418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #395919 Szarabb.Nem éri megvenni,spotolni az m41 jobb. -
Angelus1991ster #395918 Na mesélj , jobb vagy ratyibb a Sheriden a T49 Light-hoz képest? Tegnap megvettem hátha azzal könnyebben összejön majd az lt-15 nevű förmedvény, de lusta voltam 93%-os legénységgel nekivágni. Így inkább maradtam a nyugger Halálcsillag ág fejlesztésével. -
yossarianHUN #395917 Azok tudtommal a WT-be kerültek be, nem a Blitzbe. Bár nem tartok lépést a Blitzes történésekkel, úgyhogy még az se kizárt. -
Angelus1991ster #395916 MBT-70 vagy KpZ 70-essel mi van? Az is rakétásként került be a blitz-be? -
Plata #395915 Valami ilyen kellene.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.28. 23:48:16 -
Plata #395914 1.szeretem mittengardot,kár hogy magasabb szinten nincs,szép pálya volt.Kő a huba meg a töhötöm a ragyának.
2.nekem bejönnek a gift tankok,T34-85m,tog2,churchill,HtNo1,t34 satubbi elég szép ajándékok.
3.őőő passz
4.Én ezekkel a prémekkel nem is találkoztam még szerintem,igaz T5 alatt nem játszom,mert minek?
Szal nagyrészt egyet értek kivéve a kínai résszel,az marhára nem érdekel.Felőlem kínai holdsurranó is jöhet.
Ui:Nekem EBC és ATGM kell T49-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.28. 23:46:39 -
yossarianHUN #395913 1. Mittengard, az örök vesszőparipád, rögtön a Tas és a Toldi mögött. Meg kéne már érteni, hogy egy low tier mapról van szó. A totál újoncok a játékban nem taktikailag remek kialakítású mapokat akarnak, hanem olyat, ahol pörög az eksön. Alacsony tierben úgyis agyatlan hent a játékmenet, nem értem miért nem vagy képes felfogni, hogy a T1-4 egy homokozó, ahova bedobhatják a full kezdőket állatkodni, akik úgyse tudják még, melyik a tank eleje. Lőnek mindenre, ami mozog, és ezt élvezik. Non-stop akciót akarnak, különben ráunnak a játékra, és keresnek valami szórakoztatóbbat. Erre Mittengard tökéletesen alkalmas. Nem hogy nem volt hülyeség berakni a játékba, hanem kifejezetten jó logikai érzékről tanúskodik.
2. A gift tankokkal sem tudom mi a baj, ha nem tetszik, hát eladod. Igen, jófejség lenne tőlük, ha néhanapján adnának egy aji T5 tankot, de ezt elvárni tőlük konkrétan hülyeség. Én is örülök, ha ingyen netet kapok a mobilszolgáltatómtól, de nem prüszkölök rájuk, ha nem.
3. Sokadszorra: a kínai TD ágat a játékosok (!!!) akarták, hogy bekerüljön a többi szerverre, a WG csak engedett a nyomásnak. Most már az a baj, ha az történik, amit a játékosok kérnek? Mesélj még.
4. Ezek a prémek meg megint hogy tudnak neked ekkora veseköveket okozni? Esküszöm nem értem. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Egyáltalán mikor volt kapható az M4 Improved? Szerintem életemben nem láttam egyet se a játékban. De nem is érdekel. Azok a prémek érdekelnek, amik tetszenek, amik nem tetszenek, azokat nem veszem meg, nem pedig balhézok miatta, hogy nem tetszenek. -
Angelus1991ster #395912 Legyen mesetank (anime, CnC, Warhammer , kínai "óccószószoscihke" izék), de akkor egy külön csatamódban külön pályákkal. Egy mesetankos kiegészítő jó pár évra adna tartalmat és munkát a szargamingosoknak. Csak ahhoz venni kell további licenszeket, ami nem olcsó. -
tothgyorgy #395911 lassan nem lesz 1 mesetank sem, de sebaj, majd kiadják feketében, majd kékben, pirosban, pepitában -
Angelus1991ster #395910 Nem értem ezeket. A játékot mintha két csapat fejlesztené.
1. csapat : korszerű, szép grafikai elemeket és hallgatható zenét felmutató csapat, ezt kiegészíti egy irodányi programozó rabszolga munkás.
