418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #387544 Kreditért lenne vagy 500 milla.
-
tothgyorgy #387543 Nos ha rendes áron lehetne (kreditért) akkor én pl az OI ex-t. Ha elérem a Skoda T-25 -t és tetszeni fog, akkor azt is.
Talán mást is, de ez a 2 jutott eszembe. 4-5 mill kreditet rászánnék/db, de ilyen úgy sem lesz, még 10m-ért sem. -
Ugy értettem,ha ide is bevezetnék:-) -
Plata #387541 WoT blitzzben nem.
-
tothgyorgy #387540 Szánnál rá 20k goldot? -
tothgyorgy #387539 Viszont ha kreditért is lehetne, megfontolnék párat. Hacsak az ár nem a holdat súrolná.
-
Plata #387538 T49 nincs benne.
-
tothgyorgy #387537 Hát ilyen áron semmit. -
kicsit vastag a ceruza,de nem rossz ötlet.
Ki milyen tankot alakitana àt,ha tehetné?
Plata a tiedet tudjuk szerintem.:DDD -
opati #387535 Működik! (De ez miért is kérdés?) -
Ha valaki kipróbálta ne fojtsa magába és ossza meg velünk is működik-e. -
opati #387533 Ingame mennyi aranyba fáj a 180 napos prémium? (Bocs, de nem vagyok játék közelében) -
Plata #387532 Már nincs fent a játék,de régen minden közös volt,még a klán is. -
Ha valakit érdekel,a Warplanes shopban 10k gold+2hó prém 10k Ft. 16k helyett.
Nem próbáltam,de ugye elvileg ez a 2 dolog közős az accon.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.02.16. 21:17:15 -
Plata #387530 Azt sem értem hogy látott ez engem csatában éjjel egy órakor.
A másik accon húztam mostanában a light ágat a t10 light miatt,ezen az accon napok óta nem játszottam.
Ha feltörték volna az accom azt csak észrevettem volna.Bár van a fő accomon telefonos mi a szar. -
WR104 #387529 "Bár megnézve az adatlapját úgy nézem neki van több csatája,de sokkal szarabb statja,akkor nem tudom mit dumál"
Ez olyan bagoly mondja verebnek szituacio. -
Plata #387528 Sikerült elsőre le duplázni conway-t. 
Asszem az első nyertes meccs.Ráadásul még pattogtak is rólam.

Ilyet sem pipáltam még. -
Plata #387527 Ja hogy csak valami hülye troll?
Bár megnézve az adatlapját úgy nézem neki van több csatája,de sokkal szarabb statja,akkor nem tudom mit dumál.
Nem emlékeztem rá így fejből,mondjuk az ilyen balfaszokra nem is szoktam emlékezni.
Küldtem neki egy kedves üzenetet mikor felmentem és ignoráltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.16. 17:43:33 -
yossarianHUN #387526 Úgy rémlik, valami troll volt évekkel ezelőtt itt a fórumon. Talán valamelyik Helga asszony / magyar4444 reinkarnáció. -
Lokker #387525 pedig már írt ide is, h jól emlékszem ő volt az aki fényképezte meg videózta a monitort és azokat rakta fel youtube-ra. emlékeim szerint jól kiröhögtük
-
Plata #387524 De ki a picsa az?Életemben nem találkoztam vele.
-
na beraktam 6 heat-et az m12be és első körben meglett,bár 1591-et lőttem heavybe úgy hogy találtam el tigrist,2 kv5-öt,OI-t de azt hittem megüt a guta,az álló helyben az oldalát mutató OI fölé lőtt ez a szar 2 méterrel,az ellenfél m44-ét meg beszűkületlenül random telibecsapta... -
Angelus1991ster #387522 medve5555, taktao, ihateyouall2016 és társai :D
Miért? mert megérdemled :D
-
Plata #387521 Csak azt nem értem ha én megölöm csapattársat mert meglő és az az istenverte 152-es ágyú agyon veri egy lövésből én mért kapok egyből 1 nap bannt,mások meg a bázison halomra lövik csapattársaikat és max bekékülnek. -
Plata #387520 Kaptam valami medve555 vagy mittomi nevű gyökértől egy üzenetet,hogy szarul játszom,de hol látott ez engem játszani,ezzel az accountal most léptem be vagy 2-3 nap után,mert az egyik alt accountal játszottam,ráadásul valamikor éjjel 1 órakor küldte az üzenetet. 
