Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Mért ne csinálhatta volna program nélkül és egyedül?
Annyira nem nehéz csak az a része hogy pontosan tudni kell hogy mit és honnan kell felvenni. Úgy meg pláne egyszerû hogy az AC2-ben elérhetõ Altair skin-ként
GamEszti
Hát ez igen komoly! *.*

Csunya csunyog!

CroftManor
biztos valami jó kis progival csinálta, vagy nem egyedül...

Nothing is True, Everything is Permitted

robotnyk
azt a kurva...
legjobb fan video. EVER.
Ezt másoknak is ajánlom. Érdemes letölteni. Kb 15 perces hivatalos rajzfilm-mozi. Narratívan elõadva, de érdekes képi világgal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja,.. akartam mondani hogy az "Assassin's Creed Ascendance"-t töltsde le. Mármint PC-n ne a LIVE-on (annyit azért nem ér szerintem). Ilyen kis képregényszerû rajzfilm-mese. Az AC2 és az ACB között játszódik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ma nem 😞. Holnap viszont megyek.

CroftManor
na majd meglátjuk. leszel ma? 😊

Ha minden igaz holnap jön az elsõ DLC. Ingyenes. Új játékmód (Advanced Alliance... nem igazán érdekel) meg egy új map (ez viszont igen). 😊

Az sokszor elõfordul még magam is csináltam. 😊
Az igazi szemétség a tömeges Stun. Ma is belefutottam egy bandába, de a tegnapiakhoz képest amatõrök voltak. Nyertük is a Manhuntot ráadásul még összeségében is elsõ lettem. 😊 9-cet mészároltam le. Probálkoztak Mute-vel, meg minden, jaj de beszopták. Csak néztek mikor megálltam öt méterre tõlük. Elkezdék benyomni a cuccaikat hogy rámrongyoljanak én meg odébfutottam, rögtön vissza aztán Kill. Barmok, így hiába erõlködnek mert a Kill alapban fellülírja Stunt, nem lehet a vadász után futni. Remélem elment a kedvük ettõl a marha taktikától.

Valakinek sok ideje volt ilyet összerakni. 😊

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CroftManor
igen ezt velem is eljátszotta egy ribi. Stunnolt, aztán szépen megvárta míg fölkelek, na mondom ez mit akar itt, mingyá kinyírom xD aztán persze nem, mert beadta a smoke bomb-ot és megint stunnolt. Ehe mondom ezek tudnak valamit. Am nekünk is kéne gyakorolni privátban, nem lenne rossz.
Egy másik köcsög meg azt csinálta, felmászott a tetõre, ott állt egy helyben, na mondom könnyû préda, mivel csak templar vison volt épp nálam meg smoke bomb... így kénytelen voltam odamenni hozzá, erre smoke bomb és stun.... :S

Tegnap volt egy borzasztó élményem. Jó lenne ha ezen változtatnának a fejlesztõk, mert ez így nagyon gáz és tönkrevágja az egész játékot, Manhunt-ra érvényes. Pár köcsög rájött hogy a Stun csoportban frusztráló szemétségé lehet avanzsálni. Persze ehhez az kell, hogy legalább 3-an összedolgozzanak. A lényeg hogy szépen beállnak egy csoportba és ha jön a vadász Smoke Bomb/Charg/Mute valamelyikével leállítják és Stun. Ezután mind a 3-an vagy 4-en köröznek körülötte és ha feláll hátulról újra Stun, aztán újra és újra. Ha egy vadász van ott gyakorlatilag nem tud felállni. Ténylegesen nem, gyakorlatilag nyomhatsz olyan gombot amit akarsz mert felállás után még 1-2 másodpercig nem reagál a figura és ez alatt Stunolnak. Senkinek nem kivánom, hogy ezt átélje. Kettõ vadásszal is el tudják játszani. De mivel van Smoke Bombja mindnek gyakorlatilag több vadásszal is tömegalázás hajtható végre. Annyira frusztráló, hogy az ki nem mondható, ráadásul a játék lényegét veszi el. A sors pikantériája, hogy ez a 3 jómadár vadászként egy kalap fos volt. Nem viccelek, ritka bénák. Ezt az egy trükköt tudták. Mondjuk ha többen összefogtunk lemészároltuk õket ráadásul mivel sokáig voltunk a közelükbe általában rögtön ránk dobott a gép 600-700 pontot/kill.
Ez nem változtat azon hogy tehetetlenül nézed ahogy 8.-jára is stunolnak. Ha beléjük futottál (egymagad) tényleg ez volt: 6-8 Stun míg a többiek megérkeznek. Csak egyenként játékonként 10-15 Stunt bezsebeltek a köcsögök. Ha erre többen rájönnek, akkor idõlimitet kell a Stunra állítani. Különben többet az életbe nem megyek Manhuntra. Már egyébként is több pontot szedek össze Wantedbe és ott ezt nem lehet megcsinálni. Mert az nem állapot hogy pisztollyal meg dobókésekkel járjak Manhuntra. Mert hogy végül azt tettem be. Azzal nem tudnak mit kezdeni. Fogtam odamentem becéloztam és kilõttem a picsába 5 méterrõl. Megpróbáltak ki Chargolni, de dobotõr megállította aztán átvágtam a torkát a köcsögnek. De ez akkor sem járja. Mert ez lesz. Ha ez játszák akkor egy idõ után lövölde lesz a manhunt.