2. "csapat" : utóbbiak munkáját saját alkalmatlanságukkal szétkenő és a játékhoz hozzá nemértéssel megfűszerező ostoba balanszos és hq csorda. (gondolok itt : a retek pályák (mittengard és 600*600m-s börtönökre) bennhagyására, a gift tankok intézményének elcseszettségére, a játék maradék hitelességének meghekkelésére (kínai td ág), a "venné a faszom kategóriájú új prémekre": M4 Improved, Pz III K, Sentinel (bár ezt egy gyenge pillanatomban megvettem, de ráférne a buff). -
Lokker #395909 Az a T-103 viccesnek tűnik. -
Rammsch31n #395908 ...jó ronda némelyik új prém... :D -
Still_I_Rise #395907 Mi a gond? Business as usual. Én folyamatosan ezeket a mágusokat kapom.
+ A bizonyosan bot-ok (esetleg részegek). Ma japán tehénnel mentem és egy Tigris egy fennakadt rajtam. Nyomta mint a meszes derékszögben rám. Egy idő után elengedtem, ment 30 métert a következő akadályig. Nem lag volt: a felbukkanó spotokat lekövette toronyforgással, némelyikre rálőtt házon/hegyen keresztül is.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.08.28. 22:23:52 -
Sirok B+ 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #395905 Ezek csak tier 8-ban tudnak gondolkodni. Az alattiaknál az igényesség mostanában tovaszáll. 217-es Tigrishez szerintem megfizettek valami modell moddert, aztán HT No IV stats.xml ctr+c ctrl+v meg text-nél pár "új" sor oszt kész. -
Plata #395904 Vk 168 érdekes. -
18% wr-el szerinted mekkoràt szakithattam:-DD
20k hiànyzik,de màr lef@som,olyan csatàim voltak du is,hogy a hajam égnek àllt.Erlenberg,mindenki elmemt a vàrba,ugatok hogy onnan nem lehet bevenni a bàzist,de senkit nem érdekelt.Körbeértek megdöglöttünk.És ezt 2x.
Karélia védés,jobbra középre senki,a fél csapat balra el,a màsik fele.meg a bàzis mögé oda ahol az artik szoktak lenni,hogy ott mi volt a tervük azt nem tudom.Bukta ezt is 2x.
Gondoltam majd a hüttöszekrén feldobja a hangulatomat.Highvay,a medek elmentek a mezőre,de senki nem jött szembe velük,pittyegnek nekünk hogy menjünk,elindulok,mikor a hid alà értem,làtom hogy repkednek beléjük a 800+ taslik.Ezek utàn mind az 5 megfordult majd otthagytak, úgy pàrologtam el hogy még a làmpa.se tudott felvillanni:-DD
Alapjàban én egy vidàm gyerek vagyok,de ettöl a hetek óta tartó szívàstól kezd elmenne a humorom.
-
robogo81 #395902 Aminek a goldja 240-50 körüli,annál nem fognak az átütéséhez nyúlni(szerintem),inkább azt fogják kapcsolgatni,aminek a goldja 220 alatti.
Tudom kissé gáz hogy pont a prém lőszer átütéséhez mérem,de például az Sp,meg a Type 59 is 190 pen körüli,de mégis 240+ a goldjuk.
A WG meg ha nem nyúl a limithez, akkor pont belövi,hogy a kreditet pont eléggé égessék a tulajok,de megkapják az áhított plusz átütésüket. -
tothgyorgy #395901 új prémek
Ha valaki még nem tudna róla. -
Rammsch31n #395900 sok híjja van még? :) az 5x-özőkkel nagyot lehetett szakítani. -
tutyimutyi2 #395899 És mivan ha a tier korlátosnak alapból 200 körüli penje van? :D -
robogo81 #395898 Vagy a korlátosoknak növelik a penjét 200 mm körülire,a goldot meg 240-50 körülire,hogy vigye szemből azokat amiket eddig nemigazán. -
R3nton #395897 Ez a mostani brigád annyira nem balfasz, viszonylag gyorsan cselekszenek. Szerintem az MM-t nem fogják buherálni, mert még szarabb lesz, mint most. Meg fogják kapni a tierkorlátosak a nagyobb ágyúkat és elveszik a korlátot. Gondolom akinek nem tetszik az goldért beválthatja őket. Bár egy WZ-111 egy normális ágyúval igencsak baba lesz. -
Nekem még kellene 1 honap,hogy meglegyen a tank 
Xp gyüjtés lvl99
lammaer #395895 Nem nagyon érzem a terelést abban hogy "Jelenleg nincsenek ilyen terveink", és a másik válasz is elég egyértelmű (kinaihoz nem nyúlnak, a másikra pedig nincs döntés). -
plutoka #395894 LT-15-re mostanában inkább Highway a legjobb, ott kicsit agresszivabb spottal hamar össze lehet hozni. Persze függ a tank leosztástól is. Hasonlóan lehet ökörködni Live Oaks és Fishermans Bay-en. Bár lehet azért müködnek nekem mostanában ezek a pályák, mert T5-T6 ban játszok LT-vel és ott még sokan rosszul állnak fel az elején. -
Gyuszopapa #395893 "Terveztek bármilyen változtatást a tierlimites prémium tankok MM-jével kapcsolatban? Ha nem, akkor bevezetitek újból annak a lehetőségét hogy alacsonyabb szintű tankok ellen játszanak mint ők maguk?"
