World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Opportunista módon nyomtam vele. Soha nem egyedül mentem , amikor a mellettem levő ellőtte magát és az ellenfél azt hitte én voltam, előjött, és rögtön oldalba b@sztam. Nyílt pályán snipert játszottam vele, bármilyen szarnak is tűnik a lövege, ha beszűkül, meglepően pontos tudott lenni. Mondjuk, ez még a pontosság nerf előtt volt.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A KV-3 még a zárt bétában volt móka, mikor még T6 volt. Fogalmatlan hurkagyurka voltam még, de abban az állapotában még seggel támadva is rohadt OP egy dög volt.
Nekem a rémálom kategória az IS! Nagyon nem ment vele. Még annyi átlag sebzést sem bírtam kihozni blőle, mint a KV-85-ből, annyira nem éreztem. Páncélja alig működött, akárhogy forgattam, T6 tankok is simán belőtték. A KV-3 sokkal játszhatóbb volt számomra, nem is beszélve a T29-ről!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ezt csak velem csinálja, hogy azt összes prém tankomat +2 ill +3 ba dobja???

CChi Nu Kai val 4 meccs 4 tier 7...
voivod32
A sok gyökér( négy, vagy öt vette körül) közül egyiknek nem jutott eszébe, hogy nem auto-aim-el kellene lőni, mert úgy nem sebez. A végén egy arty vetett véget a bohóckodásnak. 1681 HP lepattanó T2-ben?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 22:58:58

voivod32
Számomra az IS, és az IS-2 is a legjobb tankok listáján szerepel. Egy sima , skill nélküli 100%-os legénységgel is komoly dolgokat lehet művelni vele, mindenféle gold, használat nélkül. (Amit elvből soha nem használok.)

voivod32
Pontosan erre gondoltam! De a zenéjüket nagyon csippantom, iszonyat beteg!

Ó, az én T49-em páncélja is előszeretettel serceg az ellenséges tűzben...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Valamikor az év elején húztam az orosz ágat. Az IS kifejezetten jó tud lenni, ha tudod használni. Az IS-2 nem tetszett annyira, persze lehet azért, mert amikor játszottam vele, egy skill nélküli 75% legénységet kapott, az IS-en meg már lámpa is volt.

Volt melletem egy jge100 de a domborzat takarásában ráadásul annyi esze azért lehetne hogyha látja hogy a skorpiót tudja lőni akkor átvált vagy repeszre vagy ap-ra ahelyett hogy feleslegesen köpi a goldot a papírra.

Én is beszállnék a: Pedig én minden tőlem telhetőt megtettem mégis veszítettünk csapatba.
http://wotreplays.com/site/2939591#stats
28 meccs rudyval, ebből csak 5 ször adott saját tiert.....

Szánalmas férgek..Pfúj...
mi van ha másra töltötte be csak te jártál arra? Nekem is szeretnek beszólogatni 8-as tankok, persze azt figyelmen kívül hagyják hogy ott sasol mellette két 10-es heavy. Ilyenkor ha a kis tank gurul ki, vagy az spotolódik, akkor bizony a kis tankot kell becsomagolni a heattel. Miért, mit kéne csinálni ilyen helyzetben, integetni neki? 😊

A heat/apcr pedig kell sajnos, kiélezett helyzetben csatadöntő hogy biztosan sebzel, vagy pedig szöszölsz és máshol elmegy a csata. Ez van sajnos. 5 perces csatákban ritkán van idő új helyet keresni ha nem megy face to face, pláne csőpályákon.
Igaz hogy egész jól megy a játék a skorpio g-vel de az azért már túlzás hogy kb 10 csatából 9 csatát tier10-ben kell töltenem...
Ki az a retardált barom aki tier10-es tankkal HEAT lőszert lő a skorpio g-re???
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hieronymus Bosch 15-16. századi festő képeit meganimálták a kliphez. Szerencsére a kor fasszopó emberégetői nem küldték máglyahalálra.

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Fasza a zene, a klip stilusa az Autopsy zenekar lemezborítóira emlékeztet.

Nem is tudom, hogy mit tehettem volna még a győzelemért.

Egyébként egy 1k csatás (kb. 40 WN8-as) figura bejött a Scorpion G-vel T9 csatába, és egyetlen lövés után megpusztult. Tudom, hogy a WG-nek annál jobb, minél több ilyen Scorpiont ad el, és azt aki megveszi nem lehet letiltani T9-es csatáról, de ez azért túlzás. Ehhez kellene egy kis önkontroll, de akinek duzzad a hitelkártyája, nem biztos, hogy dúskál az önkontrollban is. <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 18:46:00

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ennél a térképnél nincs rosszabb, ez egy pokol.

voivod32
Így is tud fedezetet biztosítani a csapattárs! :-D Blokkolt, lökdösött, aztán kiszabadultam előle és mögé kerültem. A végén be is kékült, mert ahogy hagytam magamra dőlni , folyamatosan sebzett és végül megpusztultam! 😄 Legalább egy napig nyugalmunk lesz tőle!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 18:17:12

Nekem is onnan vannak 😄 " itt minden könyv 300ft (vagy 400) " kis könyv állvány a boltokba 😄

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Ennyi pénzért ennyi tartalmat kapsz. Szinte már lopás 😄 Persze a szállítási díj a durva, több mint a könyv. Anno én 9-10 éve kisebb Coop-okban, CBA-kban és kisebb hipermarketekben vettem meg.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.07. 18:13:02

Köszi 😊

Akkor nem csak engem zavar ez a dolog. a 2 tieres különbségeket még ez a szarság is megnehezíti. HT ellen HT-t és ne medet soroljon. Nemcsoda, hogy csökken a játékosszám.

Lunki88
Egyetértek. Szerintem az index fórumán örömmel látnák a fajtáját, ott divat az antimagyarkodás.
Tényleg olyan qrva nehéz egy olyan MM-et megírni, amiben nincs 3-7 HT balance? Ebbe bele van kódolva a szívás az egyik csapatnak! Nincs olyan tank, ami ilyet elbírna! <#falbav> Vagy ez csak azért van, hogy érezze a törődést az ember? Mert akkor <#mf2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 17:56:38

Vaterán nézd meg.
http://konyv.vatera.hu/tortenelem/hadtortenet/kurt_reider_konyve_elado_kedv_2330126624.html
Ha kell , akkor gyorsan csapj le rá.
Enyémet rongyosra olvastam 😊

Valami ötlet honnan tudnám beszerezni ezt a könyvet? 😞 Sehol nem láttam ott ahol szokták árulni őket :/ van jó pár a sorozatból de sehol nem láttam még ezt meg azt se amit Frankie linkelt.

Nézegettem ezt az új t49-es amcsi prém lightot.

Valamit csinálhatnának már ezzel a type 62-vel (ami amúgy a legkedveltebb prém tankom). Egy kis pen buff, vagy ágyúkarakterisztika javítás ráférne.
voivod32
Nem vagyok egy pro játékos, hogy ezt kellene tennie velem. Egyébként, miközben az előbb rinyáltam, betöltött a Tier 9 -es meccs és a végén a harmadik helyen zártam két killel, meg 1800 sebzéssel és 970 spot dmg-vel Winter Himmelsdorfon, és győztünk! 😄

XD nem úszod meg az agyfaszt 😄 Túl jól játszol az a baj !

voivod32
Én még ilyet nem b@sztam! Ezzel a szerencsétlen T20-al-ami egyébként, igen jó kis gép-, állandóan T9-be tesz.

Nem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662
Ezért adtak egy büntetőpontot<#fejvakaras>
De azért
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.09.07. 15:46:18

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na, azért maradjunk bizonyos stílusbeli kritériumokon belül.
voivod32
Ej de rég láttam itt ilyen flame-t! És mindez, egy teljesen ártalmatlan téma mellékvágányaként!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 15:38:37

Mert felderítőnek kezel egy a t3-asok közt legalacsonyabb dpm-el rendelkező 45km/h-s tankot. Szokásos wg logika..... persze "az ingyé kaptad, fogd be a pofád" miatt nem buffolják. De persze az LTP kapott kegyelmet, tierlimites és jó a dpm-je....
T3-asok 80%-ának kellene a tierlimit, csak a gyors scoutoknak és az artyknak nem.

Az elbaszott véleményed meg a mégelbaszottabb politikai nézeteidet tartsd meg magadnak, jó? Vagy ha nagyon fáj, akkor megvan ezeknek is a topikja...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.09.07. 15:33:10

Sherman0070
Összes tier3-as tankot kb. 80% eséllyel T5-be teszi. Alsó tiereket elfelejtette a WG megcsinálni úgy, hogy saját tierjével is találkozzanak a tankok.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az miért van, hogy a toldi-t kizárólag tier5 csatába rakja az mm? Mióta csinálom a dmax küldetést minden nap megpróbálom leduplázni és minden kiba alkalommal tier5 csatában vagyok.
Ezt ajánlom

Utoljára szerkesztette: Frankie69, 2016.09.07. 13:00:34

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Kurt Reider tankismertetős könyveit ajánlom.

