Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
én a suttogást hangszórón keresztül is hallom. nem használok fülhallgatót.

Nothing is True, Everything is Permitted

Sajnos ez ilyen. A suttogás sem iránymutató (amúgy is csak fûlhallgatóval hallható), fõleg ha 100-150 pontos támadást kapsz be. De pont ez lenne a lényeg. Ha mindenki tudná mikor éri a támadás, igen csak siralmas lenne a játék. Én ezt a sutogásosdit is kivenném belõle.
Sajnos igen, ez egy frusztráló játék. Sok türelmet igényel. Azt el kell fogadni, hogy megalázó módon lemészárolnak játékról játékra. De végül is te is ezt csinálod. Idõvel hozzá lehet szokni... nagyjából.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A harmadik részt még ki se adták.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Van valami magyar oldal ami leírja a 3 rész történetét?

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
figyi, gyere játsz velem privát matchba. 😊 ShownCroftmanor

robotnyk
marha nagy figyelmeztetés. ha 150 pontot kap, akkor már nem volt incognito, kellett volna nyílnak is lennie.
CroftManor
ha suttogást hallasz, akkor a közeledben van a huntered.

robotnyk
ma próbáltam megint multizni. 3szor öltek meg 150 pontért úgy, hogy semmi figyelmeztetés nem volt? ok, köszi, azt hiszem ennyi elég is volt belõle. -.-
Én torrenten találtam meg. Úgy van több is. MS pontot NE áldozz rá! Azt nem éri meg, mert alig 10 perces, vagy még annyi se. Amúgy hangulatos.

CroftManor
ezt az ascendance-t hol tudom leszedni pcn?

A kedvencem a Hellequin mindenek felett. Aztán Fiora (a kurtizán). Azon kívül hogy jól néz ki, õ a legfontosabb az összes multiplayer karakter közül. A Project Legacy-ban külön fejezete, van ami nagyon érdekes és az Ascendance-ban is van egy nagyon rövid kefélõs-ölõs jelenete (hehehe).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A vörös lábnyomok semmi. Csak egy iránymutató vissza a villa bejárata felé. Egyesek szerint azt mutatja, hogy sebesülten arrafele ment Ezio annakidején.
- Azon kívül hogy érdekesek, semmi. Betekintést nyújt a modern assassin sejtek életébe.
- A tárgyaknak megint csak semmi jelentõsége nincs. Az elsõért jár egy Achivement. A társakkal majdnem minden fõbb fejezet után tudsz beszélni, kivéve az utolsó párat.
- Elméletileg napfelkelte elõtt kell visszaérned. Ez mindig 10 percel a kimeneteled után történik (valami rejtélyes oknál fogva 😊). Gondolom így magyarázzák, hogy éjjszka van és egy kanyi embert sem látni sehol.

Na hogy ne minden csak a multiról szóljon.. Amikor csak úgy tetszõlegesen visszamegyek a jelenbe akkor Desmond-dal szoktam mászkerálni sok kérdésem lenne:
- Észrevette bárki hogy amikor kimész a városba és rögtön bekapcsolod az Eagle Visiont akkor egy vörös útvonal a lépcsõig vezet ahol aztán megáll. Mi az?
- Mi értelme van a leveleknek azonkívül hogy érdekesek például Rebecca szellem tehrautós levele?
- Mi értelme van összeszedni a dolgokat (medici cape mario"s sword) ? Mellesleg összeszedtem õket és semmi nem történt... Mindenkivel csak annyit lehet beszélgetni amennyit az elején? (két dialógus)
- Tiszta poén hogy csesztetnek hogy érj vissza idõben, de ha nem érsz vissza akkor sem történik semmi csak simán visszarak. Azt összefüggéstelennek találtam hogy még csak le sem toltak...
Szóval ennyi 😄

CroftManor
hát így neveket nem tok annyira mondani, de általában a Hellequint választom, vagy a thief-ot. A legtöbbet ezt a kettõt, de nemrég a borbélyt is kedveltem 😊
S Te?

A méreg Manhunton nem is igazán jó. Az Wantedre való. Aliancet nem is játszom. Csak (sima) Wanted meg Manhunt-ot.

Jól belehúztál. Én azóta is a 48-on (mive hogy nem játszottam azóta, hehe).
Melyik a kedvenc karaktered?

