World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Jogos, batchatnek, 1390nek hót mindegy mivel lövik, találatnál vagy átüt, vagy a lánc nyeli, arannyal sincs változás, nem sebez többet semmivel....
Sose volt páncéljuk, mégis jó eredményeket lehet elérni velük 😄
Inkább a 13méteres splash érdekel majd a T92vel, nyammi 😄
pointer4
De ha mindenki goldot használ, és minden átüt, akkor az nyer akinek több a hpja, vagy csiki csukinál, nagyobb az alfa sebzése. Ebben nem rosszak a németek 😊
Hull dowban T32-re max Tier X HEAT veszélyes , és azt is elnyelheti a pajzs, vagy lepattanhat a torony szélérõl. 200-220 átütéses Gold heat/APCR-nek meg ugyanúgy problémás a beforgatott homlokpáncél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

0.8.0 megjelenese elott uj gepet raktam ossze, de meg egy kicsit a 0.7.5-el is jatszottam mar vele... Azonban amig ott betonsatbil volt a kliens, 0.8 alatt sokszor kifagy a kep. Alapvetoen arra rajottem, hogy grafikai beallitasoknal improved-nel extra effect-ek es a post processing kikapcsolasaval a fagyasok szama csokken. Legtobbszor ha kilottek, vagy sniper modban ha en lottem a tuz effekthez volt koze. De sajnos csata vegeztevel is hajlamos ritkan fagyni. Zene megy tovabb, de a kep odafagy.
Win8x64, Catalyst 12.8-al. Otlet? Standard-ban is hajlando megmekkeni sajnos. Win8 semmmit se jelez driver problemarol kozben.
Pales27
Németektõl a Leo 1-et várom, annak kevés páncélja volt, szóval tûzerõben és mozgékonyságban reménykedek 😊

nyenyenyee megtaláltam egy régi videóm youtubeon 😛
ez meghozza a kedvet a T29ezéshez 😄 csak sajna nem hádé
Nem tudom miért fél mindenki ettõl a gold lõszertõl. Elvégre az is ugyan úgy pattog ha úgy adja a random isten, meg azzal is ugyan úgy weak pontra kell célozni. Szóval aki eddig hülye volt a játékhoz az ezután is az lesz, egy 800 effes zöldség ugyan úgy pattogni fog ezzel is. Másrészt a HEAT lõszernek a normalizáció hiánya miatt bõven van hátránya is. De aki rutinos CW játékos az szerintem ezekkel tisztában van.
Meg amúgy nem tudom egyáltalán mi értelme van pl egy T110 vagy IS4 esetében a gold lõszernek random csatába, elvégre akinek a 260+ átütés eddig nem volt elég annak a gold lõszer se lesz jobb. Max az amcsi TD-k, vagy a beforgatott Maus stb esetében tudom elképzelni hogy lesz értelme a dolognak. Medekbe meg pláne elég ha már van 220 pen, nem hiányzik oda több.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

így van én is így látom! Bár én eddig is azt mondtam, hogy többet ér a mozgékonyság+tûzerõ, mint bármiféle páncélzat, hiszen nem vagy annyira a random factorra utalva.

loál 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Nah, mericskeltem... Beallitasok: link

i3 2130 (3.4 GHz) + 7850: 88 max FPS

i3 2130 (3.0 GHz) + 7850: 85 max FPS

Saor Alba

Solten
Ehh, az nem ugyanaz, de jobb lehetoseg hijan...

Saor Alba

Ja, megint csak úgy alakulnak a dolgok, hogy a németek fogják megjárni. Pl T10es heavyk németeknél gold ammoval kb kicsit lesznek jobbak mint a többi sima APval, de ha a többi nem sima APt használ hanem goldot akkor akár lehet is kidugni a fehér zászlót a csövön.

WoT: Nishizumi77

Azért az hogy szebb nem állítanám, ez szubjektív, egyéntõl függõ 😄
Nekem speciel jobban tetszik a T32 és nem tetszik az IS-3 kinézetre.

