World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A JgpZ E-100 akkora böhöm nagy szar,hogy még lõnie sem kell ahoz,hogy a map másik végébõl is lássák.
Ha csak tüzelési pozícióba akar gurulni,már észreveszik és már kapja is az ívet.Mivel ráadásul iszonyat lomha is,ezért aztán még arra sem nagyon marad ideje,hogy visszahúzódjon a fedezékbe lövés után.
És akkor még nem beszéltünk arról,hogy a lepattanó lövések azt is ugyan úgy sújtják mint bármely más tank lövegét.Azzal a különbséggel,hogy ha ez nem talál,akkor mire újratölt,addigra a nyakán van a fél város.
Nehogy azt hidd,hogy azzal fenékig tejfel az élet!
A látóhatár szélén mozogva kell vele supportolni,a lehetõ legnagyobb távolságból.Minden más esetben felfedezik és az összes med ráront,minden SPG-nek megindul a nyálkiválasztása és az összes light tank odarepül idegesíteni,mert az olyan jó móka.A hevy-ktõl meg kapod az össztüzet,mert fosnak tõle.
Van rajta egy nagyot ütõ löveg és ebben ki is merült minden elõnye.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Könyörgöm szakadjatok már le a matyizásról/mátyásozásról meg valami Földes Palizásról.
Két hónapja regisztráltam, akkor az elsõ alkalommal amikor írtam, ugyanezt csináltátok, meg elkezdtetek lebarmozni.
Azóta csak olvastam a fórumot.
Erre ma írok, és megint én vagyok a Mátyás.
Ki a fasz az a Mátyás?

Nem én vagyok Mátyás!

Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy mi itt, úgy mint te is, azért vagyunk, mert az ember tud alkalmazkodni. Egészen néhány patchel ezelõttig a medek tûntek el. az utóbbi idõben kerültek újra elõtérbe. Most pedig még inkább. Akik anno meddel nyomták nem hagyták el a játékot, hanem mentek másik ágra. Alkalmazkodás. Nem kihalás.
Eagle16
Helló Mátyás. Látom nem bírod ki sokáig az sg fórum nélkül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Már most sokkal élvezetesebb volt a játék, hogy sokan grindelték a medeket.
Azt hittem h,csak a reggel éhgyomorra bedobott törkölypálinka ütõs.
De nem 😊

Visszagondolva közel 2 éve,hasonló stattal rendelkeztem még én is.
Akkor az elsõ ezer lejátszott csatámban csak HE lövedékkel lõttem.

Sok sikert a srácoknak!

jó hogy körberöhögöd de aki td vel egyedül áll a semmi közepén az meg is érdemli.A td ket védeni kell akkor pusztító fegyver amugy meg egy nagy rakás ócskavas , és teljesen mindegy melyik /német orosz ancsi francia) ha nincs támogatva semmit se ér
még 1 dolog idáig ha megnézted CW-n az volt a felállás 3 db arty + 1 db med + 11 heavy. Kb ez egy általános felállás, ettõl kisebb nagyobb mértékben néha eltér. Az addig oké, hogy te heavy párti vagy, de akkor aki a TD-t vagy a Medet szereti mit csináljon???? 😄

Én azt remélem, most már színesebb lesz a játék ez által akár CW-n is. Egyébként én a T10 Medeket erõsebbnek tartom, mint a TD-ket. Nem a páncél vastagság a lényeg, hanem az ágyú és a mozgékonyság. Egyébként a T110, IS-4, IS-7 ugyanúgy menni fog CW-n és jók is lesznek. A másik 3 heavy kicsit bajban lesz szerintem.
Eagle16
Jah, mikor 8 SPG van egy rohadt csatában akkor biztos azért nem támadnak a hülyék mert jobban szeretnek kempelni. Istenem...inkább menjél aludni.

Majd ha egy lövéssel nem veszi le a HP-m 50-100%-át az a sok szar akkor én sem bujkálok majd egy ház mögött.

Én látok logikát a mondanivalódban.

Nem én vagyok Mátyás!

Pluskast
A lövege üt. Ennyi és nem több. De lassú az újratöltés és ha felfedezik akkor nagyrészt annyi neki. A teszt szeró elején még használható volt. Utána jó wg fejlesztõs stílushoz híven szarrá nerfelték és a végére lett belõle a szokásos német fostalicska.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Még egyszer megkérlek, a wot nickedet tedd már közzé.
No meg észrevettem, hogy jövõbelátó is vagy...az ötöslottó nyerõszámait is...

