Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Szerintem fejlõdés közbe ne erõltesd a bard-ot, mert kb olyan mint sajtreszelõvel rejszolni. Ettõl függetlenül trainer-tõl vehetsz soulokat (nem tudom hivatalosan minek hívják) és egyszerre 6 féle elosztásod is lehet, ami között out of combat válthatsz. Szóval bard-ot én csak egy mellékes soulnak ajánlanám instázásra. Fejlõdni Tacitican/MM/Riftstalker vagy Nightblade/Riftstalker/Tactician nekem ezek jöttek be a legjobban.

AVIRA - \"More than security.\"

Sziasztok!

Köszi a tippeket!
Meglett a megoldás. Párom nem állította át az észak amerikai szervereket európaira. Ezért nem tudott csatlakozni a játék, lévén az ip-nk statikus, és az már az öreg kontinenshez volt állítva.
A játékról: elõször keveselltem a kasztokat, de mivel karakter készítésnél láttam, hogy egy kaszt többfelé ágazik így már nem gáz. Ráadásul tudtam bárdot készíteni ami nagyon nagy kedvenc, hatalmas ahogy a lantját használja harc közben is. A grafikával sincs baj, enyhén a who-ra hajaz, de ennek külön örülök. Nem sokáig jutottunk el sajnos. Kíváncsi vagyok milyen szinttõl lehet majd csapatosan egymás ellen menni. 😊
Nekem is megáll töltõképernyõn,nem tudok belépni
Hali! A tûzfal blokkolja a csatlakozást, tedd a kivételek közé a játékot és akkor nem fog megállni a töltõképernyõn. :-)
Szia!

Én is párommal játszok együtt a Riftel, és nekünk semmi probléma nincsen vele. Mi is egy routerrõl megyünk fel. Azt tudom ajánlani, hogy utána olvastok. Sajnos mást nem. Viszont azt nem hiszem, hogy nálunk nem lenne vele probléma nálatok pedig igen.. :S Szóval még az is lehet, hogy a telepítésnél volt valami gond. Másra hirtelen nem tudok gondolni

Kiflie

Fpocok
Pedig elég sok játéknál van ilyen, ha egy routerrõl mentek fel. Neten biztos van valami megoldás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Úgy játszik valaki közületek, hogy egy ugyanazon IP címrõl ketten mennének fel játszani? Letöltöttük a játékot, engem felenged a játék, ám páromat nem. a Töltõképernyõ megáll nála 74%-nál és kiírja a szerverhez nem sikerült csatlakozni, próbálja meg késõbb. Van valami ötlet, hogy mi lehet a baj? Közös IP vagy más? Évek óta játszunk különbözõ játékokkal, de ilyet még sehol nem tapasztaltunk.
Gelidra - Resonance

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Az új szerveren terveztek Légiót?
Ha valamit kihagytam akkor valaki pótolja 😊

Kiflie

Zaviel PVE

Poison Thorns (vegyes guardian/defiant)
Árnyjárók (vegyes guardian/defiant)
Drunken Gentlemen (vegyes guardian/defiant)

Geliandra

VK (gondolom õk is vegyes)

Bloodiron PVP

ÉjSólymok (Defiant oldal)

Kiflie

v.ki összetudná foglalni melyik guild most épp hol van (szerver) és mi a nevük( uj ha változott + guardian /defiance ) ??? elöre is köszönöm! 😊
Azt a fejest ha jól tudom már nem lehet megszerezni, mer egy régebbi eventnél volt. Még benn van a vendornál, de a tokent már nem lehet megszerezni hozzá, talán rexért még lehet venni, de nem vagyok benne biztos.

Kiflie

Rex-et veszel vagy is rift exchange-t kb olyan 800-1000platina és kapsz érte 1250 creditet és 2500 loyalty-t, más módja max a pénzért való vásárlás, a vásárolt creditért dupla loyalty-t kapsz illetve mikor elköltöd akkor is duplát.tehát vásárlás esetén 4x-es a loyalty pont.
GibboRamone
Hogy lehet loyalityt szerezni a donates úton kivül?

Dota 2

Valamelyik eventnél lehetett kiszedni, az event vendornál megtalálod. Viszont token szerintem most nem gyûjthetõ, idõnként van 1-1 world event ahol a régi tokeneket is ki lehet váltani, akkor meg tudod szerezni. Vagy pedig rex-lért tuti lehet venni.
slime001
Valaki tudja, hogy mi ennek a helm-nek a neve és honnan lehet megszerezni? Nagyon tetszik. 😄

slime001
Akkor próbáld ki és döntsd el te.

Gondoltam, hogy meg fog telni az egész mindenség F2P-re. De tudni írni valaki róla, hogy tényleg ilyen jó lett? Már nagyon régóta szeretném kipróbálni!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Most nyitottak egy új english pvp szervert.
BoneDragon
Kemény, már az új szervereken is 30 perces sor van.

Myselor
jah értelek,köszi😊 köszi nektek
BoneDragon
Az egyáltalán nem bug hanem mentor level, jobb klikk a karaktered képére és ott ki tudod lõni.

slime001
Nem bug hanem mentor level.

Már elkelt 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TheGrinder
A Bloodiron szerveren Defiant oldalon én az ÉjSólymok guildban vagyok.

Üdv! szeretnék érdeklödni angol pvp szervereken vannak magyar guildek ? és melyik oldalon esetleg v.ki / valakik tudnának segiteni vagy van v.mi oldal ahol összevannak szedve a magyar guildek?
drop
nekem elküldheted ha megvan még köszi

Myselor
okés köszi😊
Panzeradler
Bug, egy idõ után helyre áll.
Myselor
amúgy az mi a fenétõl van hogy 18 level vagyok de a portré alatt 14et ír.lol?
Fpocok
Érdemes. Szintezés közben tudsz magadnak jobb cuccot csinálni.

Valakinek kell Tartagon mount? Nekem már megvan, de kaptam Raptr kódot.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Érdemes foglalkozni craft/profession/gear/stb low lvlen,vagy itt is végigmegyek a questeken aztán max szinten felöltöztetem a karaktert és pvpzhetek?
BoneDragon
Amúgy igen, már délután is fullon voltak. 😄

Fpocok
Kemény a helyzet így fél 11kor.

Jahh, csak hogyha arra gondolunk, hogy 60asként szeretnénk GHR-ezni, vagy Raid rift vagy akármi, ahhoz jobb ha többen vannak egy szerveren, talán ezért érdemes jól megválogatni, hogy az ember hova megy.

Kiflie

Bármikor lehet közös raideket, riftezéseket szervezni crosshardon is.
GibboRamone
köszi

Dota 2

Myselor
köszi szépen😊 végre egy értelmes mmo
transfer bárhová ingyenes. De csak hetente lehet transferelni.
torrente111
kezdõhelyen a fõváros platiért lehet

slime001
Drunken Gentleman > Zaviel

Myselor
fodrász vagy valami van a játékban?karakter külsején lehet alakítani vagy csak rift pontból?😊
Csak a mailboxbol kell kiszedne, a bank transferelodik.

A transfer ingyenes.

GibboRamone
A transfer pénzbe kerül?

Dota 2

tenca
Költözés elõtt ki kell szednem a cuccaimat a bankomból, illetve a mailbox-ból?

PSN: lacibacsi77

kigyi
Árnyjárók -> Zaviel igen hivatalos.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ezt én sem értem, valami kis egyetértés kéne, mert ezzel minden guild magának árt... bár ez lehet csak az én meglátásom.

Kiflie

Fpocok
Ne nekem mondd. gyere ts.