418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
opati #387624 QB mintha azt mondta volna, hogy úgy lesz promózva, mint a svéd prémium hatos. Azaz egy ideig három féle csomagban lesz kapható, majd bekerül a játékba is, ingame aranyért. Vagy csak én képzeltem, hogy azt mondja? -
Ugye tudod hogy csak zsetonért fogod tudni megvenni, majd hülye lenne berakni a wg aranyért hogy minden okos esl, jóárasított gold, stb. ből összeszedett ingyen aranyért vegye... 
Egyébként a többi streamer sem ekézte agyon a tankot csak kb. egyik sem venné meg magának, de attól még mindnél elhangzott hogy aki szereti a random betaláló gépeket és a random páncélt mert nem hullik tőle a haja az nyugodtan vegye, farmolni lehet vele, valszeg majdnem annyit mint pl. egy Löwével...
-
Jó lenne ha bekerülne a jàtékba goldért,10950et mondott Ciff.Akkor a jóàrasitottból meg is veném:-)))
5k ft ért egy T8 prémet.LeL -
Sir Charles #387621 Igen, ezt én is utálom, hogy QB is belebasz 4 skilles goldért átkonvertált legénységet, meg pótellátmányt, meg gold lőszert és utána nyomatja, hogy hú de fasza ez meg ez a tank, mert egy olyan meccsen, ahol az ellen csapat több mint 2/3-a oldalról sem tudja átlőni a tankot(mert természetesen top tier), ott csinálok 8 kill-t meg sebzek vele 4000-t és kijön a végén 80000Cr profit. Nyilván lehet a tankokkal ilyen meccset is menni: 200 meccsből egyet.
Az lenne a valós, főleg a prém tankoknál, ha max 1-2 skilles legénységgel,akár prém előfizu nélkül, szinte 0 arany lőszerrel és pótellátmány nélkül a tápláléklánc aljáról-közepéről mutatna egy átlagos(vagy kicsit jobb) nyertes meccset, ahol termel mondjuk 25-30000 Cr-t hasznot és akkor elmondhatná, hogy ennyire "használható a tank a mindennapokban".
Csak hát tudjuk, hogy a PR hogy működik, nem ez a fajta, a valósághoz közeli videó nyitja ki a vérpistikék apukájának pénztárcáját. -
Nézem ezt a ciffet, eddig nálam ő az első streamer az 5 ből aki le op-zta ezt a tankot, kicsit meg is lepődtem...persze aki eufóriában van attól hogy ufp-n lövöldözi a sok marha az könnyen mond olyanokat hogy pl. a liberté-vel szemben milyen op a páncélja mert ennek nincs gyenge pontja, csak azt felejti el hogy ugyanazért op a páncélja mint amiért a liberté-ről állították ugyanezt az első napon..., lfp 217, kupola 150, már saját tier is heréli, az oldaláról nem is beszélve, mondjuk ahogy nézem azon híres pontosságon a pótellátmány meg a stab+szűkülés gyorsító segítet valamennyit, persze a tank bemutatóra okvetlen kell a pótellátmány meg néha a goldammo spam, a kredit farm képesség nem is szempont egy prém tank bemutatón csak a piár, látszik hogy qvikibébin szocializálódott... -
SzocsA #387619 Teszten lett új hangja a tank lánctalp mozgásának vagy minek nevezzem? Mármint mikor mész a földön és fordulsz olyan mintha szántanál. Sikerült kivenni a farming szimulátor 17-ből :D -
MrCif nemsokára teszteli az Obj252u-t 
-
asolyom #387617 Na ja, hát ma 9-19-es mutatót "sikerült" összehozni. Még van 15k xp az Emilig.
