Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Everything is true, nothing is permitted.
@barnasopiane
Bocs, ne vedd magadra, késõbbi kérdések megelõzése végett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként, a #7710-es hozzászólásban említett "5000 pénz össze jött"-et hogy érted? Ha már invesztáltál valamibe, akkor annak a hozamát a BANK-ban tudod fölvenni (Withdraw Money) menüpont alatt.
Más: az összejött-et, ebben az esetben, egybe írjuk.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
olyan kérdésem lenne hogy vettem boltokat(bank) és már 5000 pénz össze jött és ezt hol tudom beváltani?
a térkép alján vn 1 terület amin belül van 1 csomó minden de nem tudok bejutni.
azt a területet hogy oldom fel?
egy olyan kérdésem lenne hogy:
már az 5 ik fejezetet kezdem és még mindig nem tudom megszerezni a Romulus páncélt O.o
pedig a helyét tudném hogy hol van de nem enged be.
hogy mit kell csinálnom ahoz hogy be engedjen? O.o
a közelében még a tornyokat is elintéztem.
elöre is köszi
Más: Megy most valakinek a UBI multi szervere? A PC-s? Én egyszerûen nem tudok csatlakozni. 😞
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
7693: köszönjük az értelmes hozzászólást.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[ spoiler ] spoileres szöveg [ / spoiler ] HTX.
"The novel was released in the United Kingdom on 26 November 2009, six days after the UK release of Assassin's Creed II, and was released in North America on 23 February 2010."
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az AC:Reneszánsz könyv az mennyire kapcsolódik a játékhoz? Ha jól tudom a 2. rész eseményeit dolgozza fel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amint egy küldetést befejeztél, és visszakeresed a fejezetet látszik a replay memory gomb...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Lehet, hogy végig kell játszani a single játékmenetet? Más ötletem nincs, eredeti, dobozos PC játék nem warez.
Azért még 1szer köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."