és a jpz e100-at ki fogja lõni más is. Hevis vagyok, de el tudom képzelni, hogy talán OLDARRÓL vagy HÁTULRÓL is el lehet kapni õt, akár egy t7-es, t8-as meddel, francia tankkal...vagy tévedek? 😊

Írsz ám pár elég nagy hülyeséget is, egy wot nicket tolhatnál, hogy lássuk ki írja ezeket.

Pluskast
"A Jpz E 100-ast mint írtam, az arty és másik TD-k tudják csak kilõni és te sem írtál mást."

Ez nem igaz. Medium simán körbeautózza, másrészt meg az egy vs egy csaták minimálisak. Ha egy jp E-100-at felfedeznek minden arty rálõ. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy az E100 csak szembõl kemény oldalról illetve hátulról puha mint a vaj.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

körberöhögöm bármelyik meddel a jpz e-100at 😄
A Jpz E100 úgy tudom, hogy a tesztszerveren a leggyengébb winrátával büszkélkedõ T10es td.
Tehát akkor annyira azért nem lehet erõs.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Akkor ne tedd fel ezt a patchet, és a világ jobb hely lesz.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Könyörgöm írj egy in-game nicket !😄
Mausbattle teljesen egyetértek veled.
Felvennélek barátnak a játékban is, mi a nicked? Mehetnénk heavy platoonokat, miközben megszívatjuk a köcsög noob TDket.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

"Egy dolgot szerintem elfelejtesz, ez a game arrol szol azon kivul hogy esetleg mi szorakozzunk hogy profitot termeljen. Azok a "fizetos" jatekosok akiknek tobbsege mediumokkal es td-kel nyomja igazan orul ezeknek, A t10 es heavykben levo emberek meg nem altalanositok de mennek a sajat fejuk utan mert hat hiszen ok t10 heavyk ok mindenkinel jobbak😊 "

Most nem ismétlem önnmagamat, de már korábbanleírtam, hogy ez a játék egyensúlyban van a különbözõ szintû és típusú játékosokban akik szimbiózisban élnek. A tizes heviben a jó játékos aki nem tett pl pénzt a játékba kilövi a noobot, még a TD-kbõl is eddig ez volt, cserébe az 5-ös tanjából kiszedik arany lõszerrel ugyanazok. Ne egy játékost gondolj egy tankba, mert egy típus több tankkal is játszik.

"A fejlesztok azt szeretnek ha tobben fizetnenek elo ennyi. Az is fontos hogy aki mar egyszer fizetett az legalabb meg parszor fizessen ( ezert adnak celokat, meg hogy majd jo lesz...stb)"

Hosszú távon a játék el fog halni, mert elhagyják a különbözõ típusú játékosok.

"Amúgy a patch után is az SPG lesz a király...arról fog továbbra is szólni a játék, hogy ki tud jobban bujkálni elõlük. A TD-k szép nagy célpontok lesznek, a közepesek már nem annyira, de azokat meg szinte bármi sebzi, mert nem sok páncélzat van rajtuk."

Szép dolog hogy a csatákat végig campelõ noobsereg az artykra fogja azt hogy gyakorlatilag a csatába csakakkor kapcsolódik be, amikor már eldõlt és kényszercselekvésre van ítélve 😄.

""Az az állításod, hogy, "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot", szerinted igaz? "

Gyakorlatilag el fog tûnni a hevi a játékból egyre inkább az idõ elõrehaladtával, mert kilövik, nem lesz sikerélmény. Gyakorlatilag TD-k fogják megvívni a csatákat, most megmondom, hog yha nem lesz erõteljes nerf, ez lesz a vége.

"Másrészt milyen óriási játék tudást igényel egy T10 heavy. "

Jó, hát sokmindent, nagyon sokat. Többet mint az arty, aki egyáltalán nem a csúcs ! Minden tizes heavy más stílussal játszható, de mindegyiket ismerni kell hogy jól tudj vele játszani, nagyon ötletesen használva igen sok sikerélményed lehet vele. Ha szerinted az arty a csúcs, akkor megkérdezem, hogy tudtál vele csatákat megfordítani ? Sniperkedni ? Dominálni egymás után különbözõ kisebb csatákban ? Ugye nem !

