130
-
#10 1db szmájli volt benne:) -
willcox #9 Ezért kapja a pénzét. Csodálod? -
WoodrowWilson #8 Remek, remélem itt is 400+ hozzászóláson keresztül fogjátok sorolni, hogy miért szar az iPad (meg persze majd előjön a többi Apple termék is:)), és minden egyes negatív hozzászólásra jön Ulkesh, aki habzó szájjal, 48 ezer :D szmájlival fűszerezve fogja védeni hőn szeretett gyártóját. Előre röhögök az egészen:) -
willcox #7 Bértollnok. -
Ulkesh #6 "nem gepel sokat csak kattogtat, akkor neki jo lesz"
Egy tablet nem is regényírásra való.
"Ha valaki az itunes-on vasarol maganak zenet es filmeket akkor neki is. "
Miért is?
A saját filmjeimet és zenéimet is gond nélkül használom iPhone ugyanúgy mint esetleg iPad-on is.
"Ha valaki nem akar semmilyen im klienst hasznalni (pl. skype), akkor neki is jo. "
Miért is? IPhone-on a nap 24 órájában elérhető vagyok Skype-on és MSN-en, hála a Push Notifications-nek. Ez iPad-on is működik.
"Ha valaki szeretne havonta elofizetest fizetni a weboldalak megnezeseert, akkor pedig tokeletes valsztas"
Miért is?
Én max azokra a magazinokra fogok előfizetni, amik itthonról csak macerásan beszerezhetők, illetv a több ezer epub formátumba konvertált könyvemet olvasnám rajta.
"Sot meg fizetni is hajlandoak, barmiert amit penzert el lehet erni rajta, meg akkor is ha mas platformon ingyenes lenne."
Ami más platformon ingyen elérhető, az itt is.
" Fizetni egyszerubb mint gondolkodni"
Fikázni is egyszerűbb, ez látszik :D -
willcox #5 "A világ többi felhasználójának mindenesetre május végéig várniuk kell az új kedvencünkre." - LOL! Talán kedvencükre, nem? Mert sem nekem, sem sok másnak nem kedvence. -
kvp #4 Ha valaki flash es java nelkul szokott bongeszni es nem gepel sokat csak kattogtat, akkor neki jo lesz. Ha valaki az itunes-on vasarol maganak zenet es filmeket akkor neki is. Ha valaki nem akar semmilyen im klienst hasznalni (pl. skype), akkor neki is jo. Ha valaki szeretne havonta elofizetest fizetni a weboldalak megnezeseert, akkor pedig tokeletes valsztas. Ezen kivul megjelenit par ebook formatumot is, persze inkabb csak a fizetos valtozatokbol. Es jo mp3 lejatszonak is, bar ahhoz egy picit nagy hogy zsebre lehessen vagni.
Tulajdonkeppen a legtobb felhasznalonak azert kell mert tablet es ilyet meg nem lattak es nem is hallottak rola. Sot meg fizetni is hajlandoak, barmiert amit penzert el lehet erni rajta, meg akkor is ha mas platformon ingyenes lenne. Fizetni egyszerubb mint gondolkodni es pont erre epit az apple, nagyon is sikeresen. -
bigjoe #3 Szerintem legalább egy évet érdemes vàrni.
Nagyon kiforratlan ez a cucc. Én megvárom mire kijön a 2.0 hw a 3.0 -ás sw-vel.
És akkor majd talàn lehet használni valamire.
-
#2 Mondjuk az a vicces, hogy ennek a nagy USA-beli igénynek a nagy része pont hogy nemzetközi :D
Elég csak felnézni ebayre vagy vaterára, ha holnap akarnék venni egyet simán tudnék, még itthon is. Csomóan megveszik kint, aztán viszik haza eladni :D -
#1 Na, én aztán nem szeretek várni, no de pláne nem várnék ipadra... :D