1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
  • oneal1
    igazából a macro annyira nem érdekel mert van tükrös gépem hozzá frankó makró objektívvel:)

inkább a beállítások lennének fontosak
  • ajem kisa
    Ilyen van ha ez érdekel, vagy van a panorama (ovi)!
    Vagy a makróval tudsz játszani:
  • oneal1
    tudja valaki, készült már esetleg N8ra valami profibb fotós alkalmazás?
    gondolok itt több beállításra vagy ilyesmire.
  • oneal1
    nem rossz:)
  • ajem kisa

link
  • ajem kisa
    Ittvan működés közben, wii kontrollerrel...
    Nagyon jó progik jönnek ki!:)
  • ajem kisa
  • ajem kisa
    Óccó!:)
  • oneal1
    oké körbenézek köszi!
  • ajem kisa
    Amúgy passz, én nemis keresek amugy semmit, ami van az oviban, az nekem simán elég, nemvagyok nagy igényű, amúgy is nekem lehet, hogy nemis kellett volna egy ilyen teló!:D
    Mostanában csak sms/telózás...lehet, hogy veszek egy 3110-est inkább!:D
    Amúgy a gameloft oldalán volt nemrég akció 1 játéknál, hogy 1 napig free volt N8-ra!
    A külföldi blogokat szoktam figyelni, meg a fészbúkon is "kedvelem" a nokiát, és így az új fasságokról elég hamar tudomást szerzek, de ezek általában ovi-s cuccok!
    link1
    link2
  • oneal1
    nem mondod:P

és amúgy?
  • ajem kisa
    Az ovi store-ból!:P
  • oneal1
    honnan lehet leszedni olyan progikat amiket nem kell signozni?
  • ajem kisa
    Enyém is ezüst!:P
  • oneal1
    köszi:)

ezüst lett, gyönyörű:)

• ajem kisa
    Grat!:)
    Milyen szinben sikerült venned?
    Panorama
    Dukto (ez fontos, mert csak ezzel megy a pc-teló közt wifi-n az adatátvitel!)
    Opera
    jutubScreensnap
    Qtorch
    Vomo
    Loop
    AccuWeather
    Már csak ennyi, a többi alkalmazást leszedtem, mert nemvettem hasznát!
    Meg van rajta pár gém az ovi store-ból!
  • oneal1
    meg van végre nekem is a telefon, egyenlőre le a kalappal előtte!

milyen programokat használtok rajta?
  • SzQk
    Köszönök mindent! :)
  • Dj Tommy
    Adam Nierow, Peter Habib - what could be better
    Corbett and wilkie - girl rules
    Jeff Knowler, Jez Poole, Craig Joiner - Summertown
    Klas Whal - Summer Blue Sky
    Matthew Popieluc - The Bridge
  • ajem kisa
    A zenéket nemtom, nekem sincs már meg!
  • SzQk
    És hogy valami rpg van-e már rá? :D a HOS megvan, de az Assa Creed Hd van már rá?
  • SzQk
    Sziasztok! Megtudná valaki mondani, hogy mi az a 6(vagy 5) alapzene, ami rajta van a telefonon? Mert én véletlen töröltem azt is, amit nem akartam...
  • oneal1
    van olyan nokia n8 tulaj akinek korábban apple 3gs-e volt?

most iphone-om van de tervezem a váltást és érdekelne ehez képest a pro-contra:)

