World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Itt a bónusz szombattól keddig:

link

70%-kal megnövelt kredithozam 4 Tier 6-os SPG-re is...mi lesz itt...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Allitom hogy az max. beallitasokkal, de ehhez egy kulso programmal le kene merni 3x ugyanabban a szituacioban, ami a random faktor miatt nem igazan lehetseges, masreszt amugy is oriasi kilengeseket tapasztalok ugyanazon palyan hasonlo szituacioban mas idointervallumban, akar 40 fps kulonbseget. Mert ez egy ruszki csoda.

Saor Alba

KT kb a legrosszabb választás ESL-re t8 heavyk közül, még a VK45A is jobb nála. A legnagyobb bibi vele, hogy elképesztõen lassú valamint papír nagyon, túl sok rajta a weak spot, konkrétan az egész oldala az. Ha a második ágyút használják rajta és nem a top ágyút, akkor még jobb is lenne, de úgy sem azt rakják fel, mert inkább beáldozzák a kisebb ROF-ot a nagyobb átütés kedvéért, pedig nem kéne. De ami tényleg legjobban hazavágja az a lassúsága.

Fõ probléma még mindig az hogy nem kezeli a több magot. VGAból egyáltalán nem kell bika.
4 éves HD4850em szépen viszi maxon. Ami egyébként most is jó kártyának számít még.

WoT: Nishizumi77

Beforgatott oldalát nem lövöd át a T32-nek sem, sidescrape manõverrel rommá tudod verni az IS-3-at, hogy talán még hp-t sem vesztesz, annyit képes benyelni a T32 széles lánctalpa. A csukaorrát meg közelrõl elég frankón át lehet ütni, távolabbról macerás, de akkor meg az alját érdemes célozni, elég nagy célfelület az is. T32-nek beforgatott frontja baromi masszív, ha 1v1-ben még izegsz-mozogsz is vele a géppuska is nehéz célpont. IS-3-nak csak akkor van komoly esélye ellene, ha flankeli.

Senki nem mondta, hogy nem produkál játszható szintet, te állítod, hogy vga limites a játék, ami annyit tesz, hogy bármilyen cpu-val sem lesz lényegesen gyorsabb, tök mindegy, hogy 100-ról ugrik 150-re, vagy 40-rõl 65-re, nem vga limites.

T32 toronyra hull-downban igazából csak Tier X-es HEAT, ami veszélyes.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

annyira nem, mert a többi tank is goldal fog lõni, ha ezt behozzák, hogy gold ammo creditért akkor egy ideig a jól páncélozott tankok fognak szívni😄 Mondjuk engem ez nem érint Batchat25-t a kedvencem😛 😄
Igen nyilván csak pz4-et tudok átlõni 200-as pennel, de azt is csak mázliból.

De közel sem olyan arányban, mint a IS-3-nak a szegecselt részt az ágyú felett + rá lehet húzni a lövést a kupola széleire.

Solten
Ez nagyszeru, ha el is hiszem, nem hinnem hogy a 2100 nem produkal jatszhato szintet (a 2130 produkal) a 60 meg 100 fps kozti kulonbseget meg a hajadra kenheted. Csak a kedvedert inkabb nem pakolnek egy i5-t a gepbe.

Saor Alba

Elég brutál funtank lesz a T32-bõl 8.1-ben stock ágyúval és gold lõszerrel.

t32nek is át lehet ütni a kupoláját közelrõl, sõt a gépágyú a fronton is gyenge. + az IS-3 szép is a t32 nem éppen😛 😄
megnézem a 200as átlagpennel, hogy lövöldözöd át az is-3as beforgatott oldalát, vagy pikenose-t. 2280 átlagsebzés, nem rossz😛 😄 Gondolom még a patch elõtt lõtted a nagy részét mikor még a régi MM volt, betette legfelülre a t32-det alulra meg feltöltött 14 pz4-et😛 😄
Ennél sokkal több különbséget mértem i3 2100 és i5 [email protected] ghz között, de nem kell elhinni, beszélhetsz még hülyeségeket.

