World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USA:
– Added possibility to research T54E1 from M41 Bulldog;
nem megy kárba a 141 ezer xp a T49-en.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Jah az is igaz hogy valamelyik arty mondta ezt,ugyanis westfielden berobogtam a bázisra és spotoltam az artykat,akik behisztiztek hogy ki lettek lőve,mikor jött a bat platoon hogy elkapjon és már kettőt kilőttem,akkor visítva követelték hogy a harmadikat is öljem meg.De kilőtték ha jól emlékszem,keress vissza a fórumon pár évet,pontosan nem tudom mikor jött ki az m41 de az után volt nem sokkal,még fotót is raktam be annak idején,de régi képek már nincsenek meg.
Tavaly újra lett rakva a winfos,és csak azok a képek vannak meg amiket nem felejtettem el kimenteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 21:06:25
De hogy barakkleárazást rohadt ritkán adnak be, muszáj ezeket az aszfaltpattanásokat használnom barraknak 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ha jól értem, akkor ugyanúgy arra gondolsz, hogy használhatatlanok a lightok.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
És mi a legfőbb mozgatója a játéknak?
A szórakozás és mókázás.erre tökéletesek a light tankok.
Öt perc után tuti bevallanám hogy én lőttem le kennedy-t.<#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 19:29:37
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 19:25:26
Hiteles és értelmes forrás nincs?
<#eljen>#eljen>, Igaza van. Pár noob kisírta ezt a nerfet is.... Svédeket is a sírás miatt baszták tönkre, most a lightokat. WG-nek nem kéne hallgatnia olyan communityre, akiknek 99%-a retard.
Van aki ezt elfogadja, van aki nem és pont ezek azok, akiket az ego vezérel és csakazértis belekötnek mindenbe és mindenkibe, hogy bizonyítsák ők bizony jobbak, mint a másik. Amikor csináltam youtube-ra a videó sorozatot, akkor is a kommentek fele arról szólt, hogy én mekkora egoista gyökér vagyok, pedig soha nem becsültem le az ellenfelet, nem szidtam őket, nem anyáztam, nem vertem a mellem, hogy mekkora király vagyok, szimplán teljesen nyugodt hangnemben megmutattam, hogy ilyen egyszerű ez a játék és ezt bárki utánam tudja csinálni, ha akarja. Csoda, hogy leszedtem az összeset? Semmi értelme nincs ezeknek, hiszen nem akar belőlük tanulni senki.
Itt már rég nem azok vannak jelen, akik jobbak akarnak lenni, hanem azok, akik azt akarják, hogy a többi ne legyen jobb náluk.
Nem véletlenül ment el minden kicsit jobb játékos a fórumokról és szarik bele. Többen megpróbáltak már segíteni, de sosem kellett senkinek, mert mindenki meg van győződve róla, hogy ő szuper, csak a... és itt jön minden elmebeteg elmélet, a lényeg, hogy mindenki a saját hibáján kívül nem lesz jobb. Maradtak a goldspammer streamerek - tisztelet a kivételnek - ők legalább megmutatják a könnyebb utat.
Persze, most erre azt fogod írni, hogy leszarjátok, csak játszotok... ha csak játszotok miért zavar a MM, az RNG, az Arty, a TD, az akármi? Hiszen csak játszotok nem? Nem érdekel a stat, nem érdekel a nyerés, hiszen a játék az játék, de a sírás folyamatosan megy, hogy nem lehet nyerni, nem lehet csinálni semmit, mert szarok a csapattársak stb... ez egy elég komoly 22-es csapdájának tűnik nekem, amiből csak mindenki saját maga tud kimászni, ha akar.
Ja és ez a fő probléma velem, leírom az igazságot, van aki elfogadja, van aki nem, attól még ez marad az igazság.
A legjobb lenne, ha a beígért (!) tierlimitet és pedótlanítást megkapná a tier 3.
T3-asokat egy lövésből kiszedő t5-ös titánok ellen nem éépen a legjobb játszani.
És rohadtul nem érdekel, hogy 6 éve még egy kezdetleges +/- 3-4 tieres szar mm volt. Aki azt visszasírja tuti, hogy nem a bottom tierben cumizott.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 19:05:08
Abba már bele sem megyek, milyen személyiségfejlődésbeli probléma következménye lehet, ha valaki egy játékban elért eredményeire épít rá egy masszív egót.
Tier III Közepes tank
HP: 250
Motor: 500 Le
Tömeg: 25,8 t
Lóerő/tömeg: 17,54 Le/T
Végsebesség: 44,6 / -20 km / h
Páncéltest forgási sebessége: 46 °/s
Torony forgási sebessége: 35,5 °/s
Talajellenállási értékek: 0,767 / 0,959 / 1,822
Látótáv: 300 m
Rádió hatótáv: 312,9 m
Páncéltest vastagsága: 30 / 20 / 20
Torony páncélvastagsága: 20 / 20 / 20
Löveg: 76 mm L-10A
Sebzés: 110 / 110 / 164
Páncélátütés: 66 / 75 / 38
Lövés/perc: 12,033
DPM: 1323,6
Újratöltési idő: 4,986 s
Pontosság: 0,527
Célzási idő: 2,21 s
Vertikális irányzási szög: +20/-5°

Szeretne többet tudni?:
https://ritastatusreport.live/2017/04/13/supertest-premium-t-29-stats/
Kibaszott Toldinál is jobb a DPM-je. Miközben ennek messze jobb az átütése, sebzése stb. Úgy tűnik ami hitlerista vagy fasiszta csatlós az a sárga földig le van rontva.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 18:36:44
Szakesz más tészta rá emlékszem,de úgy emlékszem szakesz néven még jó fej volt.
Nem lehet hogy sceff az nem is szakesz,csak szakesz eladta neki az accját?<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 18:31:56
S az ego nagysága ebben az esetben megbocsátható.
Jók ezek az alaptalan mondák, hogy: "HŐŐ tíer tízben lehet kredítet farmolni!"
Aztán, hogy lecsekkoljam profilodat, hogy milyen sebzéssel farmolsz, akkor már nem küldjük el "Mert semmi köze semmihez"
Ha kell a last replay odaadom,de az már nem t49-es csata hanem T6 svéd med.<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 16:30:59

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.