Nokia N8
← ElőzőOldal 21 / 21
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ára is biztos metálabb féle.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jó kamera, jó kijelzõ, de rossz oprendszer (nem értem nokia -t, miért nem androidot rak rá + ír hozzá egy saját felületet (mint ahogyan a HTC csinálja) és nem utolsósorban iszonyat ronda külsõ
szerintem nagyon ronda ahogyan "le van vágva" az alja és a teteje, tipikus mérnöki fasság, egyedit akartak amilyen még nincs... de szerintem inkább legyen hasonló a többiekhez mint ez... no mind1
#25: ez egy promo video, itt persze hogy minden szépen és gyorsan mûködik... egy rendes hands-on review -t kell nézni róla
szerintem nagyon ronda ahogyan "le van vágva" az alja és a teteje, tipikus mérnöki fasság, egyedit akartak amilyen még nincs... de szerintem inkább legyen hasonló a többiekhez mint ez... no mind1
#25: ez egy promo video, itt persze hogy minden szépen és gyorsan mûködik... egy rendes hands-on review -t kell nézni róla
Bazinga!
Az nem kevés? A másfél éves telómban van 680-as, HTC HD2-ben meg már 1 gigás. Vagy az az ARM II jelent vmi jót?😄
Az N900 csak fél centivel vastagabb viszont nincs Xenon vaku és HD videó, de Maemo Linux van rajta. Melyik a fontosabb? Van egy kis idõm eldönteni mivel nem holnap veszek telefont.
úristen bazz képesek voltak n900 után symbiant rakni egy ilyen szintû nokia telefonra? Nagyot csalódtam....
púúúúú
<#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship> Ez mán telefon!
Mellesleg videót nem tud valaki linkelni, hogy milyet csinál?😮
Mellesleg videót nem tud valaki linkelni, hogy milyet csinál?😮
Dolby Digital Plus, szóval akár a 13,1-et is támogatja! 😄 Gondolom a HDMI miatt tették bele, hogyha TV-re csatlakoztatod.
Maradok a K750i-nél.
Igen, ez nem csak a hátlapra nyomtatott felirat miatt 12 megapixel. <#rolleyes>#rolleyes><#ravasz1>#ravasz1>
jó de ez nem csak felskálázott szemét, ez tényleg 12 mp. nagyon éles képet, és hihetetlenül szép videót csinál.
http://www.tenke.hu
SE C702
23ért vettem alig használtan. Kaptam hozzá ajándékba egy 1GB-os memókártyát meg egy olyan Ericcsonos "agybadugós" fülest,amivel bitang jól szól. Ezen kívül persze a gyári dobozát,minden vacakkal együtt. Úgyérzem jól jártam,nekem nagyon bejön. 😊
23ért vettem alig használtan. Kaptam hozzá ajándékba egy 1GB-os memókártyát meg egy olyan Ericcsonos "agybadugós" fülest,amivel bitang jól szól. Ezen kívül persze a gyári dobozát,minden vacakkal együtt. Úgyérzem jól jártam,nekem nagyon bejön. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(pls használd az "URL BESZÚRÁSA" gombot!)
Én is fölöslegesnek tartom azt a 12 megapixelt de lehet menõzni vele. Meg azt írják "cég közleménye szerint felveszi a versenyt a digitális fényképezõgépekkel is (fényereje f2.8)"
Nokia N8 - sg.hu
A cikk után a #14-es hozzászólásban van két kép amit N8-al csináltak. Nem olyan rossz. 😊
Amúgy amit kihagytam: HDMI csatlakozó és OPEN GL 2.0 támogatás!
Azt hiszem megvan az N80-om utódja! <#vigyor3>#vigyor3>
Én is fölöslegesnek tartom azt a 12 megapixelt de lehet menõzni vele. Meg azt írják "cég közleménye szerint felveszi a versenyt a digitális fényképezõgépekkel is (fényereje f2.8)"
Nokia N8 - sg.hu
A cikk után a #14-es hozzászólásban van két kép amit N8-al csináltak. Nem olyan rossz. 😊
Amúgy amit kihagytam: HDMI csatlakozó és OPEN GL 2.0 támogatás!
Azt hiszem megvan az N80-om utódja! <#vigyor3>#vigyor3>
én most vettem egy 5800-át zaelõtt 6230-as volt... nekem még bõven elég ez is😄 mjd 10 év mulva egy 3d-s telot veszek😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha tényleg annyi lesz, akkor lehethogy beszállok egybe ha kijön, mert a samu, se...stb. telókból elegemvan, már 1 se+1samu végezte a falon és a kerék alatt (persze nemvéletlenül repült a falnak és került a kerék alá!😄)!
A nokiákkal soha nemvolt bajom, amugy épp most akartam venni egy 5230 vagy egy 5800-át, de akkor megvárom ezt!😄
A nokiákkal soha nemvolt bajom, amugy épp most akartam venni egy 5230 vagy egy 5800-át, de akkor megvárom ezt!😄
És milyet vettél? 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ja de az ára még faszább. 😊
Sajna ami Nokiából jó az mind nagyon drága...(Legalábbis nekem 😛 ).
Amúgy örömmel látom, hogy a finnek is fejlõdnek érintõképernyõ téren.
Csak egyet nem értek...Mi értelem van beszállni a megapixel háborúba? Szeritnem tök fölösleges a 12mp-s kamera, viszont a 720p-s film, az nagyon jó. 😊
Sajna ami Nokiából jó az mind nagyon drága...(Legalábbis nekem 😛 ).
Amúgy örömmel látom, hogy a finnek is fejlõdnek érintõképernyõ téren.
Csak egyet nem értek...Mi értelem van beszállni a megapixel háborúba? Szeritnem tök fölösleges a 12mp-s kamera, viszont a 720p-s film, az nagyon jó. 😊
Jónak néz ki. Tetszik!
Bár én épp ma vettem telefont,szal nem mostanában lesz nekem ilyen D:
Bár én épp ma vettem telefont,szal nem mostanában lesz nekem ilyen D:
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem vagyok oda a Nokiákért, de ez fasza!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A finn gyártó legújabb okos telefonja.
Fõbb tulajdonságok:
- Symbian^3 operációs rendszer
- 12 megapixeles kamera, Xenon vaku, Carl Zeiss optika
- HD minõségû (720p) videófelvétel
- 3,5 colos érintõképernyõ (multi-touch kezelés, nHD 640 x 360, OLED)
- WLAN, Bluetooth 3.0, FM rádió
- Beépített GPS és ingyenes Ovi Maps autós és gyalogos navigáció
- méretei 113 x 59 x 13 mm, tömege 135 gramm
Várható ára 370 euró körül fog mozogni.
Megjelenés várhatóan 2010 harmadik negyedévében!
További technikai adatok ITT!
Nokia N8
Fõbb tulajdonságok:
- Symbian^3 operációs rendszer
- 12 megapixeles kamera, Xenon vaku, Carl Zeiss optika
- HD minõségû (720p) videófelvétel
- 3,5 colos érintõképernyõ (multi-touch kezelés, nHD 640 x 360, OLED)
- WLAN, Bluetooth 3.0, FM rádió
- Beépített GPS és ingyenes Ovi Maps autós és gyalogos navigáció
- méretei 113 x 59 x 13 mm, tömege 135 gramm
Várható ára 370 euró körül fog mozogni.
Megjelenés várhatóan 2010 harmadik negyedévében!
További technikai adatok ITT!
Nokia N8
← ElőzőOldal 21 / 21