World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos az vírusos jelenlét is lehet ha az svchost sok memóriát visz el,régen volt ilyen problémám még xp alatt,vírusírtóval átkell nézni a windows mappáját,fõleg a system32 mappában szoktak lenni a szarok.
Eagle16
Ez a rohadt svc-host.exe a háttérben leterhelte a vinyót...most keresem hogy mi a francért tekeri folyamatosan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja értem. Akkor a hiba nem az én készülékemben van.
Szerintem még nem megy.
Az nem gond 😄 csak a napi duplázókat tervezem majd vele lenyomni, meg ha nagyon elhúzódnak az új med ág elõtti peccsek, akkor még a panther-t is kifejleszteném vele, a mostani német med ág is tetszetõs, de az új jobban megmozgatja a fantáziámat 😄
Mivel még nincs server, nem tudjuk.. 😊
Aki felrakta ezt a 396mb-os filet annak mûködik rendesen a játék?
Pluskast
Igen meg az elvileg forgatható lövegû német waffentrager td ág is jön elõtte.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

..ez azert meg szerintem nagyon messze lesz. itt van meg az angol full ag, aztan orosz ketets td ag amikrol szo volt mar a nemet med ketets ag elott...
Pluskast
Igen lesz Leopard 1. Az egy teljesen új medium ág lesz.

Érdekes, nekem felrakta 4-5 perc alatt 😄 , pedig tök átlag gépem van.
kerla
Köszönöm!

Megszoktam, hoyg ezt magától megtalálja midnig, most nem értem miért nem.. De máûr szedem és minnyá telepítem is felfelé!!

http://worldoftanks.eu/dcont/fb/media/art/tank_trees/germany_tree_full%28eu%29-2.jpg

ennyi...én erre alapozom, hogy tenni kell zikszpét a 3002 db-be 😄
Pluskast
Ilyen baromságot beszélni már ne is haragudj..... Az oroszlán szerinted mi? Növényevõ? Érdekes, hogy elég kb 100000 év óta létezik és még mindig van mit ennie. A többire meg kár is reagálni mert ha egy kicsit is játszottál az új td-el a tesztszerón akkor nem ez lenne a véleményed. Úgy van ahogy Eagle kolléga mondja. Arty mindent visz. De megsúgom Neked az új td-et is ki lehet lõni simán.

Nekem 2 perc alatt felrakta.. 😄
#155436 😉
Az új német ágról valami konkrétum van már?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Eagle16
link

Valami nagyon tekeri a vinyót a háttérben, lehet hogy azért volt lassú a telepítés...

edit:

"Az az állításod, hogy, "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot", szerinted igaz?

kerla
Mirõl beszéltek? Nálam nem frissít 7.5-re és a honlapon sem érhetõ el az update.

Még ha így is lenne és felborulna a játékegyesúly a 10-es td-kel akkor is mibõl gondolod hogy ez így marad örökké. Már elég sok minden felborította a játék egyensúlyát és utánna jött a nerf. Folyamatosan változik minden próbálj alkalmazkodni vagy halj ki mint a dinoszauruszok, mamutok vagy a Mausok.
Igen, csak másold át a 7.5-ös mappába a 7.4-es mappa tartalmát. De van egy egyszerûbb mód is.. letörlöd a 7.5-öst és átírod a 7.4-est.. arra viszont figyelj, hogyha valamelyik nem kompatibilis a patch-el, akkor összeomolhat a játék csatába való csatlakozáskor..
..nem kell mennie, o megmondta h vege es kesz! nem erted??😄
Erõsek. Mint minden új, bevezetésre kerülõ vas. Aztán majd kapja a nerfet. Az az állításod, hogy "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot" szerinted igaz? Jelenleg CSAK hevik és td-k vannak a játékban?

Mi a wotban a nicked?

