Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újonnan szeretném,hol érdemes/legolcsóbb?
tipikus parasztországi megoldás. eltüntetik a 3ds t és tolják azonos áron a 2ds t.
haszon...
ki kell menni ausztriába.
haszon...
ki kell menni ausztriába.
Na ez már tényleg sok nekem... Progame.hu-n már a 2ds a drágább <#whatever>#whatever>
Capcom is the best!
Ha újan veszed akkor a plusz 10kt megéri az XL, viszont használtan szinte új és garis 3DSt kapsz 25k körül is, úgy viszont az jobban megéri.
hello melyik éri meg jobban a 3DS vagy a 3DS XL?
tudom off, de gateway kártyában otthon van valaki?
Mennyi volt ott? Amúgy én naívan hiszek abban, hogy lesz valami korrigálás karácsonyig.
Capcom is the best!
Úgy látom ezzel a 2DSel pl a monster huntert el is lehet felejteni, CCP biztos nem lesz ehhez, és mivel az alsó kijelzõn van a kameraforgatás, ezért nem lehet azt jól irányítani, túl távol van az érintõkijelzõ a gomboktól.
A
Az... de azért erre mégsem számítottam, hisz azzal menõztek, hogy a 3ds majdnem 200 dolláros áráról közel 100-as árra le tudnak menni.
Capcom is the best!
Én már az elsõ 2DS hír után amikor kirakták a boltok a webshopjaikba beírtam ide, hogy mire lehet a magyar boltoktól számítani. Elég szomorú, hogy ilyen pofátlanságot meg mernek csinálni=/
Természetesen komolyan gondolják, sok helyen már alapból nem árulnak 3DSt csak 2DST meg XL-t, mert így aki eddig 3DSt vett volna az ugyanannyiért vesz egy szarabb gépet, viszont õk olcsóbban szerzik be = nagyobb nyereség.
Ez mi akar lenni, hogy 1000 ft a különbség a két gép között, ezt õk sem gondolják komolyan? <#conf>#conf>
Capcom is the best!
Láttam, hogy már az európai régióban is vannak font és euro alapú Nintendo eshop kártyák. Lehet ezeket magyarországról is használni pl. Zen Pinball megvételére?
egy nagyon nagy köszönet koryne fórumtársnak a AC kódért! önzetlenül ingyen adta! szóval igazi korrekt srác!
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Hello mindenki!
Még mindig megvan az ingyenes New Leaf kódom. Ha valaki most vesz / vett XL-t és még nincs meg neki a játék, az szóljon! (csak 1 van, szóval az 1. jelentkezõ viszi)
Még mindig megvan az ingyenes New Leaf kódom. Ha valaki most vesz / vett XL-t és még nincs meg neki a játék, az szóljon! (csak 1 van, szóval az 1. jelentkezõ viszi)
Xbox Live gamertag: kilencnad
"és így se nagyon fogy a 3DS..."
érdekes úgy tudom, hogy amerikában, japánban és nyugat európában is a legjobban fogyó konzol a 3ds ... gondolom mostanában azért mert a nagykonzol ügyben a nextgent várják már a népek. (tudom, Magyarország más tészta)
érdekes úgy tudom, hogy amerikában, japánban és nyugat európában is a legjobban fogyó konzol a 3ds ... gondolom mostanában azért mert a nagykonzol ügyben a nextgent várják már a népek. (tudom, Magyarország más tészta)
A
tudom, hogy nem hirdetõ oldal, de pont szó volt a 25K 3DS-rõl, szóval ha valakit érdekkel: http://hardverapro.hu/apro/nintendo_3ds_white__wheel_5_honap_garancia_csere_on
Nem pártoltam el csak jött a nagyobb XL 😄
Nem pártoltam el csak jött a nagyobb XL 😄
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Mostanra elég sok klasszikus Nintendo játék megkapta a 3DS verzióját, folytatását. Advance Wars-ról eddig semmi hír?
egyszer volt budán kutyavásár. ha 1szer ingyen osztogatták volna, utána mindig ingyen kéne?
sajna ára van. 😊
sajna ára van. 😊
Én nem tudom ti hol nézelõdtök,de szerintem apródon keresõbe beírod "Nintendo 3ds" legalább 2-3 találatot kiad 25 ezerre,vagy az alá.Nem ÚJ,de újszerû gépeket adnak ennyiért soxor,de ha itt nincs most,máshol mindig van.37ért Qrva sok szerintem,még ha új akkor is 😄D
miért nem jó 37k ért a fehér 3ds? a prohardveren 2 hete vadiujat adtak 25k ért... megvettem volna ha nem lenne.
emugy nekem a 3d funkció nem hiányzik, viszont a ds hez képest kapott plusz felbontás.. egy élmény.
szóval a 2ds is oké cucc lesz, ha olcsón tolják.
emugy nekem a 3d funkció nem hiányzik, viszont a ds hez képest kapott plusz felbontás.. egy élmény.
szóval a 2ds is oké cucc lesz, ha olcsón tolják.
Eddigi infók alapján Star Fox, Fire Emblem, Luigi's Mansion lehetnek az elsõ játékok.
Mivel nem sürgõs, megvárom az elsõ véleményeket a 2DS-rõl a megjelenés után. Nálam nagy szerepe lesz, hogy melyikkel kényelmesebb játszani, melyik áll kézre leginkább.
Nagyon köszi és jó játékot!<#wave>#wave>
Nekem jelenleg DS Lite van, a DSi kimaradt. Ezért hirtelen nem is tudom, lejátszik a DSi és a 3DS videó és audiófile-t?
Amúgy ha van rá pénzed akkor szerintem XLt vegyél, biztos jobb nagyobb kijelzõn játszani, habár ha sokat akarod hordozni akkor ez nem éppen elõny. Én 50k-t biztos nem adnék 3DS-ért, egyelõre nem találtam túl sok játékot ami érdekelne.
XL-rõl jobbakat olvastam, de az emberek szeretik azt beállítani jobbnak amit õk választottak, szóval passz.
Köszi a választ!<#smile>#smile>
Egyébként normál 3DS-n vagy az XL-n kényelmesebb a játék?
Egyébként normál 3DS-n vagy az XL-n kényelmesebb a játék?