World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsáss meg, összekevertelek! Csak jót írtál, mellettem voltál, elnézed kérem!
Nagy itt már a kalamajka.
Te viszont egy jó fej vagy! Ne hagyd, hogy körbefonjon a tulokháló, bár ha ez eddig nem történt meg akkor szikla egyéniség vagy, és le a kalappal elõtted ennyi együgyû között. Maximális tiszteletem!
patchaou
Mit írtam Én neked?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Neked semmi jogod nincs engem bármire is utasítani, se nem kérni azok után amit nekem írtál volt pár órával ezelõtt.
"A TOPICBAN, BAN lista mûködik, tehát ha valaki nagyon elfajzódik, banolva lesz."

Hol a gerencséri félbemetszett herében vagy! Én nagyon "elfajzódtam" (atyaisten, micsoda szóhasználat és stilisztika) mikor nyomsz már ki végre a topikból?!
Maala
Te jó ég, kiakad a noobjelzõ, és az összes szerencsémet elhasználom egy évre elõre. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Sajnos a sok szemét közül nincs most energiám kikeresni mibõl indult az egész. Köszönjük szépen kedves tanácsod! Azt hiszem a többiek nevében is szólok amikor arra kérlek, hogy ne sértegess senkit és ha a játékhoz nem szólsz hozzá, akkor inkább maradj is csendben. Ugyanez vonatkozik a 6000 másik nem fórumozó alregedre is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem próbál cikizni, hiszen olvasta, hogy a többi birka is ezt tette, s egyénisége híján folytatja amit azok elkezdtek.
Tibi.Hali!Mi jót csinálsz az éjszaka közepén?😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

De én közel nem vagyok a "csúcson". Sokkal tahóbb is tudok lenni.
Így igaz.
Megint szóismétlés : "veszélyes" Ó! Elnézést.
A csúcson kell abbahagyni...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Szóval, rád verek és ott a helyszínen beszarsz.
Na jó.most már untatsz.Jó éjszakát!
Ha kitisztultál,olvasd el az ámokfutásodat.Ha nem szégyenled el magad rajta,akkor menthetetlen tahó vagy...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az a probléma részedrõl, hogy nagyon mellé lõttél. Én nem ál boxoló ( így a helyes) vagyok.
"Még akkor is,ha meg vagy róla gyõzõdve,hogy te hugyoztad a Mississipit"

Hagyjuk már a konvenciókat, kliséket, mondj valami önállóan.
Elküldöm privibe a címem.Esetleg találkozhatunk egy megbeszélt helyen.
Mindig szerettem az ilyen állbokszolókat,meg pótnindzsákat.
Aztán annyi elõnyt adok,hogy bal kézzel magamat verem!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

patchaou
Önmagad és az itteni ténykedésed hogyan jellemeznéd?

Egy vesszõ rossz helyen kötött ki.
Hamar feladtad. Jellemzõ. Fogadjunk, hogy te vagy a legutolsó aki lekever egy pofont annak akik öten vernek, egyet de a legelsõ aki elszalad, ha az megpróbálja visszaadni. Jellemtelen féreg vagy, a legrosszabb fajtából.
A mellékelt ábra azt mutatja, hogy null egyéniséggel bírsz; a többiek legalább önállóan voltak tökösek. Te egy kretén vagy, egy barom, ki vonul a
csorda után akkor is, ha az a szakadék felé bandukol.
Igazából még szórakoztató is lehetnél,ha nem volnál ennyire primitív!😊
Nem vitatkozom veled többet,mert egy intellektuális horror vagy.
Még akkor is,ha meg vagy róla gyõzõdve,hogy te hugyoztad a Mississipit.

Benned nincs jóindulat, csak düh, keserv, és kényszer, hogy mások nyomában cseszegess valakit. A legprimitívebb szociológiai egyed vagy mind közül.
És a "hogy" elöl meg elhagyod?! Barom!
Javaslom,minél gyorsabban állj le az anyagról!Ezt most jóindulatból mondom!
Teljesen elhülyülsz tõle!
Mint a mellékelt ábra mutatja...

patchaou
Ezzel egyetértek, még sajnáltam is amikor páran "nekiugrottak". És õ nem azért trollkodott mert csak arra állt föl neki...

