World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Sztem valahol t8 körül kéne a határt meghúzni.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.12. 12:07:01
És lehetne olyant is (nem csak ebben) , hogy a kapott kitüntetések mellé (nagykal.,topgun) 1-1 goldot is adnának.
Lesznek -e hozzá küldetések, stb.
De lehetőleg ne olyanok hogy győzz 40x 1 nap alatt.
Viszont olyanokat csinálhatnának, Hogy 5 győzelemért járna x, 10 ért y, 20 ért z, ..........
Időkorlát nélkül.
De tényleg, baromi nagy a pálya, közel sincs olyan zsúfolt akció, mint randomban, inkább különálló, kisebb csetepaték szerte a térképen. Egy jó helyzetfelismerésű játékos egy gyors tankkal simán cikázhat a gócpontok között, és ide is, oda is kioszthat szép mennyiségű sebzést. Nincs az a folyamatos pörgés, mint randomban, csak ha direkt úgy játszol. Nekem tetszik, hogy adott esetben megpihenhet kicsit az ember, anélkül, hogy azonnal megrépázná három ellenséges tank.
Nem linkelek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.12. 07:26:12
Viszont az jutott még eszembe, hogy ha valaki megveszi/megvette az összes elérhető végleges festést a szintet lépő light-okra fél áron, akkor vajon mindért megkapja majd a dupla aranyat? Ez lenne a logikus, de ezt már nem tudom kipróbálni, annyi aranyam azért nincs... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel egy 8-as light-ra a végleges festés 200 arany (egy színben), és nekem mindegyik le van festve mindhárom színben, ezért ha jól számolom, akkor viszont 2400 aranyat kellett volna kapnom, mivel 4 db 8-as tank is szintet lép (RU, T49, T54 ltwt, 13 90). Most akkor ez hogy van?
További probléma még, hogy azt írták, mindegyik szintet lépő tankról lekerül a festés és kapjuk utána a kompenzációt. Ehhez képest csak a 8-asról 9-esre váltott tankoknál van ez így a teszten, és az LTTB-n + a Bulldogon rajta maradt a festés és nem járt utánuk kompenzáció... ("Emblems and camo bought with Gold and mounted on vehicles that move up a Tier will be removed."😉 Ez megint csak WTF!?
Kérdés: Akinek vannak mondjuk emblémák feltéve valamelyik 8-as (vagy akár 7-es) light-ra, amelyik szintet lép, meg tudná mondani mennyi kompenzációt kapott utánuk? Ugyanez a kérdés a feliratokra is vonatkozik, de azok után pl. nem is írják, hogy járna kompenzáció...
Át is képeztem őket,úgysem fogom mostanában megvenni a Pattont.
A T49-en 5 skilles legénység van,ahhoz képest egy új kezdő banda igazán szívás lenne.
Sheridant nem lesz nehéz kihúzni szerintem.T49-el úgyis szeretek játszani,akár nyerek akár nem.
Most is egy T49-ben ülök,csak ez T6 F változat.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 21:07:13
angelus1991ster.blogspot.hu
Max +1 tier csatába kerülhet.
Csak a legénységet sajnálni fogom kiszedni belőle.
Irtó szar lesz majd megint 0 skilles legénységgel szarakodni.
Meg az új MM-el? Eztán a bottom tier minimum 7 tankból fog állni?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.11. 20:58:34
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2017.04.11. 18:27:58
We regret we noticed that the request AMX M4 MLE. Liberté 49 tanks escaped our attention over 7 years. We apologize for that. The original painting was returned. Now you can play with it. Looking forward to the battle field! True 2 years ago, it has been deleted entirely this tank from the garage, but perseverance!
Should you have another question, do not hesitate and contact us again.
Kind regards,
Victor Kislyi
EU Wargaming Support - Follow us on Twitter
Örülök, hogy nem nekem kellett leírnom.
Anno Foxi volt, aki még a magánéleti blogjaként kezelte a topikot, csak ő meg a piálásaival traktált folyamatosan mindenkit. Könyörgöm, miért egy fórumon kell kiélni az embernek az exhibicionizmusát. Tudtommal arra ott van a fészbúk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.11. 17:24:55
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezt kaptam most,kell valamit csinálnom?
Mert az elözöre valami választ vártak,de nem tudtam,és lejárt a tikett<#idiota>#idiota>
A segitséget elöre is köszönöm<#worship>#worship>
Good afternoon KolompaarDzsemszbond,
thank you for contacting our support team.
As written in the respective support article, we are more than happy to offer the swap of your AMX M4 mle. 49 Liberté tank to you. 😊
At this moment, I can already tell you that the swap will be done for your account!
However, until you find the non-camouflaged version of this tank in your garage, please refrain from using the tank.
The swap can not be undone. Once you have the non-camouflaged version, it is not possible to get back the original one.
As you are aware of all the requirements and consequences, you can view this ticket as 'resolved' though 😊.
As soon as you find the swapped tank in your garage, you can then use it and continue playing as normal.
However, the swap may take a while so please be patient and remember not to use the tank until then.
With this in mind, we wish you a nice day and we hope you'll keep enjoying the game.
Should you have another question, do not hesitate and contact us again.
Kind regards,
Nicole Smith
EU Wargaming Support - Follow us on Twitter
Deine Meinung zählt! Fülle die Umfrage aus, so bald deine Anfrage beantwortet wurde.
Your feedback matters! Fill in our survey once your issue is resolved.
Jah és pont azért írtam x-el mert jó kedvemben voltam és így poén volt.<#vigyor>#vigyor>
Kíváncsi vagyok te mit tennél ha csata indulásánál csörögne a telód és mondnák hogy menni kell,ilyenkor nincs más,vagy kilépsz,de az tuti bünti,vagy átmész kamikaze-ba.Bár azt hittem az ellenség fog kilőni,de az artykig bejutottam gondnélkül,3 arty közé beszálltam belelőttem a legelsőbe és elakartam gázolni,de beszoptam mert az artynk telibe lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 13:07:27
Ha vissza akarsz vagni, probalj meg te is intelligens modon cinikus, szarkasztikus, vagy humoros lenni, pls! Mert en nem minositettelek igy le ismeretlenul is. Es valo igaz, nem voltam figyelmes, nem neztem mivel mentel, az en hibam. Ezert bocs.figyelj te hxgyagyx idixta
pedal to the metal...
M41-et újra elővettem mert nem szoktam használni,de most hogy újra előjöttek az LT küldik elővettem mert azzal lehet spotolni,T49-el nem,egyből meg is lett volna kitüntetéssel a hülye küldi ha csapattárs nem öl meg.
Bár M41-el sem tudok passzív spotolni,mert azzal egyszerűen nem lehet nyugton maradni,azzal padlóig kell nyomni a gázt és cikázni az ellenség közt.M41-el 20 másodperc utána bokorban már szenvedés,mert az a tank nem arra termett,hanem arra hogy száguldozzon vele az ember.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 11:56:30
Amúgy szép volt,jó volt,arty se volt,de nekem mindig van minimum 1 féregnyúlvány.Ha véletlen nincs akkor meg szar a csapat vagy szétgoldoznak vagy elbaszom a játékot vagy egyéb szívás nehogy élvezzem egy kicsit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kamikaze medált akartam.
De nemjött össze,siket skorpió az ütközéstől berepült tóba és megfulladt.