World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atom neved van töki!<#vigyor1><#eljen>
Az új brit X-es páncélvadász egyszerûen egy állat!<#vigyor> Gusztustalan dolgokat lehet vele csinálni bakker. Az elõbb shotoltam vele egy M103-ast<#vigyor1> Gondolom a srác nem volt hozzá szokva idáig hogy egy tier 9-es tankot egy lövésbõl le lehet füstölni<#hehe> A maus-os csákó is meglepõdött egy pöppet amikor leharaptam belõle 1950-et<#zavart1>
Huhh ez gáz ez a tank! Biztos hogy kell ez a jónépnek?
patchaou
Nemtom már honnan van meg, de az is csak akkor segítség ebben, ha van piros-fehér-zöld a klánlogóban, vagy amúgy is ismered a klánt és a logóját.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ma folyamatosan a szopó csapatba tett akármivel mentem!
26-30-40 % volt a legnagyobb esély a gyõzelemre!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Azt hiszem megvan a probléma Microsoft .NET4-et nem tudom felrakni.

Az Win update-ben állandóan ott van vagy 20X leálítottam a gépet hogy felrakja és mindig ott van.

Leszedtem manuálisan és úgy raktam fel és még mindig telepíteni akarja.
Nem, a salem alejkum-ra írom ezt, de senki nem ül fel a provokációmnak 😊
Legfrissebb directx van fenn most ellenõriztem.

Nem volt semmi gondom a géppel felraktam a Win7 SP 1-et és nesze.
Nem megy a tököm ebbe Win 7 SP1-be. Nem tudok gamelni '''''''''''''''
A shalomot még nem is láttam. A heil-i erõk használják? 😊

ximix
Ja hogy ez egy új rendszer azt hittem egy belakott régi.
A játékokhoz legtöbbször a Net4 és a C++ környezet DirectX kell, de ezeket a WiN7 felupdateli ha jól emlékszem ... passz googli
Ezeken kívül én nem. Viszont a siemka, siemanko, powodzenia, s.a., a.s., shalom szavakat kombinálva használom.
ximix
A (WIN7)C:\Users\pc-neved\AppData\Roaming\wargaming.net mappát másold valahova ha jól tudom ö újra rakja magától hátha segít.

(WinXP)C:\Documents and Settings\pc-neved\Application Data\wargaming.net
Felraktam a Win 7 SP1-et azóta nem indul el a WOT.
PsyhoApu
Sajnos nincs bekapcsolva a rögzítést. Sorry

http://kutyuszoba.blog.hu/

Gratula. <#eljen>

Ripli van-é? 😊

pointer4
Látom a hangulattal nincs gond 😛
Egyébként kaptatok már a cseten érdemi információt?

A meccs elején szoktam olvasgatni, de vagy nyavalygás van, vagy milyen az x tank kérdés, vagy üdv-siemka-Wir rekrutieren das klaaaaaaan 18+

PsyhoApu
Ritkán szoktam dicsekedni, de ez szerintem egyéni csúcs. Prém nélkül, nem duplázós kör T43-al
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 42 815
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

http://kutyuszoba.blog.hu/

egyedül a Luchost éri meg

http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro

Nem indul el a WOT.

Elindítom aztán pillanatra bejön a indító kép a tankokkal.

Aztán hibaüzenet: "a WOT mûködése leállt a win keresi a megoldást"

van vami ötletetek?
Újra telepítettem a gamet de semmi változás.
Nem, gyere ts-re!
Maala
Valószínûleg igen, mert nõni fognak az árak.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már számolgattam én is, de sajna nem éri meg... 😞
Ha már így klánok.
Régebben valaki csinált 1 klán ikon paccokot, ami jelezte, ha magyar klán játékosa van a csatában.
Erre emlékszik még valaki, vagy le lehet tölteni valahonnan?
Anno megolt, de újraraktam az egész cuccot, így elveszett.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Német light tankoknak hogyan fog változni az ára? Érdemes lesz õket patch elõtt megvenni és utána eladni?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én soha nem írok be csúnyát.Csak azt tudnám,hogy a mostani 3 napos chatbant mire kaptam?😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én is szoktam cifrákat írni, aláírom.
Viszont klánszabályzatunkban benne van, hogy ne anyázzunk játékban.
Nemrég a szövetségeseink platoonja lett leszarozva. <#banplz>
Mivel mi kis klán vagyunk vigyáznunk kellene a megítélésünkre, mert nem könnyû toborozni. És kevés a tankunk ahhoz, hogy maradandót tudjunk alkotni a térképen.
Ha viszont tényleg így indítottad a gamet, akkor megérdemeled a beszólást. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Affene, a linket meg elfelejtettem berakni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz képest, hogy milyen lassú, elég sok a Cap/Def... Ez abból adódik, hogy sokszor megdöglött a csapat, és úgy kellett lehozni. (Tényleg, jó pár 1vX-et sikerült capelés közben lehozni, ez a TD erre lett kitalálva. 😄)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Koridor
Ez jellemzö a ma estére, a mezöny fele T6-os és nálam többet csak egy TD sebzett.

Maala
Én, még mielõtt meglett volna, nagyon tartottam tõle, hogy szar lesz, aztán ez közben sem változott meg... Pedig magával a tankkal jól ment, 1300 átlagdmg és 1,45-ös csatánkénti kill azért olyan átlagos.

Mondjuk szigorúan csak kétszerezõket mentem vele, de ahhoz képest nem rossz, hogy csak 170-es az átütése... Ki lehet bírni.

Azóta már a T28prottal kihúztam a T28-at, és már csak 5k XP kell a T30-hoz is vele, maholnap el is lesz adva. 😊

Igazából csak rá kell érezni a tankokra, ez a T25/2 esetében elég gyorsan ment nálam.

2-3 hónapja olvastam,h 5 millió a regisztrált felhasználó az eu-n.
1millió elõfizetõ lehet nincs nálunk,de az aktív játékosok szerint még tartom a 20%ot.<#alien2>
170k-ból 34k lehetséges.
Vagy csak rosszindulatú vagyok,Lammaertõl eltanultam.

JeffDunham
Jól sikerült kör, duplázás nélkül.

Már sajnálom hogy el kell adnom. Városban igen jó a nagy ágyú, de 200m felett semmit nem találsz el vele, ha sniperezni kell.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hi.Ki az elsõ 4?Gondoltam,h az élmezõnyben vagyunk,hiszen ingyenes<#alien2>

Ilyen statot hol lehet megnézni?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ozzz
Csak a szájuk nagy és rögtön beszólogatnak egymásnak, mivel más nyelven nem tudnak általában. 😊
Én max már csak vissza köszönök randomban ha magyart látok írni, mert sokan szájkaratésok. Vagy fiatalok nagyon, vagy így próbálnak kompenzálni hogy kicsi a....

Elvileg mi vagyunk az 5. legnagyobb nemzet a WoT-on belül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem adjuk mi még a 10%-át sem,nem ,hogy 20-at.😊170000 játékosból 34000 magyar???Nincs ennyi internet elõfizetés.😊

ozzz
Azon gondolkodtam, hogy a tier4-es szint feletti artyk ellen is hatékonyabb a HE lõszer? Vagy inkább páncéltörõvel érdemes csak beléjük lõni?

imádom ezt a td-t

hozzáteszem, én ezeket a csatákat általában így indítom: "10 gays again, great"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

+1:Legtöbbször természetesen a helyesírásban is alapvetõ gondok vannak az ilyen kis férgek írásaiban.

Hi. Rühellem az ilyeneket.Az,h az ellen arty ír,simán belefér😊én is sokszor írok nekik(I am coming etc)de,h a saját csapattársad(még ha random is)ilyen.....
Tegnap 1 srác végig anyázott saját és ellent csak,mert õt kiszedték az 1. percben.Ilyenkor szégyellem,h magyar vok.
Az ilyenek miatt nem magyar névvel futok nem csak a wotban,máshol sem.

Az helytálló,h sztem a teljes európai wot-os nép 20%át mi adjuk?!
Durva sacc nálam de lehet,h többen is vagyunk,mint 20%.
Idõnként 1-2 magyar beírás a csatában(üdv stb),mire kiderül,h kb 20-25 magyar a 30ból.

Ezt a képet köszi, hogy felraktad.
Ennek még lesz 1 kis utóhangja klánon belül.

Mindig is sejtettem, hogy te csak egy balfasz gyáva nyúl vagy, de ezek után nincs bennem többet kétség, hogy tényleg így van. A magyarok megint megmondták a tutit. 😊

10 köcsög egy csatában, köztük õ is, és még csodálkozik, hogy artysafeben kempelek 😄 agyam eldobom az ilyenektõl, gondolom rendes tankokhoz köze nincs, de azért próbálja osztani az észt, meg balfaszozik 😄

10000 Gold és egy Löwe ha ezt nézed meg
http://www.youtube.com/watch?v=C3S2A0Y5Hah

Most hogy mondod, lehet benne valami 😄. Szerintem fõleg az arty állományára lenne szükségünk<#buck>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért te is bepróbáltad, ha ismered a közvetlen linket. <#nevetes1>

ja meg mióta pointer otthagyott bennünket, kicsit tankhiány is van, azt a 80 tankot még mindig nem sikerült pótolni <#rinya>

pointer4
Na hogyhogy, meló+suli ?