Nem is szoktam olyankor fent lenni,főleg nem is ezzel az accountal játszottam hanem az alton húztam a light-ot hogy ott is meg legyen az xp. -
ne is mondd,gondoltam megcsinálom az arty küldit,1500 dmg heavybe...2 órája szopok vele folyamatosan a crusader SP-vel,két opció van:
-rakás ellen heavy,városi map,3 perc alatt kivétel nélkül minden csatában átrohannak rajtunk és 4 perc alatt vége a csatának
-nyílt arty map,maximum 1 ellenséges heavy,de hiába szarom a heat-et,300-akat sebzek és semmi esélyem
eddig 1100 sebzés volt a max.heavybe ma
-
Gyuszopapa #387518 Próbálkozom ezzel az STA-1-el de valahogy nem jön be. -
Plata #387517 Igen nekem adnak egy rakétás sörmit. -
Plata #387516 Bazd nekem tele a tököm a tk-zó platoonokkal.Ma is volt olyan csata amit egyből 4 team killel kezdtünk aztán a vége 5 tk lett meg egy rakás kék idióta.Csak mert beszólt az egyik platoon tag a másiknak.A vége az volt hogy menekültem bázisról mert mindenki lőtt mindenkit.Az ellenség meg persze röhögött szerintem. -
suba53 #387515 Nem gondolok konkrét ágakra. Csak ha azt akarják, hogy az érdeklődés fenn maradjon, akkor biztosan kifundálnak valamit.
-
Az IKV65-höz nem volt annyi idegszálam hogy Ace Tanker-t menjek vele, pedig csak az után szoktam eladni a tankokat, de mikor egy Panther M10-ről 5x pattant, betelt a pohár, az Ikv90-el már sokkal könnyebben boldogultam, sőt egész megszerettem, pedig az is egy papír fos, de csak annyit tudok mondani, hogy fogakat összeszorít és kitartás, az UDES fullosan megéri, bár ott is megmarad az ,hogy csapat és pályafüggő a teljesítményed, de legalább fun. 2400 avg dmg-em volt vele, azután jött egy szép sorozat 9db lose formájában és leesett 1900 körülire, van benne potenciál csak sajna a random csapatok sokszor ellehetetlenítik. :)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.16. 15:27:02 -
Angelus1991ster #387513 Mely ágakra, ágrészekre gondolsz?
-Cseh SPG vonalra?
-Brit LT és HT vonalra?
-Japán TD vonalra?
-Kínai TD vonalra?
-Svéd LT és 2. TD vonalra?
-3. Szovjet TD vonalra?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.16. 12:35:14 -
suba53 #387512 Biztosan be fognak hozni még komplett ágakat, de katyvaszra semmi szükség.
A Svédek tank ága is elég vegyesre sikeredett. Még jó, hogy viszonylag hamar eljutunk a nyolcasig, és onnan homogén.
Olyan ágaknak, pláne új nemzeteknél, amelyek befejeződnek tier6-7 környékén, semmi értelme.
Adnak pár hét játékidőt, amíg eljutsz a végéig, és kész. Szerintem minden ágnak valahogy el kell jutni tízig, hogy legyen benne kihívás. -
Angelus1991ster #387511 * "A magyarokat hozzák be a németbe és csókolom, már így is elég sok ág vagy nemzet van a játékban, minek több... " -
R3nton #387510 Persze :D Tudod mit nem is kellenek nemzetek, a mostaniakat is össze lehetne mosni egy nagy katyvaszba. Végülis az AW-ban is úgy volt. Összevissza, csak az a lényeg benne legyen minden átláthatatlanul :D Remélem soha nem lesz ilyen europai tech tree. A magyarokat hozzák be a németbe és csókolom, már így is elég sok tank van a játékban, minek több... -
suba53 #387509 Ne keseredj el!
Szépen, napi duplázgatásokkal görcs nélkül át lehet jutni rajta. A hetes kicsit jobb, és állítólag az UDES-től meg kifejezetten jó.
Több tankot húzz párhuzamosan, akkor egy egy tank bosszantóan rossz eredménye nem lomboz le annyira. -
Plata #387508 Érdekes dolgokat tud csinálni némelyik TD,az angoloknál full beszűkülve akkor is képes alá lőni a tanknak ha a tank nagyobb mint a célkereszt. -
asolyom #387507 No kérem, most vagy az RNG szórakozik velem két napja, vagy kaka van a palacsintában. Az Ikv 65 ágyújával bajlódom, és csak nagyokat pislogok, hogy fullra becélzott lövések szállnak el mindenhová, csak a célpontra nem. Papíron a löveg pontosága 0,32, de a gyakorlatban sokkal pontatlanabbnak érzem, mint a Leo 10,5 cm-es ágyúját, aminek a pontossága elvileg 0,4. És ez nem csak érzés, mert megnéztem a statisztikát, és a Leoval 79% a találati arány, míg az Ikv-val csak 64%.
Sajnos rá kell döbbenjek, hogy nem való nekem a TD játék. Amellett, hogy a legtöbb pálya totálisan alklamatlan rá, még nem is vagyok jó TD játékos. Azt hiszem, hogy maradok a közepes tankonál, azok szinte az összes pályán jól működnek. -
Plata #387506 Nekem T49 kell prémben troll ágyúval.
Vagy egy cuki Pz3.De nem a J hanem a sima mert az szép. -
kipeti #387505 Azért ha prémként is de szivesen látnék azért egy zrínyit és/vagy egy nimródot a garázsomban