World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 183 010. Elköltött szabad XP: 0.
Nagyjából mennek.
Ha a garázsod módosítva volt az okozhat gondot mert azt megváltoztatták és a célkeresztek kicsit bugzanak de nem használhatatlanok legalábbis nálam.

Eagle16
Mindjárt jönnek a kommentek hogy titokban mit nerfeltek, és hogy x tankot minden átlövi, pedig patch elõtt erõsebb volt 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Nekem a jgpzE100-hoz van meg minden és amint megvettem,ki is próbálom.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: JagdPz E-100. Elköltött XP: 210 000. Elköltött szabad XP: 0.
Sajnos mivel a felhasználónevem nem tudom megváltoztatni ezért el kell viselnetek, hogy ilyen névvel vagyok itt.
De asszem megint eltelik 1-2 hónap, mire itt beírok.

Nem én vagyok Mátyás!

Gottfried
Hát lehet hogy van akit nem tanítottak meg de attól még lehet hogy neki van igaza mert pl. ismeri a WG-t és tudja hogy elõbb szoktak végezni.
És láss csodát,még 11 sincs és töltjük a pecst. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

elsõ mert sztem csomó mindenkinek van batchat😛 nekem is😛 de t-62 is azonnal a garázsban fog állni😛
Metalmilitiakid
azonnal.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Oyeoye.
Napi kérdés: Szerverindulás után hány perccel jelenik meg csatamezõn az elsõ tier X med/td? 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Metalmilitiakid
Ugye nem kellesz megint minden modot újra megvárni amíg lesz mûködõ, remélem most kompatibilis maradt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

a szerver él.mehettek tankozni
vagy nem
Mûködik.
Nem úgynézki...tényleg megy a szerver! 😄
Eagle16
Megy a szerver is. 45 ember van fent 😊

nekem lesz elsõnek jp e 100
Megpróbáltam lejátszani egy 0.7.4-es replayt de nem bírja. Komolyan nem értem miért nem lehet megoldani hogy visszafele kompatibilis legyen

2 perc és lenn van
jaja, emberek úgynézki van szerver 😄
és tényleg! 😊

tölt valami 400mb dolgot
kisTekila
launcher frissít 😊

xfire: kistekila

még 69 perc és ding dong
hamarabb kész lesznek mint dél,nemkell türelmetlenkedni
Szerintem itt a vak mondta meg milyen a szivárvány, és nem hajlandó ezt átgondolni...

Mikor lesz már dél? <#vigyor4>
"Az IS 7-essel kiválóan lehet sniperkedni. legfeljebb te nem tudtál vele, ez egyéni hiba."

Na figyelj kérlek ad már meg a wot-os nicked. Szeretném látni a statod is-7-el. Mert az is-7-et sniper tanknak használni nettó baromság. Megnézem mikor lösz vele ki 300-500 m-rõl egy is4/t110 párosból bárkit is. Ergo ha te sniper tanknak használod az is-7-et akkor nem tudsz vele játszani ennyi.

Nem vagyok egy über májer, egy sima átlagos effi-jü játékos vagyok de az is-7-el bõven 1800 felett van az effi értékem és soha nem sniperkedek vele, mert értelmetlen. Arra ott a t110 vagy az is-4 pontosabb és gyorsabb ágyúval szerelt tankok.

Másrészt nem értem a sírásodat, nem fog semmi drasztikusan megváltozni. Maximum most lesz végre korrigálva az, hogy cw-n csak és kizárólag a heavy tankoknak jutott szerep. Ráadásul randomban is túlságosan domináns szerepben voltak, leszámítva a nagyon is OP arty-at.

Amúgy meg rengeteg szobanövényt látok szaladgálni t10-es heavy-kel, sõt akkora campeket szokta nyomni vele mint állat. Az meg, hogy egy TD csak campel nettó baromság. A TD nem elõl rohangáló tank alapból, de nem is egy bokor alján egy helybe mozdulatlanul csücsülõ roncsdarab. Azok az artyk amikrõl te beszélsz és nem a TD-k. De úgy alkotsz valamirõl véleményt (TD), hogy be sem ültél valószínûleg egyszer sem. Próbáld ki ha annyira OP, használ és meglátod, milyen OP is egy TD...
Õszintén szólva sztem nagyon sokan (a döntõ többség) viszonylag kultúráltan adta elõ magát ebben az esetben.
De globálisan beírtad hogy ne foglalkozzon velünk....

MightyDuck0
Lehet kulturált formában is elmondani a vakoknak mi az a szivárvány nem kell ehhez felpofozni meg meghurcolni.

Igazad van. Hogy én mekkora állat vagyok. Tehát akkor.

A 7.5-ben végre megadják a TD-knek azt, ami járt a kezdetektõl fogva. Végre elvették a gold lõszert használó noob heavy játékosoktól az elõnyt, hogy átlõjék TD-met. Mellesleg itt jegyzem meg, hogy a TD-vel való játék igényli a legtöbb tudást. Eddig mindig kilõttek két lövésbõl a gold noob heavyk, de most végre megkapták. Végre ezek is elhúznak a játékból és játszható lesz a játék, ráadásul csak TD-vel. Végre mindenki oneshot és engem nem lõ át senki és nem is láthatnak meg. :irónikus smiley: 😊

Valami ilyesmi erõsen egoista szövegre gondoltál, ugye?
Nem lehet olyan embert komolyan venni, aki többszöri kérés ellenére sem írja le, milyen néven játszik.
Ide a fórumba felfele kerekítve 3 hónapja regisztrált. Lehet, hogy a játékba is?
Én sem szerem a statozást felhozni, de azért ismerd el, nem mindegy hogy olyan ember nyilatkozik bizonyos dolgokról (pl húz le tankokat) aki vagy nem/csak keveset ment velük, vagy kiderül hogy ultrabrutálul rosszul használja õket.

