World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Tegnap nekiálltam az 50 killes küldetésnek, duplázgatom a tankokat és elérek az T5ös francia prém artihoz ....
Egész este ezzel trollkodtam, csupa vörös csapatok (mind2 oldal), 7,85 töltési idő ...
Azt hiszem ezzel fogom teljesíteni ezt a küldetést 😄 Majd jó időre elfelejtem, hogy a garázsban található arti is 😄D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

HTS s3rg1nh00
"volt"
a kérdés,hogy mikor?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hát nem tudom,a tied biztos jobb volt.Ma voltam épp elszenvedője a következőnek.Én t-28 proto az ellen IS.Szemből meglövöm semmi erre ő célzás nélkül lazán átpisil az alaplőszerével.Az enyém nem így működött egy ótvar szar volt már az is ünnep volt ha odalőtt ahová céloztam,az átütés,ha engedte már csak hab volt a tortán.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem lesz itt Mad Max / Az út (2009) világa. Amíg normális kezekben és nem iszlám vagy más őrült szektás kezében van az atomfegyver, addig béke van. Felmelegedés is ebben az interglaciálisban csak egy ideig lesz, utánna újra beköszönt a jégkorszak újabb 80-150 ezer éves glaciális időszaka. Az előző Würm glaciális is jó sokáig tartott.

angelus1991ster.blogspot.hu

90-140 év? Jelen állás szerint arra sem mernék fogadni, hogy az emberiség fajként átvészeli ezt az évszázadot, nemhogy a magyarság. A Kárpád-medence ráadásul kétszer gyorsabban melegszik a világátlagnál, mert nincs tenger, ami nyáron hűtsön. Itt 100 éven belül kicserélődhet a teljes növényzet és az állatvilág, és nem az előnyére. De ennél sokkal hamarabb összeomlik majd az államszervezet és a helyi társadalom, mert abszolút nulla a felkészültségünk a közelgő környezeti változásokra. És még ilyen helyen szaporodni kéne?

Nem új Trianon lesz itt addigra, hanem valami poszt-apokaliptikus, egymás torkát egy félig teli kutyakonzervért átvágó világ. A mostani kiskirályok és a biológiai utódaik meg szépen ráteszik a mancsukat az összes helyi erőforrásra. Lesznek védett zónák, magánhadseregek, mint egy sci-fiben.

Amúgy hi, rég jártam erre.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2016.09.06. 23:27:04

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem piros, nem is 1k csatás. Érthetetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sosem értem miért jó ez. Gondolom vérvörös volt a 3 sutyerák proli troll.

A44 behoz két tier 2-es gépet t9-ben. Gondolom ezek kilövéséért nem jár bünti. Csak az egyiket vállaltam. <#crazya>
Valamit rosszul csináltam, mert számomra az IS volt az egyik legdominánsabb T7 tank, pedig goldot sem használok.

joe662
A mai sok borzalmas csata után volt végre egy izgalmas,is<#hehe>
Egyedül maradtam 4 ellen,persze a csata elején rommá lőtték az ágyúmat,de a random most velem volt<#eplus2>
Igaz ha egyszerre jönnek akkor végem,de szerencsére szanaszéjjel voltak.<#gun>

Az At8 ra el kellett szórnom pár goldot<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezzel a trianon szarsággal úgy vagyok, hogy ez egy megoldható, visszacsinálható dolog. Mi kellene hozzá: erős és az anyaországban és elszakított területek magyarlakta területein szaporodni képes el nem putrisodó magyarság. 100-150 év múlva egy 25-30 milliós erős magyar népet lehetne kovácsolni, amely azonos szinten lehetne minden téren egy Hollandiával vagy Finnországgal, nem pedig egy Azerbajdzsánnal. Ez jelenleg nincsen. Úgy néz ki, hogy egy második 90-140 év múlva bekövetkezhető trianon van készülőben, ha a magyarság továbbra is elvándorol és nem szaporodik a Kárpát-medencében. Nagy kérdés a 21-22.században az lesz, hogy akarunk-e ezzel a dologgal foglalkozni még, hogy magyarság? jelent ez még valamit? vagy folytatjuk ezt a főleg "rendszerváltozás" óta zajló öngyarmatosítást a világpolgárosdiság szánalmas maszkja mögött.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.06. 21:31:55