Bevezetőnek nagyon jók ezek a könyvek.
Maximum csak jellegrajzokat kell hozzá kinyomtatni.

Skacok, tudtok ajánlani magyar könyvet, ami a 2. vh tankjaival foglaklozik?

Nem kell hogy professzionális legyen, viszont lehetőség szerint a lehető legtöbb a WOTban is szereplő tank legyen benne. Mondjuk darabonként 1-2 oldalon is elég.

Régen voltak ilyen típuskönyvek (mint pl ez, gyerekkorom kedvenc könyve), az lenne a legtutibb.

Wotmániákus fiamnak lenne ajándékba, hadd tanuljon a gyerek 😊

HTS s3rg1nh00
az még egy rohadt gusztustalan tank,idegesítőbb az FV-nél is...szinte minden körben garantált 3 killje van a töltésidő miatt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

És mennyit lőtt?
Van olyan hogy a randomisten nem akarja beadni a találatot, vagy ha kegyesen beadja akkor pattanás vagy 0 sebzés...

Ma nekem is volt olyan, hogy egy IS-6 mozdulatlanul állt, és akik a csapatomból lövöldöztek rá azok pattantak, és meg a Jumboval hátulról vagy 600 HP-t lecsipegettem róla HE-vel, mire hajlandó volt megmozdulni, és arrébb vinni a seggét. Vagy totál idióta volt, vagy a pattintós küldit csinálta....<#fejvakaras>

Múltkor már én is lekapartam az arcomat. Játékos 4000 csatával összesen, JpzIV-el 300 csatát lenyomott és úgy halt meg 0 sebzéssel Erlenbergen a dombos részen ,hogy konkrétan vagy 5 ellenfél szambázott az orra előtt. Csak rá kell vinni a célkeresztet és megnyomni a gombot. Azért ehhez nem kell diploma szerintem. Persze nem volt egyedül, mert 2 másik tier 6 és egy tier 5 is 0-val búcsúzott
Én meg OI-Exp-al lőttem 1800-at gold nélkül ebben az amúgy tier 7 meccsben.
Persze vesztettünk.
Hogy lenne fogalma? Csak a tévében látott háborút meg olvasott róla. Valahol szánalmas is a sok hülyeség, amit hülyeséget összehordanak az ilyen fotel háború tudósok. Az biztos, hogy borzalmas szenvedésen mentek át az emberek minden harcoló oldalon és a lakosság is.

Drezda meg a két japán atombomba a terror bombázás iskolapéldája. A cél nem a potens katonai erő megsemmisítése (mert mindegyik helyszínen minimális katonai erő volt csak), hanem a lakosság terrorizálása, sokkolása és ezáltal valamiféle nyomásgyakorlás a hadviselő ország vezetésére. A német vezetést nem hatotta meg, sőt felhasználták propaganda célokra. A japánok a -győztesek általi- történet írás alapján a ledobott atombombák miatt törtek meg. Én mondjuk elhiszem azt a verziót is, hogy a rettenetes és hosszú ideje tartó gyújtóbombázás miatt megadták volna magukat mindenképpen, de ki kellett próbálni az új bombákat. Ezt a verziót erősíti az is, hogy érdekes módon a kiszemelt városokat nem bombázták olyan intenzíven, de biztos nem azért, hogy lássák élesben az új bombák pusztító hatását, csak valamiféle véletlen miatt volt így. Ja persze, mint a WG féle "véletlen" események sorozata, már elnézést a párhuzamért, nem relativizálni akarom, csak eszembe jutott a véletlenről.

Akárhogy is ostoba ember, aki nem látja be, hogy mennyit szenvedett a lakosság. Aki atomot kíván Drezdára, mert szerinte a gyújtóbombázás enyhe volt, annak azt lehet csak kívánni, hogy bárcsak ott lett volna akkoriban, mert akkor biztosan nem lenne ekkora pofája...
Azon gondolkodtam hogy írok a WG-nek hogy a csaták idejét vegyék vissza 15-ről 5 percre.Hisz 3 perc alatt 10-en biztos elhullanak a csapattársaimból.Ver az isten ezekkel a majmokkal.10-20-30-40 ezer csatával induláskor forgolódnak hogy merre menjenek annyira tanácstalanok,de a végén jórész csak a szar irány sikerül.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
A civil lakosságról van szó te fogalmatlan, el tudod képzelni milyen amikor napokig a hideg folyóvízben állva ladikokról etetnek kiskanállal, miközben az égő foszfor lassan berágja magát a csontjaidig?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.07. 09:50:43