Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mindent feltörnek ezek.

The Protector
Ezzel a kijelentéssel vigyázz.Mert a legtöbb embernél ebbe beletartoznak a különbözõ szûrõk is amik zabaálják a vramot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Ennyire azért nem kell fényezni a pc-t.Mellesleg nem ismered a max grafika fogalmát abban biztos vagyok ha ezt állítod: "2 éve megvan a VGA-m, és minden játék megy maxon..."

Jó a box én is hamarosan beruházok majd egyre de csakis w.rez miatt feltéve ha feltörik ezt az új védelmet!

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
A 2 sztoriját viszi tovább, új helyszínen, de ugyanazzal a fõszereplõvel. Plussz multi... Szóval inkább 2,5.

AnarchoiD
ez most a 3. resz ? vagy updateolt 2. ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Atkamon
Jó, örülök... 😄

CroftManor
egyébként meg aki most vált át magyar xboxlive-ra, az kap ajándékba 1600 MS pontot

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Öh, ugyanannyi gomb van a konzolos, és a PC-s verzióban 😄

mé ne ha már a pc szop szopjon a box is
ez kellene minden játéknál<#taps>
CroftManor
nekem márcsak 1 hetet kell várnom és mivel elõrendelési akcióban kértem, így két bónusz pálya is dukál hozzá.
Amúgy meg én jobban szeretem a kontrollert. Sokkal könnyebb 2-3 gombbal irányítani.

Nem pohén tényleg nem lehet vele játszani. Még vagy 2-3 hétig 😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

háháháááááááááááá
Seth
Vmi új védelem miatt nem lehet vele játszani 😊

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
Milyen éves VGA upgrade?😊 2 éve megvan a VGA-m, a gép többi része 3 éve, és minden játék megy maxon... És utálom a kontrollert.

ez van
lolSL
faszért nem vesztek 1x xboxot az éves vga upgrade helyett

ott rohad el mi ugyis csak jövõre játszhatunk vele nem?
The Protector
boxra már kinnt van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Palinko
xbox=konzol, gondolom PC emulátorra gondolsz az meg ha jól tudom nincs rendes. de hát itt a március gyorsan még kicsit csúsztatnak rajta hogy mindenki happy legyen 😄
mármint konzolról xboxra<#ravasz1>

every damn day

gfreak
xboxot konzolra? <#idiota>

Racism is a weapon of mass destruction!

mennyi idõ lenne egy hackernek átkonvertálnia az xboxot konzolra?

every damn day

Palinko
hogy jobb kedved legyen: én már ma láttam kozolra warezt 😄
meg-dög-lök !!!!!!! <#falbav>
Atkamon
Már jóideje lehet tudni, illetve a 2-vel is ugyanígy volt...

tessék ??? márciusban ??? mirõl maradtam le ? (ne értsd félre biztos igazad van) de ez nem lehet ! ezt most értsem úgy hogy már szenvedtem egy jó ideje és már kezdtem örülni hogy na 19-én kijön pc re és most megtudom hogy álljár már le öcsisajt te csak márciusban jutsz hozzá...
Prince23
LAUNCH

Prince23
Kis kötekedõk vagytok 😄

CroftManor
pontosan tudom h arról beszélt 😊 azért írtam h már aki...

Úgy-úgy! Írigy is vagyok kicsit bevallom férfiasan: Ti (konzolosok) már tolhatjátok a FAble 3-at, Ass. Creed Brotherhoodot is már lassan, mi meg csak (Pc-sek) márciusban jutunk hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor lehet kiengedem a netre az origi Ass. Creed 2-met!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Õ most a PC-s verzióról beszélt
CroftManor
" de várunk is rá 6 hónapot" Hát már aki... 😊

Atkamon
Áh, tuti, hogy nem fogsz... 5 mega minden játékhoz elég...

KollerN
Kár hogy nálunk nincs UPC (úgytudom az olcsó is) és 5 megával kell beérnem. Remélem nem laggolok majd 😊

every damn day

KollerN
Hány megás nettel fogtok majd belekezdeni a nagy multi gyilkolásba amúgy?

Prince23
Atkamon
Engem sem.

elitehun
Hát a DRM-mel sztem semmi baj nincs. Engem eddig nem hátráltatott
De várunk is rá 6 hónapot.... + kapunk rá jó kis DRM-et (apropó nemrég megvettem Ass. Creed 2-t DRM ide DRM oda... csak beadtam a derekam)

CroftManor
de sztem ha bemutatnak olyat ami még nem volt, akkor nem lesz újdonság majd ha játszol vele.

Vaxi
Elég nagy durranás lesz, érdemes lesz nézned akkor a közvetítést, mivel még nem látott videókat is bemutatnak 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Atkamon
Óóh, dejó lenne elmenni... Kár, hogy Szegeden van, meg kár, hogy egy ismerõsöm sem rajong úgy az AC-ért, mint én... 😄

Vaxi
Sziasztok.
Egy pici reklám a témában. ha nagyon zavar, törölhetõ.
Assassin’s Creed Brotherhood Launch Party

részletek

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

elitehun
Na ezért lesz kúrvajó játék mert még a multi is beleillik a sztoriba
destiner13
itt a negyedik fejlesztõi napló is: http://www.youtube.com/watch?v=gKjqG__VQKE

elitehun
Nekem se de gondoltam hátha valakinek XD
CroftManor
Amúgy meg lehet h én elõbb fogok tudni vele játszani, mint az AC 2 esetében is... de ha multizni akarok, akkor külön elõ kell fizetnem Gold-ra, ami plusz 3 ezer.. és csak 1 hónapig érvényes.
Pcn meg gondolom ingyenes lesz. <#falbav>

CroftManor
Nekem nem sok mond ez a név, de amint látom Metal Gear Solidból egy tag. 😊