Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jó a box én is hamarosan beruházok majd egyre de csakis w.rez miatt feltéve ha feltörik ezt az új védelmet!
Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nothing is True, Everything is Permitted
ez kellene minden játéknál<#taps>#taps>
Amúgy meg én jobban szeretem a kontrollert. Sokkal könnyebb 2-3 gombbal irányítani.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
every damn day
every damn day
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egy pici reklám a témában. ha nagyon zavar, törölhetõ.
Assassin’s Creed Brotherhood Launch Party
részletek
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Pcn meg gondolom ingyenes lesz. <#falbav>#falbav>