Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze tudom! A puding próbája a ... release teamek kitartása... :-D
De én ezt már elég komolynak tartom...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

GamEszti
😄😄😄

Csunya csunyog!

Szerintem Pc-re most az új védelmi rendszerrel (nemcsak online mentés és internyeten letöltödõ aktiváló kódok lesznek, hanem már folyamatosan változó kódok is, ami lehetetlenné teszi, hogy legyen mûködõképes warez verzió) szerintem eléggé közel kerülnek, ahhoz ,hogy teljesen lenyomják a warezolást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is így gondolom!

Külföldi üzleteknél Február 18 a PC-s megjelenési dátum, hazai üzletben Február 11!

Menekülõként tényleg semmi értelme. Viszont vadászként nagyon jó. Bár van pár szájkaratés a külföldi forumokon, aki szidja, de tény; hogy ha jól használod rengeteget segít. Az van (jó ha tudod) mikor benyomod akkor világítasz mint a karácsonyfa. Szóval messzirõl ki lehet szúrni, mikor használja valaki és akkor tudod, hogy már nem ér az álcád semmit.
Meglett a Poison, amit annyira vártam. Mindenki dicsérte. Nagyon jó tényleg, kapásból betettem DE; csak a Wanted módban. Manhuntban nincs idõ alkalmazni. Wanted módban viszont poén. Közvetlen az áldozat mellé kell keveredni és huss már meg is van. Észre sem veszi, csak mikor pár másodperc múlva összeesik. Pontban viszont kaszálsz 600-800 pont a tuti, szerencsével több is. Viszont amint megvan a Charge tedd be, legerõsebb skill! Kezd el használni. Tulajdon képen bárhova jó, bár prédaként van jobb is (én a párak által szidott Morph és a lecserélhetetlen Smoke Bomb-ot használom). A lényeg hogy Charge kis gyakorlással kivédhetetlen. A Morpholt tömegbõl is kikapja automatikusan az illetõt.
Morph: az a baj vele (páran azért utálják) mert tulajdon képen kiraksz egy hatalmas célkeresztet "ide gyertek itt rejtõzöm". Csakhogy te is kiszúrod a vadász (és hacsak nem chargeol be) akkor smoke bomb aztán stun tuti módszer. Az szokott lenni a baj, hogy sokszor nincs egyedül. Szóval egyre inkább nem direktbe használom. Azt szoktam csinálni, hogy szénakazal mellett álldigálókat be Morpholom és beugrok a szénakazalba (vagy a közeli padra ülök). Akkor Charge nem használ csak a Templar Vision (és/vagy tapasztalt játékos) buktathat le. Általában tovább gyalogolnak, de mint a cápák visszatérnek szóval, amint lehet smoke bomb és futás, de nagyobb eséllyel túléled.
Ha van valami jó tipped mond, mert igen csak középmezõnyben vagyok mindig, nem ártana pár tapasztalati dolgot még megtanulni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GamEszti
Végülis logikus. A konzolos verzióból megszedik magukat ennyi idõ alatt és a pc-s verzió már nem okozhat nagy anyagi veszteséget. *.*

Csunya csunyog!

robotnyk
hogy azoknak akiknek van valamilyen konzolja és pcje, ne warezolják le pcre, hanem vegyék meg a konzolra, szerintem ilyen egyszerû a dolog. ezért jön késõbb a fable 3 is.
Atkamon
Mert g*ci a Ubisoft😊
Nem hiszem, hogy olyan dolgokat raknak bele, amik konzolon nem lesznek, max mi ingyen megkapunk olyan dolgokat, amikért a konzolosoknak fizetni kell.

GamEszti
Mért késik megint ennyire a pc-s?... 😞 Remélem pakolnak bele extrákat amik a konzolos verziókban nincs. 😛

Csunya csunyog!

