.
  • CroftManor
    Boxon is ilyen volt.
  • Kongy
    2. Mindenkinek ilyen, nem a Te VGA-d hibája. Engem annyira nem zavart. :)
  • MerlinW
    2. csökkentsd a post fx beállítás értékét, telepítsd a legfrissebb directx-et, vga driver-t.
  • JethroHUN
    3. Pontosan, ne adj el semmi olyasmit, mert pl van amiből csak alig van a játékban és a legjobb páncélhoz kell majd. De ha van kedved válogatni :D akkor eladhatod azt ami nem kell questhez. :) de bármennyi elfér nálad, sok pénzt meg nem érnek.
  • NeoExDeath
    1. köszi értem. :)

2. ez még mindig érdekel :)

3. ezeket hol ajánlja fel? Mert nem találtam semmi quest-et, meg semmi listát hogy mit kell gyűjteni. Ez amúgy azt jelenti hogy ne adjunk el minden cuccot pl. az orvosoknál, mert lehet hogy kellhet a kovácsnál?
  • JethroHUN
    1. Csak később lesz elérhető, ha találkoztál Leonardoval és megvetted tőle a páncél kesztyűt (nem tom mi a neve)
    2. passz.
    3. Teljesíted a küldetést, amik abból állnak hogy össze kell gyűjteni a szükséges cuccokat és úgy oda menni.
  • NeoExDeath
    Sziasztok,
    Nemrég kezdtem el játszani a Brotherhood-al, és felmerült egy két kérdésem, remélem tudtok rá választ adni.

1. Ezio azon képessége, amit a 2. részben a tolvajlány tanított neki, miszerint mászás közben el tud rugaszkodni felfelé, és megkapaszkodni ha van miben kikerült a Brotherhood -ból? Csak mert nálam nem működik, és hiányzik. Ha megnyomom a high profile gombot kiírja hogy Jump, de csak oldalra meg hátra működik, felfele nem.

2. A grafika nagyon szép lett, azonban észrevettem, hogy bizonyos kameraállásban egy amolyan derengő fény jelenik meg a képen, ami kissé elrontja a kontrasztot. Általában ha lefelé néz a kamera akkor jelentkezik, ha fölfele fordítom szépen eltűnik. Ez másnál is így van?

3. A kovácsműhely renoválásnál van olyan fegyver amire azt írja, hogy csak küldetés által lehet megszerezni, azonban ilyet nem találtam a kovács menüjében. Ezek hol vannak?

Köszi előre is.
  • Kongy
    Sajnos ez a probléma akkor is jelen volt, mikor épp csak megjelent a játék. Volt, hogy akkor se lehetett sehova joinolni, pedig voltak sokan. Ennél még a MW2 rendszere is jobb...
  • JethroHUN
    Ma újra elindítottam az AC:B-t kb 2 hónap után, nem volt kedvem játszani vele, de letörölni sem akartam... Természetesen semmit nem játszottam, mivel ugyan olyan rossz a szerver kereső, gondoltam hogy megjelenés után nem nagyon fog rajta javítani az uborkasoft... ennyit nagyon nem esik jól várni hogy végre össze rakjon egy meccset :(
  • CroftManor
    Kinek a pap.... :) Nekem meg pont a billentyűzet fura, mikor néha előveszek egy pcs játékot. Teljesen megszoktam a kontrollert boxon.