World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs de így még sose csináltam, így mennyire jön ki az arany darabja?
wot név: _bitang

WoT account: cpt_Hungarian
😄DDDDD
Ez 2500 gold ára, kapsz egy telefonszámot meg egy kódot.
Számot felhívod, kódot bepötyögöd, elindul az óra.
Pár perc után automatán bontja a kapcsolatot.
Nincs semmi plusz költség, én mindig így veszem.

"
...
Game Mechanics:
- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
- Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options
..."
ooooooh, yeaaah!
WoT fórumon írta valaki.
Tigris 8.0ban, a creditért vehetõ gold ammo elõtt:
81.ben, cerditért vehetõ gold ammo mindenkinek!

WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
bankkártyám meg nincs, akkor hogy lehet még?
Ha telefonról akarsz fizetni, a DaoPay sokkal olcsóbb. Ugyanannyi, mint kártyás fizetéssel.
ezt dobja ki :
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. október 12. 18:09:35
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 266 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 135 301
Csatában elért Achievement: Acélfal
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A legnagyobb gold bukás, ha kreditre váltod.
Inkább vegyél abból az árból egy prém tankot, +1 hónap prémaccot. Napi 1 milla lazán megvan.
Mostani hétvégén vagy azzal játszok amin csak t1 tank van, vagy a prémiumtankossal t5-ig bezárólag.
Arty tobzódásból én se kérek.
Ezt nevezik CPU limitnek.
Már a vita elején világos volt, hogy más fogalmakat használunk, ezért is léptem ki belõle. Végül is ez nem egy szakmai fórum, bárki bármit leírhat.
és amikor az ellen scoutjai beértek a bázisra nekünk még az összes ott campelt...
és csak én vadásztam rájuk,e100 berusholt jobb oldaltm103 elment balr,többi várt...
Vagy vegyél egy prémium tankot(Tier5 vagy fölötte), és avval bármikor kereshetsz prém elõfizu nélkül is kellemesen.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ti kifarmoljátok azt a 6 millát vagy vásároltok aranyat azt beváltjátok?
Gondolom érdemes vennem egy Prémium tankot ,van valami tipp hogy melyiket ?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor