Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

untoldot várom. kb annyi
Csibe001
Sziasztok, lesz mostansag valami jo megjelenes? Kicsit hanyagoltam a gepet mostanaban, pedig be kene fejezni Mario rpg-t meg megrendeltem mult heten Castlevania-t. 😊

Köszi.
Ocarina

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Még nem játszottam Zelda játékkal eddig. Kezdésnek melyiket javasoljátok: Ocarina Of Time vagy A Link Between Wolds?
mi van vele? 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kisgabo
animal crossing urak? hónapok óta senki (kapjátok be...)

tonyr
lájk (:

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

n000rbi
Sajnos egy darab van belõle, de egy ilyen famicom-os házú 3ds xl-t elviselnék😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

vk90
Miért nem tudok csatlakozni az eshopra? Vagyis eleinte tudtam, de létre kellett hozni ez a Nintendo Netword id izé és azóta nem tudok fellépni oda. Nem is nagyon érdekelne az egész, viszont van egy inygen mario 3d land kódom amit azért szeretnék felhasználni. Otthon wifirõl csatlakoztatom netre a 3ds-t. Ha valakinek van tippje az légyen szíves szóljon nekem.

Capcom is the best!

koccadam
Szia,

Sima 3DS-nél nem lett javítva semmi, a mostani darabok is ugyanúgy karcolják a fenti kijelzõt. Az XL-el lett fixálva a probléma.

Játékok nincsenek accounthoz kötve,legalábbis a dobozos játékok (annyi,hogy régiózárasak ugye.
Annyi van,ha veszel egy 3DS-t,és az illetõ nem reseteli factory defaultra a gépet,és netalántán még vett is eshopról játékot,akkor azt le tudod tölteni "ingyen".Ha vett,de resetelte az egész gépet akkor már nem tudod leszedni, és õ sem.( Õ maximum úgy,ha System Transferrel átvitte az egészet egy másik 3DS-be).

Most pár napja jött ki frissítés 3DS-re, és már van Nintendo Network ID, de ez még mindig nem az amire mindenki vár, mint ami xbox360-on vagy ps3-on van.Tehát a játékokat amit megveszel az eshopból, nem rendeli hozzá az accounthoz amivel használod. (Javítsatok,ha tévednék,de úgy tudom ez még nem tudja,csak összevonja a Wii U és a 3DS eshop árakat és Miiverse használatot engedélyez 3DS-en).

Aktiváló emailre nincs szükséged a fentiek miatt. Remélem érthetõ voltam.

Sheltem
Sziasztok

Megint gondolkodám 3ds vásárláson (pár castlevania játékot szereztem be ezért a 3ds vétel csúszott).

2 kérdés:
- Eleinte voltak olyan infók, hogy a sima 3dsnél (nem xl) összecsukva összeér a két képernyõ -> karc / sérülésveszélyes a téma.
ezt már fixálták? Vagy akármilyen 3dst veszek ezzel "számolnom" kell?
- Ha használtan veszem akkor el kell kérnem az accountot is igaz? Gondolom a játékok itt már accounthoz vannak kötve. Ebben az esetben a kapcsolódó kérdésem, hogy az aktiváló emailt át lehet írni? Tehát nem tudják megszívatni az embert?

Bocs ha hülyén fogalmaztam gondolom kivehetõ ami nem tiszte 😊

Köszi elõre is a választ.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nagyon köszönöm! 😊

Falabu
Monster Hunter 3
Super Mario 3D
Fire Emblem: Awekening
Zelda: Ocarine of Time
Zelda: Link between worlds
Pokemon X/Y
Bravely default

Így elsõre ennyi. 😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

koccadam
Vennék Kid Icarus Uprising játékok 😊 Akinek van légyszi írjon.

Fehercsoki
Akkor frissítsd ha biztos nem akarsz warezolni, mert már van 3ds játékokhoz is r4 kártya, de nyilván csak a régebbi FW-ken mûködik.

Köszi. Arra viszont még nem sikerült rájönnöm, hogyan kell az otthoni wifi hálózatra rákötni. Még annyi hogy nekem 5-ös firmwarem van rajta és hallottam hogy már van újabb. Lesz valami változás, ha frissítem neten keresztül? 😊

maffi
vkinek van esetleg eladó példánya ezek közül vmelyikbõl

pokémon x/y
super mario 3d land
animal crossing
fire emblem: awakening
zelda: time of ocarina
luigi's mansion 2
paper mario: sticker star
new super mario bros 2
mario tennis
heroes of ruins
kid icarus: uprising
resident evil: revelations

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Fehercsoki
Ha szereted a pokémont akkor Pokémon X/Y-t mindenképp érdemes beszerezni. Neten leginkább szociális funkciók mennek, meg persze multis játékok.

Sziasztok!

Most vettem egy 3DS-t és az lenne a kérdésem hogy: Ti használjátok-e netre kötve, és ha igen, akkor mik az elõnyei? Mármint személy szerint Ti miért mentek vele netre? 😊

Egyenlõre csak egy játékom van hozzá: "Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity"

Ez annyira nem köt le, bár még csak az elején vagyok.