Eagle16
"ha megjelenik egy csúcsragadozó kihalnak fajok"

Miii??? Ennek még nézz utána kicsit 😄

Amúgy a patch után is az SPG lesz a király...arról fog továbbra is szólni a játék, hogy ki tud jobban bujkálni elõlük. A TD-k szép nagy célpontok lesznek, a közepesek már nem annyira, de azokat meg szinte bármi sebzi, mert nem sok páncélzat van rajtuk.

Legalább várd meg azt a nyomorult patchet és játssz le pár csatát, mielõtt végleg eltemeted a játékot.

Amit innen letöltöttem, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
Rábeszéltél! <#vigyor>

Inkább vele játszanék, mint KV4-el, bár elõbb utóbb rá is be kell ruházni
..meg szerencse h mindezt az uj td-k agyujnak statisztikajara alapozod, ugy h soha egyetlen metert sem mentel td-vel..
Hypo
😊))))))) de honnan veszed azert mert neked csak a t10 a jatek csucsa hogy mondjuk valaki nem elvezi a td-t vagy mediumot? Szerintem az egosita t10 es heavy playerek tunnek el max de azoknak ugy se vette az ember a hasznat, mert csak sajat magukkal vannak elfoglalva.

" (nem fényezem magam, de jó játékosnak tartom magam)"

Ha a játékban is master91 a neved,akkor az 659.18-as effi.
khmm..khmm...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nagyon egysíkúvá válik a játék, ezek a tizes TD-k irreálisan erõsek ! A normál player, aki taktikázva,mozogva szeret játszani nem fogja élvezni ezeket a harckocsikat és nem lesz sikerélménye és elmegy. Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot, végül mivel már csak TD-kmaradnak csak arany lõszerrel lehet használni hiszen ez lesz az egyetlen különbség és végül amikor teljesen elnoobosodik a játék, végûl õk is elunják mert nem lesz kit kilõni azonosak lesznek a harckocsik végûl mindenki elmegy.

Az állatvilágban is kényes az egyensúly, és ha megjelenik egy csúcsragadozó kihalnak fajok, ezzel a játékkal is így lesz, ha marad minden így, végül az egész kihal.

Eagle16
Na felrakta! Alig 43 perc alatt 😊 Lassan már a telepítéshez is ki kell írni egy gépigényt 😄D

Az E-75 baromi jó tank, ne hagyd ki!
Amit letöltöttem még a 7.4-es verzióban innen, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
Ha meg nem a launchert indítom el hanem a sima exe file-t akkor ezt írja ki amikor az mailcímet és a jelszót kell beírni: "Unable to connect to the network."
"A lényeg, hogy a játékmost erõteljesen a noobok irányába megy el. "
Igen, aki nem heavyt vezet az noob. No comment.

"Az eddig ötletes játékon alapuló tizes heavyk elértéktelenednek"

Loál... heavy játék minden csak nem ötletes. Ugyan mutasd már meg hogy pl a batár lassú heavykkel miféle ötletes játékot tudsz bemutatni azon kívül hogy elkúszol a kedvenc szikládig/házadig, beforgatod a frontot és lövöldözöl?

"A T62-es egy az egy ellen úgy kiszedi az IS 4-est "

Miért ne szedhetné? Mindkettõ Tier10es, ha jó a balance akkor igen is legyen képes kiszedni egy megfelelõen használt med egy azonis tierû heavit. Különben mitõl lenne azonos tierû? 😊

Hypo
<#vigyor4><#vigyor4>

Na srácok! 😄 egyrészt így reggelre besírtam a "kabalaállatkánk" legújabb agymenésén<#nyes>, másrészt eszembe is juttatott valamit...Ugyebár ha elindul a szerver, és el tudom végre adni a sok csigazabáló tierben megpumpált tankom, lesz úgy 5 millió kredtitem. Ebbõl a VK3002 db-t mindenképp megveszem mert már elkezdeném belerakni az xp-t, készülve az új német med ágra. Na a maradékból vagy E-75 bácsit veszem, amit nagyon szeretnék, de õt erõsen bedobálná T10-be és lehet hanyagolni kellene a top tier meccseket, mert azért a friss vasak általában picivel többet szoktak tudni, mint illene. aztán egy stock E-75 +10,5 L68 felállással lehet nem most kellene nekiállni grindelni a láncot,tornyot,128 millis ágyút 😄