CroftManor
na megvan a templar vision 😊 tök jó, talán egyedül vadász módban van értelme használni, úgy értem menekülõként nem sok értelme van

Nothing is True, Everything is Permitted

TDC Geronimo
Leonardo ott lesz késõbb is csak mindig máshol tûnik fel. Keresd az L betût a mapon. "ugrás-elkapás combot mászásnál (AC 2) hogy lehet aktiválni/megszerezni?" Ehhez egy kesztyû kell és ezt is Leonardótól tudod beszerezni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NandorHUN
Hello. Az lenne a problémám h amikor találkoztam Leonardoval megkérdezte h mit akarok vásárolni, megvettem a 2x hidden blaidet, de volt még ott 2 cucc, amire nem volt pénzem, viszont leonardot késöbb már nem találtam sehol...
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a Shop quest és az ugrás-elkapás combot mászásnál (AC 2) hogy lehet aktiválni/megszerezni? Thx
robotnyk
február talán.
GamEszti
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy PC-re mikor jön? Bocs ha gyakori kérdés, lusta vagyok visszaolvasni.^^'

Csunya csunyog!

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Atkamon
1ik része sem?😊

DarkSector
azért mert ki sem jött még. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

byzhouse
trailer valami hatalmas o.o f-szom,hogy nem fut a gépen 1ik része se -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

elitehun
AC túladagolás? 😛
Nem tegnap nem voltam. Kicsit túlzásba vittem aztán inkább aludtam. Elõtte este 3-ig toltam meg tegnap egész délután, aztán kicsit besokaltam. 25 vagy már 27 szinten vagyok, hirtelen nem is emlékszem. Ma este nem tudom, délután még lehet hogy megyek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
és ma este leszel? 😊

Jaja a Temlar Vision az olyan mint az Eagle Vision. Benyomod és kb 10 m körben kéken világít a préda (vörösen meg a vadász) úgy 3-5 másodpercig.
Sokan dicsérik a Charge-ot. Meg kéne tanulni használni. Übereli a sima killt, azaz ha a vadász rád is agrózott Charge-al automatikusan kiütöd, ja ha meg vadászol vele kikapod a prédát tömegbõl, smoke és firecracker sem árt neki. De én még béna vagyok hozzá. Poisonra leszek kiváncsi (az még odébb van hogy megkapjam).

elitehun
Nem vagyok szakértõ de sztem olyan mint az eagle vision ^^
CroftManor
mi az a templar vision? 😊
Ha préda vagyok, akkor morph és az alakváltás. Vagy morph és a smoke bomb.
Ha vadász, akkor Pistol és Sprint boost (vagy mi a neve)
Illetve használom még a dobókéseket is

egyébként azért nem tudtál velem játszani, mert tegnap nem az volt a boxban és készültem buliba... Csak gyorsan rádírtam, mert láttam h tolod vele 😊 talán ma este tényleg leszek.

Mi a profil összeálításod? (Az elsõ kettõ slot elég, a többi úgy is passziv képesség.)
Nekem: Wanted (Profile 1): Templar Vision és Disguise; Manhunt (Profile 2 és 3): Préda: Morph és Smoke Bomb - Vadász: Templar Vision és Firecracker

Láttalak, de nem tudtam csatlakozni, mert nem jelezte, hogy játékban vagy :/. Biztos lehet valahogy, de nekem nem sikerült.

Hányas szintû vagy? Én most 22. Kezd egyre lehangolóbb lenni: vagy nagyon jó játékosokkal futok össze vagy nagyon rosszakkal.
Ha nagyon jók és magas szinûek, akkor lealáznak. Most kezdem látni, mennyire számít a szint az elérhetõ képességek miatt.
Ha nagyon rosszak (azaz több van bellõlük) elrontják az egészet. A külföldi fórumokon "futó majmoknak" (running monkeys) hívják õket nagyon találóan (vagy "Mr. 100 point guy"). Ha csak egy csinálja nem olyan gáz, de ha már három "versenyez" egymással, akkor tönkreteszik a meccset. Poén az, hogy még csak jó helyezésük se lesz. Lényegében fel alá rohangálnak a célpontok után és semmivel sem törõdve leölik potom 100 vagy 150 pontért. Ezzel elveszik a célpontodat. A másik, ha õk a célpontok, futhatsz utánuk... mindig látni õket, de ha nem szembõl vannak akkor vagy utánuk futunk (és üldözés ami egy csomó idõ), vagy kinyírunk egy random civilt és új célpontban reménykedünk. Ha három ilyen tetõkön szerencsétlenkedõ van, az borzasztó szívás. Be fogok tenni dobókést vagy pisztolyt az egyik profilomba azt lelövöm õket a tetõrõl a picsába. Más is ezt szokta.

