7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2105 Valóban fejlesztettek rajta, ha nekilendülsz a támadásnak és megölsz valakit és nyomod folyamatosan a kill gombot, akkor automatikusan megöli a következő katonát is... pár ilyen videót tettem is fel tavaly. -
xido #2104 én a 2ben..glyphek felébe nem futottam bele menet közben
valamint a vége után a felirat alatti dolgokon pislogtam nagyokat -
xido #2103 de akkor hozzá szólok..lopakodás volt a 2ben is pár assassin contract is,hogy ha kiszúrnak,vége...szerintem ennél nem lesz komolyabban elmélyítve -
#2100 igen, engem a lopakodás néha frusztrál. az 1-ben pl az a rész mikor Jacopo de Pazzi-t (az öregembert) kell követni, és nagyon könnyen észrevehet, ha meg ő nem akk az őrök szúrnak ki, szal ügyeskedni kellett. A viszonylag nehéz rész még sztem az a Bonfire of the Vanities-ben van, konkrétan mind a 9 célpontot nehéz becserkészni, főleg a farmosat. :) ott jópárszor anyáztam a készítőket h a dlc miért lett alap feature a pc-s verzióban. :D -
#2099 énmeg konkrétan leszartam őket xDDD megnéztem a jutalmat. Csak 1 szar köpeny, amitől ráadásul az őrök megőrülnek. :D
sztoriról 1 érdekes dolgot hallottam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lucy meghal... elvileg. -
ratgab #2098 Hát nem tudom... én szeretek meglepődni! Egyébként Ass. Creednek a lényege inkább az akció, a mozdulatok, a parkour életérzés átérzése.
Valahol ez az egyik kedvenc elemem az Ass. Creedekben: A Falakon/ Tetőkön mászkálás, végre alakíthatok bérgyilkost (aki nem Hitman), kiváló harcrendszer, gyönyörű grafika, és az érdekfeszítő sztori csak az 5. helyre kerül.
Érdekes lesz egyébként a nyílpuska is, mint új taktikai elem! -
ratgab #2097 A tollak kemények voltak az biztos! Ahhoz még én is igénybe vettem vidit! -
ratgab #2096 Állítólag már az ellentámadás mozdulatok egy részét, akkor is meg lehet csinálni, ha az ellen nem is támad.
Pl.: Kapásból hasbaszúrhatod az ellent... -
#2095 télleg, ha a sztori nagy részét vágom, a befejezést szintén, akkor mennyire lesz élvezetes a történet? azért átélni még mindig más, mint megnénzi, ozt kész, egyébként ne legyünk kíváncsiak, két hét múlva minden kiderül, de sztem annyi a lopakodás kb. mint a kettőben. és télleg össze kéne verődni multizni meg kéne adni msn címeket ilyesmi. -
Reg5 #2094 Nem mintha az AC2 olyan nehéz lett volna. Amihez kellenek a youtube videók azok a fránya tollak, de míg így se bírtam megszerezni mindet... -
#2093 Én a harcrendszerre vok kiváncsi. Állitolag fejlesztették, bár kötve hiszem. :) -
ratgab #2092 Egyik jó pontja lesz szerintem a sztori módnak a bunyó! Láttam valamelyik videóban, hogy lehet ilyet a játékban!
-
#2091 én kb mindent tudok a játékról, csak a sztorit nem (vagyis a befejezést) meg az egyéb fejlesztéseket sem. Végigjátszás videókat semmi pénzért nem nézek! AC2-t is ezek nélkül toltam végig, és a végigjátszása előtt sem néztem őket! :) Viszont volt már játék, aminek néztem a végigjátszását (PoP TFS) mielőtt megvettem, és nem is volt olyan nagy a felfedezés öröme. :S -
ratgab #2090 Oké! Te tudod! Leonardo olyan kreatív emberkének tűnik amúgy is... Egyébként annyira nem akarok lelőni semmit, hogy még trailert se nézek!
Ha kijön a játék 18-án össze lehetne verődni páran innen SG-ről és közösen lehetne nyomni a multit! Biztos nagyobb élmény lenne normális emberekkel játszani, mint idegenekkel!!! -
#2089 ezzel nem lövök le semmi lényegi poént. :D trailerben is látni h vannak Leonardo-nak új fincsi találmányai. :) -
ratgab #2088 Miért akarod lelővetni a poénokat kolléga?
Ám a lopakodás részre én is kíváncsi lennék (egy assassin bizony lopakodjon nem?)XD -
#2087 A válszt erre lécci spoiler mezőbe írjátok köszi. -
#2086 am beszélhetnénk kicsit a single-ről. úgy hallottam több benne a lopakodás mint a Splinter Cell Conviction-ben? Ez igaz? Mondjuk ott nem volt mindig kötelező lopakodni, sőt... AC2-höz képest mennyi a lopakodás? mert azt szeressük. :D
a másik pedig h néztem írásos végigjátszást, és side questként ír egy olyat h Leonardo's Machines. Ez most csak amolyan mellékküldetés vagy szerves része a sztorinak?
Köszi annak aki válaszol. :) -
#2085 Ne kínozz ok?
Még pontosan 2 hét és én is tolhatom végre. -
#2084 egy kis wanted -
#2083 nem tom nekem mostmár rendesen behozza, -
#2082 Általában ezt a hibát szokták elkövetni az emberek -
#2081 Mivan lol? én hozzá sem nyúltam semmihez automatikusan bevok lépve állandóan. -
#2080 Egyszerű.
Nem volt bejelentkezve és meg próbált belépni a warez topikba, ami nem sikerült. Ezután bejelentkezett hogy elmondja hogy nem tudott belépni. Miután megirta megpróbált belépni újból (immár bejelentkezve) és lám sikerült D: -
#2079 és ha nincs bejelentkezve szted akkor hogy ír ide? -
#2078 XD Nemrég kezdtem el nézni :P
Kellett valami ami kitölti az űrt az új Dr. House-ig, meg ameddig feltöltenek újabb Eureka részeket :P -
#2077 hmm gyilkos elmék 1. évad? jó cucc, de már készül a 6./7. asszem. :D mindet láttam am. -
#2076 Ilyen -
#2075 mien saját fórum? -
#2074 Tanuljuk már meg hogy a saját fórumokba csak akkor lehet belépni ha be vagy jelentkezve -
#2073 nekem nem nyitja meg. -
#2072 warez topik kattint ide -
#2071 ja, ez jó ötlet, sztem elküldöm majd privátban a steam accom, vegyél fel azt toljuk. :) -
#2070 a gyík,ez elég szar lehet télleg, egyébként Kongy, te is nyomod Black Ops-sal, akkor nyomhatjuk egytt akár, mert nekem is meg van. Mond majd meg ha akarod, hogy milyen néven vagy fönn azt fölveszlek havernak. Várhatjuk együtt az ACB-t a COD-ban vállt vállnak vetve. -
#2069 ...Ú mennyire utálom, amikor megmérgezel valakit, erre jön a csapattársad és megöli Pedig látja h meg van mérgezve... ezért a 700-800 pont helyett, csak 50et kapsz -
#2068 majd ha megjön a codex akk nem lesz fake. -
#2067 Ja mondjuk sztem is Na mind1, biztos lesz még pár ilyen fake verzió. -
#2066 az ac brotherhood felirat. nagyon gáz. :S szomorú h ezzel ugratják az embert.... -
#2065 hatalmas nagy fake -
#2064 Milyen kép jobb oldalt? Innen szedtem le