Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Capcom is the best!
Sima 3DS-nél nem lett javítva semmi, a mostani darabok is ugyanúgy karcolják a fenti kijelzõt. Az XL-el lett fixálva a probléma.
Játékok nincsenek accounthoz kötve,legalábbis a dobozos játékok (annyi,hogy régiózárasak ugye.
Annyi van,ha veszel egy 3DS-t,és az illetõ nem reseteli factory defaultra a gépet,és netalántán még vett is eshopról játékot,akkor azt le tudod tölteni "ingyen".Ha vett,de resetelte az egész gépet akkor már nem tudod leszedni, és õ sem.( Õ maximum úgy,ha System Transferrel átvitte az egészet egy másik 3DS-be).
Most pár napja jött ki frissítés 3DS-re, és már van Nintendo Network ID, de ez még mindig nem az amire mindenki vár, mint ami xbox360-on vagy ps3-on van.Tehát a játékokat amit megveszel az eshopból, nem rendeli hozzá az accounthoz amivel használod. (Javítsatok,ha tévednék,de úgy tudom ez még nem tudja,csak összevonja a Wii U és a 3DS eshop árakat és Miiverse használatot engedélyez 3DS-en).
Aktiváló emailre nincs szükséged a fentiek miatt. Remélem érthetõ voltam.
Megint gondolkodám 3ds vásárláson (pár castlevania játékot szereztem be ezért a 3ds vétel csúszott).
2 kérdés:
- Eleinte voltak olyan infók, hogy a sima 3dsnél (nem xl) összecsukva összeér a két képernyõ -> karc / sérülésveszélyes a téma.
ezt már fixálták? Vagy akármilyen 3dst veszek ezzel "számolnom" kell?
- Ha használtan veszem akkor el kell kérnem az accountot is igaz? Gondolom a játékok itt már accounthoz vannak kötve. Ebben az esetben a kapcsolódó kérdésem, hogy az aktiváló emailt át lehet írni? Tehát nem tudják megszívatni az embert?
Bocs ha hülyén fogalmaztam gondolom kivehetõ ami nem tiszte 😊
Köszi elõre is a választ.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Super Mario 3D
Fire Emblem: Awekening
Zelda: Ocarine of Time
Zelda: Link between worlds
Pokemon X/Y
Bravely default
Így elsõre ennyi. 😊
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
pokémon x/y
super mario 3d land
animal crossing
fire emblem: awakening
zelda: time of ocarina
luigi's mansion 2
paper mario: sticker star
new super mario bros 2
mario tennis
heroes of ruins
kid icarus: uprising
resident evil: revelations
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Most vettem egy 3DS-t és az lenne a kérdésem hogy: Ti használjátok-e netre kötve, és ha igen, akkor mik az elõnyei? Mármint személy szerint Ti miért mentek vele netre? 😊
Egyenlõre csak egy játékom van hozzá: "Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity"
Ez annyira nem köt le, bár még csak az elején vagyok.
Tudtok esetleg játékokat ajánlani? 😊
A válaszaitokkal igazán sokat segítenétek! Elõre is köszönöm!
Capcom is the best!
Capcom is the best!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Poén lenne ha pont egy LITE verzión lenne két analóg 😊
PSN ID.: Beegabor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
3DS: Megéri most is belevágni, annyira nem régi, 2DSt is most adták ki, XL se olyan régi, és sok jó játék van rá, és folyamatosan jönnek.
WiiU helyett szerintem vegyél 3DS-t +Wii-t.(Wii nagyon olcsó használtan, és nagyon sok jó játék van rá)
az egyik az ouya, amit úgy tûnik, kifejezetten ilyen casualkodásra találtak ki, viszont az android és a projekt nem teljesen biztos lábakon álló jövõje elbizonytalanít. továbbá az sem túl megnyugtató, hogy az androidos game-k egy kvarcjátékkal egyenértékûek nagyrészt. ennyire azért nem akarok kazuár lenni. 35 körül lehet beszerezni.
a másik a 3ds, amit már 25 körül lehet kapni, akár játékkal is és ahogy nézem még mindig pörögnek rá a jobbnál jobb játékok. azt azonban látom, hogy 3 éves géprõl beszélünk, így nem tudom, megéri-e most belevágni a dologba.
és végül a topic témáját szolgáltató konzol az utolsó jelölt. az indulás és a folytatás sem volt zökkenõmentes, de alapvetõen nagyon szimpatikus a nintendo mint brand és a konzol is tetszik. játékok tekintetében elég szarul áll a szénája, de a nintendora jellemzõek a nagyobb lélegzetvételû címek + az sem elképzelhetetlen, hogy itt is késõbb indul be a játéközön, mint 3ds-en. ezt 60ért láttam. igaz, játék nélkül
ti, mint a témában járatos emberek mit javasolnátok? természetesen ezek csak az én elképzeléseim, elfogadok bármilyen más ötletet vagy észrevételt. elõre is köszi szépen a tanácsokat.