Azt hogy lenyomtál xy csatát, az nem jelenti azt, hogy kellõen ismered is a tankot, + 8.0 óta elég komoly buffot kapott a frontpáncél. Ráadásul T29/34 nem tud alacsony/magas tankot jó lövegkitéríthetõséggel arctámadni, mert elérik úgy is a testét. T32 tud.

Egyébként T29 teste se olyan gyenge már, D-25/D-10 már elég bizonytalan ellene.

Mi nem lõ át semmit? A T32??? Húha... az a legjobb ágyú tier7-8on amivel eddig találkoztam, csak pár adat:
T29 átlag sebzésem: 2010
T32 átlag sebzésem: 2280

T32 frontja a legkeményebb az összes tier8 közül, ehhez még jön a legerõsebb torony, a nagy látótáv, a legjobb gun depression, az egész jó mobilitás és két fontos dolog: szembõl nem gyullad ki és nem kap ammorack oneshotot.

Lenyomtam ~250 csatát a T32-vel annó a T34 ért folyó küzdelemben. Egy centivel sem éreztem jobbnak, mint a T29-et, sõt. Tipikusan az a tank, amit nem érdemes megvenni ha nem megy M103-ra az ember, mert tökugyanaz a játékélmény mint a T29-nél, ugyanazzal az ágyúval, csak éppen egy tierrel fejjebb.

Közelrõl a torony tetejét át lehet lõni a IS-3-nak az overmatch effekt miatt még 128 pennel is, ha máshol nem is. Nem kedvez neki, hogy ilyen alacsony.

Solten
Ha meg nem sikerult idaig ertelmezi, azt bizonyitom hogy ehhez a jatekhoz felesleges egy kozepkategoriasnal erosebb CPU (mert allitolag a VGA masodlagos, ehhez CPU kell), mert boven jatszhato szintet produkal. No a teljesitmeny, meg mindig, ha 50 helyett 60 fps-ed van akkor gyorsabban losz vagy mivan? 😄DD
Ezt a 10%-ot a kisujjadbol cumiztad ki vagy le is merted?

Saor Alba

mondjuk arany nélkül viszont õ se nagyon lõ át semmit se😛 még az is-3 oldalával is megküzd😛 😄 Csak ismételni tudom magam, sztem is-3 a legjobb. Egyébként most hogy írták creditért lesz vehetõ a gold, gyakorlatilag az a cél, hogy növeljék a lõszer árat. Behozzák az új páncélzatokat, amiket nehezebb lesz átlõni, ergo gold lõszert kell majd venni mindenbe creditért ami meg baromi dárga lesz, szal prémiumot kell majd venni. Viszont goldért senki nem fog lõszert venni. ezek után meg majd bevezetik a paltina lõszert ami olyan lesz, mint most a gold, csak mondjuk 100 gold lesz 1 lõszer 😄 És ezzel szépen fokozatosan eldrágítják a játékot😛 😄
Állításod szerint ez a játék vga limites, tehát bármekkora processzort teszel a gépbe nem fog nõni a teljesítmény semmit, ezt jelenti a vga limit és te ezt állítod. Ha 10%-ot nõ a teljesítmény nagyobb procival, akkor hol a limit? Nem az i3-nál az biztos. Nem értem mit akarsz itt bizonyítani, azt már bebizonyítottad, hogy ehhez nem értesz, valami más esetleg?

Más😊 a játéknak a legnagyobb problémája.. ezért egy raklap fos.... meg lehet tekinteni a képet túl sok kommentár nem kell hozzá...
Aki azt mondja hogy noob vagyok(biztos) nézze meg a statom... egy T110 aljáról 6 azaz 6 lepattanó volt😄DDD vicces nem... alul 50 méterrõl E-100

12.8-as....

Solten
Jatek eseten 30-35-tol az, egy atlag TFT monitor meg 60-at tud megjeleniteni... Masreszt online gamerol van szo, a ping ugyanolyan fontos.

Saor Alba

Már nem azért, de te tudod mennyi a T32 homlokpáncélja? Csiki-csukiban beforgatva, ha takarja az oldalát, gyakorlatilag átlõhetetlen T9-es ágyúval.

