1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
-
#269 igazából a macro annyira nem érdekel mert van tükrös gépem hozzá frankó makró objektívvel:)
inkább a beállítások lennének fontosak -
#268 Ilyen van ha ez érdekel, vagy van a panorama (ovi)!
Vagy a makróval tudsz játszani:
-
#267 tudja valaki, készült már esetleg N8ra valami profibb fotós alkalmazás?
gondolok itt több beállításra vagy ilyesmire. -
#266 nem rossz:) -
link -
#264 Ittvan működés közben, wii kontrollerrel...
Nagyon jó progik jönnek ki!:)
-
#263 -
#262 Óccó!:) -
#261 oké körbenézek köszi! -
#260 Amúgy passz, én nemis keresek amugy semmit, ami van az oviban, az nekem simán elég, nemvagyok nagy igényű, amúgy is nekem lehet, hogy nemis kellett volna egy ilyen teló!:D
Mostanában csak sms/telózás...lehet, hogy veszek egy 3110-est inkább!:D
Amúgy a gameloft oldalán volt nemrég akció 1 játéknál, hogy 1 napig free volt N8-ra!
A külföldi blogokat szoktam figyelni, meg a fészbúkon is "kedvelem" a nokiát, és így az új fasságokról elég hamar tudomást szerzek, de ezek általában ovi-s cuccok!
link1
link2 -
#259 nem mondod:P
és amúgy? -
#258 Az ovi store-ból!:P -
#257 honnan lehet leszedni olyan progikat amiket nem kell signozni? -
#256 Enyém is ezüst!:P -
#255 köszi:)
ezüst lett, gyönyörű:)
-
#254 Grat!:)
Milyen szinben sikerült venned?
Panorama
Dukto (ez fontos, mert csak ezzel megy a pc-teló közt wifi-n az adatátvitel!)
Opera
jutubScreensnap
Qtorch
Vomo
Loop
AccuWeather
Már csak ennyi, a többi alkalmazást leszedtem, mert nemvettem hasznát!
Meg van rajta pár gém az ovi store-ból! -
#253 meg van végre nekem is a telefon, egyenlőre le a kalappal előtte!
milyen programokat használtok rajta? -
SzQk #252 Köszönök mindent! :) -
#251 Adam Nierow, Peter Habib - what could be better
Corbett and wilkie - girl rules
Jeff Knowler, Jez Poole, Craig Joiner - Summertown
Klas Whal - Summer Blue Sky
Matthew Popieluc - The Bridge
-
#250 A zenéket nemtom, nekem sincs már meg!
-
SzQk #249 És hogy valami rpg van-e már rá? :D a HOS megvan, de az Assa Creed Hd van már rá? -
SzQk #248 Sziasztok! Megtudná valaki mondani, hogy mi az a 6(vagy 5) alapzene, ami rajta van a telefonon? Mert én véletlen töröltem azt is, amit nem akartam... -
#247 van olyan nokia n8 tulaj akinek korábban apple 3gs-e volt?
most iphone-om van de tervezem a váltást és érdekelne ehez képest a pro-contra:)
köszönöm -
#246 Hmmm! -
#245 Nekem nincs semmi, novemberben volt egy kis update és késöbb volt a socia network-r is, de szerintem ha a beígért nagy update lenne, akkor azt lehetne látni fészbúkon és tvitteren is!:)
Ha a telefon kínálja föl, akkor rakd fel nyugodtan!
De ha cserélődnek az ikonok meg az sms írás megy QWERTY bill.el állított módban is, akkor szólj!:) -
#244 Elérhető frissítések között van készülékszoftver! Ez már a januárra igért dolog? -
#243 Angry birds seasons ez, de lehet, hogy a kommentekben, vagy a feltöltő videói között van az amit keresel!:)
A videó alatt van egy link, nekem elsőre nemvolt jó az oldal, de harmadszorra beadta, a feltöltő videói közt van olyan video is, hogy hogyan kell okosítani ezeket!:)
(Én nempróbáltam, csak leszedtem pc-re!)! -
#242 Hello!
A Tetris HD-hez tudna valaki adni egy linet? Köszönöm! -
#241 Az opera 2érintésre nagyit!:S
Asszem a köv. update rendbe teszi a multituch dolgokat, mert nemsok minden használja még ki! -
baragabor #240 helló!
Ti tudtok az Opera böngészőben a szokott módon nagyítani? -
#239 Hero of Sparta HD játék,nagyon jó:P -
#238 Mit szedett le Biohazard? -
#237 A viewtymen volt 120 FPS videofelvételre lehetőség. Ezen vajon erre nincs valami program?
Én is úgy vagyok, hogy kivárom az új FW-t aztán ha minden menni fog akkor backupolok :) -
#236 Kösz a helpet:) Végre letudtam szedni vhonnan,volt ilyen mázlim,sztem nagyon állat:D -
#235 Most nekem semmi gond azóta, lehet, hogy kihúzom az update-ig és majd csak akkor ha kéri, de remélem az egy komplett rendszer lesz és ujrarakarja majd magát!
Amúgy egyre többet beszél a nokia a FW-ről és januárról beszélnek mostmár inkább!
Azóta van új opera is, a telón kell menni az m.opera.com-ra és ott leszedhető! Szerintem gyorsult sokat! -
#234 Igen, én is a hard reseten gondolkodom. Aztán pedig van ott egy olyan, hogy biztonsági mentés. Talán havonta kell majd recoveryt csinálni?
Ez negativum a telóban. A másik pedig az, hogy csak ott hátul azon a pici lyukon jön ki a csengőhang, zsebben egyáltalán nem hallom :( -
#233 Beállitások/4/1 ott a listán kiválasztod a dolgot amit törölni akarsz és hosszan tartod, törlés (vagy mi)!:)
Én leszedtem a játékot, tv-re kötve tiszta ps1! Jól irányítható, szép meg minden, de nem az én stílusom! Mondjuk telón soha nemjátszottam!:) -
#232 Ja és egy kérdés: hogy tudom letörölni a kártyára tett témát,játékot? Mert egyszerűen nem megy:( -
#231 Fenébe csak most vettem észre:( Gameloft oldalán megnéztem,de "buy now" van erre a játékra. -
#230 Az jó, nekem a situation törlése után (amivel ugye személyreszabható a teló, hogy mikor melyik nap és akár meylik helyen (a gps) milyen módba váltson magától...témát is lehet módonként választani...blablabla) csinált furcsaságokat!
Nemrossza program, csak most megváltozott a napi beosztásom és egyszerübbnek tünt legyalulni!
Aha, azóta nemtudok belépni néha a beéllításokba vagy az sms írás bugos...(egy restart segít, de na!)!
Nemértem, hogy mi a francért adnak ki az ovi-ra is olyan cuccokat amik a rendszert szétba..ák!:S
Nagyon remélem, hogy az uj FW orvosolja majd, mert nemlesz jó vége!
De alapjábavéve a telót nemrossz egyáltalán, csak az ilyen fasságok miatt kellene egy hard reset minden hónapban?! És az összes szarságot telepíthetem ujra ilyenkor...dejó!