Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nah belekezdtem, hát eddig nagyon jóóó, jobb mint a kettõ. Sosem találnátok ki hova költöztek be Desmondék xD
majd késõbb teszek fel videót ha érdekel valakit.
Nothing is True, Everything is Permitted
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha meghal akkor végleg vége. Újra játszani, csak memóriákat(küldetéseket tudsz), de ilyenkor ezek nem befolyásolják hogy hol tartasz jelenleg a játékban. Kb. 7 óra gameplay után aktiválótik ez az assassin guild funkció, én 10 óránál járok (öreg boxom picit haldoklik már, és nem nyüstölöm 😄). Személy szerint eddig csak a guildem bõvítettem, küldetésekre küldtem õket, használni nem használom a teamet. Picit ilyen I Win Button.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amúgy ez egy okés review, olyan szempontból, hogy õszinte.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
every damn day
every damn day

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. rész ugye a vatikáni résszel és a nagy megvilágosodással ért véget, végülis fõ ellenségünknek már vége kicsit mást kaptunk az almától mint gondoltuk. Borgia azzal a fiatalkori ellenségünkkel kapcsolatos aki többször is szívózott velünk késõbb az elsõ verekedés után? A Brotherhood akkor lesz kijátszva ha a 2 tornyot bevesszük az a játék célja? A challangenél az nem világos,h egyszóval ha nem leszel elég ügyes és nem figyelsz a challangere akkor a játék bizonyos része kimarad számodra? Vagy a spoilerezés emlegetésével még az jutott eszembe hogy a challange teljesítése csak elõbb nyit meg küldit mint kéne?
Maga a játék eddig nem adott túl sok újdonságot. Határozottan többnek érzed AC2-nél, csomó aproság van benne, mégse találtam egy komolyabb feature-t sem. Talán annyi, hogy minden küldetéshez tartozik egy 'challenge', pl. csináld meg a küldetést hp vesztés nélkül, vagy elsõ labirintust 8 perc alatt. Ha a challenge-t is megcsinálod, akkor elvileg új memoriákat tudsz megnyitni (új küldi). Ezekkel 'full synchronized' küldetésekkel az a baj, hogy amikor felveszed a küldetést, ugye le van írva a küldetés célja, plusz, hogy mit kell teljesítened hogy 100% sync legyen. A gond az, hogy sok esetben, a 100% sync leírás, elspoilerezi a küldetés hátralevõ részét. Ami szerintem nagyon retard megoldás. Egyenlõre ennyi, eddig kb. 4 órát nyomtam.
every damn day
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Next PC upgrade: 2022