Elbeszéltek egymás mellett😊 Nem mindegy hogy milyen grafon futtatod a játékot... nekem bírja maxon a gépen mégis lényegében lowon játszom😊 max textura/látótáv a többi minimum😊 nekem kell az FPS 30-40 lófasz😊 az élet 60 fölött kezdõdik😊

ui: nem kérném a 24 fps-tõl folyamatos ökörséget😊

Solten
Minek? Hogy 40 helyett 60 FPS-em legyen? Szamit valamit?? Ez csak a maximalis beallitasokkal van, ha egyes opciokat High-re allitom (latvanyban nincs sok kulonbseg ), palyatol fuggoen van 100 FPS-em is. Minek ide nagyobb proci?

Saor Alba

csak egy kérdés. próbáltad nagyobb procival, hogy mennyit ugrik a teljesítményed? nem hinném...

Nem vágom miért, ezt az ESL T32 mizériát sosem értettem.
Versenyre szerintem a logikus választás T8 heavybõl a KT lenne. T32-nek nagyon terepfüggõ a páncélja és gyenge az átütése. IS-3nak pedig szar a páncélja, az csukaorr alsó részén bárki bármekkora távolságból sebzi, és nem tudod beforgatni se a kialakítása miatt. Az ágyúja célzási ideje és újratöltése pedig a szokásos orosz szar.

Ezzel szemben a KT beforgatva sokkal ellenálóbb mindkettõnél, és a másik kettõ lövegével ellentétben a KT top lövegével semmi baj sincs. Jó sebzés, jó átütés, ésszerû célzási és újratöltési idõ. A sokat emlegetett lower front plate weakspot pedig beforgatva sokkal ellenálóbb mint az IS-3 csukaorra alul, vagy a T32 páncélteste bármikor amikor nem tud hull downozni.

Valaki felvilágosíthatna miért nem viszik ESL-re a KT-t.

Solten
Sracok... Agyam eldobom. Jatekhoz elsosorban VGA KELL. Persze egy 4 eves Athlonnal CPU limited lesz, egy modern i3, vagy egy AMD FX rohogve futtatja a jatekot. Nekem 3.4 GHz-es i3-al (Sandy) teljes kakao beallitasokkal lazan 40 min FPS-el fut (egy-ket bugos szar palyatol eltekintve, mert ruszki vagy belorusz tokmind1 jatekrol van szo ugye), masnak allitolag erdekes modon egy 4.5 GHZ-re huzott Sandyvel is CPU limite van...

Saor Alba

Nem, a jó megoldás az lenne ha nem lenne egyáltalán splash sebzése az artyknak. Egybõl kevesebb lenne a kis nyomikból a harctéren.

Üdv!

Tud valaki infót róla, hogy a "Modulok frissítése" közben miért fagy le sok játékosnál a játék?
A T32 majdnem mindenben jobb az IS-3-nál, még így is hogy nerfelték, az egyetlen pontja tényleg az ágyúja, de nem is a sebzés vagy átütés ügyében, mert azokkal túl sok baj nincs, inkább a pontossága az ami borzasztó. Azért nem véletlen, hogy ESL-en magasan a T32 a main tank. Persze ha lehetne kettõnél több franciát vinni, akkor mindenki AMX-50-100-al és 13-90-el tolná, legalábbis a pályák nagy részén.

azt nem cejetem😄 habár másnaposan lehet yol menne vele xD
De az IS3-at randomban majdnem senki sem tudja jól használni, és könnyû megenni vele. Annak is papír az alja, legalábbis nem szoktam pattogni róla.
Ha meg akarod majd venni az M103-at akkor mindenképpen kell. Egyébkén bizonyos fokig jobb a T32 mint a T29. Kissebb a torony, nehezebb akár úgy eltalálni, mikor elforgatod. Sok ellenség ellen elég zavaró, hogy oldalról mindig átlövik, ennél ezt nehezebb. Játszani meg kb ugyanúgy kell vele, mert minden másban megegyezik elõdjével. Szerintem az egyik legjobb tier8 tank, ha jól tudod használni. Csak mostmár nem mindig lövöd át az ellenfelet, Tiger2-õt szembõl nehéz. Vagy a tier9-es tankokat. Ezért kell HE lõszer is. Ha legalább átlagos játékos vagy 1000+ eff körül, akkor nem fogja a pénzt vinni. Az elején szenvedõs lesz míg stock, de aztán brutális. Csak vigyázz a mocsok atrykkal.
hááát, nem tudom. egyébként sokan viszik ESL-re is a t32-t, de sztem nagyon hurka az az ágyú rajta. Én IS-3-ra esküszöm, bl-9 baromi jó, agilisabb is mint t32 jobb a páncélja is, igazából max rofban jobb t32, meg hulldown üzemmódban
Miért nem Leet vettél? Az most csak 86k credit😄

