7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Valóban fejlesztettek rajta, ha nekilendülsz a támadásnak és megölsz valakit és nyomod folyamatosan a kill gombot, akkor automatikusan megöli a következő katonát is... pár ilyen videót tettem is fel tavaly.
  • xido
    én a 2ben..glyphek felébe nem futottam bele menet közben
    valamint a vége után a felirat alatti dolgokon pislogtam nagyokat
  • xido
    de akkor hozzá szólok..lopakodás volt a 2ben is pár assassin contract is,hogy ha kiszúrnak,vége...szerintem ennél nem lesz komolyabban elmélyítve
  • Kongy
    igen, engem a lopakodás néha frusztrál. az 1-ben pl az a rész mikor Jacopo de Pazzi-t (az öregembert) kell követni, és nagyon könnyen észrevehet, ha meg ő nem akk az őrök szúrnak ki, szal ügyeskedni kellett. A viszonylag nehéz rész még sztem az a Bonfire of the Vanities-ben van, konkrétan mind a 9 célpontot nehéz becserkészni, főleg a farmosat. :) ott jópárszor anyáztam a készítőket h a dlc miért lett alap feature a pc-s verzióban. :D
  • Kongy
    énmeg konkrétan leszartam őket xDDD megnéztem a jutalmat. Csak 1 szar köpeny, amitől ráadásul az őrök megőrülnek. :D

sztoriról 1 érdekes dolgot hallottam:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lucy meghal... elvileg.
  • ratgab
    Hát nem tudom... én szeretek meglepődni! Egyébként Ass. Creednek a lényege inkább az akció, a mozdulatok, a parkour életérzés átérzése.

Valahol ez az egyik kedvenc elemem az Ass. Creedekben: A Falakon/ Tetőkön mászkálás, végre alakíthatok bérgyilkost (aki nem Hitman), kiváló harcrendszer, gyönyörű grafika, és az érdekfeszítő sztori csak az 5. helyre kerül.

Érdekes lesz egyébként a nyílpuska is, mint új taktikai elem!
  • ratgab
    A tollak kemények voltak az biztos! Ahhoz még én is igénybe vettem vidit!
  • ratgab
    Állítólag már az ellentámadás mozdulatok egy részét, akkor is meg lehet csinálni, ha az ellen nem is támad.

Pl.: Kapásból hasbaszúrhatod az ellent...
  • destiner13
    télleg, ha a sztori nagy részét vágom, a befejezést szintén, akkor mennyire lesz élvezetes a történet? azért átélni még mindig más, mint megnénzi, ozt kész, egyébként ne legyünk kíváncsiak, két hét múlva minden kiderül, de sztem annyi a lopakodás kb. mint a kettőben. és télleg össze kéne verődni multizni meg kéne adni msn címeket ilyesmi.
  • Reg5
    Nem mintha az AC2 olyan nehéz lett volna. Amihez kellenek a youtube videók azok a fránya tollak, de míg így se bírtam megszerezni mindet...
  • Kongy
    Én a harcrendszerre vok kiváncsi. Állitolag fejlesztették, bár kötve hiszem. :)
  • ratgab
    Egyik jó pontja lesz szerintem a sztori módnak a bunyó! Láttam valamelyik videóban, hogy lehet ilyet a játékban!
  • Kongy
    én kb mindent tudok a játékról, csak a sztorit nem (vagyis a befejezést) meg az egyéb fejlesztéseket sem. Végigjátszás videókat semmi pénzért nem nézek! AC2-t is ezek nélkül toltam végig, és a végigjátszása előtt sem néztem őket! :) Viszont volt már játék, aminek néztem a végigjátszását (PoP TFS) mielőtt megvettem, és nem is volt olyan nagy a felfedezés öröme. :S
  • ratgab
    Oké! Te tudod! Leonardo olyan kreatív emberkének tűnik amúgy is... Egyébként annyira nem akarok lelőni semmit, hogy még trailert se nézek!