<#nyes><#buck>
Le vagyok tiltva a kávéról,és stikában sok energia italt ittam,ettű csintalan kedvemben vagyok.<#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.06. 20:35:27

Remélem, hogy ironizálsz.
Kényszerpályán voltunk.

Körbe a Kis-Antant, merre nyithattunk volna? Csak a németek felé, akiknél meghallgatásra találtak a revizionista elképzeléseink. A 30-as években más a revizionális politikán kívül más nem létezhetett Túl fájó pont volt még akkor Trianon.

Horty megosztó személyiség. Pro és kontra. Tény, hogy egész 1941-ig ki tudta lavírozni az országot a Németek sodorvonalából, de aztán nem volt visszaút, fel kelett rúgni a megnemtámadási szerződést Jugoszláviával.
Szar ügy,de csak azt kapták amit megérdemeltek.Olcsón megúszták.<#rolleyes>

ROMOTO
Jah, a megégett emberek 100 ával álltak nyakig a vízben az Elbában mert egyébb égési seb elleni szer nem volt elérhető, amíg volt bennük szusz...
Te én fű felett szoktam sakkozni,félteném a készletem a fű alá tenni.<#vigyor>

McFrost
Miért, mi "rosszat" tettünk? Nem értem? A trianon előtti határokat akarta Horty vissza állítani, ezt sakkozta fű alatt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez milyen járgány? Valami új prém?

Nem az amerikaiak piszok beszari bunkók voltak,nem mertek atomot dobni drezdára mert közel voltak a ruszkik,így csak gyújtóbombát dobtak.<#rinya>

ROMOTO
AMX M4 mle. 49 Liberté
ROMOTO
Angol, amcsi szőnyegbombázás polgári célpontokra, gyujtóbombák, atom az nem szégyenteljes?
Tom.És a ruszkikat se felejtsd ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.06. 18:37:27

Németek és japánok is bennt vannak, aztán ők még szégyenteljesebbek voltak.

Lunki88
Ezt légy szíves ne itt fejtsd ki, mert csak flamet fog generálni.
Egyébként sem értem mi a fenének kell a magyarokat erőltetni a játékban,a második világháborús szereplésünkön nem sok reklámozni való van,szégyenteljes és mocskos volt a magyar hadsereg legtöbb megmozdulása.Jó érzésű és tisztességes magyar inkább megszökött a katonaságból minthogy harcolt volna.

Ez így igaz. Magyarországi csataterek neveivel ellátott pályáknak csak PvE módban lenne értelmük.
Magyar minor ágnak meg nincs értelme (komolyan), felesleges egy ilyen online játékba sok kis minor ág (román, magyar, spanyol és egyéb).
Mindet prémiumba, fő nemzetekhez bebigyesztve, oszt kész. Románt és spanyolt a francia ágba, magyart a németbe. és satöbbi. Mindegyiknél külön legénységi neveket kell megírni és külön egyenruhás figurákat kell megrajzolni, valamint a kisebb tankgyártó népeknek a felségjelzéseit is be kell hozni.
Ha Rudynál és a Konvoj mód páncélgépkocsijánál ez működött akkor ez esetben miért ne?

Így nem kell fölöslegesen programozni, nem kell bonyolítani a játékot.

Csak példa volt.Birom kiskunmajsát,fasza az intenzív osztály a kórházban. XD

Mi bajod van Kiskunmajsával? Ott szoktam nyaralni, jó hely.

