World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindenesetre eddig jobb ötletem nekem sincs a 3. felszerelésre.
meg délutànig ovi van
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De bízok benne, hogy a 120-as mejd dob rajta.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Élesben még nem mertem megvenni,pedig már ki van húzva,de legalább most teszten próbálgathatom...lomhább mint vártam,de legalább minden rámegy egybõl amit rá lehet tenni.
(Amúgy ma már mindíg felengedett egybõl a teszt,csökken az oroszok kíváncsisága,több az Us+Eu mint eddig)
Nemrég a franciáknál a Suna is ilyesmi ágyút használt, azzal meg nagyon szenvedtem a nulla és tizenkettõ közötti sebzésektõl, alig vártam, hogy meglegyen a következõ.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Pontosabban tier 5-ig az az S-35ca már igazi kis gyilkológép. Gondolom az orosz td-k is jók lesznek egy szint után. A német td-k viszont tényleg jók már az elején is, bár a hetzer az nálam kivétel volt, az nagyon nem csipáztam.
Javaslom, hogy azokat a fejlesztéseket, amik nagyon szenvedõsek, napi duplázóval old meg és addig húzzál más járgányokat. Nekem így már van olyan ág, ahol kilences tiernél tartok és csak napi duplákat mentem vele.
Azt hiszem, nagy levegõ, és farmolok tovább...bár a WoW-os 100 mount 100 pet achinál csak izgalmasabb lehet...
Általában elmonható az oroszokról, hogy jó a rejtõzés és nagyot sebzõ az ágyú. Páncél nem sok, de a top gépek már pattognak azért rendesen.
Eléggé brutális, hogy a tizes az képes 100 méterrõl is durrogtatni rád és nem tudod felderíteni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egy nagyon jó tank, ua játékstílus mint a T-54-el, csak nagyobbat sebez, messzebbrõl átüt, és több mindent lehet vele bevállalni a magasabb életerõ miatt.
Rögtön megvettem, amint lehetett, és minden várakozásomat felülmúlta.
(Talán ha 10-el gyorsabban menne... de bilibe lóg a kezem) 😊))
Ha mondjuk a STUG III - at (játékstílusban) vagy a JgPZIV-et veszed alapul, akkor azokhoz képest milyen a ruszki TD ág teteje?
Más. Tudtok olyan magyar századot, ahol segítenek fejlõdni, de még sincs elõírva, hogy naponta, x naponta fent kell lenni? Mert azt én nem tudom garantálni.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
(oké csak teszt,de akkor is...)
Találtam is rá példát:
Ha az emlékeim nem csal az átképezetlen személyzet 50%felel meg.
ekkora egy szánalmas anonim hazudozògépet ritkàn láttam már
tipikus magyar legaljanép, ha nem bannolták volna megkérdeztem volna mi bántja a beteg lelkét hogy így elkorcsosult :'(
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Elkezdtem húzni a ruszki TD-ágat, de az elsõ kettõ után teleszaladt a puttonyom… Ennyire tetûlassú, ócska dögöket, hát kész vagyok teljesen!
A német TD ág sokkal jobb, csak annyi rossat olvastam a tierX TD-rõl, hogy gondoltam, nem szopatom magam. De ez egy rémálom. A német ág összes gépével egy élmény volt a játék, de ezek az orosz rettenetek lelomboznak. Végig ennyire rosz? Olyan lassú, hogy az egy fájdalom. Steppesen dombnak felfelé 5 km/h. Himmelsdorf, dombnak lefelé döntetett vagy 18-al…
Viszont a Grille egyre jobban tetszik. Szerintem azt fogom húzni fullra. Nagyon élvezetes a játék vele.
szepedli: Valószinûleg elfelejtetted átképezni a legénységet az adott tanktípusra.
A ferdire meg valóban kell a periszkóp,mert nagyon vakegér tud lenni.
Ferdimre vennék nagy kaliberû töltés gyorsítót, 3. szintû szellõzést, és periszkópot.
Is-3-on van már egy nagy kaliberû töltés gyorsító, kapna egy 3. szintû ventillátort, meg lövésem sincs, talán szerszámos ládát...
Az érdekelne, hogy ezeket a modulokat át tudom majd pakolni 9-10-es nagy tesóikra?
Máshol talán egy felkiáltó jelet is kívánna.
[HUN]Kami*, kiskami*
Nem leszel itt túl sokáig, úgy látom.
Írjatok egy pár szót róla légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy le akarom cserélni a T-54-et(nagy kedvencem).
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png