7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Kongy
    Sima kiadás sajnos. Black Edition nem jött MO-ra, White meg nem érdekelt.
  • Kongy
    Brotherhood megértéséhez már kell a 2, mert az pont ott folytatódik, ahol a 2 abbamaradt. :) Én tuti végig fogom tolni még ACB megjelenés napja előtt az AC2 fináléját. :)
  • ratgab
    0 day vetted? Vagy később? Én a Konzolos Brotherhood kijövetelekor ruháztam be a 2. részre, már ideje volt, hogy a polcon legyen!
  • Kongy
    Amúgy az 1-et felesleges újraszenvedned, mert kb 1 percben elmondja a sztorit a 2 a legelején. :)
  • Kongy
    Számomra 2010 legjobb vétele volt (PoP TFS-el együtt).
  • ratgab
    Akkor az első kettőt és a melléksztorit egymás után... Így már helyes Tanár úr kérem??
  • Kongy
    ó, én már március 6-ra végigtoltam a 2-t, alig bírtam letenni. :D
  • ratgab
    Bevallhatok neked valamit... teljesen még nem értem végig a 2. részen... Röstellem és pótolni is fogom (Itt figyel az eredeti verzió egyelőre bontatlanul, de tudom, hogy a márciusi játékdömpingben: DOW 2 retribution, DA 2, Ass. Creed Brother, Darkspore, Shogun 2 úgyis félbe maradna az újdonságok varázsa miatt)... valszeg a 3-at végigjátszom egymás után lesz a valószínű!

Az 1-et annó végigvittem!
  • Kongy
    Nem sértésnek mondtam, a videó simán élvezhető, és a helyedben én se vennék HD tunert, mert kapja be akinek nem elég ez a minőség!
  • ratgab
    Sg-sektől kell kikapni és akkor hátha nem húzod fel magad...
  • Kongy
    Hát az 1-et én már rongyosra játszottam, sztem mostanában tuti nem veszem elő. :) 2 kb dettó, de azt nagyon-nagyon szerettem. :) Pont egy éve kezdtem el tolni. :) vagyis 1 óra múlva lesz 1 éve h elkezdtem először végigjátszani. :)
  • Prince23
    Eddig két részes az AC :)

Brotherhood egy "melléksztori", olyan mint a Crysis Warhead.
  • CroftManor
    Milyen kettős látásra? Hát én azt sajna nem látom, annyit látok h homályos a videó, gondolom a felbontás miatt, mert csak 720x480as. De másokat megkérdeztem, azt mondták annyira nem vészes. Hát egy HD minőségű videó miatt nem fogok 30 ezerért tv tunnert venni, már bocs.
  • ratgab
    Imádtam a mozdulatokat már az első részben is! Egyre jobban érlelődik bennem a gondolat, hogy ha kijön a Brotherhood és esetleg egyszer végigérek a single-ön, két multizás közt el kell kezdeni a trilógiát és végignyomni mindhármat!
  • ratgab
    Ez nem bérgyilkos... ez az ember már inkább hentes!!!