köszönöm
  • ajem kisa
    Hmmm!
  • ajem kisa
    Nekem nincs semmi, novemberben volt egy kis update és késöbb volt a socia network-r is, de szerintem ha a beígért nagy update lenne, akkor azt lehetne látni fészbúkon és tvitteren is!:)
    Ha a telefon kínálja föl, akkor rakd fel nyugodtan!
    De ha cserélődnek az ikonok meg az sms írás megy QWERTY bill.el állított módban is, akkor szólj!:)
  • MuchACHO79
    Elérhető frissítések között van készülékszoftver! Ez már a januárra igért dolog?
  • ajem kisa
    Angry birds seasons ez, de lehet, hogy a kommentekben, vagy a feltöltő videói között van az amit keresel!:)
    A videó alatt van egy link, nekem elsőre nemvolt jó az oldal, de harmadszorra beadta, a feltöltő videói közt van olyan video is, hogy hogyan kell okosítani ezeket!:)
    (Én nempróbáltam, csak leszedtem pc-re!)!
  • Örm
    Hello!
    A Tetris HD-hez tudna valaki adni egy linet? Köszönöm!
  • ajem kisa
    Az opera 2érintésre nagyit!:S
    Asszem a köv. update rendbe teszi a multituch dolgokat, mert nemsok minden használja még ki!
  • baragabor
    helló!
    Ti tudtok az Opera böngészőben a szokott módon nagyítani?
  • Barrett 50 Cal
    Hero of Sparta HD játék,nagyon jó:P
  • MuchACHO79
    Mit szedett le Biohazard?
  • MuchACHO79
    A viewtymen volt 120 FPS videofelvételre lehetőség. Ezen vajon erre nincs valami program?
    Én is úgy vagyok, hogy kivárom az új FW-t aztán ha minden menni fog akkor backupolok :)
  • Barrett 50 Cal
    Kösz a helpet:) Végre letudtam szedni vhonnan,volt ilyen mázlim,sztem nagyon állat:D
  • ajem kisa
    Most nekem semmi gond azóta, lehet, hogy kihúzom az update-ig és majd csak akkor ha kéri, de remélem az egy komplett rendszer lesz és ujrarakarja majd magát!
    Amúgy egyre többet beszél a nokia a FW-ről és januárról beszélnek mostmár inkább!
    Azóta van új opera is, a telón kell menni az m.opera.com-ra és ott leszedhető! Szerintem gyorsult sokat!
  • MuchACHO79
    Igen, én is a hard reseten gondolkodom. Aztán pedig van ott egy olyan, hogy biztonsági mentés. Talán havonta kell majd recoveryt csinálni?
    Ez negativum a telóban. A másik pedig az, hogy csak ott hátul azon a pici lyukon jön ki a csengőhang, zsebben egyáltalán nem hallom :(
  • ajem kisa
    Beállitások/4/1 ott a listán kiválasztod a dolgot amit törölni akarsz és hosszan tartod, törlés (vagy mi)!:)
    Én leszedtem a játékot, tv-re kötve tiszta ps1! Jól irányítható, szép meg minden, de nem az én stílusom! Mondjuk telón soha nemjátszottam!:)
  • Barrett 50 Cal
    Ja és egy kérdés: hogy tudom letörölni a kártyára tett témát,játékot? Mert egyszerűen nem megy:(
  • Barrett 50 Cal
    Fenébe csak most vettem észre:( Gameloft oldalán megnéztem,de "buy now" van erre a játékra.
  • ajem kisa
    Az jó, nekem a situation törlése után (amivel ugye személyreszabható a teló, hogy mikor melyik nap és akár meylik helyen (a gps) milyen módba váltson magától...témát is lehet módonként választani...blablabla) csinált furcsaságokat!
    Nemrossza program, csak most megváltozott a napi beosztásom és egyszerübbnek tünt legyalulni!
    Aha, azóta nemtudok belépni néha a beéllításokba vagy az sms írás bugos...(egy restart segít, de na!)!
    Nemértem, hogy mi a francért adnak ki az ovi-ra is olyan cuccokat amik a rendszert szétba..ák!:S
    Nagyon remélem, hogy az uj FW orvosolja majd, mert nemlesz jó vége!
    De alapjábavéve a telót nemrossz egyáltalán, csak az ilyen fasságok miatt kellene egy hard reset minden hónapban?! És az összes szarságot telepíthetem ujra ilyenkor...dejó!