CroftManor
ja bocs xD
am már a 45ös szinten vagyok. mondjuk kissé már kezdem unni :S

Fast cool down-tól nem is fogsz hamarabb felkelni. Azt attól a kis pajzsos ikonos cuccól fogsz. A fast coold downtól hamarabb újratöltödnek a skillek.

elitehun
Nem azért de a fast cooldown azt jelenti hogy gyors lehûlés. tehát sztem a fegyver vagy a templar vision hamarabb visszatöltõdik. sztem ^^
CroftManor
Tegnap belefutottam egy ilyen stunnolós csapatba, nem tartott sokáig mert jött a társam. de felváltva stunnoltak, hol smoke bomb-al hol csak úgy simán megvárva míg fölkelek...
Egyébként megvan ez a fast cooldown is de nem érzékelem h hamarabb fölkelne, nekem kb 5 másodpercig fekszik a földön <#fejvakaras>

CroftManor
egyszerûen azért nem a konzolos topikba írjuk ezeket, mert NINCS a konzolos topikban AC topik. Már az AC 2-nél is a pc-s topikba írtunk...

Atkamon
Nem értem mit kell itt erõsíteni a széthúzást... Én is PCs vagyok, de azért szeretem olvasgatni ezt a topicot. Nem értem miért nem lehet megférni egymás mellett... Még azt mondom, ha a játék csattanóját vesézgetnék spoiler nélkül, akkor én is kiakadnék, de teljesen normálisan beszélgetnek, és tudják, hogy sokan vannak, akik még nem tudtak játszani a játékkal.

szabii98
ez már majdnem belõlem is kirobbant, örülök hogy nem nekem kellett megmondanom.
Lényegében a történetek engem érdekelnek, meg az ilyen dolgok, felõlem mehet 😄

I met God. She's black

lolSL
ha nem lenne ennyire összefüggõ story a részek közt ki tudnám várni, de így lehetetlen 😊

na de nem a minek érezzük magunkat van,hanem a min játsszuk éppen,nem?😊
februárban pc-n is játszható😊
lolSL
mert csak kényszerítve vagyunk arra hogy konzolon játsszunk vele, de pc gamerek vagyunk

Pusztuljak meg ha értem..miért nem a konzolos topikban nyitottátok ezt az egészet???
CroftManor
Nah, eljutottam a 41-es szintre 😄
Nagyon tetszik ez az új pálya, ilyen kastélyos, nem jut eszembe a neve. Vmilyen St... valami 😊
Maga az advanced alliance különösebben nem érdekel, mentem két kört. Nekem a manhunt fekszik a legjobban meg a sima alliance.

CroftManor
A méreggel nem nagyon boldogulok, mert közvetlen közel tudom csak használni. A charge nekem manhuntban bevált, ha egy tömeget célzok meg. De fordított esetben h én vagyok a menekülõ, már kicsit nehezebben megy, de néha sikerül charge-al le stunnolni.
Én még egyszer sem találkoztam olyan csoporttal, akik stunnoltak volna sorba, de remélem nem is fogok 😊

CroftManor
arra gondolsz, amikor ilyen nõi hang elkezd halkan "suttogni"?
Az azt jelzi h a közelben van a huntered és mingyárt kinyír <#idiota>

Nekem nem jelezte h online lennél :S

Ja kérdés: a suttogásra te szoktál figyelni? Én 99% elsiklok felette. Pedig hasznos lehet, csak lehetne konkrétabb vagy talán inkább el is törölhetnék.

Amúgy lehet itt sokmindent szidok, de alapvetõen elégedett vagyok ám a játékkal. Csak elpanaszolom az általam tapasztalt hiányosságokat vagy sérelmeket.

Hogy nem találkoztunk? Én éjjel 3-ig toltam.<#pias> hehehe

Fogsz látni egy érdekes (amúgy tök jó) újjítást Manhunton (gondolom DLC-vel jött be). Konkrét ikkonal jelzi mikor prédaként csoportba álltok, hogy hányan is kapcsolódtok. Eddig vagy láttad a tárad vagy a pontokból lehetett tudni. Mot már jelzi is. Jópofa újjítás.
Deadly Hidden Gun: az pont mint a normál változata, a különbség asszem annyi, hogy ha kapás lövést hajtasz végre akkor nagyobb valószínüséggel találod el. Valami 20% helyett 30%, szóval semmi komoly.

CroftManor
nem töltöttem még le. Hajnali 1ig manhuntoltam. Ma elakarok jutni a 40es szintre. A deadly gun miben különbözik a simátol? Már én is megkaptam.

robotnyk
fú tényleg, tegnap elfelejtettem a dlct megnézni, de a singlet végigvittem.

