World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
CChi Nu Kai val 4 meccs 4 tier 7...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 22:58:58
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én is beszállnék a: Pedig én minden tőlem telhetőt megtettem mégis veszítettünk csapatba.
http://wotreplays.com/site/2939591#stats
Szánalmas férgek..Pfúj...
A heat/apcr pedig kell sajnos, kiélezett helyzetben csatadöntő hogy biztosan sebzel, vagy pedig szöszölsz és máshol elmegy a csata. Ez van sajnos. 5 perces csatákban ritkán van idő új helyet keresni ha nem megy face to face, pláne csőpályákon.
Ki az a retardált barom aki tier10-es tankkal HEAT lőszert lő a skorpio g-re???

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
angelus1991ster.blogspot.hu

Egyébként egy 1k csatás (kb. 40 WN8-as) figura bejött a Scorpion G-vel T9 csatába, és egyetlen lövés után megpusztult. Tudom, hogy a WG-nek annál jobb, minél több ilyen Scorpiont ad el, és azt aki megveszi nem lehet letiltani T9-es csatáról, de ez azért túlzás. Ehhez kellene egy kis önkontroll, de akinek duzzad a hitelkártyája, nem biztos, hogy dúskál az önkontrollban is. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 18:46:00
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 18:17:12
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.07. 18:13:02
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 17:56:38
http://konyv.vatera.hu/tortenelem/hadtortenet/kurt_reider_konyve_elado_kedv_2330126624.html
Ha kell , akkor gyorsan csapj le rá.
Enyémet rongyosra olvastam 😊
Valamit csinálhatnának már ezzel a type 62-vel (ami amúgy a legkedveltebb prém tankom). Egy kis pen buff, vagy ágyúkarakterisztika javítás ráférne.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De azért
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.09.07. 15:46:18
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 15:38:37
T3-asok 80%-ának kellene a tierlimit, csak a gyors scoutoknak és az artyknak nem.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.09.07. 15:33:10
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: Frankie69, 2016.09.07. 13:00:34
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Bevezetőnek nagyon jók ezek a könyvek.
Maximum csak jellegrajzokat kell hozzá kinyomtatni.
Nem kell hogy professzionális legyen, viszont lehetőség szerint a lehető legtöbb a WOTban is szereplő tank legyen benne. Mondjuk darabonként 1-2 oldalon is elég.
Régen voltak ilyen típuskönyvek (mint pl ez, gyerekkorom kedvenc könyve), az lenne a legtutibb.
Wotmániákus fiamnak lenne ajándékba, hadd tanuljon a gyerek 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Van olyan hogy a randomisten nem akarja beadni a találatot, vagy ha kegyesen beadja akkor pattanás vagy 0 sebzés...
Én meg OI-Exp-al lőttem 1800-at gold nélkül ebben az amúgy tier 7 meccsben.
Persze vesztettünk.
Drezda meg a két japán atombomba a terror bombázás iskolapéldája. A cél nem a potens katonai erő megsemmisítése (mert mindegyik helyszínen minimális katonai erő volt csak), hanem a lakosság terrorizálása, sokkolása és ezáltal valamiféle nyomásgyakorlás a hadviselő ország vezetésére. A német vezetést nem hatotta meg, sőt felhasználták propaganda célokra. A japánok a -győztesek általi- történet írás alapján a ledobott atombombák miatt törtek meg. Én mondjuk elhiszem azt a verziót is, hogy a rettenetes és hosszú ideje tartó gyújtóbombázás miatt megadták volna magukat mindenképpen, de ki kellett próbálni az új bombákat. Ezt a verziót erősíti az is, hogy érdekes módon a kiszemelt városokat nem bombázták olyan intenzíven, de biztos nem azért, hogy lássák élesben az új bombák pusztító hatását, csak valamiféle véletlen miatt volt így. Ja persze, mint a WG féle "véletlen" események sorozata, már elnézést a párhuzamért, nem relativizálni akarom, csak eszembe jutott a véletlenről.
Akárhogy is ostoba ember, aki nem látja be, hogy mennyit szenvedett a lakosság. Aki atomot kíván Drezdára, mert szerinte a gyújtóbombázás enyhe volt, annak azt lehet csak kívánni, hogy bárcsak ott lett volna akkoriban, mert akkor biztosan nem lenne ekkora pofája...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun