World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Ha nem elõny az, hogy alapból szûkebb a célkör és megállás után sokkal hamarabb szûkül be teljesen, akkor rakj fel egy szerszámosládát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Axon
A stabilizátor elvileg azt segíti, hogy menet közben pontosabban lõjek. Nem szoktam menet közben lõni, bár az is igaz, hogy eddig egyik tankra sem lehetett stabilizátort rakni, így nem is erõltettem a menet közben való lövést. IS 3-asomra azt raktam, de az egy fürge jószág a KT-hez képest, viszont azzal még nagyon keveset mentem, ezért nem érzem a stabilizátor elõnyeit.
Mindenesetre eddig jobb ötletem nekem sincs a 3. felszerelésre.

Élesben lehet meg sem veszem,mert én is tartok tõle hogy ripityára lövik az artyk mint az 50-100-at szokták,és stock T9-el a T9 Is-4-óta normálisat még nem játszottam...,meg jó ha áll egy T8-heavy a garázsban,és az 50-100 amúgy is adja rendesen.

ugyan most elõ sem jön a vackábòl egy ideig :-D
meg délutànig ovi van

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Stabilizátor,minden T8+ Heavy+Medre az való.

Nekem annyira nem megy vele a játék, csak duplázgatok. Szana és széjjellõnek. Mindig vigyáznom kell magamra, szinte sosem tudom kihasználni, hogy hatot lõ. A legnagyobb baja, hogy nagy és Hummeltõl felfelé hajlamosak egylövésezni az artyk.

De bízok benne, hogy a 120-as mejd dob rajta.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Axon
Király tigrisre javasolnátok harmadik felszerelést? Töltés gyorsító és venti van eddig rajta és jó lenne valami harmadiknak de lövésem sincs, hogy mi lenne a jó.

Axon
Igen elég jó az alapfegyvere is lehet vele géppuskázni rendesen. Én viszont a 105-ös ágyúját szeretem. Mondjuk a francia TD vonal a tier 5-töl egész kellemes.

Axon
Én pont akkor vettem a Hetzert amikor megszûnt a HE lõszerek aranykora. Már nem emlékszem melyik verziótól volt ez.

Trucker39
Az S-35-t nagyon megkedveltem, persze csak a kicsi ágyúval. Mennyi "fu"-t, meg hasonló kellemes beszólást kaptam miatta. Gyors, félelmetesen pontos, nagy a kitéríthetõsége (kanyarpuskának is lehetne hívni) és még azért sebezget is.

Kösz a bíztatást srácok :-)
50-120 teszt szerveren 100mm-es löveggel meg 90-es legénységgel,elsõ kör:

Élesben még nem mertem megvenni,pedig már ki van húzva,de legalább most teszten próbálgathatom...lomhább mint vártam,de legalább minden rámegy egybõl amit rá lehet tenni.
(Amúgy ma már mindíg felengedett egybõl a teszt,csökken az oroszok kíváncsisága,több az Us+Eu mint eddig)

Minden nézõpont kérdése. Én a Hetzit akkor nyomtam, amikor a HE még rendesen pusztított. Szerettem.
Nemrég a franciáknál a Suna is ilyesmi ágyút használt, azzal meg nagyon szenvedtem a nulla és tizenkettõ közötti sebzésektõl, alig vártam, hogy meglegyen a következõ.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Axon
Szenvedd végig nagy nehezen, mert a következõ járgány már igazi csodafegyver 😊

Axon
Akkor menj néhány kört a francia td-el és meg tudod mi az igazi rémálom 😊
Pontosabban tier 5-ig az az S-35ca már igazi kis gyilkológép. Gondolom az orosz td-k is jók lesznek egy szint után. A német td-k viszont tényleg jók már az elején is, bár a hetzer az nálam kivétel volt, az nagyon nem csipáztam.

Mindegyik fán vannak rosszabb gépek, sajnos ez ilyen. Sõt lesz olyan, hogy a stock tankkal vért izzadsz és rá akarod hagyni, de olyankor is érdemes kitartani, mert megéri.

Javaslom, hogy azokat a fejlesztéseket, amik nagyon szenvedõsek, napi duplázóval old meg és addig húzzál más járgányokat. Nekem így már van olyan ág, ahol kilences tiernél tartok és csak napi duplákat mentem vele.

Trucker39
Mint az elõttem szóló írta, nem olyan vészes, sõt a Su-85-Su-100 kifejezetten jó kis jószágok. A Su-152 (de gondolom, nem ebbe az irányba mész majd tovább) szenvedõs volt nekem, míg vissza nem tettem a Trollgunt rá és néha egy-egy He lõszerrel megkínálom az ellent. Kb olyan hatása van (és kb annyira szereti is az ellenfél) mint a KV tanknak volt a Trollgun-ja.

Emlékeztet egy bácsira még Szegeden. Mindig a Mars téren állt egy bibliával a kezében és hangosan ordibálva osztott mindenkit, aki arra járt. Az egyik kurva volt, a másik strici, a harmadik imperialista disznó, a következõ meg kommunista köcsög. Egyszer kipróbáltuk, hogy meddig bírja szusszal, de nem derült ki, mert mi lefáradtunk három óra alatt, miközben neki még csak meg sem kottyant, hangosan küldte a buszt és a söfõrjét a picsába, mert hangos. <#smile>

köszi.
Azt hiszem, nagy levegõ, és farmolok tovább...bár a WoW-os 100 mount 100 pet achinál csak izgalmasabb lehet...
LSSAHPAUL
Köszönöm szépen a gyors választ!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nekem a Su76 és a Su85b is tetszett. Visz mindent a puskájuk és eléggé gyorsak, ha már ki vannak fejlesztve. Persze bújni nagyon kell, mert páncél nuku.

Általában elmonható az oroszokról, hogy jó a rejtõzés és nagyot sebzõ az ágyú. Páncél nem sok, de a top gépek már pattognak azért rendesen.

Eléggé brutális, hogy a tizes az képes 100 méterrõl is durrogtatni rád és nem tudod felderíteni.

Steel of Ural vagy mifene verseny. Annak az apropójából van a nagy leárazás.
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

LSSAHPAUL
Megmondaná valaki hogy mégis milyen event van hogy fél áron lehet parts-okat venni (álcaháló stb)????? most 9:20 perckor..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Mindenképpen érdemes!
Egy nagyon jó tank, ua játékstílus mint a T-54-el, csak nagyobbat sebez, messzebbrõl átüt, és több mindent lehet vele bevállalni a magasabb életerõ miatt.
Rögtön megvettem, amint lehetett, és minden várakozásomat felülmúlta.
(Talán ha 10-el gyorsabban menne... de bilibe lóg a kezem) 😊))

Köszi.
Ha mondjuk a STUG III - at (játékstílusban) vagy a JgPZIV-et veszed alapul, akkor azokhoz képest milyen a ruszki TD ág teteje?
Ha ráviszed az egeret a mukira, akkor kiírja, hogy mennyi is az annyi. Látod a különbözõ dolgokból jövõ százalékokat. Itt látszik, hogy képzetlen az adott tankra, ilyenkor piros a neve. Katt rá és átképzés az aktuális tankra. Lehet ingyen, 20k-ért kisebb százalékvesztéssel, 200 aranyért veszteség nélkül. Általában a 20k-sat használjuk, aranyért csak nagyon ritkán éri meg.

Trucker39
Nézz be fenn az adatbázisba. Nem sok eredmény van azzal a kis.... de azért túl lehet jutni rajta.

Azért kíváncsi lennék az ilyen egyedek, mint a tegnap esti, milyen késztetést éreznek arra, hogy egy fórumba feljöjjenek és osszák az észt egy társaságnak? Ezeknek az embereknek nem hogy gyereke, de még barátai sincsenek, hiszen valamilyen okból itt töltik ki a dühüket. Egyszerûen nem értem miért jó ez bárkinek is. Név nélkül feljönni ide és 10-20 embernek ugatni, hangoztatni, hogy milyen tökös gyerek, de egy nevet, címet odaírni már nem mer, mert valójában egy beszari kis senki, akit számtalanszor vertek meg, szívattak, netán aláztak is az életben és úgy gondolja, ha itt névtelenül játssza a nem létezõ eszét, akkor több lesz mindenkitõl. Ezt azt hiszem egy nagyon szép magyar szóval lehet jellemezni: szánalmas.

Ez az SAu-40 egy tetüláda, még feljavított motorral is. Sebzése is szörnyû. Gyakorlatilag bármi leforogja. Még nem is láttam másnál soha. Lehet, nem a francia páncélvadász vonalat kellett volna vinni.