WoT: Nishizumi77

Megvásárolva:
M2 Medium Tank' vettél. Elköltöttél kredit: 135 500.

megvan a mai program 😄 egy kis retro! régen szerettem ezt a kis dögöt 😄 saját tierben tud meglepetéseket okozni a 75mm-es tarack
hátha épp megúszod T29-el a minuszt akkor T32vel már nem....
Ha viszonylag még keresel is T29-el akkor T32vel megúszod minusz nélkül
T29 javítási költség (átlag): 5 946
T32 javítási költség (átlag): 11 089
azért van különbség 😊
gyorsan jött két ellenkezõ vélemény 😉 na akkor azt még hozzá tenném, hogy prém nélkül játszom, szóval nem tudom mennyire lennék minuszban a T32-vel. T29-el általában nem szoktam.
toocha
<#taps>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nagyon profi lehetsz, ha ekkorákat sebzel artyval.

nem jobb! T29 sokkal királyabb 😄 persze nem azt mondom h szar tank, de szerintem T29 sokkal szerethetõbb! Én sosem vettem meg pedig jó ideje ki van fejlesztve, creditem is lenne rá, de kipróbáltam teszt szerón (lassabb mobilitás, ua. a gun, nagyobb ellenfelek), meg a visszajelzések alapján inkább nem vettem meg, de a T29et el nem adom! felejthetetlen csatáim vannak vele 😄 4v1-et lehoztam vele 😄 mindig oda fordítottam a tornyot arra aki lõtt és mindig a lövegpajzsot lõtték ki! 😄
Beírtam enemy-nek a végén, hogy Power of the T29! erre valaki visszaírta: No! Power of the idiots! 😄😄
Nagyon ódzkodtam a T32-tõl. Aztán múlt héten rászántam magam. Ne tévesszen meg a tank adatai, piszok élvezetes vele játszani.
Jah, csak a probléma az ott kezdõdik, hogy az artillerik hit ratio-ja csupán a közvetlen találatot figyeli. A pontosabb adat az lenne, ha már az is találatnak számítana, ha egy lövés sebzést okoz.
Játszottam S-51-el néhány kört, volt olyan hogy okoztam 4k feletti sebzést, viszont egyszer sem találtam el semmit, de a min. 800+ splash az garantált volt...
Ezért írok mindig 95%-100% közötti értékeket, mert ha ez úgy lenne beszámítva, ahogy fent írtam, akkor simán elképzelhetõnek tartom, hogy ilyen értékeket látnék majdnem mindenkinél.

a T1-et, nekem az egyik kedvenc tankom volt, az M4-el viszont nem tudok értelmesen játszani.

viszont nekem is lenne egy kérdésem az amerikai heavy vonalról. már jó ideje ki van fejlesztve a T32, de a pénz még nem jött rá össze, mindig elköltöm valami másra. kérdésem az az, hogy megéri spórolni rá, annyival jobb a T29-nél?
Ja ez okés, de amúgy is HEAT megy a jpzE100-ba, az nem csökken, csak döntött páncélon nem túl hasznos ezért pattogsz sokszor olyan helyrõl, ahol döntött páncél van. A 0-t sebzõ lövések pedig mindennel megvannak.

fsb1000
ejhh... nem erre értem. Ez világos.
De mond már meg egy adott löveg/lõszer párosnál a játékban, hogy 300 és 500 méteren mennyit csökken az átütõ képesség.
Csak annyit tudunk hogy csökken.
--
A valóságban erre konkrét adatok léteznek.

csak meglett nagy nehezen 😄