World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
70%-kal megnövelt kredithozam 4 Tier 6-os SPG-re is...mi lesz itt...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Saor Alba
4 éves HD4850em szépen viszi maxon. Ami egyébként most is jó kártyának számít még.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
Egyébként T29 teste se olyan gyenge már, D-25/D-10 már elég bizonytalan ellene.
T29 átlag sebzésem: 2010
T32 átlag sebzésem: 2280
T32 frontja a legkeményebb az összes tier8 közül, ehhez még jön a legerõsebb torony, a nagy látótáv, a legjobb gun depression, az egész jó mobilitás és két fontos dolog: szembõl nem gyullad ki és nem kap ammorack oneshotot.
Ezt a 10%-ot a kisujjadbol cumiztad ki vagy le is merted?
Saor Alba
Aki azt mondja hogy noob vagyok(biztos) nézze meg a statom... egy T110 aljáról 6 azaz 6 lepattanó volt😄DDD vicces nem... alul 50 méterrõl E-100
12.8-as....
Saor Alba
ui: nem kérném a 24 fps-tõl folyamatos ökörséget😊
Saor Alba
Versenyre szerintem a logikus választás T8 heavybõl a KT lenne. T32-nek nagyon terepfüggõ a páncélja és gyenge az átütése. IS-3nak pedig szar a páncélja, az csukaorr alsó részén bárki bármekkora távolságból sebzi, és nem tudod beforgatni se a kialakítása miatt. Az ágyúja célzási ideje és újratöltése pedig a szokásos orosz szar.
Ezzel szemben a KT beforgatva sokkal ellenálóbb mindkettõnél, és a másik kettõ lövegével ellentétben a KT top lövegével semmi baj sincs. Jó sebzés, jó átütés, ésszerû célzási és újratöltési idõ. A sokat emlegetett lower front plate weakspot pedig beforgatva sokkal ellenálóbb mint az IS-3 csukaorra alul, vagy a T32 páncélteste bármikor amikor nem tud hull downozni.
Valaki felvilágosíthatna miért nem viszik ESL-re a KT-t.
Saor Alba
Tud valaki infót róla, hogy a "Modulok frissítése" közben miért fagy le sok játékosnál a játék?
WoT: Nishizumi77
M2 Medium Tank' vettél. Elköltöttél kredit: 135 500.
megvan a mai program 😄 egy kis retro! régen szerettem ezt a kis dögöt 😄 saját tierben tud meglepetéseket okozni a 75mm-es tarack
Ha viszonylag még keresel is T29-el akkor T32vel megúszod minusz nélkül
T29 javítási költség (átlag): 5 946
T32 javítási költség (átlag): 11 089
azért van különbség 😊
Beírtam enemy-nek a végén, hogy Power of the T29! erre valaki visszaírta: No! Power of the idiots! 😄😄
Játszottam S-51-el néhány kört, volt olyan hogy okoztam 4k feletti sebzést, viszont egyszer sem találtam el semmit, de a min. 800+ splash az garantált volt...
Ezért írok mindig 95%-100% közötti értékeket, mert ha ez úgy lenne beszámítva, ahogy fent írtam, akkor simán elképzelhetõnek tartom, hogy ilyen értékeket látnék majdnem mindenkinél.
viszont nekem is lenne egy kérdésem az amerikai heavy vonalról. már jó ideje ki van fejlesztve a T32, de a pénz még nem jött rá össze, mindig elköltöm valami másra. kérdésem az az, hogy megéri spórolni rá, annyival jobb a T29-nél?
De mond már meg egy adott löveg/lõszer párosnál a játékban, hogy 300 és 500 méteren mennyit csökken az átütõ képesség.
Csak annyit tudunk hogy csökken.
--
A valóságban erre konkrét adatok léteznek.