Más. Tudtok olyan magyar századot, ahol segítenek fejlõdni, de még sincs elõírva, hogy naponta, x naponta fent kell lenni? Mert azt én nem tudom garantálni.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Okés köszönöm a válaszokat.
A D-25T-s Is-4 itt is befigyel!😄
(oké csak teszt,de akkor is...)

Trucker39
Orosz technika. Egy idõ után meg lehet velük barátkozni. A vége meg? Nos az egyiket próbáltam teszt szerveren. Nekem nagyon tetszik.
Találtam is rá példát:

Master91
Köszi! Igen, nagyon kell neki...

Ne etesd a trollt, még vissza térhet...
ilyen low tier szarokból ne vonj le következtetést szerintem
Át kell õket képezni 20ropi/fõ,de mivel tanktípust váltottál/heavy tankról médiumra/így 100as legénység 80%os lesz.
Ha az emlékeim nem csal az átképezetlen személyzet 50%felel meg.

te jò ég mi volt itt, öröm volt az egészet végigolvasni :-D
ekkora egy szánalmas anonim hazudozògépet ritkàn láttam már
tipikus magyar legaljanép, ha nem bannolták volna megkérdeztem volna mi bántja a beteg lelkét hogy így elkorcsosult :'(

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kész, feladtam, gyenge vagyok.
Elkezdtem húzni a ruszki TD-ágat, de az elsõ kettõ után teleszaladt a puttonyom… Ennyire tetûlassú, ócska dögöket, hát kész vagyok teljesen!
A német TD ág sokkal jobb, csak annyi rossat olvastam a tierX TD-rõl, hogy gondoltam, nem szopatom magam. De ez egy rémálom. A német ág összes gépével egy élmény volt a játék, de ezek az orosz rettenetek lelomboznak. Végig ennyire rosz? Olyan lassú, hogy az egy fájdalom. Steppesen dombnak felfelé 5 km/h. Himmelsdorf, dombnak lefelé döntetett vagy 18-al…
Viszont a Grille egyre jobban tetszik. Szerintem azt fogom húzni fullra. Nagyon élvezetes a játék vele.
Trucker39
Jó reggelt mindenkinek! (végre nyugalom).

szepedli: Valószinûleg elfelejtetted átképezni a legénységet az adott tanktípusra.

Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. Van egy KV-1 es tankom , 100% osak lettek az emberkéim. Átültettem a T-34 esembe õket. A 100 % ék piros színre változott. Ez hiba vagy így kell neki lenni .Ja??? és mintha sokkal gyengébnek tûnnének mintaz eredeti 75 % os emberkéim.
Igen.
A ferdire meg valóban kell a periszkóp,mert nagyon vakegér tud lenni.

Master91
Hali!
Ferdimre vennék nagy kaliberû töltés gyorsítót, 3. szintû szellõzést, és periszkópot.

Is-3-on van már egy nagy kaliberû töltés gyorsító, kapna egy 3. szintû ventillátort, meg lövésem sincs, talán szerszámos ládát...

Az érdekelne, hogy ezeket a modulokat át tudom majd pakolni 9-10-es nagy tesóikra?
Mondjuk ez az "elfajzódik" c. mondat tényleg gáz ott a topic homlokán.
Máshol talán egy felkiáltó jelet is kívánna.

[HUN]Kami*, kiskami*

szerintem vedd vissza a t-34-85-t az jobb a tierjében😛 Hogy a viharba ne érné még tier10 med és kurva jó, kukára a t-54el! Tier9es szar 😄
Az jó. Mások a kemény munkával szerzett piacképes diplomájukra meg a jó állásukra büszkék, megint mások a családjukra amit teremtettek. Te meg erre.

Nem leszel itt túl sokáig, úgy látom.

Azt kérdezném a nagyérdemûtõl, hogy érdemes megvenni a T-62A-t?
Írjatok egy pár szót róla légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy le akarom cserélni a T-54-et(nagy kedvencem).
Komoly a hibrid az aion es a warhammer topicbol mar kivagtak most idejott, mert itt meg meghalgatjak...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Én aztán nem próbáltalak "cikizni",csak miután kijelentetted,hogy téged úgyse tudnak kidumálni és leütni (tehát a csúcson vagy),így gondoltam szólok,most már befejezheted,mert unalmas a sok szemeted közül kiválogatni az idevaló hozzászólásokat. Téma részemrõl zárva.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Mivel ki lettem banolva holnap estig,így teszt szerveren voltam. Közben meg szokásos fórum olvasás. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Azt a kalamajkát Te kavartad 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú