World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megszoktam, hoyg ezt magától megtalálja midnig, most nem értem miért nem.. De máûr szedem és minnyá telepítem is felfelé!!
ennyi...én erre alapozom, hogy tenni kell zikszpét a 3002 db-be 😄
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
"Az az állításod, hogy, "Már TD-k fogják a csatákat megvívni mert a hevik elhagyják a játékot", szerinted igaz?
Mi a wotban a nicked?
Miii??? Ennek még nézz utána kicsit 😄
Amúgy a patch után is az SPG lesz a király...arról fog továbbra is szólni a játék, hogy ki tud jobban bujkálni elõlük. A TD-k szép nagy célpontok lesznek, a közepesek már nem annyira, de azokat meg szinte bármi sebzi, mert nem sok páncélzat van rajtuk.
Legalább várd meg azt a nyomorult patchet és játssz le pár csatát, mielõtt végleg eltemeted a játékot.
Inkább vele játszanék, mint KV4-el, bár elõbb utóbb rá is be kell ruházni
Ha a játékban is master91 a neved,akkor az 659.18-as effi.
khmm..khmm...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az állatvilágban is kényes az egyensúly, és ha megjelenik egy csúcsragadozó kihalnak fajok, ezzel a játékkal is így lesz, ha marad minden így, végül az egész kihal.
Igen, aki nem heavyt vezet az noob. No comment.
"Az eddig ötletes játékon alapuló tizes heavyk elértéktelenednek"
Loál... heavy játék minden csak nem ötletes. Ugyan mutasd már meg hogy pl a batár lassú heavykkel miféle ötletes játékot tudsz bemutatni azon kívül hogy elkúszol a kedvenc szikládig/házadig, beforgatod a frontot és lövöldözöl?
"A T62-es egy az egy ellen úgy kiszedi az IS 4-est "
Miért ne szedhetné? Mindkettõ Tier10es, ha jó a balance akkor igen is legyen képes kiszedni egy megfelelõen használt med egy azonis tierû heavit. Különben mitõl lenne azonos tierû? 😊
Szerintetek? várjak egy picit, míg megkapják az új vasak a szokásos indulás utáni nerfeket vagy tesztszerós tapasztalatok alapján simán játszhatóak lesznek a T9 tankok?
Sajnos nincs sok pénzem,ezért aztán gold ammo-s noob kategóriába már nem férek be.😞
De azért jó érzéssel tölt el a tudat,hogy én vagyok a "mezõ királya"!😊
Persze csak azért mert kemper noob is vagyok közben.
Olyan jó,hogy mindent átviszek szembõl célzás nélkül is és elég 2 lövés bármihez!
Persze csak mosolygok azokon a szánalmas erõlködéseken,amikor a szemétre való T10 heavyk megpróbálnak kilõni,hiszen sehol nem tudnak átlõni szembõl.Kis csecsemõk!
Most már csak arra kellene valahogy rájönnöm,hogy miért csak 30akárhány % a túlélési rátám és hogy,miért nem 15 killel zárok minden csatát?<#whatever>#whatever>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
"Warning. The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file.".
http://www.zanka.hu/fotok.ws?album=haditechnikaipark
Zánkán nem voltál?Mert ott is van T-55 eredetiben a hadi parkban.
amugy ha nem reagál lõdd ki a feladatkezelõbõl és probáld telepíteni újra,ha nemjön össze a launcherbõl ugyis felfogod tudni telepíteni
A fejlesztok azt szeretnek ha tobben fizetnenek elo ennyi. Az is fontos hogy aki mar egyszer fizetett az legalabb meg parszor fizessen ( ezert adnak celokat, meg hogy majd jo lesz...stb)
Ez nem tortenelem, ez nem valosag, ez szin tiszta uzlet ennyi. Es amig USA ban veszik es az oroszok is addig lexarjak hogy mondjuk te nem fogod elofizetni.
Ez van sajnos ha nem tetszik elmesz...ne hidd hogy ennek orulok csak ez a teny.