Crysis 2 részletek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tavaly vettem vgat és kb. 15 eFt-al költöttem többet, hogy játékra is alkalmas legyen. Gyakorlatilag az összes multiplatform stuff élesebb textúrákkal, szebb effektekkel, nagyobb zFar clipp-pinggel rendelkezik. Jelenleg meglehetõs luxusnak tartom bármilyen konzol-ba való beruházást. Fõleg, hogy az idõ nagy részében ott porosodna a polcon az XY GFlops, mert játékon kívül gyakorlatilag minden másra alkalmatlan. (Pazarlás imgo.)
(A tesco-gazdaságos X360-al, meg várni a DVD-rõl töltésre...)
jah. inkább ez a túlzás, már ne is haragudj. 60 körül kezdõdnek az igazán jó vga-k szvsz.

haha, vegyél 20ért videókártyát és majd a te állad esik le amikor nem megy majd rajta a Crysis 2 élvezhetõ=(full-hd módban teljes felbontással, maximális élsimítással ésatöbbi) :D muhahahahaha
IMYke2.0.0.0
Ez tényleg túlzás volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Te holsz él ember? 60e-ért egy videokártya? Olyat csak fanatikus vesz, vagy aki komoly grafikai számításokkal akar dolgozni..., 20-tól felfele már olyan videókártyákat kapsz, hogy leesik az állad..
vagy esetleg nem elégszik meg a bekapcs-játszik-kikapcs felálással. és nem csak crysis van a világon, nem kell azt hinni, hogy aki pc-t vesz és adott esetben konzol-ellenes beállítottságú, az egybõl milliomos és crysis-buzi is :)

Konzol-PC témához csak annyit, hogy amig egy xbox már 40e forintért elvhihetõ, addig csak egy normális videokátya 60e... és pontosan ugyanolyan szórakoztató, látványos konzolon is(max nincs rajta 8* szürõ). Aki csoró konzolozik(mint én), akinek sok pénze van az számitógépen Crysisozik. Ennyi.

hiftu
Hagyjad. Hallott valamit, hogy most mindenki Ghz-ket mond a számok után.
Ezt alkalmazza. Gondolom a boltban 1Ghz Kenyer és tejet kér...

1400 Ghz? Ghz, mint Gigaherz ?:D látom tisztában vagy a mértékegységekkel....
A mac meg egy pc átcímkézve, 2x annyiért sík hülyéknek, ha már okoskodsz :)

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

Amit mostanság kiadnak pc-re azok közül nem sokat neveznék játéknak. Hiába DX11, mindegyik szenved vele. Igaz, hogy a PC-t lehet fejleszteni, de elég erõsen kell is, hogy játszhass legalábbolyan szinten, mint egy boxos...
Xbox 360 kártyája az alapja a DX10-nek, hogy miért nem használják a fene se tudja...
PS3 csak egy 256 megás kártyát tartalmaz, de az 1400 Ghz-es ha jól tudom szóval kb. egyforma boxéval, mert az 520-es kártya 700 ghz-en ketyeg...
Átlag pc 2 mag 512 megás kártya...
Box 3 magos Xeon proci 512 megás kártya, PS3 7 magos proci ebbõl 6 van játékra 256 megás kártya.
Szóval akárhogy nézem még mindig picit az átlag pc felett van...persze kevesebbért...és ezt egyszer kell megvenni...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

Crytek szerint a box verza a legszarabb.<#nyes><#nyes>

#6 "Ergó, a konzol a csórók és a kevésbé grafikabuzik játékszere."

inkább hardkóór gémereké <#beka2><#wave>

RoyalPredator
A konzol egy erõs PC, durván lekorlátozva.
A PC fejleszthetõ, míg a konzol nem.
A fejlesztésnek csak a pénz, és a technika szab határt.
A PCvel mindíg a legkorszerûbb technológiával játszhatunk, míg a konzoloknál a tervezésnél megszabott konfiguráció áll csak rendelkezésre, de ehez szabva kapjuk a játékokat.

Ergó, a konzol a csórók és a kevésbé grafikabuzik játékszere.

De hogy a francba customizálhatjuk a nanosuitokat?:D bematricázzuk, v mi?

Mac 4 Ever.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

"a Crynet biztonsági erõi nem is annyira gonoszak"
ez most mi, lemaradtam valamirõl az elsõ részben?
Egyikben sincs annyi lehetõség mint a PC-ben, tehát PC-re már rég óta sokkal szebb grafikát lehet csinálni ha valaki veszi a fáradságot (mostanában sajnos ritka).
Amúgy meg a PS3-nak gyengébb a grafikus magja mint az X360-nak, úgyhogy valószinû ott lesz a legcsúfabb változat a játékból.

Magnum PI
Amikor kijött x360 még lehet erõsebb volt.

Valamire kell, hogy verjék magukat. :D PS3 még esetleg tud szebbet produkálni, mint egy PC, de az is csak adott felbontáson (fullHD), amin egy PC simán túl tud lépni (hogy a sokmonitoros3Ds, sztem amúgy egyelõre haszontalan megoldásokat ne is említsem)...
"Ráadásul ez az X360 verzióra igaz, hiszen New Yorkban a konzolos változatot állították ki és a Crytek szerint a PC-s változat még ennél is jobban néz ki"Csak azt nem értem hogy akkor mire verik magukat a konzolosok hogy a pc-nél erõssebb a consol.Lehet szidni ezért engem.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

← ElőzőOldal 2 / 2