Szerintetek? várjak egy picit, míg megkapják az új vasak a szokásos indulás utáni nerfeket vagy tesztszerós tapasztalatok alapján simán játszhatóak lesznek a T9 tankok?
.. istenem.. "ki tud játszani, az heavyket fejlesztett".. ne haragudj, te szoktal jatszani evvel a jatekkal????? gondolom a te jatekodba soha nem jelennek meg t10es heavyben 800as effel...
Na most már légyszi mondj egy wot nicket, iszonyatosan kíváncsi vagyok rád 😊

Már bezártam. Úgyis át akartam rakni a játékot a C-rõl a D-re , úgy hogy most meg is teszem, majd újra megpróbálom.
Én fõleg TD noob vagyok.Vagy legalább is azokkal szeretek legjobban játszani.
Sajnos nincs sok pénzem,ezért aztán gold ammo-s noob kategóriába már nem férek be.😞
De azért jó érzéssel tölt el a tudat,hogy én vagyok a "mezõ királya"!😊
Persze csak azért mert kemper noob is vagyok közben.
Olyan jó,hogy mindent átviszek szembõl célzás nélkül is és elég 2 lövés bármihez!
Persze csak mosolygok azokon a szánalmas erõlködéseken,amikor a szemétre való T10 heavyk megpróbálnak kilõni,hiszen sehol nem tudnak átlõni szembõl.Kis csecsemõk!
Most már csak arra kellene valahogy rájönnöm,hogy miért csak 30akárhány % a túlélési rátám és hogy,miért nem 15 killel zárok minden csatát?<#whatever>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem pikkpakk feltelepítõdött, de amikor elindítottam a launchert megjelent egy új ablak "delete unused file" felirattal. Egy ideig csinált valamit, majd ez az ablak eltûnt és megjelent egy új ablak ezzel a felirattal:
"Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.".
Amit letöltöttem még a 7.4-es verzióban innen, azt át kell rakni a 7.5-ös mappába?
Sry,T-72.Nem mindegy.
http://www.zanka.hu/fotok.ws?album=haditechnikaipark

Nap mint nap látom õket és most indulok melózni,úgy döntöttem,h a Pattonnal fogok menni és 1v1be lenyomom azt a taligát. 😊
Zánkán nem voltál?Mert ott is van T-55 eredetiben a hadi parkban.

a tálcán látod ahogy mozog a csík?( ha win 7 van fenn a gépen)
amugy ha nem reagál lõdd ki a feladatkezelõbõl és probáld telepíteni újra,ha nemjön össze a launcherbõl ugyis felfogod tudni telepíteni
Hypo
Egy dolgot szerintem elfelejtesz, ez a game arrol szol azon kivul hogy esetleg mi szorakozzunk hogy profitot termeljen. Azok a "fizetos" jatekosok akiknek tobbsege mediumokkal es td-kel nyomja igazan orul ezeknek, A t10 es heavykben levo emberek meg nem altalanositok de mennek a sajat fejuk utan mert hat hiszen ok t10 heavyk ok mindenkinel jobbak😊

A fejlesztok azt szeretnek ha tobben fizetnenek elo ennyi. Az is fontos hogy aki mar egyszer fizetett az legalabb meg parszor fizessen ( ezert adnak celokat, meg hogy majd jo lesz...stb)

Ez nem tortenelem, ez nem valosag, ez szin tiszta uzlet ennyi. Es amig USA ban veszik es az oroszok is addig lexarjak hogy mondjuk te nem fogod elofizetni.

Ez van sajnos ha nem tetszik elmesz...ne hidd hogy ennek orulok csak ez a teny.

A feladatkezelõ szerint nem válaszol és ha bezárom a mozillát akkor annak egy képrészlete látható a helyén. Nem baj.