• Prince23
    Jaja:D

• Kongy
    anyááád ezt h? :D
  • Kongy
    nem a minőségre gondolt sztem, hanem az enyhe kettős látásra xD
  • CroftManor
    Milyen felbontású a monitorod? Nekem 1920x1080ban elég kellemes :D
    Mit vársz egy SD tv tunnertől? :) Vannak ennél sokkal rosszabb minőségű videók.
  • CroftManor
    Nem, hanem erre
  • Prince23
    Jól tolod, csak a videó nagyon képhibás :)
  • Kongy
    Hát ja, vannak Desmondos részek a 2-ben is, most erre gondolsz?
  • CroftManor
    egyáltalán nem. Nem is te irányítod őket xD Erről sajnos nem tettem fel videót... Annyi lényegében, hogy összesen 10 assassinod lehet, amiket a különböző küldetésekre küldhetsz el, de te ebből semmit nem látsz, csak kiválasztod, hogy éppen hova menjenek és kb 5-10 perc után sikerek küldetést kapsz, pénzt kapsz vagy éppen rewardokat, amik igen fontos szerepet játszanak a Shop quiestek miatt.
    Most nézem csak youtubeon, hogy lehet menni Desmondal is a singleban o.O
  • Kongy
    a rendszer elég bonyolultnak tűnt. :)
  • Kongy
    az assassinok irányítása nehéz? tehát pl xy-t elküldeni xy helyre?
  • CroftManor
    Hát ha elfogy a készleted, akkor valahogy pótolni kell és ráadásul ez ingyen van :D nem kell megvenni a kovácsnál... bár igazából mindegy mert egy idő után annyi pénzed van, hogy nem tudod mire elkölteni. Nekem most 1 millió felett van...
    Hát amúgy elég könnyen idegrohamot tudsz kapni, ha nem az első helyen végzel xD A multival csak egy baj van: ha nagyon belejössz, akkor mindig azon kapod magad, h már megint éjfél van xD
    Leütött a Thief, de előtte megmérgeztem
  • xXtamasXx
    A 2-ben én szinte mindíg úgy kezdtem, hogy megvettem az adott terület térképét és a kincsek nagyrészét begyűjtöttem :)
    Amúgy, hogy lehetne egyáltalán csalni egy ilyen játékban?
  • Kongy
    én nem szoktam az ilyen cuccokat gyűjtögetni, itt maga a sztorimód a lényeg. :) remélem majd a multival is elleszek, és nem b.sznak majd fel a csíterek.
  • CroftManor
    A kettőben úgy emléxem 600 valamennyi kincs van, azért az kissé túlzás. Még mindig nem szedtem össze az összeset, de sztem már nem is fogom...főleg a brotherhood multija miatt :)
  • Kongy
    Az kirááály!!! A 2-ből is csak az hiányzott nekem h a szekvenciákat nem lehetett újrajátszani! Pedig megvolt a menü csak betölteni nem lehetett őket! De most minden küldetést újra lehet tölteni?

áh egyre jobban felvok csigázva.

h tirexi szavaival éljek: "izgatott vagyok mint az állat" xDDD
  • xido
    oó...na..hát nem kattintottam rá valóban,mikor kiemelt egy "dns korongot",csak néztem,hogy zongorázik,meg lecsekkoltam hány kincset nem találtam még meg:)
  • CroftManor
    Hát pedig nem lehetett, nem mondanám ha nem így lenne xD Csak a secret tombokat, a memóriákat csak úgy tudtad végigjátszani újból, ha új játékot kezdtél. Emléxem mikor kijött boxra a két DLC, azokat is csak új játék kezdésével lehetett újrajátszani.
  • xido
    legalábbis gondolom én nemcsak statisztikának lehet egyenként végiglapozni a dns fájlokat:)
  • xido
    2ben is újra lehet ám..mindent,az utolsó assassin contractig:)
  • CroftManor
    Egyébként a single-nek van egy nagyon jó tulajdonsága :) Újra lehet játszani a memóriákat (replay memory)
    A kettőben nem lehetett, csak a secret tombokat. Ami sztem nagyon jó ötlet még, az az ejtőernyő. A mérget most már nem feltétlen csak közvetlen közelről tudod használni, hanem ki is tudod lőni. A tetőkön járkáló íjászoktól értékes cuccokat lehet begyűjteni, pl: nyílpuskához nyílvesszők, füst bomba, dobó kés....
    Ja és lóval is lehet közlekedni Rómában, mivel elég nagy terület van. Egy füttyentés és máris ott terem a semmiből a lovad
  • Kongy
    Faszányosan hangzik.
  • CroftManor
    Én azt birom, amikor az egyik őrbe "beledobja" a lándzsát, vagy vannak olyan kardok is (ilyen nehézfegyver kategória a kovácsnál) amikkel szintén telibe kaphatod az őröket xD Aztán persze ha nem akarod otthagyni szegény kardot, ki kell húznod a fejéből
  • Kongy
    Jól néz ki. :) Azért remélem a jó öreg counterrel is el lehet lenni. :) lefegyverzés, meg hasonló fincsiségek miatt. :D
  • CroftManor
    Igen. Persze ha épp úgy jön ki a helyzet, akkor használhatod a countert is, mert hogy épp ölöd az egyik katonát és neked rontana a másik, akkor átválthatsz counterbe. (ilyenkor az ellen feje fölött a piros pöttyök villogni kezdenek, ez a támadást jelenti)
  • xido
    hoppá..kombóba blokkolás és counter nélkül?