World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Ha bent van a depóba egy modul és visszaveszem a tankot, hogyan teszem vissza rá a depóból?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mindenesetre a lényegen nem változtat. Nekem a legkevésbé a Hetzer jött be a német TD-k közül, örültem hogy megszabadultam tõle. A többit viszont nagyon szerettem.
MK2-Heavyre.
MK3-és felette...
Olyan nincsen is.<#nevetes1>#nevetes1>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Bár a lista aktualitása finoman szólva is megkérdõjelezhetõ, mert a top klánok adatairól konkrétan tudom, hogy nagyon nem naprakészek.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
A teszten kipróbáltam az 50B-t amin ugye a 120-as van, hát nem voltam elájulva tõle.
Papíron se egy nagy dolog a 400-as átlagsebzés de élesbe még siralmasabb, fõleg amikor a 4 lövésbõl egy pattan vagy 0 dmg-t ad be aztán meg ott állsz letolt gatyával fél percig.
De még ha beadja a négy sebzést az akkor is kevés bármelyik T10-es heavy-hez nem úgy mint pl a Bat ami azért kivégzi az azonos medeket egy tárból általában.
Csaby
Serene coast, sima csata, Tier 4 -5 -6 tankokkal. Az elején felcuccoltam C9-D9 környékére.
Két csoportra oszlott a társulat, az egyik a C2 – D2 környékén megállt védekezni. (4 nagytank)
A többiek elindultak az 5 oszlop környékén, és belefutottak az enemy támadóékébe. Elkezdõdött a nagy adok – kapok.
Jó kis állóháború alakult ki. Elõször ide segítettem be. Kilõttem 1 tankvadászt (egy Jpz IV-et) meg lelõdöztem pár tankról 20-30%-ot. Ekkor dogfight alakult ki, amibe nem akartam belelõni. Látom, hogy jobb szélen elfut egy scoutunk. No, átzoomolok az enemy basenek közelébe, oda, ahol az arty-k campelni szoktak. Nem csalódtam most sem, egy priest ott kummogott. Ekkor villogott a piros, egy ellenséges med közeledett. Zoom ki, mozgás, szerencsére kilõtték. Mire visszazoomoltam, kilõtték a scoutot, és eltûnt a spot. De gondoltam, nem megy az sehova. Becéloztam a korábbi helyét, és lõn. Csóva indul, válaszlövés a kiindulási pontra, priest döglik
Ezután zoom vissza az 5 oszlopba. Srácok kicsit szarban vannak. A KV-nk dogfightol 2 ellenséggel, de egy Tiger éppen kerüli a hátába. Szerecsére beszûkült a kör, tudtam célozni. Tigris cikk-cakkolt, kis számítgatás, lövés, Tigris robban. Marad neki 10%-a de kigyulladt. Mire odaért volna a KV-hez, pont felrobbant. He-he.
Még lõttem egy-kettõt, aztán az ellensége elfogyott. Egy lõszerem maradt. Srácok elmentek foglalni. Ekkor jön fel a dombra az utolsó ellenség. Rámlõ, elhibázza. Beállok irányba, várom, hogy betöltsön az ágyú. TD-mód, az enemi egyenesen felém jön. Lövés, robbanás… 4 – kill, gyõzelem!
A végén a statok: 4 kill, 4 sebzett tank, 7 találat, 1000+ XP. Eddigi legeredményesebb meccsem.
Nem hiába a legdrágább modul,hidd el.