Magyar vonatkozást a WoT-ban?Mi a fenének?
Majd ha lesz magyar tank ág esetleg,meg így hülyeség hogy nincs semmi csak üres pálya,mondjuk ha lenne benne egy olyan mód hogy NPC-ket is betennék az vicces lenne,jó hecc lenne a nyilasok kifüstölése lángszóróval.<#vigyor>
Be tehetnénk a lángszórós csörcsillt,ki tud több szálasi szutykot megégetni pest utcáin 1 perc alatt.<#fogmosas>
De amíg nincsenek NPC-k nem látom mi érdekes lenne ha mondjuk kiskunmajsán harcolnánk.
Át nevezzük prokhorovkát mondjuk tiszakécskére oszt kész.

joe662
Azok igen<#eplus2> És csak 124embert kellett tiltólistára raknom 5 nap után<#banplz>+80 db képet törölnöm<#wow2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Budapestes csata Kossuth térrel térkép inkább PvE történelmi csatás módban lenne jó. Ahogy a Nagy-Alföldön vívott tankcsata is.
Egy alapmodelleket tartalmazó térképszerkesztőt teszt csata móddal kiadhatnának azért a Wg-sek.

Látom unicum csapattársai voltak.

ROMOTO
A magyar vonatkozás a többi nemzet és a marsra szállós inváziós pálya után jön közvetlenül.
tigrincses
Üdv. Betehetnének már magyar vonatkoztatású pályát a WoT- ba.

Budapest ostroma 1944-1945

Budapest ostromának előzményei.

A II. világháború befejező szakaszában került sor a Budapest ostromára 1944-1945, mely a magyarországi hadműveletek egyik legjelentősebb összecsapása volt. A létszámbeli fölényben lévő Vörös Hadsereg a Sztálingrádi csatát követően fokozatosan szorította vissza a német és velük szövetséges csapatokat, kezdetben csak lépésről lépésre. Majd 1943-ban végleg átvéve a kezdeményezést a németektől egyre gyorsuló ütemben. 1944-ben Románia kiugrásával egyrészt a német Dél Hadseregcsoport egységei válságos helyzetbe kerültek (korábbi szövetségeseik ellenük fordultak), másrészt a szovjetek előtt megnyílt az út Románián keresztül Magyarország felé, akikhez immár a románok is csatlakoztak gyors átállásukat követően. http://budapest-ostroma.hu/ http://epa.oszk.hu/00000/00003/00023/ungvary_szg.html Második Sztálingrád.

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.09.06. 14:49:31

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

joe662
Lol,kukázom a vinyorol a szemetet,mondom megnézem a wot screnshot mappát is mert a múlthéten a gyerek randalírozott az accon,és tudom,hogy szokott képeket is menteni,bár nagyrészt,ilyen gyakorlós marhaságok.
Hát volt pár érdekes köre<#hehe>

Az IS megint felvette a fostalicska üzemmódot. Mondjuk 20 meccsenként valami kijön belőle, de általában 2-3 lövés egy meccs.

Nem tudom, hogy csak én érzem így, de valahogy súlyos aránytalanságok vannak T6-7-8 HT-ok között. Itt arra gondolok, hogy egy T6-os T-150 röhögve belövi az IS-t akárhol, míg az IS még arranyal sem a T8-as IS3-at, nem is beszélve a T9-es dögökről.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ROMOTO
Tier 10 ben? a T34 biztos tud, de azt megnézném manapság mennyire gyakori a többiről nem is beszélve..., saját tierjében nyílván tud mindegyik, de itt a 10 tierről és a gyakoriságról van szó, ha nem bénáz sokat vele az ember potyognak a high caliberek...
patchaou
Ja, az külön öröm amikor a csata végén ránézek és látom hogy semmi érvényes lövése nem volt azokon kívül mint amit rajtam bemákolt... 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T34 Fv4202 is tud high calibert.Sőt T14 és matilda is,vagy Skoda.