popey8
Érdemes kimenni. Nekem már volt szerencsém kijutni oda. Fantasztikus volt. Bent voltunk vagy 5-6 órát öcsémmel. A végén már az õsök kint toporzékoltak, h hol a fenébe vagyunk😊 Igazi tank kánaán. Saumur, Bovingtonhoz képest kutyafasza. Na jó nem, de sokkal kisebb a gyûjteményük és nekem az "elrendezés+díszlet" is jobban bejött. Durva volt, mert mikor már a közelében voltunk a múzeumnak egy tank jött velünk szemben az úttesten (azt hiszem egy Challenger II). Megfizethetetlen élmény volt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Elég primitív vagy, hogy a vesszõ után nem hagysz SZÜNETET, EKE! Te pofázol nekem, seggfej! Írni sem tudsz!
Tudod is te, mi az.
Komolyan én már visszasírom mátyáshunt,az ide beszabaduló fajtársai egyre színvonaltalanabbak,õ még olyan szerethetõ kretén volt...

De, ismételnek. És 160 felé is, ha megfelelõen be vannak állva ahhoz, hogy ezt ne vegyék észre. Bumm.
patchaou
Nem akartok még leszakadni róla?

Az IQ 40-es férgek,nem ismételnek szavakat egy mondaton belül.
Úgy hogy nem is égetem magam,magam,magam....😊

Ó, már vagy 20 éve minimum, amióta felcser voltam. Amióta meg mérnök vagyok kell a kódoláshoz.
Toby0501
Ha egyszer kijutok Bovingtonba, viszlek magammal.<#zavart1>

Az E-100-at is ki akartam csinálni,de eszembe jutott,hogy az már 1 hét ban is lehet és akkor nem tudok majd féláron felszereléseket venni. 😊

Egyébként nem próbált még senki fellépni ellene? Pl. felrakni hivatalos fórumra ilyen replayt retardplatoonról. Nem hiszem,hogy nehéz lenne megoldani,hogy csak azonos battle tierekkel rendelkezõ tankokkal mehessenek az emberek/állatok platoonban...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

angyalpor tehet róla

Bugi Misi
Mónika show 2.0 na én mentem aludni jó8 xd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nem gondoljátok (ja, azt nem tudtok) komolyan, hogy leállok égetni magam iq 40-es férgekkel magam, a komolyabb nickekkel?!
Toby0501
Játszott fél órát a WoT-tal. Mindenkire így hat, csak mi tudjuk kezelni. 😊

Áhá na ezt jó tudni a merkaváról.

Te valamilyen tudat módosító szer hatása alatt állsz?

Toby0501
Ne aggódj, ha Sedó vagy Cifu beindul, örülhetsz, ha neted lesz egyáltalán.<#idiota>

Jaja, az elmúlt 80 év alapján az oroszoknak annyira nincs tapasztalatuk, hogy csak nyugati cuccokat másolnak. 😄

Viccet/szarkazmust félre téve, a T-90MS a T-90 jelentõsen modernizált változata.
Az egyik új dolog a torony. Ezt nyugati minta alapján tervezhették, formásra is hasonlít azokéra. Erre a személyzet túlélõ képessége miatt volt szükség. Ebben az új toronyban a hátsó tratusban van a lövedék és a kivetõ töltet. A torony hátulja gyengített ezért egy esetleges robbanásnál arra felé terelõdne a robbanás nagy része, úgy mint a nyugati harckocsiknál.
De új a motor, a felfüggesztés, a hajtáslánc. Meg mindenféle modern optika stb. A Kalina nevû tûzvezetõ rendszert kb egyenrangúnak tartják a nyugati harckocsikban lévõkkel.
Itt lehet róla részletesebben olvasni.

Tessellia: A Merkavának tornyának is csak elõtétpáncélzat az a csúcsban végzõdõ része. Maga a torony ugyanolyan téglatest alakú, mint az összes többi nyugati harckocsié.

Pár hónapja volt az ismerd fel a fegyvert topikban feladvány. Elsõnek egyáltalán nem néztem orosznak. Elõször valami nyugati, leginkább angol harckocsinak néztem. De a lánckerék elárulta, hogy ez orosz gép lesz, ez alapján sikerült megfejtenem.
És akkor mi van idióták, 8 éve használom ezt a fórumot, vagy 6000 niKKem van. Ekék.
Szerintem csak õ is sokszor átélte ezt a dolgot <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem talált.

Ja, sos modi sos!
Toby0501
Na mi van, tán a Greenpeacenél is tevékenykedsz?<#wilting>

Na, megtetted állampolgári kötelességedet! Most már csak bíznod kell az igazságos ítéletben <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"