World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoyo
Ez peccs elõtt volt, mikor visszavettem az AMX hordát félárért, mindig levettem a modulokat eladáskor, mikor visszavettem õket kérte az ezüstöt a modulért. Késõbb eladáskor mindenbõl kettõ lett a depóban. Most a pokolcicán gondolkozom, hogy visszaveszem azért kérdeztem.

patchaou
Olyan nincs. Lánctalp fent van már a tankon? Vagy lehet hogy az a modul nem a depódban van, hanem egy másik tankon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Yoyo
Ott figyel, de nem akar felmenni ingyen.

Yoyo
Na, így még nem próbáltam, köszi😊

patchaou
Sokan a boltban veszik a cuccokat, mint leárazásnál Én is. Viszont vannak olyanok akik 2-3k csata után sem tudják hogy nem csak a boltban lehet megvenni<#zavart2>, ráadásul olyan hülyeséget is megvesznek a büdös életben nem megy a tankjukra. Volt egy srác aki nem értette, hogy miért nem megy fel az IS-re a Tigris 88-asa, pedig vett belõle kettõt is mert az milyen fasza...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor az a modul bizony nincs bent a depóban, amit fel szeretnél rakni.

Master91
Jönnek fel a növények....eddig olyan 2 vesztésem volt csak. Viszont fél órája szenvedek rendszeresen...
Yoyo
De akkor megint kéri rá az ezüstöt.

patchaou
Vannak azok a kis ikonok, lent amikre kattintva kiválaszthatod a tankjaid. Azok felett vannak mégkisebb ikonok, amikkel kiválaszthatod milyen felszerelést akarsz rárakni. Na ezekre kattintva tudod földobni a tankra. Érdemes egyébként itt vásárolni is, így véletlenül sem vesz az ember olyan cuccot aimi nem jó a tankjára.

Jakuza001
De pont nem kerulhetett be tier 9-be, amirol szo volt.

Kezdem úgy érezni, hogy ismét nagyon elfajzottak a type 59 hordák. 8-as menetekbe tuti, hogy van oldalanként 3-4 belõlük...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Ugyanúgy, ahogy elõször is feltetted rá a kifejlesztése után, a garázsban.

Yoyo
Sziasztok!
Ha bent van a depóba egy modul és visszaveszem a tankot, hogyan teszem vissza rá a depóból?

patchaou
Már értem! Ha 8-as a top az is 9-es csata csak a kilences tankok épp basztak rá bejönni.

Hát mert a csatának is van külön szintje és a tanknak is. 😊

..a korabbi mm szerint, nem a mostani.
patchaou
Komolyan, az hogy 8-as tankot elõször csak 9-es csatában láthatok nekem tényleg magas.

Axon
Rendben, értem. Akkor rosszul emlékeztem. A lényegen viszont ez nem változtat.

Ööööö. Mert tisztán világosan és érthetõen leírtam, csak már elhülyültél a sok siemától. Ez lehet az ok. 😉

patchaou
Én értem mit milyen csatába rakhat, de amit írtál azon valahogy hiába töröm a fejem 😊

Nekem tetszett a Hetzer. Azzal a legnagyobb a kill átlagom csatánként, majdnem 2.
Nem. 8-as csatába kerülhet, de 8-as csatába max tier-7es kerülhet. A csata szintje és a tier között nem 1-1 a váltás. Tier 8-as tankot elõször 9-es szintû csatában láthatsz.

Maala
Én ezt a t3-t4 francia TD-rõl mondanám, gyors, pontos, és jó átütésû. Csak kicsit sebeznek... A t5-rõl meg azt, hogy egyenesen OP a 105-ös nagyágyúval... Hiába pontatlan, azért ha betalál, nagyot odaver.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Axon
Ez a táblázat pont azt mutatja, hogy egy tier 4-es TD bekerülhet tier 8-as csatába.

ahhh az a rohadt kis B1 kaphatna egy tier limitet 😊)) egész nap azzal nyomnám! 😄
Azt platoonba hozták össze a nyomorultak,normális esetben nincs ilyen,csak ha valami süket marha összeplatoonozik valami Tier1-est magával.

MarkBlade
Tegnap volt egy ahol tier 6 mellé berakott egy 1-est.. ment is a röhögés.
Na itt.

Valamiért nem akarja a képet. 😊

4-es TD max 7-esekkel kerülhetett össze. Itt a 7.3-as MM

Axon
Állandóan nagy tankok elõl kellett bujkálnom, amelyeket felesleges volt lõnöm, mert úgysem tudtam sebezni. Nekem úgy rémlik, hogy voltak köztük 8-9-es tierûek is bõségesen.
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Nekem a legkevésbé a Hetzer jött be a német TD-k közül, örültem hogy megszabadultam tõle. A többit viszont nagyon szerettem.

Master91
Meg nyugodtam 😄
MK1-Lightra-Medre.
MK2-Heavyre.
MK3-és felette...
Olyan nincsen is.<#nevetes1>

Na ezért csak duplázgatom, nem nagyon kell ez a gép, de egyszer hátha buffolják normális minõségûre.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Jakuza001
Szerintem 0.7.5 elott se tett be tier9be.

Az alsó gördítõsáv alatt találsz egy olyan fület, hogy jelmagyarázat. Ott mindent megtalálsz.
Bár a lista aktualitása finoman szólva is megkérdõjelezhetõ, mert a top klánok adatairól konkrétan tudom, hogy nagyon nem naprakészek.

Axon
Most már nem tesz fel magas osztályokba alacsony tier-û tankokat, de 0.7.5 elõtt így volt.

Jakuza001
Tier8-9 a Hetzerrel ? Max platoonnal ha magas tier tankkal mesz egyutt.