elitehun
Még nem multiztam tulajdonképpen a játékkal se játszottam XD de türelmem az van. a pókerben megtanultam türelmesnek lenni 😛
Snexi
rövidebb azért

CroftManor
"Ajánlom szánd rá az idõt és próbáld ki."
Jóó <#idiota> A héten este 10ig vagyok beosztva, sõt még holnap is mehetek este 9ig... szal talán majd vasárnap :S

Hát lehet neked több önuralmad van mint nekem, de egyszerûen nagy a késztetés a cselekvésre. Meg is mondom miért: fellül megy az óra és össz-vissz 10 perces egy meccs. Az embernek azaz érzése, hogy ha nem igyekszik lemarad mindenrõl.
"...alapból így álltam volna neki..." ebbõl arra következtetek, még nem toltad. Na majd meglátod, hogy nehéz fellül írni a cselekvési ingert. Elméletben jó hogy lopakodni kell, meg minden de játékban nehéz önuralmat tanusítani. Én szó szerint a szájam szélét harapdálom mikor a karakterem "vánszorog" a képernyõn a kiszemelt préda felé tudva azt hogy bármikor, bármelyik pillanatban lecsaphatják elõtted, vagy... téged nyírnak ki... bármelyik pillanatban, bármelyikben.
Nem csak nekem nehéz, nem véletlenül vannak a "running monkeys"-ek világszerte. 😊
Innen nézve a dolgot kemény önuralom fejlesztõ a játék. Én már így tolom, tegnapi nap bebizonyította nekem, de hát vért izzadok.

Atkamon
Hát ha belegondolsz az egész játék errõl a türelemrõl szól, én alapból így álltam volna neki a multinak... Ez sokkal inkább türelemjáték, mint gyors akciójáték. Arra ott a cod és társai.

Tegnap találtam egy egész jó leírást. Igazándiból semmi újat nem mondott, de megerõsített egy-két dologban. Elsõ és legfontosabb dolog a "nyugis" játék, SEMMI rohanás. Akkor sem ha mások futkosnak. Akkor sem ha éppen elõttünk kezd sprintelni a préda és elfut (anélkül, hogy meglátna). Megmondom õszintén: borzasztó megállni!! De mûködik!! Tegnap fogcsikorgatva végig sétáltam az összes Wanted meccset, tûrtem ha egy futó-majmok 100 pontért leölt, tûrtem ha elfutottak. És az eredmény: az elsõ 4-ben mindig benn voltam, majdnem minden meccsen hosszan vezettem is (ilyenkor rádállít a gép három vadászt és az nem könnyû) illetve legalább a fele alkalommal 2. helyezett lettem. Volt 1200 pontos kill-em is. Piszok nehéz megállni, de mûködik. Néha tényleg kilátástalannak tûnik a helyzet: folyton megölnek, nem érek oda senkihez idõben, stb,.. de aztán a türelem meghozza gyümölcsét. Még van mit tanulni, de látom már a helyes irányt.

Ajánlom szánd rá az idõt és próbáld ki. De tényleg ne fuss. Sose. Gyors gyalogolhatsz.

Ez a Manhuntra nem vonatkozik. Ott sajna muszáj futni mert értelem szerûen minden préda rejtõzködik. Viszont én amikor csak tudok célpontot váltok és olyat keresek akincsak egy kék pötty van (nem azt amit a gép bead mindenkinek). Így általában én érek oda elõször.

CroftManor
engem is kiakaszt az, hogy mások 500 meg a fölötti pontokat kapnak, míg én csak 200 vagy 400 pontokat :S Inkább a manhuntot választom, ott vagy préda vagy, vagy hunter. Szal nem kell arra figyelni, hogy ki vadászik még pluszba rád. Nekem sajna csak 23as szintem van kb, elég keveset tudok játszani a beosztásom miatt 😞

Mondjuk az is igaz, hogy én szinte kizárólag csak a Hellequint választom és írták több helyen, hogy az kicsit szopás, mert a többi karakterhez viszonyítva jóval kevesebbet NPC-t tesz be belõle a gép a pályára. Hát lehet. Akkor is maradok a Hellequinnél, mert iszonyat jó figura. Szerintem.