Itt nekem nem ez a probléma hanem hogy hüólye vagyok hozzá és behozni a nem sikerül LIVE-ot. (rá van kötve) De inkább játszok a single-vel az úgyis mindíg jobban lekötött 😄

CroftManor
Rá van kötve a boxra a net? Ha igen akkor csak u playen kell regelned magad és az összegyûjtött pontokért veheted meg az extra ruhákat.
itt egy videó róla

Igen eredeti, minden játékom eredeti, de nincs live-om És fogalmam sincs hogy kell beüzemelni. De ez nem ide tartozik. Jó lesz a single is .

CroftManor
Hogy érted h nincs liveod? Ha van boxod, akkor kell lennie annak is. Eredeti a játékod?

Ezt a LIVE-ot az istennek se tudom beüzemelni 😞 valaki nem írna egy gyorstalpalót PM-ben?

Én sajna csak késõbb érek rá. 8-kor még a gyerekek tévéznek. Ha felmegyek úgy is látom ha fenn vagy, ugye?

"embert ugyanolyanná tudsz változtatni" én még csak lvl.12 vagyok, még nincs ez a "disguise" vagy mim. Asszem az lvl.14-tõl van.

CroftManor
Akkor este jól írtam be a neved, küldtem meghívót 😊 ezek szerint megkaptad.
A manhuntban én azt a taktikát szeretem, amikor több embert ugyanolyanná tudsz változtatni és akkor nehezebben kapnak el. Mert elvétik.
" Az nagyon zavar, hogy nem tudok karakter választani" De tudsz, de csak akkor ha te vagy a Team elsõ helyén. Tehát gyorsan kell kiválasztani melyik teambe akarsz lenni. Nekem már sikerült 😊 ma este játszhatnánk majd, 8 tól ráérek.

Ha nincs LIVE-od, akkor semmit sem tudsz tenni. Altair (alap) ruhájához be kell logolnod az Uplay-re (ingyenes, de LIVE azaz Xbox net kell hozzá, Silver felhasználó is jó) és a játékban megszerzett Uplay pontokat ott elköltheted. Asszem 20 ponba kerül.

Ja és az is érdekelne még hogy ezek az extra ruhák mint Altair elsõ ruhája amiben az 1-ben volt azt hogy tudom megszerzni? Day One verzióm van de nincs Live-om Kéne csinálni 😄

Nyílt konfliktusban is pengét 😄 Bár a végsõ küldetésben epikusabb lett volna kardot használni 😄 Persze az is epikusabb lett volna ha nem lett volna alattam 70 hulla ez rombolta a párbaj feelingjét...

Igen, mindegyikért kapsz valami jutalmat.
Nekem a rejtett penge és a kard. rejtve pengét használok, nyílt konfliktusban kardot.

Végre megint tudok broterhood-ozni Koleszos élet hátránya 😞 Sajnos múlt hétvégén nem tudtam teljesen befejezni a mellékküldetéseket de most már egyre jobban izgat hogy mi lesz Christina-val 😄 Kérdés: Minden Guild-tõl kapok egy jutalmat ha megcsinálom a feladatokat? Az assassinost már megcsináltam és megkaptam Altair kardját 😄 Bár soha nem használok kardot 😄 Kinek mi a kedvenc fegyverneme? Nekem a rejtett penge

Pedig pont így van. Legalább is az én meglátásom szerint. Õszintén, én sose figyelek arra hogy rámálltak. Aki ezzel van elfoglava, az tiszta ideg lesz a végére. Ráadásul sokszor kivédhetetlen. Egyszerûen képtelenség mindenre figyelni. Ha alapban sunnyogsz és a vadászatra öszpontosítasz símán megúszhatod a dolgot. Hidegvér, hidegvér és hidegvér; ha látom az üldözõt sem kezdek rohanni. Számtalanszor megusztam már így. Igen lutri, de ez benne az izgalom. Egyedül az necces ha 3-t állít rád a gép. Az durva tud lenni. De általában az egyik úgy is eláruja magát és akkor kezdõdik a hajsza. Ja hát igen, ha hajsza van akkor nem lehet a célpontal foglakozni. Már csak azért sem mert zsíros pontszám jár a szökésért is.