A Jpz E 100-ast mint írtam, az arty és másik TD-k tudják csak kilõni és te sem írtál mást.

Az IS 7-essel kiválóan lehet sniperkedni. legfeljebb te nem tudtál vele, ez egyéni hiba.

Lényeg az, hogy ez a változtatás felborítja a játékos típusok egyensúlyát, ami végül azt eredményezi, hogy elhagyják a játékot, mint amikor egy csúcsragadozót beengedünk egy egyensúlyi ökoszisztémába, végûl fajok tûnnek el. Itt is így lesz. Nem kell sok idõ és a heavyk és játékos csoportok eltûnnek teljesen.

Ezt a patchet feltenni sem érdemes 😄.

mozesapo
Most õszintén, mit akartok 12.00 elõtt. Vagy már olvasni nem tanítanak az iskolában?

Server maintenance begins at 06:00 CEST (04:00 GMT)
Server opens to players at 12:00 CEST (10:00 GMT).

Eagle16
Igen, de azért azok se tekerik a vinyót folyamatosan...

Most kiszedtem pár fölösleges dolgot az induló programok közül, remélem többet nem jön vissza az a valami. Volt vagy 4 olyan folyamat, ami csak azért indult el hogy frissítést keressen...vicc. Nem szeretem azokat a programokat amik ennyire teleszemetelik a gépet. (Apple, java stb.)

Ha esetleg van itt tag, akkor utólagos elnézését kérem, de ezt ki kell tennem.
Ez a kemény nem a gyémántvágó 😄 : http://worldoftanks.eu/community/clans/500006102-IPU/

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

HÚÚÚÚ dejó!
Köszi a választ.
Alig várom már, hogy meglegyen az E100.

Nem én vagyok Mátyás!

"Patch is not appropriate to existing version.
Installation impossible."

Errõl lenne szó?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

köszi. valami ilyesmire gondoltam én is.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Feltételezem az a probléma, hogy a szerver nem fut és ha jön is onnan info, a szerint 7.4 van. Türelem.
Az adat amit a frissítõszolgáltatástól kapott hibás. Részletekért nézze meg a naplófájlt.
Hát persze.

E-100: +100Hp és +10mm a torony frontjához. ( 240 helyett 250 lesz )
Maus: +200Hp és +20mm a torony frontjához. ( 220 helyett 240 lesz )

WoT: Nishizumi77

Trucker39
Gondolom, elõtte a régit törölted.

Én a 7.5 patch-et szedtem le és ezt írja telepítésnél:
Patch is not appropriate to existing version. Installation impossible
Látom, hogy jön a frissítés a játékba.
A német nehéz tankok erõsödnek valamit?

Nem én vagyok Mátyás!

A full 7.5 töltöttem le és telepítettem.

Nem kifejezetten Windows frissítésre gondoltam, hanem valamelyik kiegre. Konkrétan nem tudok példát mondani, de kieg pl. a Flashplayer is. Vannak olyanok köztük, amik nem kérdeznek és frissítenek Windows alatt.
Trucker39
Nálam igen. Csak a teljes újra telepítés segít rajta.

Délben. 😊
Szomorúan hallom, hogy Adjunktushoz hasonlóan én is az aranyat nem használó, nem campelõ TD noob kategóriába tartozom. A csatáim felét ilyen fajta harckocsiban toltam le. Én sem értem miért ilyen kevés a túlélés százalékom. Ezek szerint nem tudok TD-vel(sem) játszani. Valószínûleg így lehet, mert általában nem egy helyben állok a csata elejétõl a végéig. Lehet ezért vagyok csak átlagos játékos eff alapján.

Mindenesetre lehet, hogy igazad van kedves mausbattle, de megjegyzem, hogy csupán cw-ben, vagy companyban igaz az állításod. Randomban az észrevételed nem áll 100%-ban. Igen sokszor elõfordul ugyanis, hogy én a TD-vel beállok egy helyre, majd utánam beállnak a többiek is. Senki nem megy elõre felderíteni. Legjellemzõbb ez Prokhorovkán normál csatában a bokros oldalon. Ott a sorrend így néz ki: TD, heavy, medium.
Sziasztok. "Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file." Ez van mindenkinek?

