Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó, az nekem is nagyon hiányzott. Leonárdonál vásárolhatod meg (hja õ sem levegõböl él, szóval meg kell fizetni a mestert, de megéri, meg amúgy sem drága). Egy kesztyû. Azután könyebben meg is kapaszkodik a karakter.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aki végigtolta, írjon már egy rövid értékelést a játékról😊.
CroftManor
a lényeg az h 2x kell megnyomni az A gombot, aztán Bvel megkapaszkodni, ha elérte. persze miután meglesz a kesztyû... 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

robotnyk
ok, csak most jászom elõször boxon, és azt hittem csak béna vagyok 😛
CroftManor
majom ugrás a neve. Lejjebb írták h Leonardónál megvásárolható egy kesztyû formájában 😊

robotnyk
az a fajta ugrás érdekel, ami a 2ben új volt, de most egyelõre nem találom. kérdés az, hogy valami unlockolható skill lesz-e? arra gondolok mikor egy peremen kapaszkodsz, ugrasz felfelé és elkapja a feljebb lévõt, amit simán nem tudna... nem tudom pontosan mi volt a neve, és nehéz körbeírni, de talán sikerül kibogozni 😊
talán te is erre utalsz majomugrás néven.
Microsoft és Fable 3. Lehet, hogy nem félév, de hasonló.

CroftManor
egyébként az nagyon menõ h messzirõl beletudsz dobni valakibe szinte bármilyen fegyvert <#eljen>

CroftManor
úgy haltak meg hogy én elkezdtem felmászni az egyik borgia toronyra, mondom addig lerendezik a katonákat. de sajna kifogtak két lándzsást és azokkal nem tudtak mit kezdeni, lemészárolták õket <#rinya>

Egy fontos kérdés aki végigvitte: lehet a vége után folytatni a játékot, mint a ACII-ben?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem sokkal a beírásom után lettek is assassinjaim. Jó sok, fõként nõket toboroztam, de van két faszi is. Innentõl nagyon élvezetes a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találkoztam Leonardóval is és nála meg lehet venni a "majom-ugrást". Megvettem nála mindent egybõl amit csak lehetett. Az assassinjaid hogy haltak meg? Én mindig olyan küldetésre osztom, be õket, hogy 100% sikerüljön (jó, elõfordult hogy kockáztattam 96% vállatam). Ha nagyon húzos a küldetés küdök rá több assassint egyszerre, akkor összeadja szintjüket és úgy számolja ki.

xXtamasXx
igen, elég köcsögség de lassan ott tartunk, h jó ha kiadnak valamit pcre mégha késve is...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Atkamon
Hát igfen, régebben még más cégek is csinálták (Mass Effect elsõ része) de most már csak a Ubi csinálja, õk viszont folyamatosan...

tommygear
am ha belegondoltok legaljasabb cég a pc-sekkel mostanság az ubisoft...
senki nem csinált még ilyet, hogy bejelenti minden platformra egyszerre utána meg ja bocs pc-re + fél év
Örülök hogy hosszú. De már assassinokat akarok irányítani... :/

CroftManor
ott tegnap tartottam, tehát akkor már nincs sok Leonárdóig

xXtamasXx
én a helyedben inkább örülnék neki, hogy hosszú és nem pár óra alatt végigvihetõ <#vigyor>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Most ott tartok, hogy...
...épp kiszabadítottam Caterinát a börtönbõl. De még se Leonárdó se assassinjam nincsenek. Mikor jön? Még sok van addig?

CroftManor
viszont az gáz hogy meghalhat az assassinod. Jó végülis reális, ha túl erõben van az ellenség. Már kettõ meghalt, de megbosszultam õket <#boxer>

elitehun
Örüljetek neki. Ez azt jelenti hogy elég hosszú game. Kivéve ha a következõ küldetésnél kaptok vagy 50 új cuccot és még 10 assassinst<#idiota>
Nálam is ugyan ez. Már több mint 10 órám benne van és nekem még csak assassinom sincs. 5-6 életerõ (válpán és egy csizma... ennyit tudam venni eddig).

CroftManor
vajon nem is lesz a játék végére?
nekem az a fura egyébként, hogy már elég sokat haladtam benne, már van kb 6 assassinom is, viszont az életerõm elég kicsi. kb 6-7 kis kockából áll csak. másnál is? <#fejvakaras>

Nekem már csak 3 torony van hátra. Korábbiakhoz egyikhez sem kellet a "majom ugrás" (a videóban láthatóhoz sem, azon már túl vagyok). Bár elismerem van amelyikre csak trükkösen lehet felmászni. Marhára hiányzik a "majom ugrás" nekem is.

Visszaszívom. Hirtelen megnyiltak elég nagy területek. Már csak a pálya egynegyede van le Lockolva nekem (szélsõ 3 torny körzete van hátra). Mostanra minden boltot megvettem és annyi lovém van hogy az ötvenezres épületeket renoválom. Eddig minden 100% szinkronizálva. Viszont még mindig nincs egy darab emberem se!!!! Nagyon akarnám már a kis Brotherhoodomat építgetni... mikor lesz rá lehetõségem??

Nem lesz fölös multikódja senkinek, mert csak egy kód van, az aktíválja az összeset. A két extra pályát a két multis karaktert és a plusz vértet; mindet egy kóddal adja be a játék.

CroftManor
mindegyikre?

Sound
Hogy is fogalmazzam meg neked... hm... én már hétfõ óta játszom 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

zzeN
Nem kell oda a majom ugrás, már az elején fel tudtam mászni gond nélkül.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CroftManor
az a probléma, hogy pl renoválni tudj egy bankot vagy egy kovács mûhelyet, fel kell robbantanod a megadott tornyot. és egy darabig fel tud mászni a toronyra de kell hozzá az a "majom" ugrás ami a kettõben volt. Ami még nem elérhetõ...
borgia tower gameplay

Totti5
"A szabadság eddig viszont csorbát szenvedett (hozzáteszem eddig). Ha nem a fõsztorit csinálom lépten nyomon fehér falba ütközöm. Szinte semit nem tudok megvennei, mert mindig egy (még) elérhetettlen torny alatt áll."

Elõzõ kettõben is le voltak lockolva a városrészek, ebbe megy ugye egy hatlmas város van ami nyilván a story elõrehaladával lesz csak teljesen elérhetõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Piszkos  Fred
nekem lehet hogy lesz egy fölös multis kódom, de ez még elválik 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

CroftManor
és a két bónusz pálya amit adtak? az milyen?

Sound
Most fejeztem be a játékot, 20 óra és 4 perc 😄 Ebben a fõ szál van benne, a 6 darab labirintus, és tényleg 2 vagy 3 side quest.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

CroftManor
ha neked nem kell a két multis szereplõ, gondolom van hozzá kód, én szívesen megvenném tõled ha még nem használtad fel 😊

Igen, ahogy Elithun mondja. Sajna az csak egy skin nem igazi páncél. Ott van ahol a köpenyeket váltogathatod. Pont mint Altair ruhája az ACII-ben. Épen ezért én nem is hordom. Én inkább a két kodex editionhoz járó extra helyszinre vagyok kiváncsi.

elitehun
Ha csak egy skin és nem páncél akkor játék közben Pause és az inventory-ban asszem
Solid Snake
"Persze õ a varódobozának akarta " <#taps><#hehe>
zzeN
Te aktiváltad az armort? Én igen, de hol kell felvenni? Nem találom:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Arra kérek minden konzolost hogy egyenlõre ne nagyon spoilerezzen
kb március idusáig😄D
Ave Caesar

every damn day

Tegnap megjött nekem is. A kodex kiadás nagyon megérte!! Csodaszép kivitel, vissza adta hitemet a különleges kiadásokban (a Batman különleges kiadás hatalmas csalódás volt). Talán a kodex könyv tetszik a legjobban. Úgye jól láttam hogy ebben benne van az összes kodex amit az ACII-ben meg lehet szerezni (30 darab)? Maga doboz is marha szép - a feleségem rögtön el akarta kunyerbálni, mert nagyon megtetszett neki. Persze õ a varódobozának akarta :/.
A játék nagyon jó, pont mint az ACII. A harc az sokkal színeseb lett és mintha egy kicsit könnyebb is. Az eleje nagyon moziszerû, nekem úgy tûnt a grafika is szebb lett. A szabadság eddig viszont csorbát szenvedett (hozzáteszem eddig). Ha nem a fõsztorit csinálom lépten nyomon fehér falba ütközöm. Szinte semit nem tudok megvennei, mert mindig egy (még) elérhetettlen torny alatt áll.
Remélem hamarossan lesznek embereim mert azt nagyon várom. Már órák óta tolom és még semmi. Remélem nem csak a végén lesz, vagy nem tudom, de akkor jó hosszú a játék. Most ott tartok hogy a Colosseumban elkaptam a Bolognai futárt és utánna lemásztam Néró kincses kamrájába ahol azok a Romulus hívõk vannak (teljes szinkronhoz 8 perc alatt kell végigmenni).
A muli része nem érdekel, bár kaptam két multis szereplõt is a kodex kiadáshoz.
Jól láttam hogy most 40 ubisoft pontért lehet venni az ACII-höz nõi Harlequint. Akkor Leonárdósan: há-háá, van már 30 ubi pontom, még 10 és lehúzom. 😊

CroftManor
én is tettem föl...

Facebookon olvastam, hogy napról napra töltik fel a GAMESTOP-osok a képeket a tegnap esti partyról.

CroftManor

Atkamon
Hehe, én láttam képeket pár hónapja, hogy hova költöztek be, linkeltem is ide, de nem nagyon reagáltak rá xD

CroftManor
oksa. csak órák kérdése xD

gfreak
szerinted van itt valaki akit érdekelne a gameplay videód? ááá...szerintem senkit..szóval elég ha pm-ben küldöd a yt linket 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Kínozzatok még, gyerünk csak rajta, ide azt a spanyol(vagy olasz <#smile>) csizmát a lábamra...

Kár, hogy nincs a smilek között a "mérhetetlenül, kibírhatatlanul, baromira irigy" smiley!

Amúgy jó játékot srácok! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Költõi kérdés volt ugyan,de azért köszi a választ! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
A sztori az valami iszonyatosan ki van dolgozva, nem gondoltam volna hogy ac2-õt lehet überelni.

Prince23
Jövõre😄