majd 30 óra, 85% synch. a 8as sequencetõl a sztori elég nagy clusterfuck, a vége meg eléggé wtf, fõleg a credits alatti párbeszéddel együtt. a Cristina szál vége az év egyik legdrámaibb jelenete... hol van már a folytatás? ^^
Az új DLC-t letöltötted? Mit szólsz az új mapphoz?
Én már "örömmel" jelentem, hogy össze is állítottam a "hülye gyerek" skill készletet. Itt már nem lehet viccelni. A szuper-szemét kombót tartalmaz; mindent ami ellentétes a játéka alapelvével, csak úgy mint az új map, így összeillenek: a joggal utált runing-monkey+rooftoper+gunslinger viselkedést alkalmazom (Deadly Hidden Gun+Long Lasting Knives, Wall Runner+Overall Cooldowns, Kill streak bonus+Fast Cooldown). A mappon gyakorlatilag nincs 10 m, ami egy szintben lenne. Tetõ, tetõ hátán. Szóval elindul a játék én meg futok, ugrok, mászok, tetõrõl-tetõre. Félpályáról kilövöm a prédát (kemény 100 pontért), vagy dobótört belevágom. Szó se róla nem unatkozom. (Manhuntben nem próbáltam, de elég pokol lehet)
Úgy döntöttem ezutált Velencei pályára is ezt viszem. Eddig mindig kiléptem mikor láttam az az átkozott pályát, de eztán megyek. Nem kevesen fognak utálni. Stabil középmezönyt el lehet érni, ha szorgalmas az ember.
A többi mappon normálisan játszok majd.

48 szinten vagyok és kezd nagyon frusztráló lenni az MP. Csak errõl a szintrõl kapok ellenfeleket (azaz 45-50-ig). Sajnos hihetetlen emberekkel futok össze.
Tagnap volt egy bohóc akit ötször (nem túlzok tényleg ötször) jelölt ki célpontnak a gép. Mind az ötször Chrage+Stunolt. Ebben az a szép hogy minden alkalommal sétáltam, ebbõl kétszer Blendelve a tömegben (és erre a suttogás nem magyarázat még ha átállította is a hangszóróját). Szóval 4 variáció van: 1. kibaszott-kurvanagy mázlija van. 2. szuperember, akinek természetes 6. érzéke csalhatatlanul megmondja ki az üldözõ. 3. Csal 4. Bug: beragadt a Templar Visionja. (az meg sem említem hogy-hogy a rákban töltõdött fel a cool down-ja…😉
Ha azt hiszed ez az utolsó vicc, hát nem. Sajnos rendeget buggal találkozok. Eltûnik a hud, stb. Egyszer beragadt a Disguise-em. Egy Wanted alaklmával beragadt azaz a 15 másodperc lejárta után nem változtam vissza a saját karakteremmé. Kb 5-6 percig futkostam így, míg valaki ki nem nyírt. Jó békés volt mert nem nagyon talált meg senki.
De ezt leszámítva is sokszor szopás az egész. A Manhunton megint öszefutottam egy Stunolos brigáddal. A taktikám az, hogy azonnal kilépek a meccsrõl. Az ilyen a köcsögkkel nem lehet mit kezdeni. Sajna az a baj, hogy vissza se kapod az irányítást így ez kivédhetetlen. Remélem Ubisoft hamarosan orvosolja ezt. Én rögtön kilépek senkire és semmire tekintet nélkül, mert 1. nem idegsítem magam 2. az idõm drága ilyen marhaságokra. 3. látam hogy többen is kilépnek, így megszûnik a mecs és szophatják le magukat a köcsögök. Reméltem hogy ez nem fog elterjedni, de ez már a sokadik hogy pár aljas ember a programhibát kihasználják és tönkreteszik más játékélményét.

Egyik kedvenc pályám 😊. Szééép. Mekkora mák. Élvezd ki mert hamarosan belépsz a 40-esek közé és vége a jó életnek. 😊

CroftManor
Na kölcsönvettem azt a zenét 😊 HozHun sztem ez egy jó kör lett 😊)

CroftManor
Köszi!
oksa, nézd is meg 😊 van kb 5 vagy 6 multis.

elitehun
<#eplus2>

Amúgy láttam asszem az összes music videódat. mind remek munka<#eljen>
de hogy kötözködjek kijavithatnád a videódon mert már nem csillagozás van<#banplz>

am sztem holnap majd még megnézem pár multis videódat.
CroftManor
Egyébként én is csináltam egy pár AC videót.
Itt van egy
Lehet látták már innen páran, több mint egy éve csináltam...

CroftManor
most kötözködsz? 😊

elitehun
Szmájli lemaradt
<#idiota>
elitehun
Ja bocs. Azt nem gondoltam volna hogy szerkesztõ programra gondoltál. Jó hogy nem azt mondtad hogy számítógép kellett hozzá
AC Ascendance-t nézte valaki?

CroftManor
ehhez valami különleges progi kellett, mert egy csomó effekt van benne. Szal nem egy hétköznapi programmal lett csinálva.

Nagyon jó a videó 😊
CroftManor
nyilván kellett hozzá program. Én is videó szerkesztõ programot használok évek óta a vidijeimhez. Van is 200 aláíróm you tubeon 😛

Atkamon
Hét, azért valamilyen program biztos kellett hozzá, de mondjuk nem értem, hogy ettõl miért lesz kevesebb a videó... 😄 Program nélkül elég érdekes lehet videót szerkezteni számítógépen... 😄