WoT: Nishizumi77

Pales27
Ha tényleg bejön a gold lõszer kreditért feature, és nem akarsz költeni a játékra, olyan tankokkal kell menni aminek egyébként sincs páncélja. Szóval médiumok lightok. Azokra nem fog sok hatást gyakorolni a nagy átütésû lõszer hiszen általában átütik õket. Lényeg a lényeg ezentúl a páncélzatra alapozó tankokat inkább kerülni kell.

tudat alatt te is tudod, hogy többet pattog max nem vallod be😛 😄😄 De tényleg azért az +25mm átlagátütés nem dísznek van szerintem. a BL-9 erõs löveg a tierjében. Az a 105ös amcsi meg gyenge, nagyon keresni kell vele a weak spotokat, míg pl BL-9el simán lehet tüzelni. Ez pl akkor is elõny ha csikicsukiban úgy lõsz vele, hogy épphogy csak kinézel és lõsz is. T32vel ez valószínû lepattan. Azt viszont aláírom, hogy goldal az egyik legjobb verseny tank ESL-re. De alapjáraton az IS-3as sokkal jobb tank (szvsz). Gyorsabb, agilisebb, jó páncélzata van, szebb😄 😛
Én csak a pontatlanságát gyûlölöm, de megoldom azzal, hogy leszoktam vele a messzire lövöldözésrõl. Átütésével nincsenek nagy problémáim, nem pattog semmivel sem többet, mint a BL-9, persze t10 mezõnyben már tényleg elégtelen.

nem arról, van szó hanem arról, hogy a t32 gunja egy hulladék t8ban, én simán randomban is küzdöttem vele, mert még az is-3as lower hulljáról is elég nagy százalékban pattogott, ezzel szemben a BL-9 kellemes, minden tier8at át tud magabiztosan ütni, talán a kv-4 frontja kérdéses.
Ha tényleg bejön ez a gold lõszert kreditért feature, akkor reaktiválom a T32-õt funtanknak. Stock ágyúval használnám, olyan fele-fele arányban töltenék be elsõre.

Most viszem a T25/2-õt, annak ugyanannyi az átütése meg a pontossága és így is beviszek vele olyan 1800 sebzést átlagban körönként.

Ja... Gondolná az ember, hogy na, majd meddel adok nekik. Aztán azon kapod magad, hogy teljes gázon robogva belédver 1500-at, kidöglik a fél legénység, meg 3-4 modul. Mire legalább a lánctalp visszakerülne a helyére, jön a következõ 2-3 csomag, ami általában fedezékestül-házastul visz a valhallába. I love this game...<#falbav>
Most komolyan menjek T3-4-ben, hogy ne legyen már a kezdetkor elcseszve minden kör?
Ez azért túlzás, a klánban vannak vagy tucatnyian akik jóval többet tudnak nálam az ESL-rõl, most már egyik csapatban sem vagyok benne, de a tank témát azt azért átlátom eléggé. Szó se róla, az IS-3 sem rossz választás egyáltalán, jobb mint a németek, de a T32 után csak második lehet.

Az ág elején még nem igen jellemzõ az arany lõszer, max néhány lövésre, inkább onnantól amikor már van fix nyeremény, de akkor mindenki mindenbe, IS-3-ba, AMX-50-100-ba, artyba, mindenbe. Company cupon olyankor szoktak elõbújni a Bisonok, gold-al annyit sebeznek, mint egy T32,KT, stb és be tudsz vinni belõlük hármat 6 tier pontból, nem kicsi tûzerõ fölény.
BTW az aranylõszertõl sem válik egy ágyú sem halálsugervetõvé, ugyanúgy beszopod vele a sok nullást a trackeken, lövegeken, spaced armoron, pláne ha a random isten úgy dönt, hogy a gold lõszer átütésének minimumát osztja ki, akkor meg ugyanott vagy mintha sima AP-t lõnél. Néha megmagyarázhatatlanul pattog. Bár lövegtõl és tanktól függ, de sztem gold lõszert használva sem lehet 20-40%-nál több átlag sebzést kicsikarni semmibõl.

Azért Gunlsinger eléggé otthon van ESL témában, szóval én elhinném neki amit mond.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na megint megkaptam egy TigerP-tõl, hogy miféle varázspáncélja lehet az E2-nek, hogy se õ se egy Vk3601h nem tudta sebezni a beforgatott frontomat.<#vigyor2>

Az elméleted ott bukik meg, hogy aki aranyért veszi a lõszert, vehetné az IS-3ba is, ha olyan jó, de mégsem azzal megy, hanem T32-vel.