Jaaj, néha lehangoló a multi. Tegnap akkora szar voltam, hogy sikerült kibérelnem az utolsó helyet. A hajamat téptem. Persze pechem volt szinte egész este, és voltak futóbolond meg lövöldözõs idióták, de akkor is béna voltam. Vicc, de legalább 5-6x (tényleg ,nem túlzok) Wantedben valaki más leölte a megmérgezett prédámat abban a kb 3 másodpercben, amíg meghal (így én nem kapok csak 50 pontot a kb 600-700 helyett) tönkretéve a rászánt idõmet. Vagy – ami még rosszabb – mérgezés után engem nyír ki valaki, és nem kapok a mérgezésért semmit.
Az meg rendszeres hogy az elsõ prédára vadászva szembe jön az aki engem akar és kapásból kinyír, csak hogy ne legyek feszült. De a legrosszabb, hogy bárhogy is erõlködök többnyire csak a 400-600 pontra futja /kill. Más meg 800-900 is bezsebel és nem tudom hogy csinálják. Oké kicsit türelmetlen vagyok, de hát ha annyi sok láma van. Hogy cserkésszem be mikor állandóan fut és tetõre mászik. Gáááá.
Amúgy 35 szinten vagyok. Isten igazából már csak a meglévõ skilljeim upgradelõdnek. Szóval már tudnom kéne játszani, de béna vagyok. Hiába toltam ki mindent 100% a játékban, teljesítettem a virtuális tréningen aranyra mindent, mutiban szopok. Bár a Manhunt egész jól megy, kevésbé stresszes is. Ehhh.

Támogatom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Legyen banner csere? Nekem ez az új jobban tetszik.

Szerintem ugyanolyan hosszú volt.

TDC Geronimo
heh ,de. Most vettem észre. Én is csak másoltam valahonnan az idézetet 😄

lolSL
NandorHUN
Már rájöttem, de azért kösz, viszont kár h csak a játék végigvitele után jöttem rá egy csomó mindenre. Rövid volt a Storyja. Amugy nekem tûnik csak úgy, hogy a 2 az hosszabb volt?
elitehun
Off de az aláirásodban az nem "than" akar lenni? mert a "then" azt jelenti hogy azután 😛
TDC Geronimo
Ezios hideoutba el kell menni miután meglépte 10et és ott avatjátok assassinná, de ezt írja is a játék.

NandorHUN
És azt hogy lehet megcsinálni, h az Assassin segédek 10-es szinten legyenek? MÁr mindegyik 9-es max XP-s, de valamiért nem engedi õket berakni a 10-es be... 😞
CroftManor
ilyenkor azt kell csinálni, h felmászol egy magasabb épületre, leugrasz és megnyomod hosszan az X-et. Márha boxon játszol. és akkor elõveszi 😊

Akkor passz. Ilyen nekem nem volt. Ha van ernyõm akkor nyitja is (feltéve ha megnyomom a gombot).

NandorHUN
Ok, de én ha elmegyek a boltba akk az írja, hogy 15/15-öm van szal tele vagyok. Es az ejtõernyõ meg sehol... 😞
Nekem is eltünik, ha sírhelyekre bemegyek, meg néhány memoriát újrajátszok. Ilyenkor mindig meg kell vennem újra.

elitehun
Fasza.
NandorHUN
Hello az lenne a gondom, hogy az ejtõernyõt nem tudom használni, mert egyszer már sikerült, de azóta folyton eltünik, nem találom, pedig an belõle nálam 15, de sehol nincs és ha nyomom a gombot akkor nem is jön elõ. Ez miért van hogy kéne megoldani hogy müködjön? THX!
GamEszti
Ahw *.* Igen jó!

Csunya csunyog!

Ennek a bannerja nagyon tetszett. Kicsit kiigazítottam:

Mi a vélemény?

Seth
Világbéke

PSN ID.: Beegabor

Hali!

Megkérdezem a warez miatt siránkozóktól: akkor mi lesz, ha nem lesz warez ( azon felül, hogy örültök?) ?😊
Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sõt cod 6-ba már dedikált szerverek is vannak.
Ami az eredetibe ugyebár nem volt.
DarkSector
biztoshogynem.
nézd meg mit mûveltek a cod6-nál. És az multi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak itt minden küldetésnél van külön kód...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jogos!

lolSL
steamen is hasonló védelem van pár játékon (pl l4d2, cod6/7, mafia 2, civ5), mindenki saját steam accountjához tartozó .exe filet kapott a játékához, de mégis napok alatt ingyenessé teszik õket.

Ha ezt sikerül elérniük, akkor arra számíthatsz, hogy mindenki ilyen védelmi rendszerrel adja majd ki a játékait!

Csak ha (és itt a hangsúly a ha-n van) és amennyiben ez sikerül nekik, akkor a warez teljesen kiszorulna, amivel már ugye nem indokolhatnák, hogy miért adják ki pc-re akár 6 hónappal késõbb az adott produktumot.

Természetesen, amilyen rendszert ember tervez és rak össze, azt másik ember szét tudja szedni!

GamEszti
De most mi van ha sikerült nekik feltörhetetlenre megcsinálni? Minden játék ezentúl azzal a védelemmel jön ki? 😄 De várom már! ^^

Csunya csunyog!