Tudtok esetleg játékokat ajánlani? 😊

A válaszaitokkal igazán sokat segítenétek! Elõre is köszönöm!

vk90
Szupi, unokatesómnak akarok venni karácsonyra egy 3ds-t, akkor lesz neki két játék hozzá. A másik valszeg az új Zelda lesz. Valaki próbálta már azt közületek?

Capcom is the best!

kisgabo
nekem már le is jött. mázli, hogy eddig se a gépet se az animal crossingot nem regisztráltam, igy egy potyajáték jött, nem is rossz. 😊

koccadam
Igen, UK regisztrációt használnak legtöbben itthon,ott meg megy.

Fehercsoki
Mivel netes cucc így szerintem igen.

vk90
Fehercsoki
Nem tudom, itt írták nem rég.

maffi
akkor egyértelmûen a media marktos verzió a nyerõ. melyik mediaban láttad az akciót? rohanok is holnap ha tényleg ennyi

Fehercsoki
Ha az egyik játékot odaadja még a 38k-ért akkor megéri, mert amúgy media marktban 45k-ért van mario packos XL.

maffi

Fehercsoki
Igen, fõleg hogy régiózáras, azaz csak amerikai játékokkal tudnál játszani.(ha közben a régiózárat levették akkor nyugodtan javítsatok ki)

maffi
és ha amerikában lett vásárolva a cucc az bekavarhat?

Fehercsoki
Nem hiszem, hogy szoftveres baja lehetne, meg egyébként is van factory reset.

maffi
ha használtan veszem a gépet milyen hátrányok érhetnek? nem mûködési hibákra gondolok, hanem szoftveres dolgokra. vett vki itt használtan gépet és ha igen, mik a tapasztalatai vele?

Nintendo 2DS-t fogott már valaki kézben? Érdekelne mennyire kényelmes?
zola2000
50ezer forintos gépbe simán.

A

Fehercsoki
Mennék is venni egyet!😄

TDC Geronimo
Oled? Nintendonál ilyen tech? esélytelen 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Ez mennyire lehet valódi?
Poén lenne ha pont egy LITE verzión lenne két analóg 😊

PSN ID.: Beegabor

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

tonyr
Valakinek eladó Paper Mario Sticker Star, vagy Mario & Luigi: Dream Team ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Melyik az a kettõ?
én két játék miatt tervezem
Végül beruháztam egy 3DS XL-re Super Mario 3D Land játékkal. Eddig remek!
Fehercsoki
Az nagyon jó ár!

xAttilax
Pólusban Media Marktban a 3DS XL Mario Kart pack 45K, szerintem az annyira nem rossz vétel.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

2DS az nem érdekel,sima 3DS vagy XL csak.
Fehercsoki
OUYA-t NE, annyit tud mint egy telefon, csak van hozzá egy kontroller, és egyébként semmi érdekes játék nincs rá, kb flash játék szintû cuccok vannak rá.

3DS: Megéri most is belevágni, annyira nem régi, 2DSt is most adták ki, XL se olyan régi, és sok jó játék van rá, és folyamatosan jönnek.

WiiU helyett szerintem vegyél 3DS-t +Wii-t.(Wii nagyon olcsó használtan, és nagyon sok jó játék van rá)

maffi
a 3. pontban a wii u-ra gondoltam amúgy.

maffi
sziasztok. mostanában gondolkodom új konzolon. lehet handheld vagy nagygép is. alapvetõen olcsóbb árkategóriában gondolkodom. mivel a komolyabb gaminget pc-n intézem, ezért egy xbox one vagy ps4 felesleges lenne (ahogy anno a 360at sem használtam ki), így kötöttem ki a 3 lehetséges alternatívánál.

az egyik az ouya, amit úgy tûnik, kifejezetten ilyen casualkodásra találtak ki, viszont az android és a projekt nem teljesen biztos lábakon álló jövõje elbizonytalanít. továbbá az sem túl megnyugtató, hogy az androidos game-k egy kvarcjátékkal egyenértékûek nagyrészt. ennyire azért nem akarok kazuár lenni. 35 körül lehet beszerezni.

a másik a 3ds, amit már 25 körül lehet kapni, akár játékkal is és ahogy nézem még mindig pörögnek rá a jobbnál jobb játékok. azt azonban látom, hogy 3 éves géprõl beszélünk, így nem tudom, megéri-e most belevágni a dologba.

és végül a topic témáját szolgáltató konzol az utolsó jelölt. az indulás és a folytatás sem volt zökkenõmentes, de alapvetõen nagyon szimpatikus a nintendo mint brand és a konzol is tetszik. játékok tekintetében elég szarul áll a szénája, de a nintendora jellemzõek a nagyobb lélegzetvételû címek + az sem elképzelhetetlen, hogy itt is késõbb indul be a játéközön, mint 3ds-en. ezt 60ért láttam. igaz, játék nélkül

ti, mint a témában járatos emberek mit javasolnátok? természetesen ezek csak az én elképzeléseim, elfogadok bármilyen más ötletet vagy észrevételt. elõre is köszi szépen a tanácsokat.

Fehercsoki
Volt egy bolt ahol 34k volt újan a 3DS, viszont már õk sem árulják a 3DSt, inkább a 2DS-t 38k-ért=/ Amúgy 38k a legolcsóbb helyen is a 3DS, egyébként szerintem mind1 hol veszed.