World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész este ezzel trollkodtam, csupa vörös csapatok (mind2 oldal), 7,85 töltési idő ...
Azt hiszem ezzel fogom teljesíteni ezt a küldetést 😄 Majd jó időre elfelejtem, hogy a garázsban található arti is 😄D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem új Trianon lesz itt addigra, hanem valami poszt-apokaliptikus, egymás torkát egy félig teli kutyakonzervért átvágó világ. A mostani kiskirályok és a biológiai utódaik meg szépen ráteszik a mancsukat az összes helyi erőforrásra. Lesznek védett zónák, magánhadseregek, mint egy sci-fiben.
Amúgy hi, rég jártam erre.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2016.09.06. 23:27:04
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyedül maradtam 4 ellen,persze a csata elején rommá lőtték az ágyúmat,de a random most velem volt<#eplus2>#eplus2>
Igaz ha egyszerre jönnek akkor végem,de szerencsére szanaszéjjel voltak.<#gun>#gun>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az At8 ra el kellett szórnom pár goldot<#beka3>#beka3>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.06. 21:31:55
Le vagyok tiltva a kávéról,és stikában sok energia italt ittam,ettű csintalan kedvemben vagyok.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.06. 20:35:27
Körbe a Kis-Antant, merre nyithattunk volna? Csak a németek felé, akiknél meghallgatásra találtak a revizionista elképzeléseink. A 30-as években más a revizionális politikán kívül más nem létezhetett Túl fájó pont volt még akkor Trianon.
Horty megosztó személyiség. Pro és kontra. Tény, hogy egész 1941-ig ki tudta lavírozni az országot a Németek sodorvonalából, de aztán nem volt visszaút, fel kelett rúgni a megnemtámadási szerződést Jugoszláviával.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.06. 18:37:27
Magyar minor ágnak meg nincs értelme (komolyan), felesleges egy ilyen online játékba sok kis minor ág (román, magyar, spanyol és egyéb).
Mindet prémiumba, fő nemzetekhez bebigyesztve, oszt kész. Románt és spanyolt a francia ágba, magyart a németbe. és satöbbi. Mindegyiknél külön legénységi neveket kell megírni és külön egyenruhás figurákat kell megrajzolni, valamint a kisebb tankgyártó népeknek a felségjelzéseit is be kell hozni.
Ha Rudynál és a Konvoj mód páncélgépkocsijánál ez működött akkor ez esetben miért ne?
Így nem kell fölöslegesen programozni, nem kell bonyolítani a játékot.
Majd ha lesz magyar tank ág esetleg,meg így hülyeség hogy nincs semmi csak üres pálya,mondjuk ha lenne benne egy olyan mód hogy NPC-ket is betennék az vicces lenne,jó hecc lenne a nyilasok kifüstölése lángszóróval.<#vigyor>#vigyor>
Be tehetnénk a lángszórós csörcsillt,ki tud több szálasi szutykot megégetni pest utcáin 1 perc alatt.<#fogmosas>#fogmosas>
De amíg nincsenek NPC-k nem látom mi érdekes lenne ha mondjuk kiskunmajsán harcolnánk.
Át nevezzük prokhorovkát mondjuk tiszakécskére oszt kész.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy alapmodelleket tartalmazó térképszerkesztőt teszt csata móddal kiadhatnának azért a Wg-sek.
Budapest ostroma 1944-1945
Budapest ostromának előzményei.
A II. világháború befejező szakaszában került sor a Budapest ostromára 1944-1945, mely a magyarországi hadműveletek egyik legjelentősebb összecsapása volt. A létszámbeli fölényben lévő Vörös Hadsereg a Sztálingrádi csatát követően fokozatosan szorította vissza a német és velük szövetséges csapatokat, kezdetben csak lépésről lépésre. Majd 1943-ban végleg átvéve a kezdeményezést a németektől egyre gyorsuló ütemben. 1944-ben Románia kiugrásával egyrészt a német Dél Hadseregcsoport egységei válságos helyzetbe kerültek (korábbi szövetségeseik ellenük fordultak), másrészt a szovjetek előtt megnyílt az út Románián keresztül Magyarország felé, akikhez immár a románok is csatlakoztak gyors átállásukat követően. http://budapest-ostroma.hu/ http://epa.oszk.hu/00000/00003/00023/ungvary_szg.html Második Sztálingrád.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.09.06. 14:49:31
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Hát volt pár érdekes köre<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy csak én érzem így, de valahogy súlyos aránytalanságok vannak T6-7-8 HT-ok között. Itt arra gondolok, hogy egy T6-os T-150 röhögve belövi az IS-t akárhol, míg az IS még arranyal sem a T8-as IS3-at, nem is beszélve a T9-es dögökről.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.06. 12:43:08
Lakevillen középen dekkoltam bokorban és spotoltam a túlparton meg városban a népet,erre látom hogy egy vidióta skorpió full gázzal jön az úton,észre sem vett,szemből szarrá lőttem.
Később a tó másik oldalán megláttam RHM-et és őt is kilőttem,egyébként egy O-Ho is kipróbált lőni,de párszor mellém lőtt egyszer pattant a tornyomról egyszer meg 200 valamennyit sikerült belém lőni.
Azonban még most sem fogom fel, hogy lehet valaki 20 ezer csatánál 44-45%-os 0,3-0,4 sebzési és kilövési rátával.
De sokszor az éremnek van másik oldala. Ezek a játékosok kiváló eledelek a jobb játékosoknak, jobb őket írtani, mint a kék-lila játékosokat.
De alsó szinteken a kevés hp is okozhat idegességet.T7-es hp-jából 2,5-3 t5-ös is kijön, míg egy t10-esből 2-2,5.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
M44 arty missióhoz betettem a kaját és azóta csak mellé lő a tankoknak....
Nekem ne mondja senki azt, hogy nem handycap... Ilyen nincs hogy emelsz 10% a legénység képességeken és szarabb lesz....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.