Késik a világpiacon az iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
A srác bevallottan a csaló videót töltötte fel, egyszer elindította, majd kilépett, másodjára a cache-bõl már gyorsan betölt (direkt linkeltem egy videót, hogy ez hogy mûködik). Szegény a végsõkig szenvedett, hogy megpróbálja igazolni azt, ami az elejétõl tudott volt, hogy nem igaz.
A Kindle-s végsõ döfést csak annak szántam, hogy lássa, hogy nincs mit erõlködnie 200 könyvnyi adattal, reménytelen eset a Mobipockettel együtt.
A szánalom te vagy, hogy képtelen vagy megérteni valamit ami elõtted zajlik.
mekkora egy szánalom alak vagy te 😄
Alapból a Kindle-t használom OSX-en és az az ezer valahány könyv amivel a Mobi szenvedett csak egy mappa a közel 80-ból, amit a Kindle egy villanás alatt megnyit.
Csak hogy értsed, a teljes könyvtáram 79 ezer könyvbõl áll:
További jó szórakozást WinFan 😄
De ne fáraszd magad, ma már úgysem jövök erre, de azért köszi, hogy szórakoztattál, unalmas lett volna a délutáni meló, ha nem vagy. 😄
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Megmutattam, de hiába. Nincs értelme vitatkozni, mert mindig találsz valamit, amibe beleköthetsz...
Veled nem lehet érdemben vitatkozni...
Értem, szóval cache-bõl nálad pár másodperccel hamarabb betölt 240 könyvvel a Mobipocket, mint nálam 1250-el. Tényleg le a kalappal.
De vajon nem cache-bõl mennyi idõ alatt is tölt be?
Ha meg megnézed a videót, akkor láthatod, hogy iPhone-on induláskor le is ellenõrzi a könyveket és a borítókat is beolvassa, no meg ott sem 240 könyv van, hanem 1000 feletti.
Most végül is nem értem, hogy mit is akartál ezzel bebizonyítani..
c&c generals zero hour visszajátszás, és lineage 2 játszás egymás szaggatás nélkül, egy 2 magos athlon x2-vel 😄 hogy lehet ez??? hiszen a win nem tudja több magra elosztani a folyamatokat, és neki i7-el nemmegy ez 😄
Te beszélsz? Még egy nyamvadt videót sem vagy képes megosztani.
"Mondjuk közben azért az is eszembe jutott, hogy nem mindegy, hogy milyen e-book-ok vannak alárakva. Nálam rendesen elkészített, borítóval, ajánlással, rövid leírással stb. ellátott verziók vannak, amikkel van mit elszöszölnie, gondolom, ha simán csak lefordítasz egy doc fájlt a Publisherrel, akkor azzal nem foglalkozik annyit."
A borítok nem verték ki a szemedet...tudtam, ha feltöltök egy videót, akkor valami hülyeséget kitalálsz...cache-bõl indítva ennyi idõ, nálad a 3x annyi, nem tudok mit hozzá fûzni.
De tényleg befejezem veled, mert sajnos a saját két szemednek nem hiszel...
Ez van öcsém, tényleg szánalom vagy...
Nem egészen értem, hogy ezzel mire is akartál kilyukadni..
Legalábbis tanulj meg videót feltölteni...
Nesze: http://www.dailymotion.com/video/xczslm_mobipocket-2_tech
Itt látszik, hogy frissen indítva mennyit szarakodik, majd másodjára indítva 3-4 másodperc alatt behozza cache-bõl (ezért írtam, hogy látszódjon, hogy elõtte még nem lett elindítva, mert anélkül hiteltelen a videó).
Mondjuk közben azért az is eszembe jutott, hogy nem mindegy, hogy milyen e-book-ok vannak alárakva. Nálam rendesen elkészített, borítóval, ajánlással, rövid leírással stb. ellátott verziók vannak, amikkel van mit elszöszölnie, gondolom, ha simán csak lefordítasz egy doc fájlt a Publisherrel, akkor azzal nem foglalkozik annyit.
A géprõl meg elég ennyi?
"cache-bõl nálam is 5 másodperc alatt nyílik 😄" remélem van stoppered, ez nem 5 másodperc alatt nyílik cachebõl, gond van azzal a géppel, nem is kicsi...
Ja felraktam a pdaból indítást, ez meg az iphone-t veri, nem kicsit, pedig 6 éves már szegényke, win mobil 5 fut rajta...
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Én nem veszek iPad-et amíg nem látom értelmét. Pont.
Olyan videót kapsz, amilyent te is mutattál.
hát igen van akinek a kapálás is komoly agymunka 😄
Várom a videódat 😉
"át igen, Windows alatt egy program elindítása is komoly feladat és szakértelmet kíván, látszik milyen felhasználóbarát"
ööö most akkor te még életedben nem láttál Wint csak fényképrõl? Bár állítólag nagy guru vagy Win-ben, és OSX-ben, de egy mobipocket megfekteti az I7-es procidat. Diploma nélkül is látható, hogy valami nincs rendjén ott valami, de tartasz ostobának mindenkit...
"ojan" Meg ezt
Így kell írni te ostoba "sokkal több mint mindent" ezt meg így "olyan"
Valóban nincs Iphone-om, de saját akaratomból nincs, bár ha nálad azt jelenti, hogy csoró, akkor az vagyok...de ha ekkora észhez van kötve egy Apple termék, örülök, hogy nem tartozók oda...
Hát igen, Windows alatt egy program elindítása is komoly feladat és szakértelmet kíván, látszik milyen felhasználóbarát és egyszerû rendszer 😄
Te, én tényleg nagyon jól mulatok rajtad, ahogy erõlködsz 😄)
Mindjárt utána túrok a webkamerámmal, hogy tudok videót felvenni...
Meg buta is, és nyelvtanból egyes, apád inkább iskolába járatna, nem Apple gépet kéne, hogy vegyen neked...
Nem tudom lehet az én 2 magosom jobb, mint a te i7-esed, vagy tényleg felmerül a hozzá nem értésed...
A személyeskedést te kezdted, azzal, hogy állításaimat hazugnak nevezeted.
Ami nem nagyon mozgat, hisz látszik mennyire értesz a géphez, ha egy i7-esen nem tudod elindítani a mobopocketet csak nyögvenyelõsen, hogy tudnál te bármit állítani egy xp-n vagy egy vistán, vagy win7-en, hogy jó legyen.
Amúgy a google a barátod, és nagyon sok kérdésre válaszol neked, és környezetednek is, ha hülyék vagytok, hozzá.
Ja örülnék neki, ha nem mondatokat ragadnál ki, meg pár szót, hanem az egész reagálnál, nem bírom az olyan embereket, akik csak azt hallják meg amit akarnak.
Magamat nem teszem nevetségessé, hiszen folyamatosan ellened írkálnak a tagok, és nem melletted.
Ebbõl jön a következtetés, hogy te vagy itt a legokosabb, és mindenki más hülye, vagy itt normális mindenki, és te vagy a hülye? Szerintem az utolsó megállapítás a helyes...
"Tudod a saját cdimet is eaccal rippelem"
Ja persze…
Személyeskedni, meg mosakodni azt tudsz, értelmesen érvelni, azt nem..
Gondolom az Intel azért csinálta meg a Turbo Boost-ot, mert a Windows olyan szuperül el tudja osztani a feladatokat a magok között és nem azért, mert erre nem képes és inkább annál az egy jobban kihasznált magnál emelje meg az órajelet evvel is több teljesítményt kihozva. De hát ismét én nem értek hozzá, meg ezek szerint az Inteles mérnökök is félre lettek tájékoztatva 😄