Jelenleg nincsenek ilyen terveink.
"Van bármi terv a régi prémium tankok (IS-6, Type 59, WZ-111, 112, stb.) feljavításával kapcsolatban a jövőben?"
Ami a kínai nehéz tankokat illeti, a legutóbbi egyensúlyozással már korszerűsítettük, feljavítottuk őket, amit a játékosok visszajelzései és a statisztikák is megerősítettek. Ami a könnyített MM-es járműveket illeti, több megoldáson is dolgozunk, hogy eldönthessük hogyan is kezeljük le azt a helyzetet, de végleges döntés még nem született.
A kérdésre kellene válaszolni nem terelni.
Anyád WG.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.08.28. 11:10:28 -
Lokker #395892 Az hogy be lett-e ígérve nem tudom. De ha néhány pálya beragad és ismétlődik akkor elég szervert váltani és megoldódik. Legalábbis ez nekem anno működött. Mostanában meg nem játszok annyit hogy ez zavarjon. -
Angelus1991ster #395891 Jaja, Redshire se rossz spotolós pálya. T49 utolsó meccsén, búcsúképp csak összejött egy 6-6,3k spot-os csata. -
Nem csak azokon a mapokon lehet megcsinálni... Sőt, mivel mindenki azt hiszi, hogy ott a legkönnyebb, nagy a tumultus a spothelyeken, és szopó van. Én mostanában Redshiren szeretek legjobban spotolni, Assault ofc. -
Angelus1991ster #395889 T-55A LT-15 aktiválva és naná, hogy egyszer nem adná be azt a nyamvadt malinovka, prolihovka, fiery salient mapok egyikét. Ehelyett ugyanazt a 4 szar pályát rakja be egymás után.
Nem az lett beígérve, hogy nem lesz pályaismétlődés? újabb szargaming féle hazugság. Attól még, hogy csilibili hd mapok lesznek attól ez a faszomság ugyanúgy meglesz. -
Valóban
,kb 6 hónapja használom,és mindig azt mutatja amivel játszottam.
-
Plata #395887 Ez nem százas,olyan tankot is ír nekem amivel nem is mentem.
-
tutyimutyi2 #395886 De imádom ezeket az rng-ket hogy foch 155-el első kettő csatám 3,6k sebzés vereség utána bezzeg győzelem 900 sebzéssel... -
Wotzilla
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.27. 21:17:30 -
Ez miez az oldal? -
Ma kemény voltam én is mint a kád széle
18% wr ig jutottam
Sikerült a Fv td vel is 0-át mennem,vihar volt és elment a net
Tegnap mentem 9 menetet este, 2 win :D Skorpióval én is nulláztam, aztán RUval 4 hulladék, minden lepattan, ideg voltam, vissza a Skorpióba, kövi meccs, lőttem egyet, arta kivágott egyből..... Ok, mondom, német papírvasak ma nem menők, átültem STRV S1be, Overlordon tolattam a td sziklára, aztán szépen le himbilimbiztem a mélybe.... ki is léptem :D -
Plata #395881 Mi van akkor ha megunom az Xp farmolást?
Hát kamikazeeeee.
Az ilyen ökörködéstől újra erőt kapok az xp farmolásra.
Csak elfelejtettem hogy nem az 5 skilles kamikaze legénység van benne,hanem egy rakás zöldfülű gyökér.
A gyökér a dombon kempelt,szemből mellém lőtt,én telibe majd meg kerültem próbált utánam fordulni de megkerültem mire félig megfordult,és feltoltam a sziklára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.27. 20:32:15 -
R3nton #395880 És ahhoz képest hogy a többi milyen buffot kap, kivéve az oroszt még nevetségesebb, hogy ennek csökkentették az alfáját