Mit jelent a klán listán a klán jellegénél, hogy szoc, szoc+, stb...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

..en ezert tartom szanlamasnak azt a buffot, amit most fog kapni a patchben, foleg h minden meg pattogosabb lesz..
Nagyon nem lesz jobb a 120-as ágyúval mivel az már csak 4-et lõ nem 6-ot.
A teszten kipróbáltam az 50B-t amin ugye a 120-as van, hát nem voltam elájulva tõle.
Papíron se egy nagy dolog a 400-as átlagsebzés de élesbe még siralmasabb, fõleg amikor a 4 lövésbõl egy pattan vagy 0 dmg-t ad be aztán meg ott állsz letolt gatyával fél percig.
De még ha beadja a négy sebzést az akkor is kevés bármelyik T10-es heavy-hez nem úgy mint pl a Bat ami azért kivégzi az azonos medeket egy tárból általában.

MarkBlade
Én 4-6 killeket csináltam vele. Egy lövésesek voltak. És most az oroszokkal szenvedek :s
Master91
Mk2. Ez a legnagyobb? Nincs Mk3.?
Axon
Én azzal szívtam a legtöbbet. lehet, hogy nem a hetzer volt a rossz, hanem a többi volt túl jó. A stug III például a legjobb szerintem tier 5-ig, de a marder is egy gyilkológép volt a kezeim közt, bár azóta nerfeltek rajta ha jól tudom. JG I is sebzet mindig mindent amivel össze raktak. Ezeknél a papír td-knél meg pont az a lényeg, hogy sebezzen mindent, ha már neki egy karcolás is elég. A Hetzer-nek viszont gyenge volt az ágyúja (gyengébb mint az elõtte levõ mardernek) és ezt nem bocsátottam meg neki. Ráadásul tier 8-9-es böhömökkel sorsolt össze állandóan, amik ellen esélytelen volt.

csaba90
igen mozgás közben alapból 20%-al kisebb a célzód ha megállsz már onnantól kezdve fog szûkülni neked.. jelentõs a javulás minden tankra ajánlott feltenni amire csak lehet!

Csaby

Axon
Ne bosszankodj, a szerelõ ládát le lehet venni arany nélkül is. Én viszont bosszankodom, mert pont tegnap vettem meg a KT-re a töltés gyorsítót, pedig ma féláron adják. Mondjuk még szerencsém volt, mert a ventihez 530 ezer kredit jött össze és szerettem volna megvenni azt is tegnap. Ma megvehettem féláron. Az IS 3 -ra néhány napja raktam fel a rammer+venti+stabilizátor hármast cirka 1,7 millióért, na most az is meglenne féláron...

Jakuza001
Pedig a Hetzer a legjobb. Nem is ertem hogy nem lehet azt szeretni, mikor za a legjobb az elso 5 tier kozott.

Axon
Na ezt látod nem tudtom. Köszönöm az infokat, már nincsenek kétségeim 😊

Tegnap volt egy nagyon jó csatám Grillével, gondolom, megosztom veletek.
Serene coast, sima csata, Tier 4 -5 -6 tankokkal. Az elején felcuccoltam C9-D9 környékére.
Két csoportra oszlott a társulat, az egyik a C2 – D2 környékén megállt védekezni. (4 nagytank)
A többiek elindultak az 5 oszlop környékén, és belefutottak az enemy támadóékébe. Elkezdõdött a nagy adok – kapok.
Jó kis állóháború alakult ki. Elõször ide segítettem be. Kilõttem 1 tankvadászt (egy Jpz IV-et) meg lelõdöztem pár tankról 20-30%-ot. Ekkor dogfight alakult ki, amibe nem akartam belelõni. Látom, hogy jobb szélen elfut egy scoutunk. No, átzoomolok az enemy basenek közelébe, oda, ahol az arty-k campelni szoktak. Nem csalódtam most sem, egy priest ott kummogott. Ekkor villogott a piros, egy ellenséges med közeledett. Zoom ki, mozgás, szerencsére kilõtték. Mire visszazoomoltam, kilõtték a scoutot, és eltûnt a spot. De gondoltam, nem megy az sehova. Becéloztam a korábbi helyét, és lõn. Csóva indul, válaszlövés a kiindulási pontra, priest döglik 
Ezután zoom vissza az 5 oszlopba. Srácok kicsit szarban vannak. A KV-nk dogfightol 2 ellenséggel, de egy Tiger éppen kerüli a hátába. Szerecsére beszûkült a kör, tudtam célozni. Tigris cikk-cakkolt, kis számítgatás, lövés, Tigris robban. Marad neki 10%-a de kigyulladt. Mire odaért volna a KV-hez, pont felrobbant. He-he.
Még lõttem egy-kettõt, aztán az ellensége elfogyott. Egy lõszerem maradt. Srácok elmentek foglalni. Ekkor jön fel a dombra az utolsó ellenség. Rámlõ, elhibázza. Beállok irányba, várom, hogy betöltsön az ágyú. TD-mód, az enemi egyenesen felém jön. Lövés, robbanás… 4 – kill, gyõzelem!
A végén a statok: 4 kill, 4 sebzett tank, 7 találat, 1000+ XP. Eddigi legeredményesebb meccsem.
Master91
Franc. Fél órája raktam fel a szerszámos ládát az Is3-ra, nem hittem volna hogy a stabilizátor ennyit jelent 😄 Azt hittem hogy tényleg cska mozgás közben pontosabb.
20%-al kisebb célzókörrel kezdesz,ezt folyamatosan adja a célzásgyorsítóval ellentétben.
Nem hiába a legdrágább modul,hidd el.