8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
undY1ng #7795 *Pyromancer. Bocsi dupla posztért. -
undY1ng #7794 Ohh, köszönöm, így már megvan! :D
Kérdés lenne, hogy Elf Mage-nek valami jó kis burst + crites talentet szeretnék, de van vagy 6 ág. Fire-t próbáltam de nem igazán jön be. :( -
#7793 Aktiválni kell előbb azt a soul fát amit resetelni szeretnél. Csak utána tudja a trainer. -
#7792 dehogynem -
undY1ng #7791 Hogy a fenébe lehet resetelni a talent fát? :l
Trainernél nem engedi.. -
KaBuTo666 #7790 Ilyen ellenfél mellett csodálom hogy nem estél ki a székből. -
#7789 ez az event über fasza volt elhunytam vagy 6x
-
undY1ng #7788 Bloodiron Guardian oldalon keresnék magyar guildet!
Ingame nevem: Liminel! -
radical #7787 amúgy ha faq akkor ezt javítsátok lécci:
"várásolni ajándékot" -
#7786 Egyik nap írok egy olyat is és eldöntitek akkor, az olyan klánok akik meg most nincsenek bent a faqban azok írjanak ide vagy prívátba nekem. Meg akár kisebb bemutatkozó is jöhet. -
HyperMonkey #7785 Lehetne úgy hogy Klánok link, és azon belül felsorolni. De FAQ-ban is jó, aki akar klát keresni úgyis megkérdezi itt hogy mik a lehetőségek. -
#7784 Benne van a faqban, aki ír weboldal linket annak át is írom.
Ide nem igazán akartam kirakni, mert hosszú lenne, persze ha ti úgy szeretnétek átírom arra, csak szerintem még fog jönni jó pár klán és minden klánt egyesével beírni sok lenne.
Esetleg külön linkre megcsinálhatom ha úgy jobb. -
HyperMonkey #7783 Majd kellenének klánok is. Bizos vannak klántagok akik járnak ide, és még fognak is alakulni. Azoknak az oldalait vagy elérhetőségeit is ki lehetne majd tenni. -
#7782 -
#7781 Faq, szerver status és shardok frissítve.
Ha valami ami hiányzik vagy kellene a bannerbe szóljatok. -
olcsy11 #7780 Az egyetlen magyar fórum, szóval legalább ez legyen karbantartva.. +1 -
#7779 +1 -
#7778 +1 -
HyperMonkey #7777 Nem, nem igaz. vannak benne előre legyártott skill tree-k hogy a kezdők is boldoguljanak, de lehet szabadon válaszott módon is talentelni. Sosem használtam az előre gyártottakat. -
#7776 Nálam is pont ez volt, kb az összes lehetséges információt elfelejtettem az accommal kapcsolatba, kivétel email cím, mert ugye azt napi szinten használom. Fel tett pár kérdést és a végén annyit kért, hogy írjam le az account létrehozásának idejét és tádá. -
Ariakus #7775 Az igaz egyébként, hogy le lett butítva a skill tree a játékban mivel már csak premade és nem te határozod meg a build-ed? -
HyperMonkey #7774 És egyértelműen nem pénzéhes banda mint pl az EA vagy a Blizzard. A legtöbb dolgot a store-ból meg lehet venni játékbeli pénzért/tokenért stb.
A Trion név garancia az ilyenekre. -
HyperMonkey #7773 A Trion support meg zseniális. A legtöbb MMO-nál ha kell valami egy account visszaállításához és nincs meg, elhajtanak. havernak sem volt meg az ami kellett volna (titkos kérdés vagy ilyesmi), és a Trion support nem elhajtotta, hanem mondta hogy akkor keressünk valamit amivel be lehet azonosítani, aztán találtak valamit és visszaadták. Pedig alapból nem felelt volna meg hogy visszakapja, de valami személyes dolgot találtak amiből egyértelmű volt és visszaadták neki. Nagyon jó fejek.
De marketingben, reklámozásban szarok. Ez kétségtelen. -
Eksz #7772 Ja hat tudom, sajnos amikor kijott a jatek, en is veletlen talaltam ra valahogy. Es valoban, eddig ez a legszimpatikusabb f2p modell amit lattam eddig. -
Ariakus #7771 Na, ezek után kedvet is kaptam arra, hogy újra kipróbáljam, hátha kellemesen csalódok benne több szempontból is. -
HyperMonkey #7770 Azért nem játszik vele több ember, mert régen nem volt benne ennyi minden és fizetős is volt. Emellett volt sok F2P game. Most hogy ez is F2P és zseniális store rendszerrel, plusz elképesztő tartalommal, jönnek majd sokan. Egyszerűen nem tudják milyen a game. Ilyen jó F2P rendszert én nem láttam, alig van korlátozás. Meg kell nézni az SWTOR brutális korlátozásait pl. A store-ban is nagyon jó itemek vannak, a wardrobe-ban vagy vagy 100 féle set szemben a GW2 3db-jával stb. Szóval nem sokan ismerik, és amiben a Trion szar, az a marketing. Nem hirdet, nem reklámoz hatékonyan. De minden másban jók, főleg tartalmi dogokban a legjobbak, és supportban is. -
Eksz #7769 Azt azert tegyuk hozza, hogy amikor a jatekban ranyomsz az ultra beallitasra, az messze nem a maximum, nagyon sok mindent feljebb lehet huzni utana, a jatekban es cfgbol. Emellett 2 dolog vitathatatlan, a jatek optimalizalatan, es "max" grafikan nagyon szép. En low grafikan jatszom, jatektechnikailag 2 fontos beallitas van, terrain distance es spell detail, egy mmoban nekem a grafika abszolut sokadrangu dolog, ez a 2 dolog van felhuzva, tobbi low beallitas, cfgben nehany tweak a forumokrol. A "mezon" van 40-60 fpsem, 5fos instakban hasonlo, raid riften tobb raidel 15 korul, biztos lehetne jobb, de en egy 3 eves geptol nemvarok tobbet. A jatek maga hihetetlenul jo, oszinten nem is ertem miert nem jatszik vele tobb ember.
+1 -
#7768 +1 ;) -
HyperMonkey #7767 Nyugi, nem kell személyeskedni senkinek, ha nem tetszik akkor nem tetszik a grafika, de ne jelentsd ki hogy nem szép, mert szerintem meg nagyon szép. Olyan darkos erdők vannak fura világító növényekkel hogy letettem a hajam. -
Ariakus #7766 Well, I am quite sure you are a retard. -
HyperMonkey #7765 Jó akkor mondjuk úgy hogy neked nem tetszik a grafika, szerintem meg lealázza a Tera-t simán. Így oké? :) -
HyperMonkey #7764 +1 -
#7763 +1 -
#7762 Én szívesen elválom a Házigazdaságot, akkor befrissítem a már elkészített FAQ-t is és azt is kicserélném.
Írjatok akkor +1et ha megfelelek és írok is email-t. -
radical #7761 Not sure if stupid or troll. -
Ariakus #7760 Hát én tavaly próbáltam ki mikor a Storm Legion bétája volt és föltettem fullra de hát nem volt szép, és a hiba nem az én gépemben van még mielőtt itt vmelyik okos ezt kezdi el kántálni. Tera az szép meg Guild Wars 2 is elég jól néz ki , de a Rift az minden csak nem szép. Játékmenet az lehet, hogy jó, mert már mikor kipróbáltam is kurvára tetszettek a class-ok meg ahogy néztem a skillek is elég jók. Még azon se vitatkozok, hogy jelenleg a Rift a legjobb f2p mmo, de az hogy szép meg hogy nincs semmi baj az optimalizáltsággal, na ugyanmár...
Lehet, hogy teszek vele még egy próbát, mert ki tudja mi változott, lehet hogy jobban menne nemtom, de szebb biztos nem lett az hótziher. -
HyperMonkey #7759 Full grafikán nem szép? Biztos hogy a Rift-el játszol? -
HyperMonkey #7758 Bocs de az elég nagy hülyeség hogy low grafikán ugyanúgy fut. Ha megnézitek, az előre tárolt beállítások (high, low stb) betöltése pl hozzá se nyúl 1-2 dologhoz. Vedd le az AA-t, az AF-et és a v-sync-et. Esetleg az árnyékokat. Sokkal jobb lesz, ki van próbálva.
A legoptimalizálatlanabb… próbálj meg WvW-re bemenni a GW2-ben. 60 FPS-ről lezuhan 5-re ha jön a zerg.
-
#7757 Jelenleg ez a legjobb -
Ariakus #7756 Ja ja, szőrszálhasogatás ha csak 20-30 fps-ed van még ultra low grafikán is, úgy hogy maga a játék közel sem szép még full grafikán sem. Hadd ne mondjak erre semmit....
Mióta fröcsögés ha vki leírja, hogy egy játék nincs megfelelően optimalizálva?