World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azért nem nevezném rakás szemétnek.... igaz páncélja nem lesz, de az ágyúja istenking lesz 😄
amúgy a teszt szerón 65k a kifejlesztése kb.
jó kérdés hogy ez marad-e 😄 mindenesetre én összegyûjtök ennyit mire kijön a pecs
felejtsd el! Húzd ki elõröl a TD ágat!!! Amire át lehet menni 6os churchill TD az egy rakás szemét!! Míg a "sima" ágon a tier5-6 nagyon jó!
Yoyo
Ez korrekt, köszönjük😊

Üdv

Megtudja valaki mondani hogy a Churchill I-re mennyi xp kell majd a 6-os td-hez?
Ha volt már akkor bocs,nem nagyon volt idõm olvasgatni.
én befejeztem ezt a szar tesztszervert. van hogy 2 óra mire beenged! utána 5 perc és ledob! de most már mikor betöltötte a csatát el sem indul nekem. bizony így aztán lehet tesztelni. nem ér egy forintot sem. nem beszélve mennyi idióta van ott. jézusom. használhatatlan.
Gyenge pontokat kell lõni, nem csak úgy célozgatás nélkül. E-100nak az alját meglõttem szembõl 1780...Azt hiszem a maus pajzsába 900-t lõttem, ha jól emlékszem.

Hát sztem baszott OP, én levinném a HESH átütését 210 körülire, de talán még az is sok...
<#eljen>

<#hehe><#hehe><#hehe>
Tono34
Neked van Obj263-ad? Ellened kellene mennem, hátha sikerülne kilõni. Ez az egyik hiányzó tank a tank masterhez.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

haliho, a nagy uj brit td-t ki mennyire tesztelgette ?

en eleg sokat mentem vele, 25-30+ 😊 de nem erzem vaddisznonak, teljesen kv2 elmenyem van vele, ha szembejon velem egy e100, akkor beleverem az 500-t percenkent ketszer.
jpe100 elolrol 1700 sebzes, is7 oldalrol 1600, e4 oldalrol 1400, francia nagy td 1850 max hp-n egy loves 500 m-rol szembol.
1500-s hp-s batchat kap egy 600-t, utana 850-t, szal nagynak semmikeppen nem nagy az agyu, minden 4-5k loves rettenetes, de semmi osszefugges nincs az ellen panceljaval, de legalabb a lovesek fele max 600-t sebez...
mondjuk jpe100-hoz kepest nagyon mobil, varosra kimondottan ajanlott, persze csak ha van mellettem valaki mas is 😊
mas velemeny ?
Igen valami hasonló lehet.
Csak amikor a börze volt, sok olyan játékos is megfordult ott, akiknek élete elsõ csatája volt ez.
Gondolj bele:
Odamegy Günter, hogy:
-Wás isz dász?
-Dász isz World of Panzerkamfwagen! Gyere, és játssz egyet.
Günter leül, rögtön rábök az E100-ra, ráfekszik a w-re, majd még az elsõ perc letelte elõtt szarrá lövik az artyk úgy, hogy õ egyetlen ellenséges tankkal sem találkozott. A csapat közben nem gyõzi anyázni, meg noobozni.
Miután végzett, feláll a székbõl, és csak annyit mond: Ez rohadt jó volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Nekem most a Vk3002db az egyik kedvenc, fõként hogy a remek átütésû harapdálóval is lehet akasztani be rendesen, inkább a biztosabb átütésre, mocskos szúnyog taktikára használom. Amíg gyûlik a pénz a párducra megcsinálom rá a fullos motort is😊

Megvettem a t71-et is, anyám, de kis köcsög az is. Bár tök érdekes hogy ha hátulról meglõnek, elszáll az optika 😄

Valamiért nekem az arl td olyan retardmágnes volt, hogy csutka nélkül eladtam félkészen. A többi td jobban ment eddig is. De hát különbözünk, ennyi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az meg hogy az utolsó háromra egyedül maradtam obj 263-al és lehoztam ,az külön széppé teszi a dolgot...

Öröm hogy szabadságon vagyok,és így indul a reggel...
Persze a török masu -tier3 vagy 4 platoon az jó..és engem szidtak mikor nem bírtam megállni..

Nekem csupán annyi a gondom a 8cas francia td-vel,h nagyon nyomorék xp-t ad még egy nagyon jó kör esetén is.Páncélról meg csak annyit,h túlnyomó többségben erõlködés nélkül átlövik.Pláne ha te vagy picivel mélyebben mint az ellenfeled.Középsõ ágyúja szinte 300 méter felett nulla,mert hajlamos mellélõni de zömmel pattog az ellenrõl.Persze a ha a random velem van akkor nincsenek ezek a tünetek.

Már nem kell sok a fullos ágyúhoz.Javít valamit a játékélményen?

Ugye ezeket az felhasználókat a WG tesztelgetés céljából adja ki a sajtó munkatársainak, akik gondolom cserébe majd írnak valami szépet a játékról.

Bár semmi információm nincs róla, de gondolom minden tank elérhetõ ezeken a profilokon és elég szép mennyiségû gold és credit egyenlege lehet.
Így eshet meg az, hogy nulla elõzménnyel T10-es tankban csinálnak komplett hülyeségeket.
Ezek az accok ilyenek, el kell fogadni. Bár én már nagyon régen találkoztam vele.

Feltoltam az elsõ videót youtube-ra. 1680x1050-es, jelenleg nincs 720p opció a lejátszásnál, ez késõbb fog megjelenni valamiféle konvertálás után?

Akkor hatalmas szerencséd volt.
Amikor volt az a német játék bazár (nem tudom a nevét hirtelen), akkor volt rengeteg.
Ráadásul 9-10es tankokat adtak a kezdõk kezébe.
Öröm volt látni, ahogy a saját E100unk nyílt terepen robogott keresztül miközben 4 arty lõtte.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ez a T57 heavy csak szerintem egy kurva jó tank? most próbálgatom teszten, kb minden csata 5-6 k dmg, gyors újratöltés, 4 lövedék.. kár h a rendes szerveren sehol nem vagyok az amcsi ágon 😊
Tono34
3000 fölötti kiosztott damaggel a legeredményesebb volt a csatában. Nem játszott rosszul akárki is vezette.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rá gondoltam, teljesen átlagos.
0 csata, 0 eff, T8as prémmel toptankként. <#nevetes1>
A játékbemutatók idején volt rengeteg ilyen acc.
Még most is találkozok 1-1el.

Tono34
Nem engem kell nézni 😛

WG_Wot_Press_AccJ22 játékban nem engedte megnézni az este.

Ezt akartam kérdezni, mi a baj ezzel az úrral?
Néztem a statját, teljesen átlagos átlag alatti játékos. <#nevetes1>

Tono34
3-as nagyon bejött a 4-6 csak szenvedés volt, a 7-t mg idáig nem volt túl sok kedvem megvenni .., majd ha eladom a JP-t utána nekiállok folytatni.

Erre vki?

Alien69
Kinek mi. Én speciel már a Somua SAu40-l is jól elvoltam, ARL V39 már kifejezetten majdnem élveztem (kivéve apúpot a tetején). A 46 meg már tényleg ütõs (LENNE), csak az a periszkóp ne lenne rá ragasztva. <#vigyor5>

Nem tudok mást mondani, mint amit régen.
Rögtön patch után kihúztam az egész ágat.
3as Td-vel van 75%os Winrátám, meg 1 topgunom.
4est átugrottam
5ös ágyúja marha jó, még stockként is, és brutális az ágyú kitéríthetõsége.
6os, baromi jó ágyú, korrekt sebesség, jó álca.
7es, jó ágyú, olykor már pattannak is róla, korrekt sebesség, kicsivel rosszabb álca.
8tól meg maga az álom.
Innentõl én nem is hátul kempelõs td-nek használtam, hanem mentem elsõ sorba ha toptank voltam, mert csak kopogtatták a frontpáncélom. + ha valaki mellém akart jönni, simán leforogtam.

Tono34
46-ig csak szívatás ..

Végre valaki!
Köszönöm!
Akkor nem csak nekem sikerült vele szembõl szopatni a jónépet.
Kicsit figyel az ember, és semmi nem lövi át.
Már nem tudom mióta megy itt a fórumon, hogy az az ág 1 szar, és életképtelen.

Solten
Meg mikor meglattak hogy a 152-es figyel a testbol, no. 1 celpont voltam 😊 Messzirol agyon kell loni az ellent sunyi td modon.

Mas: ez az mle 48 mennyire qrvajo, kozelrol szivattam hull downban ket tankot egyszerre (IS3+IS6), a frontja remekul pattintja a loveseket. Megerte az elodokkel az oralszex.

Saor Alba

Solten
Hi. Kinek a papne, a troll agyu kozelrol hasznalhato, pancel hianyaban erdekes, a top agyuval az igazi: 3000 dmg/min...

Saor Alba

patchaou
Elrettentõ ereje az van 😊 Én su152-n és isu-n is a 152-est használtam amíg meg nem lett a bl 10. Jó kis cucc, szinte csak repesszel toltam, ha nem üt át akkor is mindenbe 300 fölött szakít, tök mindegy hol találod el. Ha pedig oldalról tud bevinni egyet, azt a lövést a pályán lévõ artyk is megirígylik 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Alien69
Ez elvileg mind igaz. De, ha pattan a lövés, akkor meg tök mindegy, mennyiszer lõhetsz lepattanót, jó drágán. <#vigyor1> Ergo, ha már bemegy, az legalább érezze is az ellenfél. nem azt mondom, hogy nem jó a top gunja, de nem érzem annyival jobbnak. Inkább az a gond, hogy csata elõtt nem lehet választani gunt, amikor már tudod, melyik pályára rak be. War Thunder-ben ez meg van oldva (még ha az repülõs is). A trollolo közelharcra tuti. Elsõ csatáim vele örökre emlékezetesek maradnak. Volt egy heawy városban, a szokásos módon nyomta, ráadásul, top tank volt, nem cicózott. Kitolta a tankot, durr, vissza. De volt, hogy nem szarakodott, csak ki állt, és lövöldözte a hevijeinket. Nem is törõdött az SU-mmal. Oldalba nyomtam. Na, az egy brutál volt. A csöve megrezdült. Érezni lehetett a sokkot, hogy "Mi a fene volt ez?!?!?". Az éppen egy -700 HP-s lövés volt. Vissza curükkolt a fedezékbe nyaldosni sebeitt, majd meghalt egy másik lövéstõl. <#hehe>
Ennél már csak az ISU152 BL10-ese nagyobb sokk hatású. Pár lövéssel a csata végére a legtöbb sebzést viheti be. Amúgy is, nehéz olyan helyre állni, hogy relative de sokat tudj lõni, és Tégedet meg ne is lássanak. Ugyanis, a nyílt pályákat is át variálták, több a fedezék (nem artyk ellen).
De kinek mi, játék stílus kérdése is, meg pálya, ellenfél függõ is. <#vigyor>

Köszi a válaszokat! Tegnap mentem vele vagy 10 kört, nem volt nagyon vészes pedig a MM sem kedvezett.
Ha van prémium accod, akkor meg lehet próbálni többi ágyút is, de szerintem troll gunnal az igazi. Az a baj a másik két ágyúval, hogy 1000 Cr egy lövés és a 175-ös pennel nagyobb tankokról szépen pattog(persze a kicsiket viszi mint állat), meg ha jól emlékszek 8-9-et lõnek percenként és ha nem figyelsz, 20-30 lövést könnyen elengedsz vele(-20-30000 Cr).

Szóval TROLLGUN FOREVER.(Nekem volt vele egyszer 9 killem egy tier 8-as csatában)
Jah, csak most látom az Oskint.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
1, T69-el jól sikerült kör.
2-3, amikor a hüle a saját csapdájába esik...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

szerintem ne hasznald, nagyon pontatlan nagyon lassan celozza be az ellent es 3.39-et lo per perc, es kisebb a pancelatutese 135,
a masik 2 agyu nagyobbat penetral 175, 2szer anyit lo per perc, es pontosabb es gyorsabban celoz...
Kössz a választ, még kóstolgatom, de nem szívsen mondanék le errõl az alfáról 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Alien69
Nehéz kérdés. Elvileg NEM, mert jó az. <#vigyor1> De, ha van felesleges della, meg XP, meg lehet próbálni a nagyobbik csövet. Nem lesz jobb érzés, mint amikor a trollolot énekled az alap csõvel. Mégis csak finncsi, amikor betalál az a fránya skuló. De távolra meg ugye csak vaktában érdemes lövöldözni, mert úgy se találod el, ergo, inkább közelharcra jó, városban. <#nevetes2>
szerintem

Solten
pedotanker <#nezze>

Saor Alba

Bébifóka-gyilkos

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Üdv! Szerintetek érdemes más ágyút tenni a su152 re, vagy a trollgunnal az igazi?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Szovjet TD-ken az alap skill, szóval bátran 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Háj fájv:

Victory!
Map: Dragon Ridge
Date: 19 February 2013 21:47:04
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 3,218 (x2) + Credits: 35,681
Achievements: : Oskin's Medal

Az elejen meg poenbol nyavajogtam egyet amiert berakott egyeduli otoskent... <#alien>

Saor Alba

Tono34
Errõl a felhasználóról van infótok? Remélem megtaláljátok 😊

Master91
Su-152-esemre feltegyem 2. skillnek azt a skillt, ami a torony mozgása közben pontosítja a lövést? ( mivel nincs tornya, gondolom hátha meg kapja a skillt a csõ mozgatása közben )
Én tudom, de én 1 ember vagyok klánból. <#nevetes1>
Meg ha én beszólok, akkor be is van szólva.

patchaou
Jaa, annak személy szerint még nem láttam értelmét 😊 Legegyszerûbb ha senkinek nem szólogatnak be, abból nem lehet baj 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem, ez csak a magyar klánok tankjaihoz rak plecsnit.
Nem is nekem kellene, hanem klánom ifjabb tagjainak, hogy tudják ki magyar.