Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Steampike servert nem látok a listán ,esetleg megszünt ?
Melyik serveren aktivak a magyarok ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

slime001
teddymac
Akkor kipróbálom. 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nem tudom. Volt valami stream nem olyan rég, ott mondta Trion.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Morpheus_v2
Arról valami hogy mikor jönnek?
Fpocok
Aki esetleg nem hallotta volna, jön a ...

Healing Warrior
Support Cleric (same role as Archon/Bard/BM)
Healing Rogue (not support healing but full healing role)
Tanking Mage

Nekem a Safe Money funkciót kellett kilõni, és lõn világosság!

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

D00zer
A Karpersky IS volt a hunyó 😞
D00zer
Valamikor régen játszottam a játékkal , elõfizetõ is voltam. A honlapon simán be tudok jelentkezni , jelszót változtatni stb , de a játéknál állandóan 2016 os hibaüzenetet dob már a letöltés elején. Ilyenkor mit lehet tenni ?
Fpocok
Az csak veled harcol. Tankol, dpsel...

Sajnos tempestet sztem kár nézni, mer nagyon gázul van megcsinálva a város, és ha belegondolsz mennyi ember játszik és csak az az 1 fõváros van ahol minden megtalálható. Túl sok ember 1 helyen.

Kiflie

BoneDragon
Városban teszteltem, de sajnos nem látok észrevehetõ fps növekedést, tempestbe simán bezuhan 18fps alá.

Már tudom.
Gelidra szerveren kezdtem egy maget.
Ezek a petek mire jók? Drop szedegetõk?
Fpocok
Rengeteg mount van, amit platinával lehet venni. És rengeteg creditért vehetõ mount is van.

A játékban maradt olyan mount, amihez nem kell a játékpénzen kivül még rendes pénzért vett kreditet is fizetni ?

TOP MMO jelenleg.

mukika
létezik egy ilyen guide. fps gondok esetén ajánlanám, nekem notebook-on 15-25 fps-el lett több.

Fpocok
Nagyon!

Ne haragudj, de sztem ez egy nagyon relatív kérdés. A kedvenc game-ek közé tartozik nálam, sztem kevés ember van aki belekezd és csak úgy otthagyja 😊

Kiflie

Überfasza?
Szóval ez a játék fasza?
Zaviel-en egész jó élet van a csatik pörögnek, megy minden a saját kerékvágásába, ahogy látom a magyar guildek is szépen lassan gyarapodnak, csak idõ kell nekik mire kiépülnek teljesen. Blightweald-et nem tudom, bár sokszor látok a szerverünkön jönnek át GHR-re vagy hasonlókra.

Az augmentek olyan cuccok, amiket craftolásnál, bele tudsz rakni a ruhába vagy fegyverbe amikor csináltatod. Ez olyan statot ad éppen amilyet csináltatsz, sok féle van belõle pl dex, int stb stb.

Kiflie

skymannn
És az pontosan mi is?(Új vagyok a játékban.)

Tatyla
Augmenteket például

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

skymannn
Hali, a Metallic Bits-el pontosan mit is tudok csinálni?

AnarchoiD
aha megvan nem warlord hanem pala agat kell gyurni az o kepessegei adnak aggrot 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

torrente111
sziasztok.valaki tudja,hogy melyik shardon lehet nagyobb élet? gondolok itt pl az ah forgalomra Blightweald vagy Zaviel.

Fpocok
Nézd meg a soul fáknál, milyen skillek járnak hozzá.

AnarchoiD
Kellene kis segitseg

tank karit akarok/tam csinalni

dwarf warlord/paladin -t probalgatom de nemtalalok aggro spammolo kepesseget leszamitva , hogy dps-elek es vagy sergant's order -el magamra tudom a mobokat 2-3 secig tauntolni . Ja es lvl22 vok 😉 van/lesz valami rendes taunt magasabb szinten ?😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Morpheus_v2
Már van kifejezetten target healje (5 db ha jól emlékszem) és 2 db csapat heal, sztem teljesen jó egy chloro a csapatban, ha jól használja a kasztot. A synthesis-t és a másik buffját sem kell elhanyagolni. Pl: felrakod a csapatheal buffot és használod a target heal-t a tankon, meg csapat regenspell, stb
Fpocok
Igen. Egy lehet csak egy emberen. Másik chloro meg tud raider healelni.

Én is úgy látom hogy nem rossz, bár a sebzésbõl jövõ heal nem annyira jó. A synthesis-t csak egy emberre tehetem, és az jó healt kap de a többi nem annyira, és nagy CD van az aoe healen is.
Ami kérdés, hogy mi van ha egy partyban 2 chloro van? A synthesis-t rárakom a tankra, de a másik chloronál ez gond mert csak 1 synthesis lehet egy targeten.

Morpheus_v2
Teljesen jó annak, van raid healje és tank healje is elég.
Mennyire lehet main healer egy chloromancer?

Hát én másra gondoltam 😊

Braikingboss
Vén Kecskék <#idiota>

Don Kartács :)

VK (guild) minek a rövidítése?
kigyi
Sohasem fogom elérni a béka mount-ot 😞 Már 3 hete 20-27 óra közötti idõt ír ki a raptr, hogy annyit kell még játszanom.... Játszottam 8 órát egybe 24 óráról maradt 22. Másnap 4 órát azt írta még kell 24 óra.... Tegnap azt írta 21 kell ma játszottam 4 órát megint 24 órát ír ki, hogy annyi van hátra....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Most már beenged😊
Neked is. Inaktív a need gomb a számodra használhatatlan itemekre.

szar neked.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Vélhetõleg nem arra guglizok, amire kellene, de nem jövök rá, 9100 loyaltyval miért írja ki, hogy kevés ahhoz, hogy aukciót hozzak létre. Valaki futott már bele ebbe?
Supportként is van hogy órákig sem hív be. Legalább is a zaviel szerveren.

És amikor már egy picit jobban értesz a játékhoz akkor érdemes a soulok kirakását a hivatalos oldalon megnézni a fórumon, mer nagyon jó hasznos dolgokat írnak le, ami a játék során végig is fog kísérni. Remélem továbbra is tetszeni fog a játék, szóval GL 😊

Kiflie

slime001
Nem mondtam, hogy rossz csak fejlõdésre nem a legalkalmasabb. Evok nem kell rajta sokat gondolkodnod, mivel bármikor váltogathatsz a soul-ok között. Az elsõ 3 soul megvétele még nagyon olcsó és asszem a pontok újraosztása is ingyenes egy ideig szóval nyugodtan kísérletezhetsz mi fekszik neked a legjobban.

AVIRA - \"More than security.\"

Fpocok
Belogoltam és 12 perc alatt 9 artifactot találtam 😄DD

Viszont a dungeont akarsz menni, akkor nagyon jó a bard, mivel dps-bõl annyi van mint a szemét, igy 30-60 percig be sem hív, ha pedig supportal mész ( kb 5 perc ), és igen csak hasznos buffjai vannak ( + damage + resi + heal + + + + ). Szóval egyáltalán nem rosz soul. Igaz fejlõdni elég lassú, arra ott a dps ( hunter, marksman, estébé ).

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi a tippet! A átgondolom mi még egyszer mivel is legyek.