World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ja meg először legalább az átütéseket megnézhetnéd ha hasonlítgatsz:
FV4004 Conway: 120 mm AT Gun L1A1 259/326/120
E 100: 15 cm Kw.K. L/38 246/334/85
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Bár a jelenlegi szinten így is lesz még vagy 2 év a kifejlesztése,kb heti 1 duplázót szoktam csinálni német heavyvel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 15:39:09
Nekem T10 heavyben sincs prém lőszer.Múltkor ki is fogytam Is7-el a lőszerből.<#buck>#buck>
Trance&Friends nothing more..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én nem S1-et vettem volna hanem valami T6 cuccost.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Max arra amit írtam.<#vigyor>#vigyor>
Conway alap lőszerrel át üti a Jpze100-at is,de a mókás az hogy még japán tehenet is beüti oldalról és szemből.
Azon a retkes paris térképen sarok mögül ki ki lőve kilőttem vele Type 4-et szemből.Át akart jönni a hídon,eleinte nagy bátran jött aztán már a negyedik vagy ötödik lövésnél meg gondolta magát és leugrott volna a hídról inkább,de az oldala még könnyebb préda volt mint az eleje,és esés közben picsán lőttem.Nem tudom mennyi a conway átütése,de amellett hoyg egy rakás fos a tank maga az ágyúja nagyon fasza,t10-ben is simán megvan alap lőszerrel.
Utoljára szerkesztette: barret, 2017.04.13. 13:43:37
Bérbe vehet? reklámfelület...
angelus1991ster.blogspot.hu
Nekem egyik t10-ben sincs gold,sőt másikban sem,ha goldot kéne használnom az nagyon ciki lenne,mivel a gold használók nálam valahol a
száraz teveszar és a három hetes lócitrom közt vannak.
pedal to the metal...
Es nem erdekel semmilyen statja senkinek, ha csak OSTOBA hozzaszolassal tud "segiteni" a forumtarsakon.
Marpedig az o postja ostoba es baromi nagykepu post volt. <#banplz>#banplz>
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Még zárt bétában kezdtem.De nem sokat játszottam vele,aztán ismerősöknek is lett december körül bétás accja és akkor már elkezdtünk együtt játszani elég sokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 08:33:00
Néztem Scheff streamjét. 24 percen át tartó lövöldözésre alig 2k exp és 90k credit (prémiummal!, nélküle mínuszos lehet csak kb.)....
24 perc alatt tök jó, hogy 4 randomot le lehet tolni.
Ezekhez ha nem lesz valami egyéni misszió csak időpazarlás lesz.

Trance&Friends nothing more..
Szerintem is jó lesz ez a mód,csak félek,hogy ezt is a fogyatékosok fogják tönkre vágni.
Itt ugyan nehezebb lesz a dolguk,mert ha elfoglaltak egy bázist és nem takarodnak el akkor szétbombázzák őket<#hehe>#hehe>
Talán nem lesz az mint anno a rampage-módnál,hogy összegyűltek a javítópontnál azt onnan gépészkedett a sok egysejtű.
Meg ahogy elnéztem itt is,ahogy anno a másiknál,ahányszor kilötték a tankodat annyi javitást fizetsz<#eplus2>#eplus2> így irdatlan mínuszokat lehet csinálni,ha nem sok a sebzés.
Tegnap néztem Qukibébit, 16k sebzésre,12 kill-re,kapott 236k kreditet,de a nettó 17k lett<#zavart2>#zavart2>
Pedig aztán igencsak érdekes ellenfeleket kapott,nem igazán lőttek rá,sokszor mint ha ott se lett volna,csak lőtte oket azt semmi reakció<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezekkel a tankokkal talán az egyik legnehezebb játszani, mert folyamatosan mozogni kell, flankelni, helyet változtatni, spottolni, mert ha megállsz, akkor véged van. Kell hozzá a jó legénység(BIA,hatodik érzék, látótávnövelő skillek-perkek), felszerelésnek töltésgyorsító, optika, venti.
Ha a valaki nem szereti ezt a játékstílust, akkor bizony szenvedés lehet velük a játék.
A 75mm-es ágyút preferálja.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Valami otlet, mit kell ezzel a meddel csinalni?
pedal to the metal...