-
Akkor azt húzd,és elégedett postokat írhatsz ide :) -
asolyom #387615 A WN8 csak egy dolog. A WR-et jobban szeretem húzni. -
yossarianHUN #387614 Én EGLD-t tettem, arra az ágyúra minden szűkülésbuff ráfér. Egyébként is heavy tank, nem kell vele több száz méterrel a front mögött állni :) -
yossarianHUN #387613 Semmilyen modot nem használok :)
Mindenesetre akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam játssza ezt a játék (amitől nem lesz kevésbé bosszantó). -
Egyből ránéztem a statodra,nem panaszkodhatsz:) Ma wn8-at húzol ugye? :) -
Userx2 #387611 Tegnap nyomtam 2 órás 200 % legénységi XP boostot. Még a 38 % esélyes csatát is megnyertük. 62 % WR lett a vége tier 5 -ben. Nincs prémem. -
asolyom #387610 Ma szinte csak ilyen meccsek vannak!
70% esély ellenére is bukta, de persze a 30% is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ACi000 #387609 Nálam is -
Nálam is van ez a célkereszt bug.... -
Userx2 #387607 Az aimbot van tiltva. Ha ráviszed a célkört az ellenre, jobb klikkel autoaim módban tudsz lőni. Ez a játék része. Ha spot alatt van az ellen, a hegy mögött is rá tudod rakni. Próbáld ki nyugodtan. :) -
Rammsch31n #387606 Nekem nem ennyire súlyos a dolog... pár hét kihagyás után egyből felkompenzált a játék, és letripláztam 5 tankot egymás után...asszem megint beiktatom ezt. xD -
Én pár hónapja pihenőre tettem a "játékot" (gondolom, sok itt lévő örömére is), és az életminőségem ugrásszerűen javulni kezdett.
Helyette inkább tolom a Kerbal Space Programot, Subnauticát, és egyéb sandbox dolgokat,(Karrier módban,)úgyhogy jó néhány hónapig lesz mivel foglalkoznom. A legjobb bennük, hogy ha valami nem sikerül, azt kizárólag, a saját figyelmetlenségemnek köszönhetem, nem pedig a randomnak, vagy a "csapattársaknak".
Néha azért elolvasok itt néhány HSZ-t, hogy újra tudatosítsam magamban, milyen jó is most nekem. :D -
Myke28 #387604 Nem kötekedésből írom ,de mintha olyan autoaimot használnál amit betiltott a wg .Lehet rosszul láttam de az o-ho ra amikor a legvégén rárakod még a hegy mögött van.Ha nem így lenne ne vedd sértésnek. -
asolyom #387603 Az Emilre mit érdemes tenni harmadiknak a vstab+venti mellé? Egld vagy optika? -
Plata #387602 A célkereszt dolog nekem szinte mindig előjön,húznám ezt a gyökér Conway-t,de annál szinte mindig előjön.Kapáslövés nem sniper nézetben nem is megy vele.Nekem nem csak sziklánál,ház sarkánál meg egyéb szarnál is előjön.Rom ház mögül akartam lőni ablakon keresztül,ott is ez volt. -
ilovearty #387601 Megvettem az LTTB-t. Hát óriási hiba volt. Egy nagy fos. Lövegsüllyedés nulla (mondjuk ezt láttam , hogy ilyen lesz ) de hogy minden bekapott lövés vagy a lőszerrekeszt viszi, vagy a löveget üti ki az más idegesítő. Ráadásul ezzel is azt csinálja mint az m7-tel. Fél perc válogatás után betesz full paradicsomok közé, zöldek és kékek ellen. -
Lokker #387600 Tegnap nálam is volt ilyen. Először azt hittem az egér gárgyult meg de mivel sniper nézetben jó volt így elkönyveltem egy új WG fícsörnek. Baromi idegesítő. -
yossarianHUN #387599 AMX 30 proto replay
