World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a teszt szerón 65k a kifejlesztése kb.
jó kérdés hogy ez marad-e 😄 mindenesetre én összegyûjtök ennyit mire kijön a pecs
Megtudja valaki mondani hogy a Churchill I-re mennyi xp kell majd a 6-os td-hez?
Ha volt már akkor bocs,nem nagyon volt idõm olvasgatni.
Hát sztem baszott OP, én levinném a HESH átütését 210 körülire, de talán még az is sok...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
en eleg sokat mentem vele, 25-30+ 😊 de nem erzem vaddisznonak, teljesen kv2 elmenyem van vele, ha szembejon velem egy e100, akkor beleverem az 500-t percenkent ketszer.
jpe100 elolrol 1700 sebzes, is7 oldalrol 1600, e4 oldalrol 1400, francia nagy td 1850 max hp-n egy loves 500 m-rol szembol.
1500-s hp-s batchat kap egy 600-t, utana 850-t, szal nagynak semmikeppen nem nagy az agyu, minden 4-5k loves rettenetes, de semmi osszefugges nincs az ellen panceljaval, de legalabb a lovesek fele max 600-t sebez...
mondjuk jpe100-hoz kepest nagyon mobil, varosra kimondottan ajanlott, persze csak ha van mellettem valaki mas is 😊
mas velemeny ?
Csak amikor a börze volt, sok olyan játékos is megfordult ott, akiknek élete elsõ csatája volt ez.
Gondolj bele:
Odamegy Günter, hogy:
-Wás isz dász?
-Dász isz World of Panzerkamfwagen! Gyere, és játssz egyet.
Günter leül, rögtön rábök az E100-ra, ráfekszik a w-re, majd még az elsõ perc letelte elõtt szarrá lövik az artyk úgy, hogy õ egyetlen ellenséges tankkal sem találkozott. A csapat közben nem gyõzi anyázni, meg noobozni.
Miután végzett, feláll a székbõl, és csak annyit mond: Ez rohadt jó volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megvettem a t71-et is, anyám, de kis köcsög az is. Bár tök érdekes hogy ha hátulról meglõnek, elszáll az optika 😄
Valamiért nekem az arl td olyan retardmágnes volt, hogy csutka nélkül eladtam félkészen. A többi td jobban ment eddig is. De hát különbözünk, ennyi.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Persze a török masu -tier3 vagy 4 platoon az jó..és engem szidtak mikor nem bírtam megállni..
Már nem kell sok a fullos ágyúhoz.Javít valamit a játékélményen?
Bár semmi információm nincs róla, de gondolom minden tank elérhetõ ezeken a profilokon és elég szép mennyiségû gold és credit egyenlege lehet.
Így eshet meg az, hogy nulla elõzménnyel T10-es tankban csinálnak komplett hülyeségeket.
Ezek az accok ilyenek, el kell fogadni. Bár én már nagyon régen találkoztam vele.
Amikor volt az a német játék bazár (nem tudom a nevét hirtelen), akkor volt rengeteg.
Ráadásul 9-10es tankokat adtak a kezdõk kezébe.
Öröm volt látni, ahogy a saját E100unk nyílt terepen robogott keresztül miközben 4 arty lõtte.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
0 csata, 0 eff, T8as prémmel toptankként. <#nevetes1>#nevetes1>
A játékbemutatók idején volt rengeteg ilyen acc.
Még most is találkozok 1-1el.
WG_Wot_Press_AccJ22 játékban nem engedte megnézni az este.
Néztem a statját, teljesen átlagos átlag alatti játékos. <#nevetes1>#nevetes1>
Erre vki?
Rögtön patch után kihúztam az egész ágat.
3as Td-vel van 75%os Winrátám, meg 1 topgunom.
4est átugrottam
5ös ágyúja marha jó, még stockként is, és brutális az ágyú kitéríthetõsége.
6os, baromi jó ágyú, korrekt sebesség, jó álca.
7es, jó ágyú, olykor már pattannak is róla, korrekt sebesség, kicsivel rosszabb álca.
8tól meg maga az álom.
Innentõl én nem is hátul kempelõs td-nek használtam, hanem mentem elsõ sorba ha toptank voltam, mert csak kopogtatták a frontpáncélom. + ha valaki mellém akart jönni, simán leforogtam.
Köszönöm!
Akkor nem csak nekem sikerült vele szembõl szopatni a jónépet.
Kicsit figyel az ember, és semmi nem lövi át.
Már nem tudom mióta megy itt a fórumon, hogy az az ág 1 szar, és életképtelen.
Mas: ez az mle 48 mennyire qrvajo, kozelrol szivattam hull downban ket tankot egyszerre (IS3+IS6), a frontja remekul pattintja a loveseket. Megerte az elodokkel az oralszex.
Saor Alba
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennél már csak az ISU152 BL10-ese nagyobb sokk hatású. Pár lövéssel a csata végére a legtöbb sebzést viheti be. Amúgy is, nehéz olyan helyre állni, hogy relative de sokat tudj lõni, és Tégedet meg ne is lássanak. Ugyanis, a nyílt pályákat is át variálták, több a fedezék (nem artyk ellen).
De kinek mi, játék stílus kérdése is, meg pálya, ellenfél függõ is. <#vigyor>#vigyor>
Szóval TROLLGUN FOREVER.(Nekem volt vele egyszer 9 killem egy tier 8-as csatában)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
2-3, amikor a hüle a saját csapdájába esik...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
a masik 2 agyu nagyobbat penetral 175, 2szer anyit lo per perc, es pontosabb es gyorsabban celoz...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
szerintem
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meg ha én beszólok, akkor be is van szólva.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is nekem kellene, hanem klánom ifjabb tagjainak, hogy tudják ki magyar.