Ha kijön a játék 18-án össze lehetne verődni páran innen SG-ről és közösen lehetne nyomni a multit! Biztos nagyobb élmény lenne normális emberekkel játszani, mint idegenekkel!!!
  • Kongy
    ezzel nem lövök le semmi lényegi poént. :D trailerben is látni h vannak Leonardo-nak új fincsi találmányai. :)
  • ratgab
    Miért akarod lelővetni a poénokat kolléga?

Ám a lopakodás részre én is kíváncsi lennék (egy assassin bizony lopakodjon nem?)XD
  • rayman12
    A válszt erre lécci spoiler mezőbe írjátok köszi.
  • Kongy
    am beszélhetnénk kicsit a single-ről. úgy hallottam több benne a lopakodás mint a Splinter Cell Conviction-ben? Ez igaz? Mondjuk ott nem volt mindig kötelező lopakodni, sőt... AC2-höz képest mennyi a lopakodás? mert azt szeressük. :D

a másik pedig h néztem írásos végigjátszást, és side questként ír egy olyat h Leonardo's Machines. Ez most csak amolyan mellékküldetés vagy szerves része a sztorinak?

Köszi annak aki válaszol. :)
  • Kongy
    Ne kínozz ok?

Még pontosan 2 hét és én is tolhatom végre.
  • CroftManor
    egy kis wanted
  • rayman12
    nem tom nekem mostmár rendesen behozza,
  • elitehun
    Általában ezt a hibát szokták elkövetni az emberek
  • rayman12
    Mivan lol? én hozzá sem nyúltam semmihez automatikusan bevok lépve állandóan.
  • elitehun
    Egyszerű.
    Nem volt bejelentkezve és meg próbált belépni a warez topikba, ami nem sikerült. Ezután bejelentkezett hogy elmondja hogy nem tudott belépni. Miután megirta megpróbált belépni újból (immár bejelentkezve) és lám sikerült D:
  • tommygear
    és ha nincs bejelentkezve szted akkor hogy ír ide?
  • elitehun
    XD Nemrég kezdtem el nézni :P
    Kellett valami ami kitölti az űrt az új Dr. House-ig, meg ameddig feltöltenek újabb Eureka részeket :P
  • Kongy
    hmm gyilkos elmék 1. évad? jó cucc, de már készül a 6./7. asszem. :D mindet láttam am.
  • elitehun
    Ilyen
  • rayman12
    mien saját fórum?
  • elitehun
    Tanuljuk már meg hogy a saját fórumokba csak akkor lehet belépni ha be vagy jelentkezve
  • rayman12
    nekem nem nyitja meg.
  • Kongy
    warez topik kattint ide
  • Kongy
    ja, ez jó ötlet, sztem elküldöm majd privátban a steam accom, vegyél fel azt toljuk. :)
  • destiner13
    a gyík,ez elég szar lehet télleg, egyébként Kongy, te is nyomod Black Ops-sal, akkor nyomhatjuk egytt akár, mert nekem is meg van. Mond majd meg ha akarod, hogy milyen néven vagy fönn azt fölveszlek havernak. Várhatjuk együtt az ACB-t a COD-ban vállt vállnak vetve.
  • CroftManor
    ...Ú mennyire utálom, amikor megmérgezel valakit, erre jön a csapattársad és megöli Pedig látja h meg van mérgezve... ezért a 700-800 pont helyett, csak 50et kapsz
  • Kongy
    majd ha megjön a codex akk nem lesz fake.
  • CroftManor
    Ja mondjuk sztem is Na mind1, biztos lesz még pár ilyen fake verzió.
  • Kongy
    az ac brotherhood felirat. nagyon gáz. :S szomorú h ezzel ugratják az embert....
  • tommygear
    hatalmas nagy fake
  • CroftManor
    Milyen kép jobb oldalt? Innen szedtem le