Hát te se vagy egy egyszerû eset. Ültél már más járgányban a T10 nehéz tankokon kívül. Szerintem nem.

"Nagyon egysíkúvá válik a játék, ezek a tizes TD-k irreálisan erõsek !"

Szerinted, most nem egysíkú. Szerinted most a T10 heavy-k dominálnak. Egy játékot játszunk egyáltalán. Most és a patch után is az arty-k dominálnak. A T8-as amerikai arty aki atombombát lõ, a francia aki olyan gyors, hogy még a lightokat is elmaradnak mögötte, és revolver táras forgó tornyos. A német aki a szikla mögé is be tud lõni, mert olyan a kitérés e a lövegnek, az orosz aki credites AP lõszerrel egy lövéssel takarít ki a T10-es heavy tankodból.

Másrészt milyen óriási játék tudást igényel egy T10 heavy. Semmivel sem többet, mint egy med vagy TD. Az artyt nem írom mert az tényleg talán a legegyszerûbben játszató, persze nem profi szinten mert az úgy azért elégé skil-t igénylõ.

Temeted a T10 heavy tankokat, de majd nézd meg, ha nem egy Himmelsdorf lesz a pálya meddig fog tartani a te általad, legyõzhetetlennek tartott jpzE100. Megmondjam az 1-2 arty találatig, mert utána vége. Elbújni nem tud, szinte eltéveszthetetlenül nagy célpont.

Az sem hiszem, hogy ez a patch ártana a játéknak, sõt inkább használni fog. Változatosabb csaták, végre minden ág használható lesz. Talán még a klán csaták képe is kicsit megváltozik. Én speciel attól függetlenül, hogy egy t10-es TD-m sem lesz és medbõl is csak egy az (E50M) nem bánom az új gépek bejövetelét.

Az meg, hogy az új td-k átlehetetlenek. Neked lehet, de amúgy meg simán lõhetõ mind. Minden van gyenge pont, és nem csak oldalról, meg hátulról. Minõ meglepõ elölrõl is átlõheted õket. Ja lehet nem 500 méterrõl, vaktában autoaim-al.

Másrészt az is sokat mond nekem, hogy te is-7-el sniper-kedni szoktál. Egészségedre, az az s-70 pont nem egy sniper ágyú sok sikerélményed nem lehetett vele eddig sem.
A szerver mikor is fog indulni? 10 órakor vagy délkor? Sose tudtam észben tartani, hogy a hírekben szereplõ 2 idõzónából melyik is érvényes ránk :$
Na ja!Olyan mint a Skynet.Öntudatra ébred néha és a legalkalmatlanabb pillanatokban fog hozzá valamilyen szar mûvelethez.Marha idegesítõ tud lenni.
Most szedtem le a patch-et de vagy 10 percet kellett várni a végén,mert a köcsög vírusirtómnak is pont most jutott eszébe magát frissítgetni..

Eagle16
Ki van kapcsolva a frissítés, szóval az biztos nem 😊

Régen felraktam mindent hozzá, de egyszer jött a Win 7-re egy olyan jó frissítés hogy utána nem akart betölteni a Windows. Azóta inkább nem kell több. Alig tudtam helyreállítani.

Elõ szokott fordulni, hogy valamihez frissítést szed le a kedves Windows a megkérdezésed nélkül és azt telepítgette.
Eagle16
25-40 mb /s-el másolgatott valamit a háttérben, azért volt lassú a telepítés...de most már rendbe jött.

Tono34
Volt olyan vírus ami ezen néven futott ..... persze alapból windows folyamatnak álcázva 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Újraindítottam, most bekussolt...nincs vírus fent, van Avast is meg amúgy sem nézegetek megbízhatatlan oldalakat. Szerintem ez a Windows hülyesége. Néha bekattan.

1 éve még azt hazudták hogy a 7.0ban jön az új fizika,nem mérvadó épp mit hazudnak össze😊 jelen pillanatban az új fizika a 8.0ban érkeik szeptemberben,addig még tudsz várni.
Decemberben kaptuk meg a 7.0 patchet. Most épp 7.5ös patch jön.
Fizika elég régóta csúszik már, és elvileg 8.0ban jön, tehát a 7.5 utáni patchben.

WoT: Nishizumi77

Mikor jön meg a 7.0 patch?
Nagyon tetszik ez a videó