Jelen kollégánál szinte biztos vagyok hogy sem high tier TDje, sem high tier medje nincsen....

Eagle16
12:00. Ha már a hivatalos oldalt nem vagy képes elolvasni akkor olvass vissza itt.

tényleg nem tudnak emberek olvasni 12.00 ig nincs szerver amikor én jártam iskolába még tanítottak olvasni
Értelek. Szóval ha õ mondja el a véleményét, az objektív kinyilatkoztatás. Ha mi/más, akkor autizmus 😊

Ez tökéletesen igaz!
Viszont amikor egy hsz-én belül 19x noob-ozta le a játékos társadalom kb 90%-át,azzal válaszírásra ösztökélt pár embert.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

kerla
Na, ma nem is lesz szerver akkor? feltettem az újat, de incorrect a dolog aztat írja kifelé...

ez a királytigris, königstigrincs, kingtiger, tigrincses és hasonló nevek nem túl szerencsések a fórumon, mert 95%-os valószínûséggel mátyás regisztrált új névvel, de az 5%-os tartományba tartozol. 😄😄
A TD-krõl annyit ,hogy mikor velük mentem akkor hátrányos helyzetûnek éreztem magam. Volt egy kemény lövésem ha szembekerültem valakivel. És utána? Tekereghettem jobbra balra ,mert 1-2 lusta heavy kivételével bárki körbe autózott és kicsinált oldalról, hátulról. Fõleg ha lekapta a láncot vagy kilõtte a motort. És olyankor csak állsz és próbálod oldalra forgatni a csövet hátha a töltés után még bele tudsz durrantani egyet míg van rá esélyed, de a 17 másodperces töltésnél erre nem sok esélyed van.
A T-50-2-rõl meg a francia medekrõl már nem is beszélek. Mikor megláttam egyet hogy közeledik már így voltam.
Egyébként felülrõl nézve a játékot elég gyakran látom hogy a megmaradt TD-ket a francia 6-7-es szintû artyk végzik ki. Sokkal gyorsabbak és jobban fordulnak. Egyszerûen mögéjük kerülnek.
Ha meg krempelnek akkor csak spotolni kell õket és a többit elintézik az artyk.
MightyDuck0
Na foglalkozz velük itt le írtad a véleményed ennyi fórumon vagy bármilyen szabályzatban nincsen olyan, hogy csak akkor írhatsz ide ha xy ilyen meg olyan stattal rendelkezik mert ez a hülyeség, ha meg nem tetszik nekik a véleményed lehet róla kulturálisan vitatkozni,
de azt meg úgyse tudnak mert csak személyeskedés lesz belõle ezért inkább ott van az a felsõ lécben lévõ piros kiírás Moderátor figyelmébe szóval nyugodtan használd<#kacsint>

Kedves óvodások!

Értsétek már meg hogy nem mindenki egyformán gondolkodik lehetnek más nézetek is és amit csináltok az már autizmus komolyan, mert az autista gondolja azt hogy mindenki úgy látja a világot ahogy õ.

A mondatszerkesztése és gondolatai alapján tuti nem a matyi.
Tõle ennyire összeszedett értelmes hsz-t még nem láttam.

nem érdekel mekkora milyen lassú meg az se hogy szar akkor is megveszem csak jönne már az a kurva pöcs
Eagle16
Csak azért gyanús mert az a hülye is mindig valami királytigrises nicket használt, meg õ is közel van az E-100-hoz...

De ha tényleg nem õ az akkor bocs. Csak sok minden egybevágott.

Nem nem tévedsz! De egy tökéletes világban nem szabadna lenniük medeknek td-knek meg artyknak. Vagy ha lennének nem lenne szabad átütniük a tökéletes beforgatott heavyk páncélját. A td-k néha átüthetnék de nem lenne szabad félelemérzetet plántálni a hõs heavy sofõrök érzékeny lelkébe. Az artysok meg kpják be ..... a saját skulójukat hátulról mint a gyerekek a végbélkúpot. De õk mondjuk kellenek mert akkor nem lenne kiket szidni.
Egy legyõzhetetlen tank ász. Neki voltak tigrises felhasználónevei. Sajnos ezért szerencsétlen részedrõl a névválasztás. 😊
Azért én tennék rá egy kisebb összeget, hogy neki is ha a szeme a pályán, akkor oda teszi keményen a vasat és nem szarozik <#hehe>
Szerintem kár foglalkozni ezzel az alakkal mert láthatóan egy idióta. Akármit is mondtok neki, csak itt fog sírni hogy "jaj szegény heavyket a porba taszítják a TD-k" Kb ilyen "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" stílusban nyomja" <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Add meg a játékbeli nevedet és akkor nem fognak többet összetéveszteni mással.

Halkan megsúgom hogy õ nem Mátyás! Csak a neve miatt szegényt mindenki összetéveszti vele <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"