A kör se rossz, de amiért feltöltöm: 9:10 környékén látható a jelenség, amit egyre gyakrabban tapasztalok, és rohadt idegesítő. Nevezetesen, hogy külső nézetben ráviszem a T34-re a célkeresztet, de az valamiért "fennakad" méterekkel felette a levegőben, és át kell váltanom belső nézetre, hogy rá tudjak lőni. Különböző szituációkban, de többször is beleszaladok mostanában, Sacred Valley-n pl. délen, a híd melletti szikláknál rendszeresen előfordul. Tapasztalja ezt más is? Baromi kellemetlen tud lenni, főleg kiélezett helyzetekben, ahol minden tizedmásodperc számít. -
Hát a Te tudásoddal ez a minimum :) -
Ma Pilsen-en én is ugyanezt csináltam M40/M43-ban. :D -
Gold nélkül is megy. :D
-
Hát az artyra yolozás veszélyes szakma
én már csak tudom.Nem is nagyon reklamálok ha kirak egy,mert én is rengetegszer eljátszottam ugyanezt velük
-
Ha jól láttam akkor MrCiff is holnapi stream-ben fogja kipróbálni. -
Musztafakebab #387593 Nem az artyk miatt sírok csak a végett, hogy érdekes volt ma, hogy mindig eltaláltak fordulásból ha 10 méterre voltam ha 70-re. Ez nekem valahogy nem megy. Én az ellenfél szerencséjén akadok ki. -
Userx2 #387592 IS-A volt használható is valamikor. Jól letekerték, hogy megvegyük az újat.
-
Sirsz az artyk miatt,miközben te is azzal tolod 
Bocs de ezt nem tudtam kihagyni
-
Musztafakebab #387590 Ha a holnapi nap is olyan lesz mint a mai akkor én megint befejezem ezt a szar játékot. A mai nap arról szólt, hogy vagy rám estek 5-en vagy addig toltam másodmagammal az egyik oldalt mire végig értem már 3-8 volt az állás. A wotról meg ne is beszéljünk átlagban 500-1000 több hpja volt az enemynek, és az MM is szuperált. 8db T8 vs 7db T6-os, ebből volt vagy 3-om és persze hogy T6 vagyok ilyen csatákban. 4db arty meccs felváltva himmelsdorf és winter himmelsdorf. Chaffeval bármikor mentem az artykra azok mindig fordulásból kapásból oneshootoltak mindegy, hogy milyen irányból mennyivel érkeztem, de a kedvencem mikor full camos chaffeval foglalom a bázist 1v1ben gwpanther ellen de ő telibe lőtt. Köszönöm annak aki végigolvasta, 4 év játékom alatt nem akadtam ki ennyire sosem bár nem is tapasztaltam még ilyet sosem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már hozzáedződtem azokhoz a foschtalicska ágyukhoz
Is3A,Is6B,Is2Berlin,Su122-44,Is7+Kv2
-
Ok, csak nehogy úgy járj vele mint az IS-3 A al, nekem van és elég is bőven 1 kajla lövegű orosz tier8 as is, azok a löveg pontosság és célzás sebesség karakterisztikák igénylik a xanaxot...
-
ilovearty #387587 forgó torony? még brutálabb lesz! Besimulsz az ellenfél mellé, és szétpumpálod. végre nem kell körözni.. -
Sajátos érv egy olyan tank ellen amit a játékos base kb. 5% tudott funra használni, randomban sem sokat látom, a többség 2 lövés után elhal vele, most hogy a light rebalansz miatt porrá nerfelik nem sokan örülnek a hírnek mivel a korlátoltabbja is felfogja hogy miközben egyre másra jönnek a copy paste tankok, az ilyen egyedi karakterisztikájú tankok eltüntetése nem színesíti a játékot... -
Nembaj,megvesszük azért
Állítólag csütörtökön bekerül a tech tree-be is,akkor a Warplanes oldalon jó-árasított goldbol megveszem.
asolyom
Ne
51% az 1k recented,ergo többet nyersz mint buksz
Én kb október óta abbahagytam az artystáskodást
,azóta nem nagyon van okom panaszra
Persze néha engemet is kiborít a sok retard,és elsiránkozom magam.
októberi stat
Tegnapi