😄DDD na ezé nem megyek nagy tierrel 😄 csak marha ritkán!
De ezt most úgy mondod, hogy az IS-3 álló célpont, a t32 meg folymatosan mozgó😄 Hát ez harcközben nem éppen így van, a duplándöntött részrõl nagy arányban pattan t32 de még az aljáról is elég nagy arányban szokott pattani fõleg messzirõl, ehhez jön, hogy az is-3 agilisebb, és a bl-9 pedig egy remek löveg. Lehet itt vitázgatni, de a t32 lövege egyértelmûen a legszarabb löveg t8ban. A páncél kielégítõ. Azt azért hozzá teszem, hogy eslen a klánok arany lõszert tesznek a t32-be, nem véletlenül, mert anélkül egy kalap szar lenne. Akinek nincs pénze arany lõszerre az IS-3-l megy
Jó ez a játék...
[/url][/img]

Innen üzenem a WG összes kedves munkatársának, hogy csinálhat magának kistestvért....<#violent>
én mindent megtettem de kevés...érdekes hogy e100-at ugyanott lõttem mindet hátba és fele 0 hit volt...

ja,és az alsó 6 tank mindegyike 1 lövéssel és 0 sebzéssel zárt...nagy tier is egyre jobb lesz...ezeknek lehet 4000 is egy lõszer...

😄 nem loptam 😊 eggyütt csináltuk amugy elõtte a csapat leszedte a hpjukat majd elhaltak 14:6 volt és felhoztam 14:11re 😄
pointer4
Frag lopásra nem jár XP 😊
aha 😄 mentem egy másik pzIII/IV-vel 😄 és lõttük a tankokat és sok nekem jutott 😄
659xp 8 killre?
Hali,ha jó napot fogsz ki gyõztes partykat natürlich, akkor kb 1200 1400 xp csöppen plussz a nyereség ami kb 25000 kredit, nagyon jó az ISU.

Vereség
Csata: Westfield 2012. október 12. 14:19:46
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 659
Szerzett kredit: 17 650
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

AZ KONKRÉT!!!
8 kill...
pointer4
Ionágyú 😄 Csak az ion részecskék elakadnak az amx12t láncába, meg a superpershing haslemezén, ha olyan kedve van 😄
Igen nagy szenvedés volt idáig. 63500 XP.
Sippie
bl10? Még szép hogy AP-vel
Hali végre megvan a 152-es ionágyú a ISU-ra.

Kérdésem hogy robbanóval vagy simával használjam? Simának igen nagy az átütése.
még jó hogy most adtam el az spgimet a faszba. mondjuk nem érdekel 😄
Eddig sem akartam a hétvégi zöldség invázió miatt játszani na most meg aztán tuti nem😄

Most is oldalanként 4-6 artyvan ennél többet szerintem nemfog tudni berakni csatába

WOT nick: tepi1

Tono34
Még a végén pár hét után újra be kell lépnem és vennem egy Jagdpanthert. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
Asszem pihentetem a wotot erre a pár napra 😄 Nem hiányzik az 1 hites arty lövések...
70% increased profits earned with the following vehicles:
...
Tier VI German self-propelled gun GW Panther

MUAHAHAHAHAHAHA

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Eagle16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
50% discount on the following vehicles:

Tier VII Soviet tank destroyer SU-152
Tier VII German tank destroyer Jagdpanther
Tier VII American medium tank T20
Tier VII French light tank AMX 13 75

Enlarge your arsenal at low cost!

50% discounts on garage slots

Extra space is always nice, even if you’re not buying new tanks now it’s a good investment for the future!. All the garage slots will cost 150 gold instead of 300 gold.

70% increased profits earned with the following vehicles:

Tier VI Soviet self-propelled gun SU-14
Tier VI German self-propelled gun GW Panther
Tier VI American self-propelled gun M12
Tier VI French self-propelled gun Lorraine155 50
Tier VII American heavy tank T29
Tier VII Soviet medium tank KV-13

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Féregirtás, az lesz.

patchaou
Mi lesz? Bár már csak 3 nap prémem van, szerintem pihentetem...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor húzom a hummelt :-)
replay-en lehet mérni minden probléma nélkül, amennyiben olyan alaplapod van, ami támogatja a tuningot magad is tudod mérni, fogod szépen és leveszed 3ghz-re, majd felteszed a turbo órajelére és megnézed ugyanazt a replay-t.

Ja változik a replay mi?😄DDDD