World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Skorpion scoutot játszott és szembe robogott,egy lövéstől hasalt,RHM a tó túlpartján a bokorban dekkolt,felspotoltam belelőtt csapattárs de én is belepusziltam 800 valamennyit.Azt hittem suli után valamivel jobb lesz a játék,de még mindig iszonyú sok a hülye.Viszont tegnap asszem két Harckocsizó mesterlövészt is szereztem T49-el.
Sőt inkább jobban elmegy.Mert egyre inkább poénra veszem a játékot.<#papakacsint>#papakacsint>
ez lenne számukra a járandó, járható út nagyot lendítene a többiek játékélményén.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.06. 08:28:52
Vagy több.<#whatever>#whatever>
valamilyen távolságibb,bujkálósabb harcmodor kell hozzá...csak ezt az ágyúk pontossága nem igazán támogatja (vagy ebben is én vagyok béna)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.05. 22:06:09
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
De ma pl. két csatában is 35-45k csatás OI El-Hallufon beállt a bázison kempelni. Amikor meg szóltam, hogy talán mégsem kellene, akkor lengyelül szidta az anyukámat, nem is sejtve, hogy nem kell egy nyelvzseninek lenni, hogy megértsem. Nem vagyok egy feljelentős típus, de ezt a marhát feljelentettem sértegetés miatt, bár nem tudom, hogy ennek van-e egyáltalán valami következménye.
angelus1991ster.blogspot.hu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- és a kettő nem is függ össze 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
https://ritastatusreport.live/2016/09/05/swedish-ikv-72-full-stats/
Imádom az amerikai és angol tankokat,a WoT-ban jól elvagyok velük,WT-ben az amerikaiak ótvar szarok,fos ágyú nulla páncél,satubbi,jah páncél,szerintem az nincs is csak ruszki tanknak.
Wt-ben ha jót akarsz csak ruszki szarral játszol.Az jó többi szar.Ruszki 3-4 szinttel nagyobb tankot keresztülhugyozza.A tankok fizikája mozgása szar.WOT-ban beleszeretsz a tankodba mert érzed és igazán jó.Wt-ben max szidod a ruszkik anyját amiért ilyen szarra csinálták.Sokszor ha úgy fordul a kamera átlátsz a talahjon sziklán házon és látod micsoda gány munka.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mert elég nagy hülyeségeket csinálsz.
Eladva: 'Cromwell' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 481 533.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
kicsivel kevesebb sebzés mégis tankász replay file
Viszont a végén szép volt az a találat a kecskefetisiszták közé<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.09.05. 00:35:08
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
2 skilles legénységgel: BIA és álcázás
Nyilván nem minden meccs ilyen jó, de ezen a meccsen látszik minden: felderítés, közelharc, helyváltoztatás, flankelés