Tegnapi (elsõ) tapasztalatom a Multiplayrõl. Elõször is nem tudom semmi más multiplayhez hasonlítani, amivel eddig játszottam. Hiába is értem el magas KILL számot csak középmezõny. Az számít HOGYAN vadásszuk le az ellenfelet és ettõl lesz szuper és teljesen egyedi a multi. Itt nem lehet russolni, ez egy türelemjáték és bizony néha kötélidegek kellenek hozzá. De a hidegvérûség meghozza gyümölcsét.
Tetszik ez a fejlõdési rendszer. Egyre bonyolultabb és a különbözõ profilokkal mindenki testre szabhatja a neki tetszõt.
Az is jó hogy pillanatok alatt fordulhat az egész mezõny. Volt hogy a 10 perces vadászat 5 percében ott csetlettem-botlottam az utolsó helyen, aztán pár bravúros kill után két perc alatt elsõ helyre röpültem, (hogy aztán a végére visszaessek a 3. helyre).
Az nagy elõny ha valaki a játékon vagy a Virtuális Tréningen edzett már egy sort, mert sokan elég bénák. Üldözés és menekülés a többségnek nem megy. Elõlem alig egy vagy két ember lógott meg.

Wanted: én nagyon élvezem ezt a játékmódot. Beizzítottam a Hellequin karaktert és ha csak tudtam ezt választottam. Eleinte a minél több gyilokra mentem, de hiába is szerepeltem jól, csak a sokadik helyre futotta. Igaz hogy keveset kapnak el, ha gyorsan mozgok viszont alig ad pontot a célpontokért. Szóval lassan ráéreztem erre a sétálok leülök, álcázok, bokorból elkapom, stb stílusra és bizony kaptam is a pontot. Nekem nem volt azzal problémám, hogy másnak is ki van osztva a célpontom. Csak párszor fordult elõ, hogy megelõztek.

Manhunt: nagyon jó ez is: egy kicsit nyugisabbnak érzem a wantednél és mind a két körnek (egyszer vadász egyszer préda) megvan a maga élvezete. Az nagyon zavar, hogy nem tudok karakter választani. Itt jobban zavart ha profikkal kerültem egybe mert itt viszont levadásszák elõlem. Fõleg, ha russolos team-et fogok ki. Persze viszályában is igaz; ha a másik csapat russol akkor szinte folyamatosan látni merre járnak. Ilyenkor egyszerûen utánuk futok és alig-alig kapnak el. Még stunnolok is ezerrel, pedig az nagyon nem megy nekem. Szóval Manhunton pihenem ki a Wanted fáradalmait.

Összeségében nagyon jók a tapasztalataim és nagyon élvezem. Tulajdon képen mindkét módot. Ha muszáj lenne választanom a Wantedet választanám, az rohadt izgalmas tud lenni. Jó lesz még terepismeretre szert tenni.

robotnyk
tegnap kipróbáltam a manhuntot, az sem volt rossz
Már van 1 darab barátom a LIVE-on. TE. 😊))
Még ugyan nem tudom hogy tudunk együt játszani, de majd csak összejön.

CroftManor
hát de ha elrejtõzöl, akkor nem tudsz a te zsákmányodra figyelni, érted? majd meglátod...
Van egy olyan mód a manhuntban hogy te vagy a vadász csapatban és akkor a kutya se vadászik rád, csak te másra. Az még elég tûrhetõ 😊

Atkamon
Hát igen, szerintem pont ez teszi izgalmassá😛 Taktikázni kell, meg rejtõzködni😄

CroftManor
a wantedet azért nem szeretem mert ha épp le akarsz szedni valakit, akkor ugye ráösszpontosítasz. Eközben akinek Te vagy kijelölve, 10x kinyírhat, van hogy felülrõl rád ugrik és kampec, van hogy alakot vált és úgy öl meg, van hogy benyomja a szuper sprint-et és vágtádban kap el 😄

Atkamon
Nekem mondjuka wanted mód szimpatikusabb így látatlanban (vagyis "játszatlanban"😄).

CroftManor
az a baj hogy pl a vadász csapatban akár 5en is lehettek egyszerre és van amikor több embernek ugyanazt a célpontot adja be és ha nem sietsz akkor kinyírják, mire odaérsz. Szal nem olyan egyszerû.

CroftManor
nem, hát nézd meg a vidit...

elitehun
Gondolom te vadászni szoktál 😛