ROMOTO
A képességeiről sokat elmond hogy tier 10 ben elég gyakran össze lehet vele lőni high calibert, ezt egy prém sem tudja...jah gold meg egyáltalán nem kell bele...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.06. 12:43:08
Nagyon jó az ágyúja ha jól láttam,de szerintem piszok papír.
Lakevillen középen dekkoltam bokorban és spotoltam a túlparton meg városban a népet,erre látom hogy egy vidióta skorpió full gázzal jön az úton,észre sem vett,szemből szarrá lőttem.
Később a tó másik oldalán megláttam RHM-et és őt is kilőttem,egyébként egy O-Ho is kipróbált lőni,de párszor mellém lőtt egyszer pattant a tornyomról egyszer meg 200 valamennyit sikerült belém lőni.

ROMOTO
Ne is mond, nem bírok vele összehozni egy rohadt tankászt, arról nem is beszélve hogy néha 0 sebzéssel zárok, attól függetlenül amióta megvan nincs kedvem más járgányt elővenni , mert ha minden összejön nagyon jó köröket lehet vele menni, nekem eddig játékélményre ez a legjobb.
Ja velük van, és top tierek ezek a kedveskék, de még sem látom, hogy csata végén olyan jó helyen végeznének. Lőnek pár sebző találatot, azt ennyiben le van tudva. Persze vannak ritka esetek, amikor top3-ba kerül az ilyen vérvöröske.
Azonban még most sem fogom fel, hogy lehet valaki 20 ezer csatánál 44-45%-os 0,3-0,4 sebzési és kilövési rátával.
De sokszor az éremnek van másik oldala. Ezek a játékosok kiváló eledelek a jobb játékosoknak, jobb őket írtani, mint a kék-lila játékosokat.

Pár éve (2012/2013) az első 3 ezer csatánál én is hasonló mód vélekedtem.
De alsó szinteken a kevés hp is okozhat idegességet.T7-es hp-jából 2,5-3 t5-ös is kijön, míg egy t10-esből 2-2,5.

patchaou
Nekem az a tapasztalatom, hogy a vörösöknek és narancsoknak minden szart bead néha. Sokszor már jobban félek tőlük mint egy kéktől vagy lilától. Narancssárga low szar az beüti a mozgó T32 parancsnoki kupoláját 100+ méterről egy is-el és sebez 400 felett... azt nem értem ilyenkor, hogy mégis hogy a bánatba maradnak vörösök és narancsok úgy, hogy az rng ennyire velük van...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És feltűnően sok T9 csatát kapok.

Ja, és amikor lőttem már hármat, akkor a 4. lövés tuti pattan, még ha a legpapírabb tankra is lövök.

Az az igazság, hogy szerintem a jobb játékosokat valamilyen szinten handycappeli az RNG. Tegnap is mentem egy f@sza kört t29-el tier 8-ban és hoztam a csatát, majd ezután 2 nullás csatát. is6 és t34 a t29-nek a kupoláját 4/4 belőtte mikor én mozgattam a tornyát és ráztam az alját úgy hogy ki volt takarva a háromnegyed tank én meg csak homályt lőttem .Másik meg nem fullos legénységgel t54ltw vel mindent felszpotoltam és engem senki nem vett észre. mondom kicsit még javítok rajta betettem a kaját tehát 132% a legénység és baszki mint a karácsonyfa világítok.
M44 arty missióhoz betettem a kaját és azóta csak mellé lő a tankoknak....
Nekem ne mondja senki azt, hogy nem handycap... Ilyen nincs hogy emelsz 10% a legénység képességeken és szarabb lesz....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Persze ezek után visszaállt az 1-2 lövéses időszak, +2 tier, ratyi csapat kombó. És persze nincs olyan meccs, hogy ne kapnék lőszer rekeszt. Akárhol lövik meg ezt a szutykot az instant lőszer rekesz, hiába van biztonságos elhelyezés.