World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy itt már a kalamajka.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hol a gerencséri félbemetszett herében vagy! Én nagyon "elfajzódtam" (atyaisten, micsoda szóhasználat és stilisztika) mikor nyomsz már ki végre a topikból?!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ha kitisztultál,olvasd el az ámokfutásodat.Ha nem szégyenled el magad rajta,akkor menthetetlen tahó vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Hagyjuk már a konvenciókat, kliséket, mondj valami önállóan.
Mindig szerettem az ilyen állbokszolókat,meg pótnindzsákat.
Aztán annyi elõnyt adok,hogy bal kézzel magamat verem!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
csorda után akkor is, ha az a szakadék felé bandukol.
Nem vitatkozom veled többet,mert egy intellektuális horror vagy.
Még akkor is,ha meg vagy róla gyõzõdve,hogy te hugyoztad a Mississipit.
Teljesen elhülyülsz tõle!
Mint a mellékelt ábra mutatja...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Úgy hogy nem is égetem magam,magam,magam....😊
Egyébként nem próbált még senki fellépni ellene? Pl. felrakni hivatalos fórumra ilyen replayt retardplatoonról. Nem hiszem,hogy nehéz lenne megoldani,hogy csak azonos battle tierekkel rendelkezõ tankokkal mehessenek az emberek/állatok platoonban...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Viccet/szarkazmust félre téve, a T-90MS a T-90 jelentõsen modernizált változata.
Az egyik új dolog a torony. Ezt nyugati minta alapján tervezhették, formásra is hasonlít azokéra. Erre a személyzet túlélõ képessége miatt volt szükség. Ebben az új toronyban a hátsó tratusban van a lövedék és a kivetõ töltet. A torony hátulja gyengített ezért egy esetleges robbanásnál arra felé terelõdne a robbanás nagy része, úgy mint a nyugati harckocsiknál.
De új a motor, a felfüggesztés, a hajtáslánc. Meg mindenféle modern optika stb. A Kalina nevû tûzvezetõ rendszert kb egyenrangúnak tartják a nyugati harckocsikban lévõkkel.
Itt lehet róla részletesebben olvasni.
Tessellia: A Merkavának tornyának is csak elõtétpáncélzat az a csúcsban végzõdõ része. Maga a torony ugyanolyan téglatest alakú, mint az összes többi nyugati harckocsié.
Pár hónapja volt az ismerd fel a fegyvert topikban feladvány. Elsõnek egyáltalán nem néztem orosznak. Elõször valami nyugati, leginkább angol harckocsinak néztem. De a lánckerék elárulta, hogy ez orosz gép lesz, ez alapján sikerült megfejtenem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ja, sos modi sos!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"