World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 183 010. Elköltött szabad XP: 0.
Ha a garázsod módosítva volt az okozhat gondot mert azt megváltoztatták és a célkeresztek kicsit bugzanak de nem használhatatlanok legalábbis nálam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A következõ tank kifejlesztve: JagdPz E-100. Elköltött XP: 210 000. Elköltött szabad XP: 0.
De asszem megint eltelik 1-2 hónap, mire itt beírok.
Nem én vagyok Mátyás!
És láss csodát,még 11 sincs és töltjük a pecst. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Napi kérdés: Szerverindulás után hány perccel jelenik meg csatamezõn az elsõ tier X med/td? 😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na figyelj kérlek ad már meg a wot-os nicked. Szeretném látni a statod is-7-el. Mert az is-7-et sniper tanknak használni nettó baromság. Megnézem mikor lösz vele ki 300-500 m-rõl egy is4/t110 párosból bárkit is. Ergo ha te sniper tanknak használod az is-7-et akkor nem tudsz vele játszani ennyi.
Nem vagyok egy über májer, egy sima átlagos effi-jü játékos vagyok de az is-7-el bõven 1800 felett van az effi értékem és soha nem sniperkedek vele, mert értelmetlen. Arra ott a t110 vagy az is-4 pontosabb és gyorsabb ágyúval szerelt tankok.
Másrészt nem értem a sírásodat, nem fog semmi drasztikusan megváltozni. Maximum most lesz végre korrigálva az, hogy cw-n csak és kizárólag a heavy tankoknak jutott szerep. Ráadásul randomban is túlságosan domináns szerepben voltak, leszámítva a nagyon is OP arty-at.
Amúgy meg rengeteg szobanövényt látok szaladgálni t10-es heavy-kel, sõt akkora campeket szokta nyomni vele mint állat. Az meg, hogy egy TD csak campel nettó baromság. A TD nem elõl rohangáló tank alapból, de nem is egy bokor alján egy helybe mozdulatlanul csücsülõ roncsdarab. Azok az artyk amikrõl te beszélsz és nem a TD-k. De úgy alkotsz valamirõl véleményt (TD), hogy be sem ültél valószínûleg egyszer sem. Próbáld ki ha annyira OP, használ és meglátod, milyen OP is egy TD...
De globálisan beírtad hogy ne foglalkozzon velünk....
A 7.5-ben végre megadják a TD-knek azt, ami járt a kezdetektõl fogva. Végre elvették a gold lõszert használó noob heavy játékosoktól az elõnyt, hogy átlõjék TD-met. Mellesleg itt jegyzem meg, hogy a TD-vel való játék igényli a legtöbb tudást. Eddig mindig kilõttek két lövésbõl a gold noob heavyk, de most végre megkapták. Végre ezek is elhúznak a játékból és játszható lesz a játék, ráadásul csak TD-vel. Végre mindenki oneshot és engem nem lõ át senki és nem is láthatnak meg. :irónikus smiley: 😊
Valami ilyesmi erõsen egoista szövegre gondoltál, ugye?
Ide a fórumba felfele kerekítve 3 hónapja regisztrált. Lehet, hogy a játékba is?
Jelen kollégánál szinte biztos vagyok hogy sem high tier TDje, sem high tier medje nincsen....
Viszont amikor egy hsz-én belül 19x noob-ozta le a játékos társadalom kb 90%-át,azzal válaszírásra ösztökélt pár embert.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A T-50-2-rõl meg a francia medekrõl már nem is beszélek. Mikor megláttam egyet hogy közeledik már így voltam.
Egyébként felülrõl nézve a játékot elég gyakran látom hogy a megmaradt TD-ket a francia 6-7-es szintû artyk végzik ki. Sokkal gyorsabbak és jobban fordulnak. Egyszerûen mögéjük kerülnek.
Ha meg krempelnek akkor csak spotolni kell õket és a többit elintézik az artyk.
de azt meg úgyse tudnak mert csak személyeskedés lesz belõle ezért inkább ott van az a felsõ lécben lévõ piros kiírás Moderátor figyelmébe szóval nyugodtan használd<#kacsint>#kacsint>
Kedves óvodások!
Értsétek már meg hogy nem mindenki egyformán gondolkodik lehetnek más nézetek is és amit csináltok az már autizmus komolyan, mert az autista gondolja azt hogy mindenki úgy látja a világot ahogy õ.
Tõle ennyire összeszedett értelmes hsz-t még nem láttam.
De ha tényleg nem õ az akkor bocs. Csak sok minden egybevágott.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"